|
|
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אתה בעצמך אמרת (ואני לחלוטין מסכים) שבנאדם עשיר זה לא אחד שעושה מלא מלא כסף בעבודה, זה אחד שיש לו מספיק כסף כדי לחיות כמו שהוא רוצה בחופש מוחלט ללא דאגות על הראש.
זו בדיוק הסיבה שגם כשאני אגור במזרח אירופה, אני אמשיך לשלם מיסים בישראל.
מצידי שיביאו את הכסף הזה ישירות לאלי ישי במזוודה. מעניין לי תביצה לאן הכסף הזה הולך. אי-צדק יש בכל מקום.
נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 06-01-2014 בשעה 13:20.
חח מה יש לי לנצל את זה? זה יגדיל את כמות העסקאות הטובות שלי בזה שכולם פה דבילים? לא נראה לי..
עכשיו קטע - שנה שעברה אני חגגתי בווגאס (פעם ראשונה שחגגתי את השנה החדשה במקום שהוא לא ישראל) והשנה חגגתי בישראל
בוא נגיד את זה ככה זה פתח לי תעיניים והביא לי וואחד כאפה לגבי מה אני צריך לעשות עם החיים שלי והאם אני צריך לחזור לפה אי פעם או לא
אם היו לא ספקות כלשהם שהם הכי קטנים בדרך שבחרתי לחיים, הם נעלמו אחרי שראיתי את המציאות מחדש.
שלא תבין אותי לא נכון, יצא לי לחגוג טוב מאוד בישראל את השנה החדשה
אבל אחרי שאתה רואה עולם ומטייל ביותר מקומות אתה מבין באיזה שיט הול אתה חיית כל החיים שלך ואתה מקבל כ-א-פ-ה
אני לא אגיד מעבר לזה כי זה אינטרנט ולאינטרנט יש אוזניים, שלא יחשבו שאני מעודד דברים כאלה ואחרים. אז לא - אני לא מעודד כלום, כל מה שאומר הוא בגדר ידע כללי בלבד.
ככה שמעבר לזה - זה לא עניין של כסף, זה עניין של אידיאולוגיה. אני מעדיף לממן את החמאס מאשר את ישראל. גם אם מדובר באותו סכום כסף. זה לא הכסף.
ועוד יותר מעבר לזה - יש סיבה למה אנשים שיש להם כסף הולכים לשוויצריה או מונאקו. גם אותה אני לא אגיד מאותן הסיבות. אני רק אגיד, שזאת מדינה של הפוך על הפוך - אתה משלם כאילו אתה במדינה כזאת, ומקבל תמורה עלובה.
רק מעיר חבר'ה צעירים בתחילת דרכם ואומר להם שאין מה לחפש פה.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 06-01-2014 בשעה 13:26.
הם מהגרים עם 10000 חששות שהקשר שלהן למציאות הוא מקרי בהחלט.
אפילו אני בטיסה הראשונה שלי הוצפתי ברגשות כאלה ואחרים ולא ידעתי מה הולך לקרות לי, זה קורה לכולם, יש כאלה שהרגשות האלה שולטים בו ומונעים ממנו לעשות את מה שהוא אמור לעשות, ויש כאלה ששולטים במציאות שלהם ויוצרים אותה כמו שהם רוצים לראות אותה.
בזמן שאני בא ואומר את המציאות כמו שהיא לא מתוך תאוריות או השערות או תקווה שיהיה טוב, אלא בתור מה שראיתי וחוויתי על בשרי, בלי מסיכות ושקרים של התקשורת הציונית ואינטרסים כאלה ואחרים...פשוט את האמת העירומה שאותה לא רוצים שתשמעו.
בתור אחד שחיי פעם בישראל אני מאוד מסכים. מזל שעברתי לברזיל יש פה מסיבות סמים וזיונים 24/7, איזה גבר אני נכון?
ואני גם מיליונר שכחתי לומר
מאיפה הגיע על ה NEWFAGS האלו ??? עד פעם מישהו הלך לעשות פרסומת ב FX P ?!
נראה לי זה LITTLE LION MAN הכפכף חזר לפה