כן, אני רוצה מאוד ילד, וגם להתחתן
אבל לא עם פמיניסטית בת זונה, אלא אישה שיודעת לכבד את הגבר שלה כמו שצריך
כן, אני רוצה מאוד ילד, וגם להתחתן
אבל לא עם פמיניסטית בת זונה, אלא אישה שיודעת לכבד את הגבר שלה כמו שצריך
|
|
כל האנשים שאני מכיר פה שונים, ויש לי הרגשה שכל אחד באמת יקבל את מה שהוא כתב פה..למרות שהחיים לא תוכנית כפי בקשתך במיוחד בדור שלנו.
רק כשאני אהיה עשיר.
כשבנאדם מתעסק בלעבוד, אין לו זמן לעשות כסף.
מי שרוצה להיות עשיר פה, שיקח את זה לתשומת ליבו
UNEMPLOYED AND PROUD
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
בדיוק אני זוכר שרק התפטרתי מהעבודת מינימום שהייתי עובד בה (שייחלתי כל יום שזה יהיה היום האחרון בחיים שלי שאני עובד בחרא כזה )
לא חוזר לזה בחיים !
בקיצור התפטרתי והחלטתי שזהו יש לי חיסכון מסוים אין יותר עבודה עכשיו אני מתחיל לחשוב איך לעשות באמת כסף , והתחלתי ליזום לפעול התחלתי להכניס 1000-2000 כל חודש באופן כמעט פסיבי בעבודה מינימלית .
באותה תקופה תגובות מהצד היו אתה סתם בטלן אז מה תרוויח 2000 שקל בחודש אני מסיים צבא הולך ללימודים גבוהים ובגיל 30 אני ארויח 15 אלף.
מה שאנשים לא מבינים שבזמן שאתה עובד בשביל להיות זונה בחיים לא תראה כסף אמיתי והינה כמה חודשים אחרי ואני כבר מרויח כפול 3 ו 4 מיזה וגודל במהירויות ענק , פתאום עכשיו כל החברים שלי שהתגיסו לפני שנה מציפים אותי בהודעות - תסדר לנו עבודה !!!!! תן לנו מהסוד שלךך!! אמרתי להם רק אוניברסיטה.
חוק לחיים כדי להתחיל לעשות כסף אמיתי אתם חייבים חופש חופש מוחלט להתנתק מהכל ולהתעסק רק בלעשות כסף כל מה שמעבר זה בולשיט ואין טעם לספר לאנשים על התוכניות שלכם המוח שלהם מתפוצץ אם הם ישמעו שיחה שלי עם חבר טוב שלי הם יזמינו לי תור לאברבנל , תעשו כסף בשקט ותצחקו עליהם בלב .