קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה סטטוס
    על ידי xXAvivXx בפורום Maple Story
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-07-2007, 18:22
  2. איזה סטטוס באייסי אתם שמים?
    על ידי Answ3R בפורום סקרים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 01-11-2006, 16:52
  3. [בעיה] סטטוס בר והאייקונים
    על ידי Hydro בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-09-2006, 18:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

סטטוס מזויף שיגרור אחריו סטטוס אמיתי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כסף זה נייר ונייר עשוי מעץ אז כסף כן גודל על העצים

ברירת מחדל סטטוס מזויף שיגרור אחריו סטטוס אמיתי

כולם אני חושב מסכימים שהאלו שמבקשים לייקים, או האלו שבקבוצת לייקים הסודיות האלה בפייסבוק הם קוקסינלים מזויפים והכל
    אבל חשבתי על זה והסטטוס המזויף והקוקסינלי הזה, זה קיצור דרך בעצם לסטטוס אמיתי :

אם יש לך המון לייקים (גם אם הם סתם חרטא) אז אתה הופך להיות יותר מוכר, יותר מושך ואנשים ירצו יותר להסתובב איתך ואוטמאטית יש לך פתאום סטאטוס אמיתי... ואתה לא צריך בכלל לצאת מהבית ולהתאמץ בשביל זה (ללכת לערים שונות, לעבוד ולהכיר, להיות חברותי עם כולם ולהשקיע בזה...)

בסופו של דבר זה דרך קיצור ואפשר להשיג עם זה סטטוס אמיתי ומבוסס.

מה אתם חושבים על זה?
    נערך לאחרונה על ידי Alter_S; 07-12-2013 בשעה 12:42.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    portal
    לייקים
    15
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    no pain no gain

זה לא כזה נכון אחי.
    אני מכיר לא מעט אנשים שיש להם המון חברים בפייס והרבה מאוד לייקים(70-100 בסטטוס ) ובחיים האמיתיים הם פשוט אפסים גמורים.
    לדוגמה:
    בפייס של חבר שלי יש מלא לייקים,והרוב זה של בחורות וזה,בפועל במציאות הוא בקשר רק עם בחורה אחת וגם זה רק:"שלום שלום".
    זה לא שאין לו חברים כע?יש לו חברים והוא יוצא איתם אבל זה חברים חנונים כאלו שכל היום תקועים במחשב.

מה שאני מנסה להגיד זה שמה שאתה אומר לא נכון,הרבה לייקים(גם עם זה זיוף)לא אומרים על המעמד שלך כלום,זה נחמד להיות עם סטטוס בפייס,אבל זה שונה מהחיים האמיתיים..בן דוד שלי לא מפרסם כמעט כלום בפייס שלו,שהוא מפרסם אז הוא מקבל אולי 10 לייקים ואני יכול להגיד לך שיש לו סטטוס גבוהה מאוד,יש לו מלא ידידות ובחורות וחברים יש לו בכל הארץ והוא כמעט כל יום יוצא עם מישהו אחר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כסף זה נייר ונייר עשוי מעץ אז כסף כן גודל על העצים

ציטוט נכתב במקור על ידי Portal007 צפיה בהודעה
    זה לא כזה נכון אחי.
    אני מכיר לא מעט אנשים שיש להם המון חברים בפייס והרבה מאוד לייקים(70-100 בסטטוס ) ובחיים האמיתיים הם פשוט אפסים גמורים.
    לדוגמה:
    בפייס של חבר שלי יש מלא לייקים,והרוב זה של בחורות וזה,בפועל במציאות הוא בקשר רק עם בחורה אחת וגם זה רק:"שלום שלום".
    זה לא שאין לו חברים כע?יש לו חברים והוא יוצא איתם אבל זה חברים חנונים כאלו שכל היום תקועים במחשב.

מה שאני מנסה להגיד זה שמה שאתה אומר לא נכון,הרבה לייקים(גם עם זה זיוף)לא אומרים על המעמד שלך כלום,זה נחמד להיות עם סטטוס בפייס,אבל זה שונה מהחיים האמיתיים..בן דוד שלי לא מפרסם כמעט כלום בפייס שלו,שהוא מפרסם אז הוא מקבל אולי 10 לייקים ואני יכול להגיד לך שיש לו סטטוס גבוהה מאוד,יש לו מלא ידידות ובחורות וחברים יש לו בכל הארץ והוא כמעט כל יום יוצא עם מישהו אחר.
    צודק תמיד יש ויש, גם אני מכיר כאלה.. אבל בכל זאת אתה מסכים איתי שיש איזשהי חשיבות ללייקים וזה דיי יפריע לבת אם למישהו יש קצת.. אולי האיכותיות לא תפסול את אותו אחד עם הקצת אבל זה תמיד יהיה משהו שמוריד אם אין לייקים.
    נערך לאחרונה על ידי Alter_S; 07-12-2013 בשעה 12:45.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ur right in a way styllz.but don't worry bout that broski.FB famous aint gon get you too far in life.Think bout money 90% and bitches 10% of the rest of ur time

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect