כל הדיונים פה היו על מה אתם הולכים לעשות, מה המטרות שלכם אבל אולי יש חלק שכבר הצליחו להתקדם לעבר המטרה ואפילו להגיע לתוצאה מאוד מכובדת ביחס למה שהם היו פעם. אז הדיון הזה הוא מה כבר עשיתם, איך השתפרתם ביחס למה שהייתם ובאיזה מצב אתם היום
אני אתחיל:
L -
כשהייתי קטן הייתי שמנמן ודיי מגעיל והרזתי ונראתי טוב למשך תקופה קצרה של כ חצי שנה ואז התחיל לי האקנה (הרבה מכשולים קיבלתי מה')
סבלתי מאוד עם האקנה והחלטתי לקחת רואקוטן, שניקה לי תפנים ויש לי פנים יפות למזלי רק כשהן דיי בייבי פייס דבר שאני עובד עליו (זקן וכל זה.. תאמת זה תלוי יותר בגיל .. אני בן 18 )
S -
היה לי סטטוס גרוע ובתחילת התיכון הוא התחיל להשתפר, והוזמנתי למקומות עם חבר'ה איכותיים אבל בטיפשותי ניתקתי את רוב הקשרים כי סטטוס בזמנו לא עניין אותי. אז מזה אפשר להבין שהיה לי סטטוס די נמוך.. אבל בזמן האחרון החלטתי לשפר אותו להיות יותר חברותי, יותר יוזם, וזה באמת בא לידי ביטוי בהרבה דברים גם ביום יום וגם בפייסבוק, יש שיפור דיי משמעותי וזה משמח אותי, ואני במצב דיי טוב (הייתי קורא לזה סביר-סביר+) וכמובן שיש עוד לאן להתקדם ולשאוף.
M -
אף פעם לא הייתה לי בעיה רצינית של כסף. יש לי בגדים יפים, ובעצם מה שאני רוצה.. אז לא היה איזה שיפור בעבר בזה.

ציטוט ההודעה