יחסית אני אחד שעושה פה דיי הרבה בתחום הזה במינמום של 50$ ליום [עכשיו אני לא אומר את זה על מנת להתלהב , אלא אל מנת שתבינו שאם לא תיהיו מאלה שיגידו תודה פוסט יפה , אלא אלה שילכו ובאמת יעשו את מה שאני אומר אתם גם יכולים להגיע לסכומים כאלה]
אז רציתי לשתף אותכם טיפ קטן
א' נישות צרפתיות משתלמות בהרבה יותר , אני מחזיק בכמה שמביאות לי הורדה כל יום וזה שווה בערך פי 14 יותר מהשווי של כל הורדה של נישה שפונה באנגלית לקהל העולמי , אז הטיפ הראשון הוא להתחיל נישות צרפתיות .
עכשיו לשאלה איפה אתה מוצא נישות צרפתיות , אז התשובה שלי עלתה לי כסף , אבל היא מבטיחה לי אין ספור נישות
והיא Legend בפורום CPAelits
זה פורום שהרבה תותחים כבדים מחו"ל נמצאים שם , יש שם תת פורום שמשתפים בו נישות צרפתיות .
אגב את הכי טובה שלי מצאתי מהראש , איך אתם שואלים
הנה דוגמא תירגמתי את המילה גנרטור להורדה לצרפתית וחיפשתי ביוטיוב , אחרי שמצאתי סרטונים שמחזיקים במילה הזו מצאתי נישה
ואז הכל רגיל הולכים ל Google keyowrd planner ועושים מחקר מילות מפתח .
אני ממליץ על מילות מפתח עם יותר מ1000 חיפושים חודשיים .
הטיפ השני שלמדתי אותו לצערי על בשרי ואני משתף אותכם , אסור להשתמש במילה Hack בסרטונים , בחיים לא נמחקו לי סרטונים למעט שתי צרפתיות שהדומה בינהם הוא ששתיהן מחזיקות במילה Hack בקישור להורדה ובכותרת.
* לא לרשום Hack בשום מקום , לא בשם אתר לא בשם סרטון לא בתיאור , ולא בכל מקום אחר....
אני מוכן להתערב אתכם שחלקכם מחזיקים בנישות עולמיות שהקהל הצרפתי מחכה לסרטון כמו שלכם , אך בגלל שאתם בוחרים ללכת על ההורדות הנמוכות אתם מפספסים את הגדולות.
אגב צפיות לצרפתיות אני קונה מ Viralsocilas פשוט מעולים .
ותרגום אני מתרגם מהאח sayonara10 בסקייפ , הוא צרפתי תבקשו יפה והוא יתרגם לכם. באנגלית כמובן ובחינם.
רק לא להיות חוצפנים , הוא עושה את זה בתור טובה אז לא להתנפל עם 10 עמודים , עמוד אחד לאתר [ותחתכו ממנו חלק לתיאור של הסרטון ]
אגב אם אתם בונים את האק בעצמכם ממליץ בצרפתית.
כנ"ל Google translate לכל מילה שבהאק
והכסף לא יאחר להגיע...

ציטוט ההודעה