היי חברה ,
אני מידי פעם מציץ פה בפורום אני ורואה תהתקדמות פה של חלק מהאנשים בPPD זה נחמד מאוד ,
אני המון זמן בתחום של IM בכללי ובPPD אני לא מתעסק חוץ מכמה אתרי נישות שהכנתי פעם יש לי כמה אתרים שמקודמים בגוגל ואני מרוויח איתם די הרבה כסף כל יום , עבדתי עם כל הרשתות הטובות "cleanfiles" , "fileice" , adnooka" ״adworkmedia" ועוד . בסוף הגעתי למסקנה שadnooka הכי טובים נשארתי איתם ֿ , תמיד ידעתי שהרשתות האלה מוחקות לי חלק מהקליקים אף פעם לא הבנתי באמת כמה הם מוחקות מסתבר שהמון , חקרתי קצת ומצאתי רשת שלא מוחקת קלקים לא היה לו כוח לעבור אחרי שעברתי כלכך הרבה אבל אמרתי ננסה חבר שלי הפנה אותי לשם קיבלו אותי מיד העברתי את כל הטראפיק שלי עליהם ואז זה באמת קרה הייתי בשוק פי 1.5 קליקים (בכל זאת לפני זה הייתי עם adnooka שהם נחשבים לרשת שלא חותכת הרבה קליקים ) , פי 2 הכנסות ההכנסות גדלו בהרבה גם בגלל הקליקים וגם בבגלל שהדפי נחתיתה שלהם מטורפים נראים ממש טובים והכל גם לא חרושים כמו של הרשתות האחרות שכולם כבר רואים אותם וישר יוצאים .
בקיצור אני מבסוט , עכשיו בטח אתם שואלים למה אני מספר לכם אתזה ?
כולנו ישראלים ולכולנו יש אינטרס להרוויח הרבה כסף , אני לא רוצה שיהיו ברשת הזאת הרבה אנשים כי אז היא תהפוך לרשת רגילה כמו כל השאר ומצד שני אני באמת רואה פה פוטנציאל בשבילכם כי אתם יכולים להגדיל את הככנסות שלכם בקלות בלי כמעט עבודה , לי זה שווה כי אני יפנה אותכם לשם יקבל 5% ( זה לא יורד לכם מהרווח) אתם תהנו מזה שתתקבלו ישר לרשת ומרשת שתכפיל לכם את ההכנסות .
בקיצור מי שמעוניין , מי שבאמת מרוויח טוב ומתסכל על התחום הזה בתור עסק שיוסיף אותי לסקייפ : mari12363 ואני יסביר לו איך הכל עובד ויראה לו את הרשת הפרטית .

ציטוט ההודעה