קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. העולם עדיין זוכר?
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 05-08-2011, 17:48
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 19:07
  3. מלחמת העולם הראשונה....
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 18:00
  4. חחח אני רואה כל אוהד מכבי שיש לו דרגה חש מלך העולם..
    על ידי לא רשום בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 19:33
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:23
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 32

הפמיניזם יוביל את העולם לאבדון - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחחחח אני כבר מזמן שם על זה זין כי אני יודע שזה לא נוגע אלי בשום צורה וכל הזבל הזה שנקרא "פמנאציות" מאחורי ואני משתין עליהן בקשת כמו שאני משתין על הפרופסורים מאחורי המסך שמנסים ללמד אותי משהו על החיים

כל מי שביקר במקומות האלה יסכים עם זה,
    הנשים בדרום אמריקה/מזרח אירופה/אסיה מתייחסות אליך כמו אל שייח סעודי, חלקן אמנם גולדיגריות אבל אנלא מתאהב ולא אוהב אף אחת ולא מחפש אהבה כדי לא למוטט את מה שבניתי אז על הזין שלי
    ואלה תכלס היעדים שלי ובעיקר שם אני הולך לטייל/לגור והעולם המערבי יכול לשבת לי על הזין ולשיר BABY BABY OH
    ואחרי שהייתי בתאילנד חודשיים ומשהו אני יכול לאמת את כל השמועות על המקום הזה. ואני חוזר לשם אחרי שאני חוגג פה בארץ סילבסטר. וההייטרים שלי נשארים עם הערסיות השמנות שנראות כמו מעיין חודדה

ESTABLISH PASSIVE/LOCATION INDEPENDENT INCOME
    GET A NICE AMOUNT OF $$$ IN THE BANK ACCOUNT IN CASE OF LOSSES
    TRAVEL THE WORLD, SMASH BITCHES AND LET THE HATERS HATE
    ואת החלק הקשה כבר עברתי, נשאר רק להמשיך לעשות את מה שאני עושה ולהנות מהחיים.

ואני ממש לא היחידי שעושה את זה שתהיו בעניין יש תת תרבות שלמה של אנשים כמוני שפתחו תעיניים והבינו שהעולם המערבי הוא בלוף ועבודה בתור שכיר זה סקאם

זה מה שמחכה לי:

זה מה שמחכה להייטרים שלי:

אתם יכולים לדבר עלי עד מחר אבל בסופו של יום אני הזה שעושה כסף בלי לקום מהמחשב (ובמילים עדינות יותר ממה שתעשו עם כל התארים שבעולם) ויכול להרשות לעצמי לגור בכל מקום שבזין שלי לגור בו
    ואתם תקועים בשיט הול הפמנאצי שלכם

סתם כדי לעלות לכמה אנשים תמוטיבציה לעשות משו עם החיים האומללים שלהם *הייטרים*

INB4 הייטרים שאומרים שאני לוקח תמונות מהאינטרנט ואני בכלל עובד במקדונלדס וגר אצל ההורים ונמצא עם מינוס בבנק וחובות לכל העולם

INB4 תגובה של מישו שחש פסיכולוג או פרופסור מחורבן דרך האינטרנט עם דיבור אשכנזי נגוע ומתנשא מרמת אביב ובמציאות הוא סתם חייל בגולני/עובד בשכר מינימום שחוסך לתואר בלימודי ארץ ישראל או נרקומן שלא מוצא את הכיוון שלו בחיים אז הוא מוציא את זה על כאלה שכן מצאו

INB4 מישהו מנסה ללמד אותי שאני יכול "להפסיד את כל הכסף בשעתיים" ושאני "מהמר" בזמן שחשבון אמיתי אין לו הוא לא היה בשוק אפילו לשעה ואין לו מושג מה זה נרות יפניים אפילו אבל מה הוא כזה פרופסור שהוא מנסה ללמד כאלה שחיים את זה...כן כולנו טמבלים מהמרים עד שאתם הגאונים הגעתם והארתם לנו את הדרך!!! אין אין חולה עליכם מואהההה
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 04-12-2013 בשעה 00:41.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הסרטון הזה של המכות פשוט הרגגג אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואגב פעם הכרתי בנאדם שאני עד היום מת לפוצץ במכות (אבל הבעיה שהוא מלשין מסריח אז יצא לי רק חרא מזה) ואמנם הוא היה הבנאדם הכי זין והכי חרא אבל היה לו ים כסף וששאלתי אותו איפה הבנות הכי כוסיות שהוא ראה מכל הטיולים שלו אז הוא אמר קולומביה חד משמעית... (למרות שאני בטוח שהבנאדם לא ביקר במזרח אירופה כי מה לו ולזה)

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הסרטון הזה של המכות פשוט הרגגג אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואגב פעם הכרתי בנאדם שאני עד היום מת לפוצץ במכות (אבל הבעיה שהוא מלשין מסריח אז יצא לי רק חרא מזה) ואמנם הוא היה הבנאדם הכי זין והכי חרא אבל היה לו ים כסף וששאלתי אותו איפה הבנות הכי כוסיות שהוא ראה מכל הטיולים שלו אז הוא אמר קולומביה חד משמעית... (למרות שאני בטוח שהבנאדם לא ביקר במזרח אירופה כי מה לו ולזה)
    קולומביה מקום מדהים אל תזלזל לא סתם הוא נחשב אחד המקומות המובילים בסביבת האנשים שאני חלק ממנה, ראיתי מלא תמונות משם ומדרום אמריקה בכללי ונפלו לי הביצים. זה לא יורד ממזרח אירופה לדעתי.

תראו איזה יופי
    ונחשו מה גם עליו אומרים שהוא שקרן וסקאמר אבל בסופו של יום הוא מטייל בעולם, חי בוילה עם כוסיות וחי את החיים הטובים בזמן שההייטרים שלו תקועים בבית עם אישה כונפה ששולטת להם על החיים וילד צווחן שדורש כל יום צעצוע חדש תוך כדי שהם עובדים כמו חמורים ולא ראו עולם

זה למה אני מ-ש-ת-י-ן על כל העולם הזה בקשת, 95% ממנו אין להם בכלל זכות לפתוח תפה על חיים של אנשים אחרים

בקרוב אצלי בעזרת אללה
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 04-12-2013 בשעה 02:11.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

לא מזלזל בקולומביה... חח תכלס לא יודע על המקום הזה כלום חוץ משעסקות ענק של סמים התרחשו שם חח בכל מקרה לא אמרתי שהמקום נופל ממזרח אירופה אני פשוט אישית חושב ממה שיצא לי לראות (לא במציאות כמובן) שבמזרח אירופה יש הכי הרבה כוסיות.. אז אני אומר שהוא לא טייל שם ואמר שבקולומביה יש הכי הרבה אז סתם עניין אותי איפה יש יותר למרות שזה עניין של טעם... מה שכן אבל בדרום אמריקה יש נופים לא יאומנים דבר שלא תמצא כאן גם עוד 200 שנה (יש גם מקומות יפים פה אבל זה לא משתווה אפילו)

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

כל פמיניסטית היא ילדה כנועה בהכחשה שרק רוצה שיבוא מישהו שהוא לא twink חסר טסטוסטרון ויזיין אותה כמו גוש בשר מהלך
    ממה אתה מתרגש?

You feel intimidated asshole?

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

חחחחחחחחחחחחחח אתם ממשיכים להצחיק אותי
    אתם שונאים פמיניזם כי אתם יודעים שנשים ישלטו בכם למשך כל חייכם חחח
    אתם תלכו לאן שיש נשים, אתם תחשבו על נשים כל היום, ואתם מתים מתים שאישה תשים קצוץ קטן עליכם חחח
    כי בלי אישה שתשים עליכם? מה אתם שווים בכלל?
    ה-LMS לא שווה כלום אם הוא לא מוביל למטרה מסוימת
    אז תמשיכו לטחון מים חחחח זה ענק

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחח אתם ממשיכים להצחיק אותי
    אתם שונאים פמיניזם כי אתם יודעים שנשים ישלטו בכם למשך כל חייכם חחח
    אתם תלכו לאן שיש נשים, אתם תחשבו על נשים כל היום, ואתם מתים מתים שאישה תשים קצוץ קטן עליכם חחח
    כי בלי אישה שתשים עליכם? מה אתם שווים בכלל?
    ה-LMS לא שווה כלום אם הוא לא מוביל למטרה מסוימת
    אז תמשיכו לטחון מים חחחח זה ענק
    תגידי לי, על מה את מדברת לעזאזל?
    למה שאנחנו נרצה שנשים ישימו עלינו קצוץ? אומנם יש גברים כנועים שרוצים שנשים ישלטו בהם, אבל מדובר בחלק מאד קטן מהגברים בעולם...

הLMS מוביל לחיים מאושרים.
    בלי כסף, אי אפשר להנות מרוב הדברים שיש לעולם להציע - FACE IT.
    בלי מראה, רוב האנשים לא יתייחסו אליכם בצורה שאתם רוצים שיתייחסו - FACE IT.
    בלי שם מוכר, אנשים לא יכירו אותכם ולא יסמכו עליכם..

ככה זה עובד.
    אין קשר לנשים.
    נשים אפשר להשיג עם לוק, זה הכל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

מה שמצחיק זה שאתם לא שוביניסטים, עם כמה שאתם רוצים להיות.
    אתם אומרים את זה כי אתם רוצים להוכיח את עצמכם, וכי אתם מפחדים מבחורות.

אתם לא מסוגלים להתמודד איתן, אז אתם יוצאים נגדן בקריאות שנאה. והחלק העצוב פה, זה שאתם לא מסוגלים להודות בזה עם עצמכם.

אז תגידו, "אישה צריכה לדעת את המקום שלה", "אישה צריכה להיות במטבח".
    יש לי שאלה אליך,
    אתה חושב שאמא שלך צריכה להיות כל הזמן במטבח, וכל פעם שאבא שלך מבקש קפה היא צריכה לתת לו, ולענות על הצרכים שלו, כי הוא הגבר בבית ?
    אתה חושב שאמא שלך צריכה לחיות בדיכוי, ולהרגיש תחושת כאב ועצבות ובדידות, ולשרת את האבא השוביניסט שלך ?
    סביר להניח שלא, ואם כן, אז אתה כבר לא "לא מודע", אלא פשוט אידיוט.

כן אני בעד שוויון, אין שום דבר מלבד שוויון.
    ולא שוויון במינים, אלא שוויון בפני החוק, ופה לא נכנס פמיניזם ולא שוביניזם.
    התפישה שלי היא הצלחה בזכות עצמך,
    ולא ע"י הורדת הסובבים שלך, ולהקיף את עצמך באנשים חלשים בגלל החוסר אונים הפתטי שלך להתמודד עם אנשים חזקים.

אנחנו חיים בחברה פטריארכלית, פחות או יותר מאז ומתמיד, ואתה עוד מספיק אידיוט כדיי להגיד "פמיניזם הורס את העולם".
    פמיניזם "אמור" לפתח עקרונות במקומות עקומים, והוא לא נוגע אליך,
    זה שאתה לא מסוגל להתמודד עם בחורה, אז אתה ממציא סיפור, שאני יודע שלא קרה בפורום, עושה רק אותך לחלש ופחדן לא מודע, אל תפיל את זה על הנשים.
    אם היית מספיק גבר, אז היית רוצה לדאוג לאישה שלך להגשמה עצמית והעצמה, במקום להגיד בפורום שאתה רוצה אישה שתהיה בבית ובמטבח, וסביר להניח שלא תשיג אחת כזאת, ואם תשיג אז היא תהיה בדיוק מה שאתה מפחד ממנו, אישה שמנה ועלובה שלא מסוגלת להשיג גבר מספיק נורמלי אז היא התפשרה על אידיוט כמוך.

אני לא אוהב לרדת לרמה אישית, אבל פותח האשכול, אתה פשוט ילד טיפש ומביך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי LittleLionMan צפיה בהודעה

אתם לא מסוגלים להתמודד איתן, אז אתם יוצאים נגדן בקריאות שנאה. והחלק העצוב פה, זה שאתם לא מסוגלים להודות בזה עם עצמכם.

יש לי שאלה אליך,
    אתה חושב שאמא שלך צריכה להיות כל הזמן במטבח, וכל פעם שאבא שלך מבקש קפה היא צריכה לתת לו, ולענות על הצרכים שלו, כי הוא הגבר בבית ?
    אתה חושב שאמא שלך צריכה לחיות בדיכוי, ולהרגיש תחושת כאב ועצבות ובדידות, ולשרת את האבא השוביניסט שלך ?

ולא ע"י הורדת הסובבים שלך, ולהקיף את עצמך באנשים חלשים בגלל החוסר אונים הפתטי שלך להתמודד עם אנשים חזקים.

אנחנו חיים בחברה פטריארכלית, פחות או יותר מאז ומתמיד, ואתה עוד מספיק אידיוט כדיי להגיד "פמיניזם הורס את העולם".
    זה שאתה לא מסוגל להתמודד עם בחורה, אז אתה ממציא סיפור, שאני יודע שלא קרה בפורום, עושה רק אותך לחלש ופחדן לא מודע, אל תפיל את זה על הנשים.
    אם היית מספיק גבר, אז היית רוצה לדאוג לאישה שלך להגשמה עצמית והעצמה, במקום להגיד בפורום שאתה רוצה אישה שתהיה בבית ובמטבח, וסביר להניח שלא תשיג אחת כזאת, ואם תשיג אז היא תהיה בדיוק מה שאתה מפחד ממנו, אישה שמנה ועלובה שלא מסוגלת להשיג גבר מספיק נורמלי אז היא התפשרה על אידיוט כמוך.

you must be fun at parties

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

יש לי שאלה אליך,

איזה קטע זה, כולם פעם שאתה כותב משהו בפורום הזה אתה מנסה להוריד מישהו אחר.
    זה מה שאתה נהנה לעשות בזמן הפנוי?
    אז כן, גם אני מסכים עם הדרך של OP, תקרא לזה "שוביניסט" אם אתה רוצה, תגדיר את זה איך שבא לך. וכן יש לי אמא ויש אחיות.

אני רוצה שאשתי תכין לי משהו לאכול אם אני מבקש לא כי היא מדוכאת, בודדה וחלשה לעמוד מולי. אני רוצה שהיא תכין לי משהו לאכול כי היא תרגיש שהיא רוצה לספק אותי. כי אנחנו מבינים אחד את השני וחיים בהרמוניה ונהנים לחיות אחד עם השני, כל אחד ב"תפקיד" שלו.
    גבר -מפרנס. אישה - דואגת לגבר שיפרנס. החברה המערבית קצת בלבלה את התפקידים, מעודדים את האישה "לפתח קריירה" וכל הבולשיט הזה.
    בתור אחד שהיה במדינה (לא אחת) שהגבולות בין גבר לאישה לא נעלמו כמו בישראל, כן, יש לפעמים מקרים של בעל שמרביץ לאישה והיא מפחדת לאמר. זו בעיה אצלה. הנשים שם לומדות מגיל קטן לבשל, זה יותר חשוב שם מה"קריירה" שלהן.
    אם ילדה לא יודעת לבשל אמא שלה תגיד לה "מי ירצה להתחתן איתך ככה?"
    דבר ראשון שהורים שואלים את הבת שלהם באוקראינה זה : "במה הוא עובד? כמה כסף יש לו?" ואני לא רואה בזה שום דבר רע.

ילדים עם רבע שפם שחושבים שהם פילוסופים בשקל שתומכים בחברה המערבית הזאת כי הם חושבים שהם חכמים שהם אומרים מילים כמו"שיווין" או "חירות" זה מה שגורם לגלגל הזה להמשיך להתגלגל.

בנוגע לOP
    תעשה כמוני, תתנתק מהעולם הזה. אתה רואה בחורה כזאת? תתרחק. תקיף את עצמך באנשים שאתה נהנה לידם. תקיף את עצמך בנשים שכיף לך להיות איתן ולא נשים שמחפשות WHITE KNIGHTS. יש מלא כאלה..
    זו הסיבה שאין מצב בחיים שאני אגור פה בעתיד. או בארה"ב, קנדה, מערב אירופה וכו'. לא תודה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

יש לי שאלה אליך,

להיות אנטי פמיניסט ולהיות שוביניסט זה אחר לגמרי.

כמו שאידי אמר, אני רוצה שהאשה שלי תדאג לי ותפנק אותי מתוך אהבה וכבוד הדדי, כמו שאני רוצה לתת לה ולדאוג לה.
    אם הייתי מחפש עבד הייתי שוכר תאילנדית שתבשל לי , אבל זה שונה.

אני בעצמי גבר שמבשל, זה לא קשור, אם בא לי ארוחה אני אכין אותה, אם בא לי לפנק בחורה אני אפנק
    אבל זה צריך להיות גם להפך.

אולי אתה לא יודע, אבל משחרית הימים הגבר היה זה שדואג למשפחה, והאישה הייתה זו שדואגת לגבר ולצרכים האחרים של המשפחה.
    הגבולות התערערו רק במאה האחרונה.

אני בעד זה שנשים ילמדו ויתפתחו, אבל אני נגד זה שהילדים שלי יגדלו אצל מטפלת ויאכלו ג'אנק פוד ואוכל מבחוץ של TAKE AWAY ולא אוכל חם של אמא

וכן, כמו שאמרת, אני באתי מבית כזה, אמא שלי רוב הזמן במטבח, אבא שלי זה שעובד (אמא שלי לא עובדת גם מבעיות בריאותיות, אבל הסיבה העיקרית היא שצריך לדאוג לילדים), החלוקת תפקידים הזאת נעשתה בהסכמה מלאה, אמא שלי לא מרגישה מדוכאת במטבח וכנועה לאבא שלי, זו מחוייבות הדדית.

ואני ממש לא שונא נשים ובטח שלא יוצא נגדן, התקיפה האישית המתחכמת שלך ממש לא מכוונת נכון.
    אני שונא נשים ש"שונאות" גברים, לא נשים שרוצות להצליח בחיים.

פמיניזם עצמו שואף לשוויון, אבל בקלות שמים לב שהמטרה של פמיניסטיות היא כבר לא שיוויון אלא משהו מעבר.

ואתה מסוג ה WHITE KNIGHTS שמאפשרים לזה להתמשך.

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    איזה קטע זה, כולם פעם שאתה כותב משהו בפורום הזה אתה מנסה להוריד מישהו אחר.
    זה מה שאתה נהנה לעשות בזמן הפנוי?
    אז כן, גם אני מסכים עם הדרך של OP, תקרא לזה "שוביניסט" אם אתה רוצה, תגדיר את זה איך שבא לך. וכן יש לי אמא ויש אחיות.

אני רוצה שאשתי תכין לי משהו לאכול אם אני מבקש לא כי היא מדוכאת, בודדה וחלשה לעמוד מולי. אני רוצה שהיא תכין לי משהו לאכול כי היא תרגיש שהיא רוצה לספק אותי. כי אנחנו מבינים אחד את השני וחיים בהרמוניה ונהנים לחיות אחד עם השני, כל אחד ב"תפקיד" שלו.
    גבר -מפרנס. אישה - דואגת לגבר שיפרנס. החברה המערבית קצת בלבלה את התפקידים, מעודדים את האישה "לפתח קריירה" וכל הבולשיט הזה.
    בתור אחד שהיה במדינה (לא אחת) שהגבולות בין גבר לאישה לא נעלמו כמו בישראל, כן, יש לפעמים מקרים של בעל שמרביץ לאישה והיא מפחדת לאמר. זו בעיה אצלה. הנשים שם לומדות מגיל קטן לבשל, זה יותר חשוב שם מה"קריירה" שלהן.
    אם ילדה לא יודעת לבשל אמא שלה תגיד לה "מי ירצה להתחתן איתך ככה?"
    דבר ראשון שהורים שואלים את הבת שלהם באוקראינה זה : "במה הוא עובד? כמה כסף יש לו?" ואני לא רואה בזה שום דבר רע.

ילדים עם רבע שפם שחושבים שהם פילוסופים בשקל שתומכים בחברה המערבית הזאת כי הם חושבים שהם חכמים שהם אומרים מילים כמו"שיווין" או "חירות" זה מה שגורם לגלגל הזה להמשיך להתגלגל.

בנוגע לOP
    תעשה כמוני, תתנתק מהעולם הזה. אתה רואה בחורה כזאת? תתרחק. תקיף את עצמך באנשים שאתה נהנה לידם. תקיף את עצמך בנשים שכיף לך להיות איתן ולא נשים שמחפשות WHITE KNIGHTS. יש מלא כאלה..
    זו הסיבה שאין מצב בחיים שאני אגור פה בעתיד. או בארה"ב, קנדה, מערב אירופה וכו'. לא תודה.
    צודק אחי, אני אמנם דווקא כן מתכנן לגדל פה ילדים, אבל בטח שלא עם בחורה פמיניסטית מגעילה שונאת גברים.
    בעתיד הלא רחוק אני מתכנן לעבור קצת לגור במדינה קצת יותר שפויה, בינתיים מזרח אסיה די מעניין אותי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    איזה כבוד בדיוק יש לכן? שאתן שופטות גברים רק ע"פ הLMS שלהם ותמיד אתן מנסות להשיג גבר עם LMS יותר גבוה משלכן, כלומר hypergamy?
    מה רע באישה שרוצה גבר שיטפח את עצמו וידאג לעצמו, שלא יהיה עצלן וידע להכניס כסף, ושיהיה לו כישורים חברתיים טובים (חברותי וכל זה)? איפה החזירות פה?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברור לכולם שאנחנו לא רוצים בחורה שאנחנו נגיד לה "תעשי קפה" והיא תלך כמו חיילת, או שנגיד לה "לכי תכיני סנוויץ'" והיא תצדיע, תגיד "כן המפקד" ותלך להכין סנוויץ' למלך.
    זה לא עובד ככה, זה כבר לא כמו פעם.

אני בכלל ממזמן כבר לא בעניין של "המקום של האישה הוא במטבח", זה לא נכון בעניי.
    אני אישית כשאני מכין עם חברה שלי אוכל, אז מי שמכין את האוכל, לא שוטף את הכלים אחרכך, אלה השני.
    יש תורות ויש צורה לכל דבר כדי ששני הצדדים לא ידפקו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי 2566 צפיה בהודעה
    מה רע באישה שרוצה גבר שיטפח את עצמו וידאג לעצמו, שלא יהיה עצלן וידע להכניס כסף, ושיהיה לו כישורים חברתיים טובים (חברותי וכל זה)? איפה החזירות פה?
    הדבר הרע הוא שהיא יכולה לשחק אותה ולדבר על "כבוד" כמה שהיא רוצה, בסופו של דבר היא תשפוט כל גבר ע"פ שיקולים פרמיטיבים וקרים כמו מבנה העצמות שלו והכיס שלו (דבר שאין לו שליטה עליו) ולא ע"פ האישיות שלו , אני אגב גם שופט אישה ע"פ אותם פרמטרים, אבל לפחות אני לא משחק אותה "גבר עם כבוד" ואני אומר תאמת בפנים, בנוסף אני גם לא hypergamy ואני יודע שלא מגיע לי בחורה שנראת יותר טוב ממני או שה M שלה הרבה יותר גדול משלי, מה שלצערי אני בטוח שהיא לא מבינה, כמו שאר הנשים (כל השמנות המכוערות האלה שנדבקות אליי ובחיים לא יתנו צ'אנס לשמן כמוהם, וכל ענייה שחושבת שמגיע לה נסיך מיליונר).

וLittleLionMan מעכשיו כל פעם שתראה אישה תזכור תמיד ש80% מהנשים רוצות רק 20% מהגברים ולא רק שהן רוצות הן גם חושבות שמגיע להן..

אה, כן, הן גם רואות 80% מהגברים כמתחת לממוצע מבחינת מראה, ,ועליהן אתה עוד מגן LOL ...

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

אני מאוהבת
    תתחתן איתי!

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,706 | הודעות: 8,205,299 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect