קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדש בפורום ומקווה להנות
    על ידי dekelm12 בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 06-10-2006, 01:03
  2. חדש פה.. מקווה להנות
    על ידי OSSO בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-08-2006, 00:11
  3. לילה טוב תמשיכו להנות אני זז לישון
    על ידי rollcage בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-03-2006, 11:06
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-02-2006, 16:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

יצאנו להנות!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    HotSpot
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אל תסתכל בקנקן אלה במה שיש בו"

Post יצאנו להנות!

שלום חברים יקרים, אני רוצה לשתף אותכם במה שעבר אליי.

לפני יום; אני וחבר יצאנו במטרה לפתוח סט ולהשיג מספר טלפון של בחורה. בדיוק אחד האנשים שישבנו איתם חגג יום הולדת
    והיינו סה''כ 7 חבר'ה והאווירה הייתה סבבה והיינו ב- "state of mind " המתאים לפעול.

החבר שהיה איתי החליט לגשת ל" סט 4 " – שולחן של 4 בחורות שישבו מאחוריו
    והוא ספר לאחור כמו שיגור מעבורת : " 3,2,1 – הסתובב אליהן והחל באינטראקציה.
    הוא שידר בטחון וחייך על ההתחלה ( מה לעשות, חיוך כובש ) והבחורה שאיתה דיבר – חייכה בחזרה.
    חברות שלה הבחינו שהחברה שלהן משוחחת עם חבר שלי וכך יצא שהוא צירף אותן לשיחה.

אני; שישבתי לידו לא קלטתי את כל מהלך האינטראקציה אבל היה שם קטע מצחיק שהצלחתי לשמוע
    וזה- שהסתבר שהבחורות היו גדולות מחבר שלי ב - 10 שנים והוא כזה אמר לכולן " אתן יכולות להיות אמא שלי "..
    ובגדול שם זה הסתיים.

הסט שאני פתחתי היה עם שתי בחורות שישבו בשולחן סמוך. ניגשתי עם כוס בירה ביד ולהן היו כוס בירה ויין.
    הרמתי לחיים בדרך מגניבה כאשר עשיתי לחיים עם אחת הבחורות ואז העברתי לה את הכוס שלי ואת הכוס של חברה שלה – העברתי אליי. ואז; עוד לחיים ואז עוד פעם עשיתי - " חבילה עוברת " ועוד לחיים עד שהכוסות חזרו לידיים המקוריות..
    זה שבר את הקרח בצורה קלילה ומגניבה, שידרתי בטחון, שפת גוף יציבה ( וחיוך כמובן ).

לאחר מכן עשיתי קטע חמוד של " לחיצה משולשת " זה כשאני לוחץ לאחת הבחורות את היד ובמקביל לוקח את היד של השנייה ומשלב בין כולנו. תוך כדי ה"לחיצה", אחת מהן אמרה לי על החברה שלה " אני נוגעת בה כבר מספיק " ( זה היה ממש מצחיק ). החלפנו שמות, קצת דיבורים על מה הן עושות ואחרי זה חזרתי לשולחן. בהמשך, הבחורות מהסט הראשון שחבר שלי פתח בדיוק הזמינו חשבון והתחילו להתקפל לכיוון היציאה, כאשר החלטתי שאת אחת מהן אני אעצור מבלי לגשת- ממש " סט מהבית " ( חחח ) מה שנקרא. אמרתי לה " עצרי שנייה " והיא עצרה ואמרתי לה "רציתי לדבר איתך במהלך הערב אבל חברות שלך היו שם ולא היה לי נעים". שאלתי איך קוראים לה והיא ענתה אני – X ( לא נמסור שמות עקב סודיות הפרט ) , הצגתי את עצמי, לחצתי לה את היד , שאלתי "איך אני יכול לשמור איתך על קשר?" והיא ענתה "יש לי חבר". בסוף, היא הביאה לי את הפייסבוק שלה ואז הצטרפה לחברות שלה שכבר יצאו.

בסה''כ, לא עמדנו במטרה של השגת מספר אבל היו אחלה אינטראקציות- פעלנו מתוך " האני עצמי " שלנו ובסטים עצמם לא היו נפילות והאינטראקציות החזיקו יפה.

מה דעתכם ה- כנה באמת?
    נערך לאחרונה על ידי HotSpot; 27-12-2013 בשעה 22:45.

2. קישורים ממומנים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect