|
|
lol @ מודל בלק שולס הוא "כלי עשיית כסף"
אין דבר כזה עשיית כסף באיזה עולם אתה חי, רק מהדיבור שלך רואים שאין לך מושג וחצי במה שקורה בשוק.
הכלי היחידי שאפשר לקרוא לו כלי לעשיית כסף זה אופי ומשמעת וכל מי שבאמת סוחר ולא מזיין תמוח יגיד לך את זה
אבל מה אני מבין אני ילד ששרף את התעודת בגרות שלו מי אני בכלל ליד מר תואר במתמטיקה
lol pls go
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
תקבל סרטון פעם הבאה שנשב במרצדס מתוק.
מה אכפת לי ממרצדס, אתה חושב שבחיים שלי לא ישבתי במרצדס? שהשטות הזאת תרשים אותי?
תראה תמונות שלו מהשוק עושה כסף, מודל בלק שולס הוא מודל שקשור למסחר באופציות ואני במקרה במקרה סוחר באופציות בעצמי ואי אפשר לעבוד עלי בדברים האלה.
תראה לי תמונות שלו (או תמונות שלך אתה הרי גם חכם גדול) איך הוא קונה חוזה כלשהו במחיר X, ומוכר אחרי תקופה מסויימת במחירX+400 נגיד, לא משנה איזו אסטרטגיה הוא עושה מצידי שזה יבוא משורטים על אופציות על הזין שלי העיקר שתראה קצת בשר במקום לבלבל לי תמוח
עד אז, דע תמקום שלך, כשלי לא היה מושג בשוק ההון סתמתי תפה וכיבדתי כאלה שעושים יותר כסף ממני
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 09-01-2014 בשעה 19:23.
תן דוגמא למשו כזה
Yetinger אתה צריך לתת את הדוגמא ...
יש לי יותר כסף מימך!
לא נכון לי יש יותר!!
לא נכון יש לי חבר באוניברסיטה שמבין!!!
לא נכון הוא טיפש~!!
לא נכון יש לו מרצדרס!!!
לא נכון הוא לא אוכל בננות בשוק!!!
לא נכון יש לו שיטה לאכול בננות!!!
לא נכון תביא הוכחה אין לו!!! אני מבין בבננות זה חרטא!!
יש לי אוטו שיו אחי תקנא בי!!! יש לי רנו!!!
אני יכול לשכור אוטו כי יש לי מלא בננות בשוק!!!
אני יותר יפה וחכם ומגניב מימך!!!
לא נכון אני יותר!!!!
החידה היומית לילד: מתי ילדי האגו האינטרנטי (אחד מהם בכלל חיי בסרט רע ואני לא מדבר על טיילר) לא ירגישו בצורך הזה להוכיח שה...אממ.. שם משתמש שלהם.. כזה מגניב ותותח ו-U MIRIN BRAH?
בין המנחשים נכונה יוגרל שטר של 20 שקל שתוכלו להצטלם עם זה עם כפית
נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 09-01-2014 בשעה 20:11.
על הזין שלי למי יש יותר כסף ממני זה באמת מעניין לי תתחת מי שיש לו יותר כסף ממני יהיה לו כבוד ואני מאחל לו שיכפיל את עצמו אם יש לו שכל בקודקוד
אני פשוט אלרגי לבולשיט בתחום שאני מבין יותר ממנו והוא עוד מלמד אותי כמו איזה פוץ עם אגו נפוח
זה כמו שאני יבוא אליך ויתחיל לזיין בשכל על תכנות ועל SEO ובחיים שלי לא התעסקתי בזה בכלל בחיים שלי ולא עשיתי שקל מזה, אתה פשוט תצחק לבנאדם כזה בפנים
הוא עושה יותר כסף ממני? חושב שהוא גאון גדול? חושב שאני טועה והוא צודק? שיבוא ויוכיח שהוא עושה כסף כמו שאני ואתה הוכחנו
עד אז הוא ושאר ההייטרים יכולים להמשיך ללמוד בעתודה