slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 21:13.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
טיילר
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 21:14.
יא משתמט ממיסים!!!
אני זוכר שיואל גבע בא אלינו לבית ספר שהייתי איזה בן 16 והסתכלתי עליו במבט של הערצה (SRS LOL)
היום גם אני כמו יואל, מרוויח כסף ממיזמי חרטא כמו סיסמא לכל תלמיד (ותודה למערכת החינוך המושחטת)
וטיילר, אני לגמרי בראש שלך אבל מה אתה ככה נגד משפחה ושנאת בנות? ברור שיאהבו אותך בגלל כסף ומראה, בגלל מה אתה רוצה שיאהבו אותך בגלל הנפש העדינה שלך? מישהו מכריח אותך להתחתן עם "נסיכה" ישראלית? אתה לא חייב להתחתן עם איזה מירי הנסיכה "בניית ציפורניים אנלא עובדת עובדים בשבילי" בוזגלו.
ועוד משהו חלאס עם תאילנד וקמבודיה והמדינות האלה שמאכלסות תתי-אדם עם IQ של בול עץ, תטוס כבר לאוקראינה לאיזה עיר פריפריה אתה מסדר לעצמך אישה תענוג.
כמו תאילנדית רק יותר יפה, נשית וחכמה.
אתה יכול למצוא לך אישה גם בלי להתחתן איתה רשמית.
בקיצור אמן תתאהב באיזה ויקטוריה \ יקטרינה חחחחחחח שתסדר לך קצת את הראש
שתרפא לך את הפצעים שלא החלימו ותחזיקו ידיים ביחד ברומנטיות ותקום בבוקר ותעיר אותה עם ארוחת בוקר שהכנת לה ותיתן לה נשיקה בצוואר ותגיד לה "כמה שאני אוהב אותך אני פשוט כלום בלעדייך תודה לך ששינית לי את חיי רק איתך אני בנאדם מאושר".
אני כל כך רואה את זה קורה חחחחחחחחח
אני רואה אותך כזה מספר לה על האילומינטי בהתלהבות כזאת "אז את מבינה כאילו? אז הם שולטים בעולם כמו בובות על חוטים וגורמים לאומללות ורק העשירים חסרי המצפון מתחזקים ממשיכים להתחזק על חשבון הPEASANTS שעבודים יותר ויותר שעות בעודה קקי, קולטת יענו את הסיפור פה? אסור בשום פנים ואפון לשלוח את הילד שלנו לבית ספר את רוצה שהוא יהפוך לPEASANT מצוי? אני אלמד אותו לסחור מהבית עם פיג'מה"
"כן... בטח בוא שב לי על הירך ספר לי עוד טיילר חמודי"
*מתקשרת ליורי הפסיכיאטר*
נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 02-01-2014 בשעה 19:04.
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 21:14.
חחחחחחחח
MONEY CANT BUY YOU HAPPIENS
http://www.ktm.com/us/enduro/500excu...l#.UsWeTNJdUVw
http://www.ferrari.com/english/Pages/home.aspx
כן בטח...