קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר] באיזה גיל אתם רוצים להתחתן ?
    על ידי GazieL בפורום סקרים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-01-2011, 15:09
  2. [סקר] באיזה גיל אתם רוצים להתחתן ?
    על ידי usermanx בפורום סקרים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 10-03-2010, 20:18
  3. [סרטון] ככה תדעו שהמזגן במכונית שאתם רוצים עובד!
    על ידי ofekgg בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-01-2009, 14:29
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 6 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 82

רוצים להתחתן? ככה תגמרו בסוף - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא שמעתם על הסכם ממון בחיים שלכם?
    מה קורה לכם?

לא שמעתם בחיים על "ידועה בציבור"?
    אין צורך להתחתן בשביל ההגדרה "נשוי ונשואה" , יש צורך להקים משפחה ביחד ולחיות עם בחורה אחת שאתה מרגיש איתה בנוח כל החיים.

צאו מהבועה המטומטמת שלכם.
    אגב, אנשים מצליחים הם אנשים שיש להם אישה אחת דומיננטית בחיים, אז אל תחרטטו לי תמוח.
    הסכם ממון אפשר לתמרן טוב מאוד עם עורכי דין כרישים, חוץ מזה אם אני לא טועה הסכם ממון זה חלוקה שווה של כל הרכוש שיש לכם. יעני 50 50.

אבל כוס רבאק למה אני צריך לתת 50 אחוז מהאימפריה שלי למישי שלא עשתה כלום בחיים, שלא ראתה עוני, שלא עברה כלום, שלא התחילה מלמטה ועלתה משם בכוחות עצמה, לאיזו כלומניקית שרק חיפשה "בעל עשיר" כל החיים?! למה תסביר לי למה? מה היא עשתה בחיים שמגיע לה 50 אחוז ממה ששייך לי, מה ששלי לפי החוק, מה שאני כל החיים שלי עבדתי בשביל לבנות בשביל שתבוא איזו פרזיטית מסריחה ותקח ממני את זה? בשביל זה עשיתי את כל מה שאני עושה?

בגלל אהבה? בגלל רגשות מיותרים שאין להם מקום לאנשים מצליחים בחיים?
    או בגלל סיבה אחרת?

ואישה דומיננטית לא חייבת להיות אישה שלך. זאת יכולה להיות אמא שלך, זאת יכולה להיות אחותך, זאת יכולה להיות הידידה הכי טובה שלך אפילו סבתא שלך

לא חייבים להתחתן בשביל זה. ברגע שאתה נשוי אתה תתגרש תמיד כי כולם מתגרשים ואתה לא מיוחד וגם היא לא, ואם תתגרש גם עם הסכם ממון אתה תתן לה 50 אחוז מהרכוש שלך....כנראה שאין לך יותר מדי מה לתת אם אתה מתייחס לזה בגישה של "יאללה חפיף" ו50 אחוז מהרכוש שלך לא עולה על 1000 שקל...אפילו ש1000 שקל לא הייתי נותן לאף אחת, מצידי שתמות היא והילדים. מי שלא עובד קשה ולא מקריב מעצמו בחיים ואין לו שאיפות, שלא יתפלא אם אין לו כסף. וכל פרזיט בסוף אוכל אותה. אני לא רואה סיבה למה אני צריך לממן מישי שכל החיים שלה פתחה רגליים וזרקה מילים יפות בשביל לקבל חיים נוחים.

אני אישית מעדיף לתת את כל הכסף שלי לאמא שלי נגיד, או אפילו לשרוף אותו ולא לתת אותו לאיזו כלומניקית אוכלת בתחת שלא עברה 1/10000000 ממה שעברתי שמשקרת לי שהיא אוהבת אותי בגלל מי "שאני" ולא בגלל הכסף שלי או בגלל הגוף שלי או סיבה אחרת...
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 08-01-2014 בשעה 22:04.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    הסכם ממון אפשר לתמרן טוב מאוד עם עורכי דין כרישים, חוץ מזה אם אני לא טועה הסכם ממון זה חלוקה שווה של כל הרכוש שיש לכם. יעני 50 50.

אבל כוס רבאק למה אני צריך לתת 50 אחוז מהאימפריה שלי למישי שלא עשתה כלום בחיים, שלא ראתה עוני, שלא עברה כלום, שלא התחילה מלמטה ועלתה משם בכוחות עצמה, לאיזו כלומניקית שרק חיפשה "בעל עשיר" כל החיים?! למה תסביר לי למה? מה היא עשתה בחיים שמגיע לה 50 אחוז ממה ששייך לי, מה ששלי לפי החוק, מה שאני כל החיים שלי עבדתי בשביל לבנות בשביל שתבוא איזו פרזיטית מסריחה ותקח ממני את זה? בשביל זה עשיתי את כל מה שאני עושה?

או בגלל סיבה אחרת?

ואישה דומיננטית לא חייבת להיות אישה שלך. זאת יכולה להיות אמא שלך, זאת יכולה להיות אחותך, זאת יכולה להיות הידידה הכי טובה שלך אפילו סבתא שלך

לא חייבים להתחתן בשביל זה. ברגע שאתה נשוי אתה תתגרש תמיד כי כולם מתגרשים ואתה לא מיוחד וגם היא לא, ואם תתגרש גם עם הסכם ממון אתה תתן לה 50 אחוז מהרכוש שלך....כנראה שאין לך יותר מדי מה לתת אם אתה מתייחס לזה בגישה של "יאללה חפיף" ו50 אחוז מהרכוש שלך לא עולה על 1000 שקל...אפילו ש1000 שקל לא הייתי נותן לאף אחת, מצידי שתמות היא והילדים. מי שלא עובד קשה ולא מקריב מעצמו בחיים ואין לו שאיפות, שלא יתפלא אם אין לו כסף. וכל פרזיט בסוף אוכל אותה. אני לא רואה סיבה למה אני צריך לממן מישי שכל החיים שלה פתחה רגליים וזרקה מילים יפות בשביל לקבל חיים נוחים.

אני אישית מעדיף לתת את כל הכסף שלי לאמא שלי נגיד, או אפילו לשרוף אותו ולא לתת אותו לאיזו כלומניקית אוכלת בתחת שלא עברה 1/10000000 ממה שעברתי שמשקרת לי שהיא אוהבת אותי בגלל מי "שאני" ולא בגלל הכסף שלי או בגלל הגוף שלי או סיבה אחרת...
    מה הסכם ממון לא אומר שהיא לא לוקחת שקל? מזה הדבר הזה? למה אתה חייב לתת 50 אחוז ממך לאישה?
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 08-01-2014 בשעה 22:20.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    מה הסכם ממון לא אומר שהיא לא לוקחת שקל? מזה הדבר הזה? למה אתה חייב לתת 50 אחוז ממך לאישה?
    שמע אני לא מבין בזה אז אל תתפוס אותי במילה

אבל ממה שהבנתי הסכם ממון זה חלוקה שווה מכל הרכוש שיש לכם.

עכשיו בוא נדמיין דבר כזה

יש בבעלותי

יאכטה
    אוסף של מכוניות ספורט
    אוסף של אופנועי הארלי
    10 דירות בכל העולם
    אחוזה שאני גר בה

ועוד כל מיני צעצועים

עכשיו, אני מתחתן עם מישי שאין לה אפילו דירה אחת, שלא נדבר על מעבר
    או מישי שבמקרה הטוב יש לה דירה מעופשת שהיא משלמת עליה משכנתא

למה אני צריך לתת למישי כזאת חצי ממה שיש לי? לה אין שקל על התחת אבל כשאנחנו מתחתנים כל הרכוש נחשב של "שנינו" ואנחנו צריכים עוד להתחלק בו? על מה ולמה?

זה לא משתלם להתחתן עם מישי כזאת ורוב הנשים בעולם לא שרי אריסון....והאלה שכן אני לא נמשך אליהן מינית.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 08-01-2014 בשעה 22:24.

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

בעזרת הסכם ממון אתה תוכל לשמור על כל הנכסים והכספים האיישים שלך לפני החתונה ועל כל נכס וכסף שקיבלת אישית אחרי החתונה.

אבל זאת לא הבעיה,הבעיה היא שלפחות שליש מהמשכורת שלך ילך אליה למזונות ואתה תראה את הילדים שלך פעם בשבועיים במקרה הטוב.

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

אידי נחוי יעשה לכם קצת סדר וסיכום של הדברים:

הסכם ממון בעקרון נועד על מנת לא להתחלק חצי חצי, יש המון סוגים של הסכמי ממון.
    מה הבעיה? שבארץ ההסכם הזה לא שווה כלום כי בית משפט כבר ביטל הסכמי ממון לפי ראות עיניו.
    אתה תשלם למישהי מזונות גם אם לא התחתנתם בכלל.

ועכשיו לעניין העיקרי:
    להתחתן כן או לא?
    כולנו יודעים את העובדות
    את היתרונות והחסרונות
    לכולנו יש הגיון
    שכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון
    אין בעולם צדק או אי-צדק
    life is a journey (ולעשות טעויות או לעשות בחירות נכונות זה חלק מזה)
    אין טעם לחפור על זה פוסט 400 מילה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טעות חבר'ס, אל תכנסו למקומות שאתם לא מכירים בהם פיקס.
    הסכם ממון אומר חלוקה של מה שבבעולתכם, פשוט כמו שזה נשמע.
    אם אתם מגיעים לנשואים עם פרארי 599, וילה בסביון עם בריכה וג'זוקי ב80 אלף שקל, ואשתך מגיעה עם פיגו 205, ואתם מחליטים להתרגש, היא חוזרת הביתה עם הפיג'ו שלה ופה נגמר הסיפור.

אז איפה הקאץ'? - למונח "הסכם ממון" יש קונוטציה שלילית וכשאתם אומרים לחברה שלכם בואי נחתום על הסכם ממון, אתה בעצם אומר לה "שמעי, אני לא בטוח שאנחנו נחזיק הרבה זמן, ולא באלי לאכול זרג בתחת כשנתרגש כשתחיליטי שכבר לא באלך סקס 4 פעמים בשבוע, אז בואי נחתום כאן ועכשיו על הסכם ממון, אני ידפק עם מה שיש לי, ואתה עם מה שיש לך" , או במילים אחרות..זה הילה לגירושין.

אם אתם תגיעו לנשואים בלי גרוש על התחת ותמצאו את אהבת חייכם ותגלו שהיא טחונה מהתחת ואתם מרגישים ברי מזל, ואז היא ביום בהיר אחד היא תחליט שהיא רוצה לחתום על הסכם ממון...זה לא ישמע לכם טוב באוזן...זה יפריע לכם, אתם לא תישנו בלילה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי B.I.G צפיה בהודעה
    מה זה אנשים מצליחים מבחינתך?
    אנשים שעושים משכורת של 2XXXX

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אנשים שעושים משכורת של 2XXXX
    lol
    זה פחות מ6 אלף דולר בחודש, זה 5 וחצי בלחץ.

זה נחשב טיפל'ה מעל הממוצע בכל העולם. משכורת ממוצעת בארה''ב היא 4 אלף דולר, מתחת לזה זה נחשב עני מרוד

לאדע מה איתך אבל זה רחוק מלהיות מצליח, ועוד לקבל את זה בתור משכורת אחרי קריעת תחת של 12 שעות ביום? מילא בתור הכנסה אחת לבזבוזים שישך עוד הכנסה מהצד, זה כבר סיפור אחר...

טוב נו מודה, גמאני כשהייתי עובד בשכר מינימום 20 אלף שקל בחודש היה נראה לי הרבה...

לא אגיד מעבר לזה אבל יש סיבה למה צחקתי ממה שאמרת עכשיו.

אלא אם כן התכוונת ל20 אלף דולר בחודש שזה באמת סכום מכובד..אבל לא הייתי עובד בתור שכיר בשביל זה.

6 אלף דולר בחודש עם זמו פנוי>20 אלף דולר בחודש בתור זונת מערכת
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 09-01-2014 בשעה 00:21.

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

6 אלף דולר בחודש עם זמו פנוי>20 אלף דולר בחודש בתור זונת מערכת
    הומלס>כל שכיר

עריכה: רודני אתה תמיד אומר כשאתה לא יודע משהו, סתום ת'פה לגביו.
    אחלה אז תתחיל ליישם את מה שאתה אומר.
    נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 09-01-2014 בשעה 00:37.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

או בגלל סיבה אחרת?

אח שלי, אם אתה מחתים את אשתך על הסכם ממון זה אומר שכל הרכוש שלך (כסף/נכסים/מניות/רכבים וכל דבר שבבעלותך) נשאר אצלך כולו אחרי הגירושים, אם האישה באה בלי כלום היא הולכת בלי כלום
    כל בן אדם עשיר עם טיפת שכל מחתים את הבחורה על זה

אגב, זה לא אומר שכשהיא תיהיה איתך היא לא תבזבז כמה שבא לה, כל עוד אתם זוג הרכוש הוא גם שלה, בגירושים היא נשארת בלי כלום

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

טעות חבר'ס, אל תכנסו למקומות שאתם לא מכירים בהם פיקס.
    הסכם ממון אומר חלוקה של מה שבבעולתכם, פשוט כמו שזה נשמע.
    אם אתם מגיעים לנשואים עם פרארי 599, וילה בסביון עם בריכה וג'זוקי ב80 אלף שקל, ואשתך מגיעה עם פיגו 205, ואתם מחליטים להתרגש, היא חוזרת הביתה עם הפיג'ו שלה ופה נגמר הסיפור.

אז איפה הקאץ'? - למונח "הסכם ממון" יש קונוטציה שלילית וכשאתם אומרים לחברה שלכם בואי נחתום על הסכם ממון, אתה בעצם אומר לה "שמעי, אני לא בטוח שאנחנו נחזיק הרבה זמן, ולא באלי לאכול זרג בתחת כשנתרגש כשתחיליטי שכבר לא באלך סקס 4 פעמים בשבוע, אז בואי נחתום כאן ועכשיו על הסכם ממון, אני ידפק עם מה שיש לי, ואתה עם מה שיש לך" , או במילים אחרות..זה הילה לגירושין.

אם אתם תגיעו לנשואים בלי גרוש על התחת ותמצאו את אהבת חייכם ותגלו שהיא טחונה מהתחת ואתם מרגישים ברי מזל, ואז היא ביום בהיר אחד היא תחליט שהיא רוצה לחתום על הסכם ממון...זה לא ישמע לכם טוב באוזן...זה יפריע לכם, אתם לא תישנו בלילה.
    אתה צודק בקטע הזה

זה משתמע לכל מני דברים כמו :

1- הוא לא באמת אוהב אותי אם הוא מכריח אותי לחתום על הסכם כזה
    2- הוא לא מאמין באהבה שלנו וצופה גירושים במוקדם או במאוחר ודואג לתחת שלו
    3- הוא חושב שאני איתו בגלל הכסף שלו אז הוא מעמיד לי פה מבחן אם אני אסכים או לא

ככה בחורות מבינות את זה, זה עצוב, אבל אם הייתה לי אימפריה הייתי מכריח את הבחורה לחתום על הסכם, זה הגיוני
    כמובן שבזמן הנישואין לא הייתי מחסיר ממנה כלום

אם היו שואלים אותי לפני כמה חודשים הייתי אומר שלא הייתי חותם כי אם הייתי מתחתן זה מ100% אהבה ורוצה שזה ימשך עד המוות הזוגיות שלנו, מאז התפכחתי והבנתי שנאיביות מובילה אותך לקופסת קרטון ברחוב, או במקרה הטוב להכנסה של אלפיים שקל

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אח שלי, אם אתה מחתים את אשתך על הסכם ממון זה אומר שכל הרכוש שלך (כסף/נכסים/מניות/רכבים וכל דבר שבבעלותך) נשאר אצלך כולו אחרי הגירושים, אם האישה באה בלי כלום היא הולכת בלי כלום
    כל בן אדם עשיר עם טיפת שכל מחתים את הבחורה על זה

אגב, זה לא אומר שכשהיא תיהיה איתך היא לא תבזבז כמה שבא לה, כל עוד אתם זוג הרכוש הוא גם שלה, בגירושים היא נשארת בלי כלום
    יכול מאוד להיות
    אבל
    אתה עדיין תצטרך לשלם מזונות

זה אומר שאם עכשיו אני מתחתן, במצב שבו אני עכשיו, אני לא מליונר אפילו שתבין, אני כבר מסדר לאישה הכנסה יותר גבוהה ממה שיהיה לה אי פעם בחיים ויותר ממה שיש להורים שלה, להורים של ההורים שלה ולכל הדורות שלה ביחד. ואני ממש לא מגזים. וזה עוד עם הסכם ממון תחשוב מה יהיה בלי הסכם ממון וואי וואי וואי אני יעוף לרחוב והיא תחגוג לי על התחת

השאלה הנשאלת היא..למה? למה שאני ישלם לפוסטמה הזאת והיא תקח תילדים שלי ולא תגדל אותם בעצמה? היא רצתה ילדים לא? אז יופי שתרים תתחת שלה מהכיסא ותפרנס אותם בעצמה אני לא חייב לשלם כלום, אפס, נאדה, היא רוצה שהילדים יהיו אצלה ויגורו אצלה? סבבה, שתממן אותם בעצמה מה קרה היא רוצה גם להיות פרינססה וגם לא לעבוד? יאללה שתרים תכוס המעופש שלה ותזוז לעבודה

אבל זה העולם המערבי המפגר שהכל בו הפוך, אם אתה לא משלם מזונות אתה "פושע" ואתה "בעל מתעלל", אבל כשהאישה עושה לך חור בקונדום בשביל שתהיה לבתזונה הכנסה פסיבית זה נורמלי לגמרי

אגב צוקרברג האפס הזה לא חתם על הסכם ממון (או זה לפחות השמועות שרצות ברשת)

זה המתכנון לנפילה תזכרו תמילה שלי הוא יפול ושמעתם את זה ראשונים פה ממני...
    להתחתן=לקחת על עצמך סיכון שמשהו שלא הצליח לאף אחד עד היום יצליח לך (כולם מתגרשים בסוף ומי שאומר שלא משקר לעצמו)
    להתחתן בלי הסכם ממון=משימת התאבדות

ותראו איזה סקאם זה חתונה זה פשוט לא יאמן

שמלה עולה 30 אלף שקל
    להרים חתונה עולה 100 אלף
    ועוד הוצאות זה בכיף אתה מגיע ל200 אלף שקל

אתם יודעים מה אני עושה ב200 אלף שקל איזה חגיגה? בוא אני יגיד לך חגיגה כזאת יעשו עליה סרט יעני סרט דוקומנטרי "החיים של המעמד העליון" זה מה שזה

כמה בקבוקי וויסקי טובים אני קונה? כמה סיגרים אני מביא? כמה שקיות כאלה ואחרים אני מביא? כמה נערות ליווי כוסיות שראיתם רק בפורנו ואין כאלה במציאות בכלל אני מביא? איזה מקום אני משכיר? כמה ימים אני מושך תחרא הזה? וואלה אתה חי לפחות חודש כמו נסיך סעודי ועוד ישאר לך בוחטות ובמקום זה אנשים יוצרים לעצמם 40 שנים של סבל?

וואלה אני יכול להבין כאלה כמו דונלד טראמפ שהם כבר טחונים מהתחת ומשעמם להם תחת והם כבר עברו את כל מה שאמרתי והם רוצים אישה יפה בשביל מעמד כזה או אחר, השיעמום יכול לחרפן אותך בגיל מסויים...ובגיל שלו כבר לא אכפת לו מזונות הסכם ממון על הזין שלו הוא חצי רגל בקבר

אבל כוס רבאק מה PEASANT שאין לו אפילו מליון דולר בבנק חושב לעצמו שהוא מתחתן בכלל ועוד בגיל 21-25 תהרגו אותי לא מבין את האנושות לא מבין

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

יכול מאוד להיות
    אבל
    אתה עדיין תצטרך לשלם מזונות

זה אומר שאם עכשיו אני מתחתן, במצב שבו אני עכשיו, אני לא מליונר אפילו שתבין, אני כבר מסדר לאישה הכנסה יותר גבוהה ממה שיהיה לה אי פעם בחיים ויותר ממה שיש להורים שלה, להורים של ההורים שלה ולכל הדורות שלה ביחד. ואני ממש לא מגזים. וזה עוד עם הסכם ממון תחשוב מה יהיה בלי הסכם ממון וואי וואי וואי אני יעוף לרחוב והיא תחגוג לי על התחת

השאלה הנשאלת היא..למה? למה שאני ישלם לפוסטמה הזאת והיא תקח תילדים שלי ולא תגדל אותם בעצמה? היא רצתה ילדים לא? אז יופי שתרים תתחת שלה מהכיסא ותפרנס אותם בעצמה אני לא חייב לשלם כלום, אפס, נאדה, היא רוצה שהילדים יהיו אצלה ויגורו אצלה? סבבה, שתממן אותם בעצמה מה קרה היא רוצה גם להיות פרינססה וגם לא לעבוד? יאללה שתרים תכוס המעופש שלה ותזוז לעבודה

אבל זה העולם המערבי המפגר שהכל בו הפוך, אם אתה לא משלם מזונות אתה "פושע" ואתה "בעל מתעלל", אבל כשהאישה עושה לך חור בקונדום בשביל שתהיה לבתזונה הכנסה פסיבית זה נורמלי לגמרי

אגב צוקרברג האפס הזה לא חתם על הסכם ממון (או זה לפחות השמועות שרצות ברשת)

זה המתכנון לנפילה תזכרו תמילה שלי הוא יפול ושמעתם את זה ראשונים פה ממני...
    להתחתן=לקחת על עצמך סיכון שמשהו שלא הצליח לאף אחד עד היום יצליח לך (כולם מתגרשים בסוף ומי שאומר שלא משקר לעצמו)
    להתחתן בלי הסכם ממון=משימת התאבדות

ותראו איזה סקאם זה חתונה זה פשוט לא יאמן

שמלה עולה 30 אלף שקל
    להרים חתונה עולה 100 אלף
    ועוד הוצאות זה בכיף אתה מגיע ל200 אלף שקל

אתם יודעים מה אני עושה ב200 אלף שקל איזה חגיגה? בוא אני יגיד לך חגיגה כזאת יעשו עליה סרט יעני סרט דוקומנטרי "החיים של המעמד העליון" זה מה שזה

כמה בקבוקי וויסקי טובים אני קונה? כמה סיגרים אני מביא? כמה שקיות כאלה ואחרים אני מביא? כמה נערות ליווי כוסיות שראיתם רק בפורנו ואין כאלה במציאות בכלל אני מביא? איזה מקום אני משכיר? כמה ימים אני מושך תחרא הזה? וואלה אתה חי לפחות חודש כמו נסיך סעודי ועוד ישאר לך בוחטות ובמקום זה אנשים יוצרים לעצמם 40 שנים של סבל?

וואלה אני יכול להבין כאלה כמו דונלד טראמפ שהם כבר טחונים מהתחת ומשעמם להם תחת והם כבר עברו את כל מה שאמרתי והם רוצים אישה יפה בשביל מעמד כזה או אחר, השיעמום יכול לחרפן אותך בגיל מסויים...ובגיל שלו כבר לא אכפת לו מזונות הסכם ממון על הזין שלו הוא חצי רגל בקבר

אבל כוס רבאק מה PEASANT שאין לו אפילו מליון דולר בבנק חושב לעצמו שהוא מתחתן בכלל ועוד בגיל 21-25 תהרגו אותי לא מבין את האנושות לא מבין
    200 אלף שקל, כמה זמן זה בדרום אמריקה?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

200 אלף שקל, כמה זמן זה בדרום אמריקה?
    יותר משנתיים על זה אני חותם לך

ושנתיים של חיים של שייח סעודי, לא חיי עוני של "בקושי גומר תחודש"

ובמקום זה אנשים לוקחים על עצמם 40 שנות גהנום אם לא מתגרשים, ואם כן, אז זה גהנום לכל החיים
    אבל בסוף כולם מתגשים אז כולם נאיביים ורק אני רואה את האמת כמו שהיא

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

שלא נדבר על זה שבני אדם הם בכלל לא יצורים מונוגמיים ומי שמתחתן כאילו בכוח מכניס את עצמו לכלא והולך נגד היצר הכי חזק שלו.
    לכן כל מי שמתחתן בגיל צעיר צריך לשלוח אותו לפסיכיאטר כדי להבין מה לא בסדר אצלו.
    כי איך שאני רואה את זה יש שני אפשרויות
    -הואמתחתן בגלל לחץ חברתי כי זה מה שעושים היום, מתחתנים.
    - הוא מתחתן כי הוא אהבל שנפל בפח שחושב שהוא יחיה באושר עם בת זוגתו האהובה וכל מיני חרטא ברטה שהמערכת החדירה לו לראש.

ואם אתה מתחתן בגיל צעיר כנראה שהטסטוסטרון שלך לא גבוה במיוחד. זה הוכח, אנשים עם טסטוסטרון גבוה נמצאים פחות במערכות יחסים.

You feel intimidated asshole?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect