קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] איך אני מפסיק לחשוב על מישהי?!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 18-04-2009, 23:35
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-03-2009, 00:11
  3. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 23-03-2008, 00:14
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 13:05
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 38

אני כזה Sadkunt, איך אני מפסיק להיות כזה? - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    יש לפתח ביטחון ויש להיות ערס מגעיל שמזלזל באנשים, שזו דרך מאוד עלובה להציג ביטחון
    תמיד הייתה (ועדיין יש לי) את ההרגשה שאתם כולם מזיינים לי בשכל פה בפורום,"ערסים הם ככה וככה" "הם מגעילים איך שהם מתנהגים לבחורות",ושבמציאות הם משיגים את רוב הבחורות הכוסיות ורובכם סתם הייטרים שלהם

בקנדה גם לנו יש ערסים ולפי מה שראיתי הם תופסים בחורות ולא רק בחורות "שמנות" שדופקות פוזות,הרבה גם נראות טוב

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כסף זה נייר ונייר עשוי מעץ אז כסף כן גודל על העצים

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    תמיד הייתה (ועדיין יש לי) את ההרגשה שאתם כולם מזיינים לי בשכל פה בפורום,"ערסים הם ככה וככה" "הם מגעילים איך שהם מתנהגים לבחורות",ושבמציאות הם משיגים את רוב הבחורות הכוסיות ורובכם סתם הייטרים שלהם

בקנדה גם לנו יש ערסים ולפי מה שראיתי הם תופסים בחורות ולא רק בחורות "שמנות" שדופקות פוזות,הרבה גם נראות טוב
    אתה צודק, ואני אומר לך בתור ישראלי. ערסים תופסים את הכוסיות, אבל רק תכוסיות הפרחות אבל הן עדיין כוסיות רצח.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אף אחד לא אמר שזה לא נכון, אבל ההתנהגות שלהם כלפי הסביבה היא מגעילה (במיוחד כלפי בחורות, שמשום מה אוהבות את זה חח)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

זה ערסים
    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

היה היום בצפר אז החלטתי פשוט לא ליצור קשר עם אף אחד ביוזמתי חוץ מהילדה שהיא היחידה שבאמת אכפת לה ממני
    אף אחד לא בא אליי.. אני לא מצפה שיהיה שינוי ביום אחד אבל זה ממש קשה להיות בודד כל כך..

אולי אני עושה משהו לא נכון?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

היה היום בצפר אז החלטתי פשוט לא ליצור קשר עם אף אחד ביוזמתי חוץ מהילדה שהיא היחידה שבאמת אכפת לה ממני
    אף אחד לא בא אליי.. אני לא מצפה שיהיה שינוי ביום אחד אבל זה ממש קשה להיות בודד כל כך..

אולי אני עושה משהו לא נכון?

אולי אתה מסתכל על זה לא נכון
    אולי אתה צריך לאמץ את הבדידות והאופל
    ברוס ויין עשה מזה קריירה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

לא יעזור לך שום דבר שאנשים אומרים פה כי כל מה שקורה כרגע בחיים שלך והערך העצמי שלך אפילו בעיני עצמך הוא רק סימפטומים של החוסר ביטחון והמיינד סטייט שלך ולמה שאתה חושב על עצמך.
    אין לך מה התחיל לחקות התנהגות של מישהו אתה לא צריך להיות מתלהב ולא צריך להיות כאפות אתה צריך להיות אתה אבל הכי חשוב להשתנות מפנים לעבוד על עצמך להתחיל לאהוב את עצמך ולהיראות כשווה שלא צריך אף אחד בעיני עצמך.
    מכאן תתחיל להשתפר בכל הכיוונים בחיים מראה כסף והבנות יבואו זה כבר בכלל יחזק לך תביטחון ואז תהיה לך אחלה התנהגות טבעית ובעלת ביטחון אמיתי.
    חשוב קודם כל שתפסיק להתבכיין כי אני לא מכיר אותך ורק לפי איך שאתה מציג את עצמך ומה שאתה משדר זה לא מראה אלפא מייל.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אולי אתה מסתכל על זה לא נכון
    אולי אתה צריך לאמץ את הבדידות והאופל
    ברוס ויין עשה מזה קריירה
    חחחחחחחחחחחחחחח ברוס ויין לא הפסיק להביא נערות ליווי הביתה על מה אתה מדבר עזוב את זה שהיה לו אחוזה ומיליארדים וזה מצב שאתה באמת לא צריך אף אחד בעולם הזה

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי Alter_S צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מילה שאני יושב וצוחק בקול

הילד הזה גאון מ-ל-ך עשה לי תשבוע נודר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח אם הייתי שם הייתי נותן לו שטר של 200 באמא שלי רק מהצחוקים שהוא סיפק לי

ולא רק זה גם התגובות שם הרגו אותי איזה אנשים מלאי שנאה יא אללה לא פלא לא הולך להם כלום בחיים והם מוחים נגד ביבי ויאיר לפיד ונכנסים למינוס בבנק
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 30-12-2013 בשעה 19:34.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
    איזה גבר
    זה כמו טרולרים של פורומים רק REAL LIFE

גאון

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

איזה גבר

גאון
    הוא מזכיר לי איזה צרפתי משוגע שעושה מתיחות על כל העולם ואישתו אפילו על המשטרה נראה לי קוראים לו REMI משו
    אני מעריץ את הבנאדם הזה

הילד הזה עוד יגיע לגדולות
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מילה שאני יושב וצוחק בקול

הילד הזה גאון מ-ל-ך עשה לי תשבוע נודר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח אם הייתי שם הייתי נותן לו שטר של 200 באמא שלי רק מהצחוקים שהוא סיפק לי

ולא רק זה גם התגובות שם הרגו אותי איזה אנשים מלאי שנאה יא אללה לא פלא לא הולך להם כלום בחיים והם מוחים נגד ביבי ויאיר לפיד ונכנסים למינוס בבנק
    איזה גבר

גאון
    תאמת אתם בני זונות.. הבן אדם זקן הוא גרם לו לצאת מהמשאית להתחיל לרוץ אחריו.. וגם סוג של השפיל אותו כי ראו שהוא נעלב והוא גם מצולם.. אני מבין שאני עכשיו נשמע לכם סאדקאנט רציני אבל מה לעשות יש גבול.
    בגלל שזה אתה טיילר ואני מכיר אותך אז אני כבר לא מתעצבן, אבל במציאות אם היית עושה דבר כזה ואני הייתי שם, לא היית חיי היום בוא נגיד את זה ככה, אני בן אדם קצת מסוכן
    נערך לאחרונה על ידי Alter_S; 30-12-2013 בשעה 20:09.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

תאמת אתם בני זונות.. הבן אדם זקן הוא גרם לו לצאת מהמשאית להתחיל לרוץ אחריו.. וגם סוג של השפיל אותו כי ראו שהוא נעלב והוא גם מצולם.. אני מבין שאני עכשיו נשמע לכם סאדקאנט רציני אבל מה לעשות יש גבול.
    בגלל שזה אתה טיילר ואני מכיר אותך אז אני כבר לא מתעצבן, אבל במציאות אם היית עושה דבר כזה ואני הייתי שם, לא היית חיי היום בוא נגיד את זה ככה, אני בן אדם קצת מסוכן
    אפילו אני והשחורים לא היו עושים את זה לזקן

אבל אם זאת הייתה איזה שמנה מעצבנת או סתם איזה בחור,היינו עושים את זה בשביל הצחוקים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה

אפילו אני והשחורים לא היו עושים את זה לזקן

אבל אם זאת הייתה איזה שמנה מעצבנת או סתם איזה בחור,היינו עושים את זה בשביל הצחוקים
    תאמת גם לבן אדם רגיל לא הייתי עושה את זה.. מאיפה הראש הזה? אם אתה בא למישהו לאוטו במיוחד עם חבורת שחורים אתה יודע איך הוא יפחד? מה הקטע להרגיש עליונות כלפי סתם בן אדם תמים ולהפחיד אותו ככה? זה אולי מצחיק אבל זה לא שווה את זה, יש עוד דברים מצחיקים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,186 | הודעות: 8,150,768 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect