ומה רע בצניחה חופשית ? אני עשיתי פעמיים
אבל אני מסכים איתך שלאנשים שלא יוצאים בקבוע בסופי שבוע, זה מאוד קשה להתחיל לצאת ואני אומר לך בתור אחד שהיה במקום הזה.
אם אתה רוצה לעשות שינוי תדמית, תתחיל בדבר שמפריע לך קודם כל.
אמרת שבמחשב אתה כריש רציני ? תנסה ליישם את זה בחיים האמיתיים, אם אישה תאהב אותך לפי האופי שאתה משדר לה בפייסבוק, תשדר לה אותו במציאות ויקרה בדיוק אותו הדבר.
אני לא אומר שאתה צריך לזרוק ת'מחשב מהחלון כי פייסבוק זה גם סוג של חברה מסויימת, אבל אתה צריך להפסיק לשבת עליו בקבוע כל היום.
אמרת יש לך חבר אחד ? אם באמת יש לך חבר אחד לכו שניכם שבו בפאב כמו שאמרו מעליי, פשוט תאזור אומץ ותזמין אותו לבוא לשבת איתך באיזה פאב לשתות בירה, שבו ודברו.
אתה יכול להתחיל ללמוד פיקאפ, לצאת איתו לברים ולעבוד בשטח על מה שאתה לומד דרך המחשב.
כמו שספיר אמרה, תטפח את עצמך, תיראה טוב.
יש לך חצ'קונים ? לך לבית מרקחת, תקנה משחה וסבון מיוחד ותתחיל לשים ותיראה איך לאט לאט זה עובר.
שיער מוזנח ? אני לא אומר שטפח אותו כמו אישה ותעשה כל יום פאן, אבל תסדר אותו יפה, שיראה טוב.
שמנמן ? קח מנוי בחדר כושר ותחחיל להתאמן שם, צא לריצות פעמיים שלוש בשבוע.
לך ! תעשה ! בגרות ! עכשיו !
תהליך כזה לא לוקח יום\יומיים, זה תהליך מעייף ומייאש שלוקח כמה חודשים, אבל תאמין לי שהתוצאות יהיו שוות ואתה תתחיל להנות מהחיים כמו בנאדם נורמאלי, לאט לאט שתצא לפאבים ותכיר אנשים תפסיק לשבת כל היום מול המחשב.
אתה זה שבוחר אם העולם יפה או מכוער, אם תעשה את הבחירות הנכונות, תתמיד, תשקיע, תרצה בזה כל כך ! אתה תצליח ותעבור את זה.