נכתב במקור על ידי PerfectBitch שתוק יחנון בוא נתעד אותו מרביץ לנו בוא נצלם ונגיש תלונה הומו יבןן בן שרמוטה .... אצלנו בבית ספר 20 אנשים הרביצו לילד אחד.... חבר שלו בא לעזור לו פירקו תילד... זה אבא בן 40 הם בני 14 בלי ביצה אחת
ספוילר:
נכתב במקור על ידי גולני יבןן בן שרמוטה .... אצלנו בבית ספר 20 אנשים הרביצו לילד אחד.... חבר שלו בא לעזור לו פירקו תילד... זה אבא בן 40 הם בני 14 בלי ביצה אחת חחחחחחחחחחחחחחח 2 אנשים בלחץ בפורום ואתם רבים בקללות?
נכתב במקור על ידי Shinx חחחחחחחחחחחחחחח 2 אנשים בלחץ בפורום ואתם רבים בקללות? תרד על 4 צריך להתרבות
נכתב במקור על ידי גולני יבןן בן שרמוטה .... אצלנו בבית ספר 20 אנשים הרביצו לילד אחד.... חבר שלו בא לעזור לו פירקו תילד... זה אבא בן 40 הם בני 14 בלי ביצה אחת קודם אל תשחק אותו פה בפוורם כולם יודעים מי אתה אז בלי קללות כי חבל אל תשחק אותה גבר באינטרנט דבר שני לא הבנתי מה אתה רוצה
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי PerfectBitch קודם אל תשחק אותו פה בפוורם כולם יודעים מי אתה אז בלי קללות כי חבל אל תשחק אותה גבר באינטרנט דבר שני לא הבנתי מה אתה רוצה כולם יודעים מי אני? אתה מקלל אני יקלל תמבין יבן זונה אני לא אחד החברים שלך סע הבייתה לאמא
חחחחחחחחח, אבל סיפור רע האמת
נכתב במקור על ידי גולני כולם יודעים מי אני? אתה מקלל אני יקלל תמבין יבן זונה אני לא אחד החברים שלך סע הבייתה לאמא מה נותן לך לקלל אבל חחח
יאלה תמשיכו כמה זמן לא ראיתי ריב קללות בפורום ל
נכתב במקור על ידי CRAISER יאלה תמשיכו כמה זמן לא ראיתי ריב קללות בפורום ל fuck yeaaaa
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי גולני כולם יודעים מי אני? אתה מקלל אני יקלל תמבין יבן זונה אני לא אחד החברים שלך סע הבייתה לאמא בוא לבאר טוביה אם יש לך אומץ
לא הבנתי מה מצחיק בזה?
איזה אנשים לא נורמלים יש במדינה שלו
נחמד.. ?
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחרא
חוקי הפורום