מה אתם אומרים על להתחיל עם בנות במקומות שהם לא מועדון?
זה לא מראה על נואשות? .. לבוא להתחיל עם בחורה? כאילו מה אין לך בחורות שאתה צריך ברחוב להתחיל עם אחת?
מה אתם אומרים על זה באופן כללי...
מה אתם אומרים על להתחיל עם בנות במקומות שהם לא מועדון?
זה לא מראה על נואשות? .. לבוא להתחיל עם בחורה? כאילו מה אין לך בחורות שאתה צריך ברחוב להתחיל עם אחת?
מה אתם אומרים על זה באופן כללי...
|
|
להפך בחורה ברחוב או במקום אחר לא מצפה שמישהו יבוא ויתחיל איתן... אלה אתה שובר את האווירה אתה בא בביטחון ואני מבטיח לך שכולן יזרמו איתך ....
יגיי מה אתה מתחיל עם בחורות
תאמין לי אחי תשקיע באלמס בחורות יבואו אליך, רק אתמול עשיתי ריצה בים ופגשתי את בר רפאלי (מסתבר שגם היא רצה). הלכנו לגלידריה שבמקרה חבר שלי הוא הזכיין של הסניף, גימגמתי מולה קצת ואז הלכנו לשירותים
אגב, סתכל בחדשות מחר, הפפאראצי תפסו אותנו בתמונות שאומרות די הרבה.
את הבחורה האחרונה שהיתי איתה בקשר +- הכרתי כשהיא אירחה אותי בסניף של BBB
אתה יכול התחיל עם כל אחת כמעט בכל מקום
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
זה ברור אחי, גם לי יצא להכיר ככה בחוץ אבל השאלה אם לרוב הבנות במיוחד השוות זה לא מראה על נואשות ?
למרות שהאקסית שלי שהיא כוסית זיינתי אותה וכן התחלתי איתה במכון כושר אבל היא יותר "ליברלית" ופתוחה ולא מתנשאת.. לא מהאלה שתחשוב שאם אתה מתחיל איתה אתה נואש וגם אם כן תחשוב שאתה נואש לא יזיז לה אם אתה נראה טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי Alter_S; 29-12-2013 בשעה 16:20.
יש הבדל בין לצאת לרחוב בשישי בערב כדי להתחיל עם כל דבר שזז ולפתוח סטים לבין ללכת עם חברים לאנשהו לאכול ובדרך לראות מישהי, ולגשת אליה. או מקסימום להסתכל אליה, היא מסתכלת עליך, מחייכת, ואתה ניגש.
הכל יחסי
לא מבין מה נואש בזה
מישהי מוצאת חן בעייני אני מדבר איתה ומבקש מספר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
פעם היה לי מצב רוח טוב והייתי מסטול מהתחת
לקחתי שטר של 100 דולר שמתי למישי בחזיה ואמרתי לה קני לך משו מתוק
ישר הרטיבה למטה
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
תלוי, אם אתה נראה כמו מייק טייסון אתה תזיין אותה בשיחים אחרי איזה 10 דקות
אם אתה נראה כמו ג׳סטין ביבר( לפני האימונים והקעקועים) היא תצחק עליך ואתה תקבל סטירה. ( אתה גם לא תחזיר לה כי אתה בטא חלש וחסר טסטוסטרון ומקבל את המקום שלך כאינסל)
You feel intimidated asshole?