קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 45

There are 3 types of niggas $$$$$$$$$$$$$$ - עמוד 2

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    לא יתפסו אותי גם עוד 100 שנה,כי זה טעות שלהם שהם עשו את הדברים ככה.הסיכוי שיתפסו אותי יהיה כשאני ישים את הסיכון בסיטואצייה,אם אני מתחמק מהסיכון,לא יקרה לי כלום.

עכשיו השאלה שלי לכם,אם היה לכם הזדמנות לעשות משהו לא חוקי אבל אתם יודעים שאתה לא תתפסו 100% אם אתם עושים את זה נכון,הייתם עושים את זה בשביל כסף?כנראה אף פעם לא היה לי הרבה ובגלל זה אני מוכן ללכת כל כך רחוק בשביל שיהיה לי משהו שלא היה לי.מנקודה רוחנית וקאוצ'ית זה לא מוסרי אבל WELL

i call it No pity buissnes

iti10 my nigga הכי מבין אותי פה
    לא, לא הייתי עושה את זה

ואל תגיד לי "כשתיהיה לך הזדמנות כזו מול העיניים שלך דבר איתי", כבר הייתי בהרבה הזדמנויות כאלו לתת מכה על סכום כסף מכובד מאוד עם מינימום מאמץ, כמובן שסירבתי.

יש 2 בעיות עם כסף לא חוקי:

1- אתה מתמכר לזה ומתחיל להכניס לעצמך כסף רק ככה, והתאבון שלך רק גדל וגדל עד שאתה תתנהג בפזיזות ויתפסו אותך
    2- עשייה של כסף לא חוקי בד"כ מעורבת בקשרים עם גורמים עבריינים, שאם עשית בשבילם שירות פעם אחת הם יתפסו אותך קצר באופן קבוע. קל מאוד להיכנס, קשה מאוד לצאת, ואני אומר את זה מניסיון של מכרים שלי שחבר של חבר שלהם הציע להם 1000 שקל רק למסור תיק פעם אחת וזהו, אבל זה ממש לא נגמר בפעם אחת, בהתחלה הם התלהבו מהכסף הקל, אחר כך לא יכלו לצאת, התחילו לאיים עליהם וכאלו.

אמנם יש להם ים כסף, אבל לא מקנא בחיים שלהם עכשיו

אגב, ניתקתי איתם קשר לפני כמה שנים, לא מעוניין באנשים מהסוג הזה בחיים שלי (ניסו לגרור גם אותי לשם)

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

lol @ peasants talking bout money

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

GA20

1-פה אני מסכים איתך,אבל בכל זאת,אני לא טיפש בשביל להיות יותר מדי פזיז.כשאני יודע מה יכול לקרות לי,אני יתן לפחד להיות אצלי כל הזמן בראש כדי להוריד כל חתיכת סיכון אפשרי.

2-לא.ממש אבל ממש לא.זאת הבעיה פה בפורום,אם אני לא מסביר לכם,אתם זורקים פה מיליון ואחת תאוריות שלכם כאילו אתם יודעים במה אני מתעסק,ואתה לא יודע מה אני עושה.וזה רחוק להיות עסק של עבריינים.

סתם תיארת חיים ממוצעים של DOPE DEALER,אני רחוק מי זה למזלי.אני עובד לבד ואם אני רוצה אני מכניס לעסק הזה אנשים אחרים.הכל תלוי במצב רוח שלי וכמה כסף אני מוכן לעשות.

ED NAHUY-

תצחק תצחק אבל כשאני יגיע לסכומים של 10 אלף בשבוע,כבר לא יהיה לך מצחיק ואת זה אני מבטיח לך.ואני בקלות יכול להגיע לסכומים האלו.אבל אני בנתיים הולך על סכומים קטנים כדי לקבל הרגשה של בטיחות ושאני יהיה די רגיל לעשות את זה.ואז מי שמה נראה מה אני מוכן לעשות

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

מלכודת תיירים I GUESS סתם עובד על אנשים ברחוב עושה איתם איזה משחק ואז דופק ספרינט או פשוט גורם להם להפסיד.. לא מסובך ולא יתפסו אותך זה נכון.
    מה שכן תיזהר ממצלמות ושים לך בתיק עוד בגדים אם זה עובר למרדף אז תאכל להחליף בגדים ולא יזהו אותך

שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

GA20

1-פה אני מסכים איתך,אבל בכל זאת,אני לא טיפש בשביל להיות יותר מדי פזיז.כשאני יודע מה יכול לקרות לי,אני יתן לפחד להיות אצלי כל הזמן בראש כדי להוריד כל חתיכת סיכון אפשרי.

2-לא.ממש אבל ממש לא.זאת הבעיה פה בפורום,אם אני לא מסביר לכם,אתם זורקים פה מיליון ואחת תאוריות שלכם כאילו אתם יודעים במה אני מתעסק,ואתה לא יודע מה אני עושה.וזה רחוק להיות עסק של עבריינים.

סתם תיארת חיים ממוצעים של DOPE DEALER,אני רחוק מי זה למזלי.אני עובד לבד ואם אני רוצה אני מכניס לעסק הזה אנשים אחרים.הכל תלוי במצב רוח שלי וכמה כסף אני מוכן לעשות.

ED NAHUY-

תצחק תצחק אבל כשאני יגיע לסכומים של 10 אלף בשבוע,כבר לא יהיה לך מצחיק ואת זה אני מבטיח לך.ואני בקלות יכול להגיע לסכומים האלו.אבל אני בנתיים הולך על סכומים קטנים כדי לקבל הרגשה של בטיחות ושאני יהיה די רגיל לעשות את זה.ואז מי שמה נראה מה אני מוכן לעשות
    אני צוחק כי יש אנשים שלא צריכים להסתכן בשטויות בשביל להרוויח כסף. שעושים את הכסף שלהם ביושר ויש להם את המוח והכישרון לעשות כסף בראש שקט.
    שההכנסה שלהם זה לטווח ארוך, לחשבון הבנק ולא מהיד לכיס כמו איזה ghetto ass nigga

10 אלף דולר בשבוע בדרך לא חוקית
    נשמע מצוין ויציב, מה כבר יכול לקרות?
    לך על זה peasant חחח LOL
    seems legit

עצה שלי:
    אם תגיע ל-10 אלף דולר בשבוע שזה מיליוני שקלים בשנה: תקנה חבית גדולה כזאת, תקשור את הכסף בגומייה ותזרוק לתוך החבית, אחר כך תשים בחדר שלך את החבית כי הרי לבנק לא תוכל להפקיד כי זה כסף שחור
    או שתוכל להלבין כספים זה גם רעיון טוב
    אם כבר לא חוקי לך על זה עד הסוף

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    אני צוחק כי יש אנשים שלא צריכים להסתכן בשטויות בשביל להרוויח כסף. שעושים את הכסף שלהם ביושר ויש להם את המוח והכישרון לעשות כסף בראש שקט.
    שההכנסה שלהם זה לטווח ארוך, לחשבון הבנק ולא מהיד לכיס כמו איזה ghetto ass nigga

10 אלף דולר בשבוע בדרך לא חוקית
    נשמע מצוין ויציב, מה כבר יכול לקרות?
    לך על זה peasant חחח LOL
    seems legit

עצה שלי:
    אם תגיע ל-10 אלף דולר בשבוע שזה מיליוני שקלים בשנה: תקנה חבית גדולה כזאת, תקשור את הכסף בגומייה ותזרוק לתוך החבית, אחר כך תשים בחדר שלך את החבית כי הרי לבנק לא תוכל להפקיד כי זה כסף שחור
    או שתוכל להלבין כספים זה גם רעיון טוב
    אם כבר לא חוקי לך על זה עד הסוף
    Jay Z עשה כמה מיליונים לפניי שהוא הפך לראפר במכירת סמים.עכשיו הראש שלו שווה 500 מיליון דולר.

כל החברות וכל האנשים הכי עשירים בעולם לא מרוויחים שום דבר ביושר,הם עושים כסף על הראש שלך,עושים דברים שלא חוקיים והרבה יותר מזיקים לעולם מי סתם "פושע" שהחליט שרצה לעשות קצת כסף.תגיד שאלת את עצמך פעם למה יש פשע?כי זה מכניס כסף לאנשים שיושבים למעלה.יש לי שיעורים על העולם,על האקונומיקה,כוח,ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכר כרגע.כולם תמיד נדהמים לדעת לאן העולם שלנו הגיעו ולאן אנשים מוכנים ללכת וכמה זה "מגעיל" נראה לי אני היחידי עם חבר שלי ששומעים את המרצה שלנו מדבר ואנחנו כולנו MIRER של כל האנשים האלו.כי אנחנו יודעים שצריך להקריב בשביל להיות בטופ.האנשים שיושבים שמה למעלה בעניבה שנראים לך חכמים ויושרים גורמים לך לחשוב את זה,האמת עוד יותר רחוקה מי זה תאמין לי.Multinational company עושים חרא בעולם,שופטים אותם והם בכל זאת ממשיכים לעשות את זה.למה?כי הם חישבו את הרווח לעומת ההפסד.הם מרוויחים יותר ממה שהם מפסידים,בגלל זה לא אכפת להם.החברות הגדולות נחשבות כמו INDVIDIUAL,כמו בנאדם,למען האמת,בנאדם עם תכונות של פסיכופט.אבל פסיכופט עשיר,נשמע מצחיק לא?ידידי,MONEY IS POWER ואתה אמור לדעת את זה הכי טוב מכולם פה.

10 דולר זה משהו כמו 40-50 אלף שקל לא?כמה אתה עושה?20 אלף אם הולך לך טוב?בכמה זמן?כמה שעות?אני י-כ-ו-ל לעשות כפול ממך בפחות משעה.איך?זה כבר לא עניין שלך,לך יש את האינטרנט,לי יש קשרים.

אבל שוב,זה עניין של סיכויי,הכי גדול שאני ילך זה 2000 דולר מקס לבד.10 אלף רק עם עוד אנשים ואני בכל מקרה יחלק את הכסף.

JOHNNY אתה מסוג האנשים שדיברתי בהודעה הקודמת שלי,אתה לא יודע,אז אל תסיק שום דבר.

שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

AWAKE אני מופתע מימך אני האחרון שישפוט את הדרך שלך.
    הפילוסופיה בגרוש הזאת תשאיר למרצה שלך אם זה מה שעושה לכם טוב.

הכוונה הייתה שאם המערכת אומרת שסמים (לדוגמה) זה רע. משמע, בעולם שאתה חיי בו, זה רע. נקודה. אתה ואני יכולים לברבר על זה כמה שאנחנו יכולים אבל קבעו לך שזה רע ואתה יכול לקפוץ עד מחר.

אתה זורם עם המערכת או לא זה עניין שלך. הכוונה שלי לא הייתה מהבחינה האתית אלא מבחנת סיכון. סיכון להרגיז את המערכת.
    אני בחרתי לזרום עם זה ותאמין לי, אנחנו מוכרים חרא בשקית לאנשים והם קונים את זה למרות שהם לא צריכים. אני מתפרנס מאנשים ש"דבוקים" למערכת. אם לא המערכת כל העסק שלנו נופל.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

AWAKE אני מופתע מימך אני האחרון שישפוט את הדרך שלך.
    הפילוסופיה בגרוש הזאת תשאיר למרצה שלך אם זה מה שעושה לכם טוב.

הכוונה הייתה שאם המערכת אומרת שסמים (לדוגמה) זה רע. משמע, בעולם שאתה חיי בו, זה רע. נקודה. אתה ואני יכולים לברבר על זה כמה שאנחנו יכולים אבל קבעו לך שזה רע ואתה יכול לקפוץ עד מחר.

אתה זורם עם המערכת או לא זה עניין שלך. הכוונה שלי לא הייתה מהבחינה האתית אלא מבחנת סיכון. סיכון להרגיז את המערכת.
    אני בחרתי לזרום עם זה ותאמין לי, אנחנו מוכרים חרא בשקית לאנשים והם קונים את זה למרות שהם לא צריכים. אני מתפרנס מאנשים ש"דבוקים" למערכת. אם לא המערכת כל העסק שלנו נופל.
    זאת לא פילוסופיה,זאת המציאות.הבנאדם הממוצע חושב את מה שהוא חושב ועושה את מה שהוא עושה בגלל שלאנשים אחרים זה מכניס כסף לכיס,כמו שאתה אמרת בעצמך שאתה עושה כסף על אנשים שקונים דברים שהם אפילו לא צריכים

זאת אחת הדרכים שתכננתי לעשות כסף אגב,שמרתי את זה לעצמי בשביל אחר כך כי יש כמה דברים שאני רוצה לעשות לפניי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כסף זה נייר ונייר עשוי מעץ אז כסף כן גודל על העצים

אבל תקשיב, אתה חושב שבגלל שראפר אחד או אפילו כמה, נזרום, הצליחו להגיע למעלה, זה יקרה גם לך?
    אתה יודע כמה אנשים שחשבו שגם הם חכמים גדולים נפלו? אני אגיד לך, פי 1000 יותר מכאלה שהצליחו.
    על כל אחד שמצליח בדרך לא חוקית יש מליון שנכשלים ומתאבדים/נכנסים לכלא/מתדרדרים לעוני ואז חוזרים בתשובה כדי איכשהו לתת משמעות לחיים שלהם.
    יש לי שיר שנראה לי דיי מתאים לך, אני דיי בטוח שאתה מכיר כי זה ראפ:

הוא מדבר כעיקרון על איך העולם שלכם של השחורים ושל הגטו לא נכון, ושהוא לא טוב וכל זה.. תנסה להקשיב למילים ולחשוב קצת עם עצמך.
    נערך לאחרונה על ידי Alter_S; 27-12-2013 בשעה 21:38.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Alter_S צפיה בהודעה
    אבל תקשיב, אתה חושב שבגלל שראפר אחד או אפילו כמה, נזרום, הצליחו להגיע למעלה, זה יקרה גם לך?
    אתה יודע כמה אנשים שחשבו שגם הם חכמים גדולים נפלו? אני אגיד לך, פי 1000 יותר מכאלה שהצליחו.
    על כל אחד שמצליח בדרך לא חוקית יש מליון שנכשלים ומתאבדים/נכנסים לכלא/מתדרדרים לעוני ואז חוזרים בתשובה כדי איכשהו לתת משמעות לחיים שלהם.
    יש לי שיר שנראה לי דיי מתאים לך, אני דיי בטוח שאתה מכיר כי זה ראפ:

הוא מדבר כעיקרון על איך העולם שלכם של השחורים ושל הגטו לא נכון, ושהוא לא טוב וכל זה.. תנסה להקשיב למילים ולחשוב קצת עם עצמך.

מה עשיתם ממני גטו,שחורים גנגסטרים,יריות,סכינים וזה חחחח

אני לא "גנגסטר" ואף פעם לא ניסיתי להיות אחד,פשוט יש לי קשרים איתם ואני יודע למי לפנות כשיש לי בעיות.

אגב אם אהבת את HOPSIN ואת הסטייל שלו,תקשיב ל J COLE רוב הסיכויים שתאהב.אגב J COLE הוא בין הראפרים היחידים שרצה ללכת לאוניברסיטה אם לא יצליח לו בקריירה שלו,הוא אפילו בעצמו אומר שהוא מגיל התעניין ללמוד,הוא אוהב ללמוד דברים חדשים.הוא קיבל הערכה מהרבה ראפרים.JAY Z אמר שהוא ה FUTUR ראפר שלנו

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

פשש שיר ממש יפה, תודה
    ותגיד, הדבר הלא חוקי שעשית הוא גם לא מוסרי? כי ת'אמת, זין שלי החוקים. אני הולך לפי המוסר האישי שלי ויש חוקים שאני שם עליהם זין כי הם סתם חוקים בלי סיבה או חוקים עם אינטרס כזה או אחר.
    אבל משהו לא מוסרי, שאני יודע שלא הייתי רוצה שיעשו לי, לא הייתי עושה.

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

אתה כמו הבחור הרע בסרטים שמספר את כל התוכנית הזדונית שלו רגע לפני הסוף וזה מפיל אותו... תחשוב על זה..
    מצאת דרך להרוויח כסף, אתה לא צריך למרוח את זה לאנשים בפנים.. במיוחד אנשים כמו ED נחוי שידועים כחולי נפש שאח"כ מעלים אותך על מוקד באינטרנט (ראה ערך)
    בסופו של יום, אם אתה שמח ואתה רוצה לשתף אין בעיה אבל תהיה קצת דיסקרטי.. אני אומר את זה בשבילך.
    בקצה זה יפגע בך לא בי.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    אתה כמו הבחור הרע בסרטים שמספר את כל התוכנית הזדונית שלו רגע לפני הסוף וזה מפיל אותו... תחשוב על זה..
    מצאת דרך להרוויח כסף, אתה לא צריך למרוח את זה לאנשים בפנים.. במיוחד אנשים כמו ED נחוי שידועים כחולי נפש שאח"כ מעלים אותך על מוקד באינטרנט (ראה ערך)
    בסופו של יום, אם אתה שמח ואתה רוצה לשתף אין בעיה אבל תהיה קצת דיסקרטי.. אני אומר את זה בשבילך.
    בקצה זה יפגע בך לא בי.
    תודה על הפוסט חחחח בכיתי חחחחחחחחחחחח

ידעתי שהייתי צריך להזהר מלפרסם את זה,בהתחלה עוד התלבטתי אם לפרסם פה את הכסף,אבל נזכרתי באידי נחוי וטיילר ואמרתי למה לי לא לפרסם גם

אבל הבעיה שגם אם אידי נחוי יפרוץ לי למחשב,אין לי אגורה על זה והוא לא ימצא שום דבר שקשור לעסק שלי חוץ מהפייסבוק וגם בפייסבוק זה הכל בצרפתית,צרפתית שאי אפשר לעשות עלייה TRANSLATE כי זה הכל נטו סלאנג

אידי נחוי אם אתה באמת שייך ל SNITCH COMMUNITY,אני מרחם עלייך.לא שאני באמת מאמין שאתה שייך לשמה,אבל אם אתה באמת אחד מהאנשים,אתה עוד יותר גרוע מבנאדם עני וגרוע יותר מהבנאדם הממוצע.

תודה שהערת אותיי

My nigga AFX

שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

תודה על הפוסט חחחח בכיתי חחחחחחחחחחחח

ידעתי שהייתי צריך להזהר מלפרסם את זה,בהתחלה עוד התלבטתי אם לפרסם פה את הכסף,אבל נזכרתי באידי נחוי וטיילר ואמרתי למה לי לא לפרסם גם

אבל הבעיה שגם אם אידי נחוי יפרוץ לי למחשב,אין לי אגורה על זה והוא לא ימצא שום דבר שקשור לעסק שלי חוץ מהפייסבוק וגם בפייסבוק זה הכל בצרפתית,צרפתית שאי אפשר לעשות עלייה TRANSLATE כי זה הכל נטו סלאנג

אידי נחוי אם אתה באמת שייך ל SNITCH COMMUNITY,אני מרחם עלייך.לא שאני באמת מאמין שאתה שייך לשמה,אבל אם אתה באמת אחד מהאנשים,אתה עוד יותר גרוע מבנאדם עני וגרוע יותר מהבנאדם הממוצע.

תודה שהערת אותיי

My nigga AFX
    בואנה אתה כזה אדיוט, ציפיתי מימך להיות חכם יותר.

כל הפורום הזה זו מערכת vBulletin (מבוסס PHP), אכלתי כאלה לארוחת בוקר שהייתי ילד קטן בן 15 שמתלהב מדברים במחשב. בעקרון הם שיפרו אותה במהלך השנים וכבר אי אפשר לפרוץ אותה סתם אבל אתה כן יכול להריץ ברוט על משתמש מסויים עם הרשאות ולקבל את הסיסמה המוצפנת שלו ומשם אם יש לך מזל אפשר גם לפצח אותה. מה שאני אומר שאם נרשמת עם מייל שהוא לא מזוייף כל אחד יכול לפרסם יום אחד את הDATABASE של הפורום הזה. מבין ילד שחור?

בקיצור..... בדקתי מסקרנות אישית שלי על כמה אנשים מהפורום. אני יודע מי זה יטינגר או רודני או הALTER_S הזיין שכל או כל אחד אחר.
    יטינגר יודע מזה והוא ביקש שאני לא אחשוף אותו ואני לא זין שיעשה דברים כאלה.

בקיצור ילד שחור, יכולתי לעשות פה את הטרולינג של הלייף בפורום הזה ולחשוף פה את כולם אחד אחד אבל אני לא עושה דברים כאלה.
    אבל כן לפעמים יש לי רצון לעשות את זה לילדים חמורים כמוך או הALTER הזה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

בואנה אתה כזה אדיוט, ציפיתי מימך להיות חכם יותר.

כל הפורום הזה זו מערכת vBulletin (מבוסס PHP), אכלתי כאלה לארוחת בוקר שהייתי ילד קטן בן 15 שמתלהב מדברים במחשב. בעקרון הם שיפרו אותה במהלך השנים וכבר אי אפשר לפרוץ אותה סתם אבל אתה כן יכול להריץ ברוט על משתמש מסויים עם הרשאות ולקבל את הסיסמה המוצפנת שלו ומשם אם יש לך מזל אפשר גם לפצח אותה. מה שאני אומר שאם נרשמת עם מייל שהוא לא מזוייף כל אחד יכול לפרסם יום אחד את הDATABASE של הפורום הזה. מבין ילד שחור?

בקיצור..... בדקתי מסקרנות אישית שלי על כמה אנשים מהפורום. אני יודע מי זה יטינגר או רודני או הALTER_S הזיין שכל או כל אחד אחר.
    יטינגר יודע מזה והוא ביקש שאני לא אחשוף אותו ואני לא זין שיעשה דברים כאלה.

בקיצור ילד שחור, יכולתי לעשות פה את הטרולינג של הלייף בפורום הזה ולחשוף פה את כולם אחד אחד אבל אני לא עושה דברים כאלה.
    אבל כן לפעמים יש לי רצון לעשות את זה לילדים חמורים כמוך או הALTER הזה
    אני חושש שמא גלשת לי בהודעות הפרטיות בפורום אטרף! אוי לא.
    נערך לאחרונה על ידי Alter_S; 30-12-2013 בשעה 22:15.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,270 | הודעות: 8,203,863 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect