קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 19-03-2009, 19:54
  2. [שאלה] איך אני עושה שהווינדוס שלי יהיה "מקורי"..??
    על ידי Metalist בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 25-03-2006, 21:34
  3. קלטו איך עבדתי על חברה שלי!!!
    על ידי ~^-CRiMiNaL-GiRL-^~ בפורום דיבורים
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 17-02-2006, 12:44
  4. איך הסמל אישי החדש שלי ? =]
    על ידי Born2Kill בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 12-12-2005, 20:17
  5. [קונה] איך לחבר את הפלאפון שלי למחשב ב150 נקודות!!!
    על ידי Master-P בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 19:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

איך הכפלתי את ההכנסות שלי בPPD בעזרת צעד אחד פשוט

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל איך הכפלתי את ההכנסות שלי בPPD בעזרת צעד אחד פשוט

היי חברה ,
    אני מידי פעם מציץ פה בפורום אני ורואה תהתקדמות פה של חלק מהאנשים בPPD זה נחמד מאוד ,
    אני המון זמן בתחום של IM בכללי ובPPD אני לא מתעסק חוץ מכמה אתרי נישות שהכנתי פעם יש לי כמה אתרים שמקודמים בגוגל ואני מרוויח איתם די הרבה כסף כל יום , עבדתי עם כל הרשתות הטובות "cleanfiles" , "fileice" , adnooka" ״adworkmedia" ועוד . בסוף הגעתי למסקנה שadnooka הכי טובים נשארתי איתם ֿ , תמיד ידעתי שהרשתות האלה מוחקות לי חלק מהקליקים אף פעם לא הבנתי באמת כמה הם מוחקות מסתבר שהמון , חקרתי קצת ומצאתי רשת שלא מוחקת קלקים לא היה לו כוח לעבור אחרי שעברתי כלכך הרבה אבל אמרתי ננסה חבר שלי הפנה אותי לשם קיבלו אותי מיד העברתי את כל הטראפיק שלי עליהם ואז זה באמת קרה הייתי בשוק פי 1.5 קליקים (בכל זאת לפני זה הייתי עם adnooka שהם נחשבים לרשת שלא חותכת הרבה קליקים ) , פי 2 הכנסות ההכנסות גדלו בהרבה גם בגלל הקליקים וגם בבגלל שהדפי נחתיתה שלהם מטורפים נראים ממש טובים והכל גם לא חרושים כמו של הרשתות האחרות שכולם כבר רואים אותם וישר יוצאים .

בקיצור אני מבסוט , עכשיו בטח אתם שואלים למה אני מספר לכם אתזה ?

כולנו ישראלים ולכולנו יש אינטרס להרוויח הרבה כסף , אני לא רוצה שיהיו ברשת הזאת הרבה אנשים כי אז היא תהפוך לרשת רגילה כמו כל השאר ומצד שני אני באמת רואה פה פוטנציאל בשבילכם כי אתם יכולים להגדיל את הככנסות שלכם בקלות בלי כמעט עבודה , לי זה שווה כי אני יפנה אותכם לשם יקבל 5% ( זה לא יורד לכם מהרווח) אתם תהנו מזה שתתקבלו ישר לרשת ומרשת שתכפיל לכם את ההכנסות .
    בקיצור מי שמעוניין , מי שבאמת מרוויח טוב ומתסכל על התחום הזה בתור עסק שיוסיף אותי לסקייפ : mari12363 ואני יסביר לו איך הכל עובד ויראה לו את הרשת הפרטית .

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

לא מומלץ לשחק עם רשתות חדשות כי יש עוד אלפים כאלה, הרשתות האמינות והוותיקות לא סתם מצליחות לא סתם הן יותר פולולאריות זה בגלל שזה עובד ואנשים מרוויחים ועושים סכומים וחדשים מצטרפים וזה גדל גדל וגדל, וכנראה שהטריק השיווקי שלהן מצליח. לדעתי תהיה ברשת מוכרת ורגילה תשתמש ב- widget אתה בכלל לא צריך להתעסק והלהסתכל על הדפי נחיתה של הרשתות.

בכל מקרה אני שמח שאתה מבסוט אבל אתה לא יכול לשכנע שרשת חדשה יותר טובה מרשת ענקית בעלת שום גדולה שעשרות הרוויחו בה עשרות אלפי דולרים במשך השנים.
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 27-12-2013 בשעה 21:23.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

היא לא חדשה היא וותיקה יחסית היא כמו adnooka
    ואני לא מסכים איתך דווקא רשתות כמו fileice וcleanfiles הם חרא רשתות עזוב אתזה שהם פשוט עושים resell לרשתות פרטיות ואחרות (אם תסתכל אחרי שאתה לוחץ על לינק אצלם תיראה שיש redirect לרשת מסוימת ואז להצעה הם פשוט שולחים אותנו לרשת אחרת שיכולנו לגשת עליהם בלי המטווח שזה Fileice/Cleanfiles . עזוב אתזה שיש להם המון אנשים והם פשוט חותכים לך המרות על ימין ואז שמאל בלי שאתה שם לב לא אכפת להם ממך כי שוב זאת רשת גדולה שיש לה מספיק אנשים גם ככה .

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי IMmaster צפיה בהודעה
    היא לא חדשה היא וותיקה יחסית היא כמו adnooka
    ואני לא מסכים איתך דווקא רשתות כמו fileice וcleanfiles הם חרא רשתות עזוב אתזה שהם פשוט עושים resell לרשתות פרטיות ואחרות (אם תסתכל אחרי שאתה לוחץ על לינק אצלם תיראה שיש redirect לרשת מסוימת ואז להצעה הם פשוט שולחים אותנו לרשת אחרת שיכולנו לגשת עליהם בלי המטווח שזה Fileice/Cleanfiles . עזוב אתזה שיש להם המון אנשים והם פשוט חותכים לך המרות על ימין ואז שמאל בלי שאתה שם לב לא אכפת להם ממך כי שוב זאת רשת גדולה שיש לה מספיק אנשים גם ככה .
    אין לרשת שום סיבה לתחוך לך המרות, בטח לא למי שמרוויח סכומים שנחשבים קטנים למה שאחרים מרוייחים אצלם. להפך האתר נותן לך את כל הסיבות ומשקיע בך כדי שיום אחד תהפוך למרוויח גדול כמו הגדולים שם.

אתה יודע מזה הטיווח הזה? זה רשת PPD, הסקרים ב- ppd טיפה יותר נמוכים מסקרים של CPA זה לא משמעותי. כמעט כל רשת CPA שמכבדת את עצמה מספיק שיהיה לך מילה אחת שלא באה להם טוב בעין הם יכולים לתת לך באן במקום עם כל סכום שהוא ואתה חתמת על זה. CPA זה כסף חוקי Whithat נישות של מדריכים בעיקר וכו' שזה שתי דברים שונים. אין לך מה לעשות ברשת cpa בשלב הזה כי זה לא פשוט בכלל להתחיל להרוויח מהשיטות האלה שם. הם כביכול רושמים אותך לרשת cpa ואתה מרוויח דרך cpa בעזרת ppd. אם אתה תעשה את זה בלי רשת ppd מאחוריך פשוט תקבל באן במקום.

Fileice למשל נותנים בונוסים ענקיים מדי חודש, אני ראיתי משתמש שהרוויח 3000$ בונוס בגלל הרוויחים הגדולים שלו אין עוד רשתות ppd ברמה הזאת אחי.

FileIce היא הרשת בוודאות שהרוויחו בה הכי הרבה ב- ppd היא שילמה לעשרות אנשים מומחים כביכול שמרוויחים המון עשרות אלפי דולרים, מאחורי FileIce יש חברה רצינית אמנה שמנצחת כבר כמה שנים לא כמו רשתות אחרות.

אני מבין אותך ברצינות גם שאני חושב כך לפעמים ואפילו אומר ורושם את זה אבל אני מבין אבל ברצינות מובן לי שמה שאני אומר זה שטויות לא רק בדבר הזה.

אני לא מכריח אותך לעבור אני רק מנסה לתקן לך את המחשבה, תשאר איפה שטוב לך ברצינות, בהצלחה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שמע אני מבין את מה שאתה אומר , אבל זה פשוט לא נכון עזוב את כל ההסברים בוא נסתכל על עובדות פשוטות .
    הייתי עם כל הרשתות האלה עם בערך אותו טראפיק ובכל אחת מהאלה הרווחים שלי היו שונים , כל אחת ואחת וזה בכלל לא משנה הסיבות כי זאת עובדה .
    אבל בכל זאת אם אתה רוצה את הסיבות זה בגלל ההבדל בין PPD ל לֹCPA
    אני יסביר לך את ההבדל בין CPA Network לבין PPD Network ,
    CPA Network זה רשת שבאים עליה מפרסמים ומשלמים לה ישירות על ההצעות הם לוקחים % מסויים מהמחיר שהמפרסמים משלמים להם ואז משלמים לנו את השאר , וזהו .
    מה זה בעצם PPD וזאת בדיוק השיטה בא ככה hellohellosherp(הבעלים של cleanfiles) בנה את cleanfiles הוא בכלל עובד בתור מפרסם עם adworkmedia ומה שהוא עשה זה בנה אתר עם דפי נחיתה משלו ובעצם רשת שאין לה מפרסמים יש לה רק שותפים , עכשיו מה הקטע מאיפה באות ההצעות שלו ברשת הם באות מAdWorkMedia אז מה שקורה פה זה בעצם ככה :
    המפרסמים משלמים לAdworkmedia הם לוקחים % מסוים ומשלמים לבעלים של cleanfiles/fileice על הליד הבעלים של cleanfiles/fileice לוקח % מהכסף שהם שילמו לו ומשלם למי שהביא את הליד שזה בעצם מישו שעובד עם cleanfiles (וזה מה שקורה שהוא בכלל מודיע לך שהיה ליד אומרים ש% מסוים מהפעמים הוא לא אומר לך ואז הוא מרוויח ליד שלם ) אבל עזוב אתזה נניח שהוא אומר לך תמיד , למה אתה צריך אותו בכלל יש פה סתם עוד מטווח מיותר שמרוויח כסף .

בכל מקרה כבר פנו עליי מספיק אנשים ואני לא רוצה יותר מידי שהצטרפו אני יקח עוד 1-2 וזהו , תודה בכל מקרה אם מישו צריך פה עזרה במשו אשמח לעזור .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect