אם יש מישהו שהוא PUSSY SLAYER אמיתי זה LAZAR ANGELOV
אם יש מישהו שהוא PUSSY SLAYER אמיתי זה LAZAR ANGELOV
|
|
אגב LIZARD, ראיתי סטטוס בפייסבוק של בחורה אחת היום :
היא כתבה "רשימת מטרות לשנה החדשה"
2. למצוא חבר שיהיה העתק מדוייק של צ'אנינג טאטום
You feel intimidated asshole?
לטאה חלאס עם תיאוריות מפגרות של PUAHATE
לפי מה שאתה אומר ערבים אמורים לזיין הכי הרבה. הם מזיינים פה בארץ הכי הרבה? לא. ברוסיה? לא. בשאר אירופה? לא.
תיאוריה מפגרת
רכסי גבות עברים LOL מזה בכלל?
צלקות אני עכשיו הולך לעשות אני רץ לחרוט לעצמי על הלחי איזה משהו מגניב.
אני גם מביא מטר למדוד עד כמה הצוואר שלי עבה אני שוקל לעשות ניתוח למתוח את הצוואר רק ככה אוכל להיראות גבר אלפא שישב בכלא על אונס.
NW2? אתה רציני? למה שלא תעשה קרחת של סניה וזהו?
pretty boy עם גוף יפה (וג'ף סייד ממש לא פרטי בוי, הוא סתם נשי) עדיף מבהמה מיוזע מפוצץ טסטוסטרון
כל בחורה אוהבת משהו אחר, בטח ובטח בחורה בת 15 כמו האנג'י הזאת לא תרצה לשכב עם הדבר השחור הזה שהבאת, עובדה שהחבר שלה לא כזה.
נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 01-01-2014 בשעה 21:31.
Ethnics הם הסליירים הכי גדולים, כושים, לטינוס, כל מיני בולגרים עצבניים למיניהם. אלה האנשים שמזיינים באירופה ובארה״ב, אין לך מושג אה?
וזה ידוע ששחקני NBA עוברים על בחורות כמו גרביים, יותר מכל ההאלה בהוליווד. וששחקני NBA הם בדיוק ההפך מפריטי בויס
פריטי בוי עם גוף יפה
בהמה מיוזע מפוצץ טסטוסטרון
אם אתה חושב שהראשון יותר מושך אתה הזוי.
אתה לא יכול להילחם במאות מיליוני שנות אבולוציה, מצטער אחי
והנה חבר של הזונה לפני איזה שנתיים(הייתה בת 17 נראה לי)
Poor pretty boys.. Lost again
הנה עוד חבר שלה
והנה עוד איזו קחבה שמפורסת ברשת Claire Abbot עם חבר שלה
כל האמשים האלה יותר קרובים ל masculine מאשר ל pretty.
I won again
נערך לאחרונה על ידי TheLizardKing; 01-01-2014 בשעה 23:40.
שמע בוא נגיד ששתיהם נראים זוועה ברמות ושאם הבחורה הזאת היית חיה פה בארץ אין מצב בחיים שחבר שלה היה נראה ככה.. חבר שלה היה צריך להיראות כמו כוכב קולנוע או משהו חח אם אלה הגברים שנשים אוהבים בחו"ל אז לי וכמעט לכל אחד יש פוטנציאל לכבוש את העולם חחחח
הראשון עוד נראה בסדר.. השני נראה אשכרה כמו טורטיה מקסיקנית שיצאה בתור גוש חרא מאיזה תחת לטיני מגושם ומזיע