קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 10-12-2005, 12:11
  2. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 19:41
  3. מי מי מי מי יכול עליי אה? מי?
    על ידי U.v.M בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 12:13
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 19:17
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

הדייט שצחק עליי(26)

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ברירת מחדל הדייט שצחק עליי(26)

ההמשך המתסכל לדייט שהיה לי....
    יצאתי ברביעי למישהי לדייט שני אחרי 3 שבועות מהדייט הראשון ....
    היינו בפאב ושתינו....די הרבה ואני גם הייתי עם אוטו כי היא מתל אביב ואני מגן יבנה....
    בשלב מסויים היא אמרה לי שאני יכול לישון אצלה....האמת שלקחתי את זה בצחוק וזה אבל,היא אמרה אחרי איזה חצי שעה שהיא החליטה שאני סופית נשאר אצלה כי גם היא לא רוצה שאני ינהג ככה וגם מוזר לה לישון לבד(נפרדה מהאקס לפני חודשיים)...
    שהגענו אליה הביתה הסתבר שיש לה רק מיטה אחת זוגית ושנישן ביחד....עכשיו הרבה מכם יגידו שאני דפוק אבל לא היה סקס...לא הייתי מוכן שזה יקרה שהיא שיכורה או בסטלה כי זה לא אני....הדבר היחידי שהיה זה פה ושם ליטפתי אותה החזקנו ידיים וחיבקתי אותה לא משהו מיוחד...
    שקמנו בבוקר דיברנו קצת והיה איזה קטע שהיא הסתלבטה עליי אז התחלתי לדגדג אותה והגעתי למצב שאני יושב מעליה במיטה...ואז פשוט הסתכלתי לה בעיניים ונישקתי אותה (זה היה נשיקה על השפתיים בלבד לא עם לשון ).....
    אחרי זה כבר אמרתי לה שאני הולך הביתה....שבאתי לצאת היא ליוותה אותי וחבקתי אותה ורציתי לנשק אותה אבל היא סובבה את הראש ונישקתי אותה רק על הלחי...
    זה היה ביום חמישי בבוקר...שלחתי לה הודעה שהיה לי כיף וזה אבל לא ענתה....בעצם לא דיברה איתי מאז בכלל לא טלפונים לא הודעות כלום...
    אני יודע שאין פה עניין ושמבחינתה אני ריבאונד וסתם היא משחקת משחקים...והאמת כמה שכואב אני ייצטרך להשלים עם זה...
    אבל אני רוצה לדבר איתה ולהגיד לה שהיא פוגעת בי ובגלל שאנחנו עובדים ביחד לפחות שיהיה לה קצת כבוד ותחסוך ממני את זה...
    השאלה מה עדיף אישית אני מעדיף להגיד לה את זה בפנים בארבע עיניים...
    או שאולי בטלפון או בהודעה? מה אומרים
    ולא יודע אם זה משנה אבל היא בת 28 גדולה ממני בשנתיים

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

תשמע אתה גדול ממני בהרבה ולא יצא לי להיות במצב בול כמו שלך אבל במשהו דומה כן, אם אתה רוצה להתייחס לדעה של מישהו שקטן ממך בהרבה אז בכיף.
    קודם כל אני חושב שהחשיבה שלך דפוקה, אתה יוצא עם מישהי לדייט מתוך כוונה להגיע למשהו מיני רומנטי ווטאבר ואז אתה כותב שמסתבר שהיה לה רק מיטה זוגית.
    אני לא מבין אותך באמת, הגעת אליה הביתה לישון, אתה פאקינג רוצה לישון בחדר אחר לבד? עזוב את מה שכתבת עם הלא נעים לי שהיא שיכורה וזה אבל לישון לבד במקום אחר?? טוב שלא ישנת בחדר מדרגות עם הגישה הזאת. עכשיו למה ששאלת ופה מצטער אבל באמת צחקתי אתה כולה דייט שני איתה. היא פגעה בך? לא הולך לך? יאללה ביי ועוברים לאחרת מה זה ההומואיות הזאת "פגעת בי תבקשי סליחה" תתאפס על עצמך גבר כולה מישהי בדייט שני,אם הייתי במקומך הייתי סותם תפה ולא אומר כלום מראה לה שהיא סתם עוד מישהי.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

יצאת אפס ופחדת לזיין אותה. היא בת 28. מה אתה חושב היא צריכה סמרטוטים שישנו לידה ולא יעשו כלום?

גם אני הייתי פעם ככה עד שהבנתי שלקחת את זה לאט לא נותן כלום.

פעם אחרונה שישנתי אצל מישהי מ2 עד 4 רק ניסיתי לחרמן אותה ולהפשיט אותה, היא העיפה לי את היד מהכוס\מהחזה איזה 10 פעמים בערך (כל רבע שעה ניסיתי מחדש) ובסוף זיינתי אותה.
    שתבין איך אתה אמור לפעול.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    יצאת אפס ופחדת לזיין אותה. היא בת 28. מה אתה חושב היא צריכה סמרטוטים שישנו לידה ולא יעשו כלום?

פעם אחרונה שישנתי אצל מישהי מ2 עד 4 רק ניסיתי לחרמן אותה ולהפשיט אותה, היא העיפה לי את היד מהכוס\מהחזה איזה 10 פעמים בערך (כל רבע שעה ניסיתי מחדש) ובסוף זיינתי אותה.
    וזה במקרה שהבחורה משחקת משחקים
    פה היא הובילה והובילה אותך לדבר הספציפי הזה ולא מבין מה עשית שם "החזקנו ידיים והתחבקנו"
    הבחורה רצתה שתקרע את הכושלאמא שלה ותזיין אותה כמו כלבה מיוחמת
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 17-01-2014 בשעה 22:45.

וואלה רבאק אחי עצוב לי לראות את זה באמת... אח שלי אין לי אפילו 22 ואני כבר קלטתי יפה מאוד איך העולם הזה עובד... פרט לעובדה שהיא רצתה שתזיין אותה ולא זיינת אתה גם הלכת ממנה למה לעזאזל... היית נשאר איתה

זה נכון שאם אתה רוצה מישהי למשהו רציני אז כביכול אתה אמור "לדחות" את הסיפוק אבל רבאק מצד שני הבחורה רצתה את זה אחי זה לא משנה סאטלה או לא סאטלה זה מה שהיא רצתה ולא נתתה לה מה שהיא רצתה.. שבחורה לא מקבלת מה שהיא רוצה היא מסוגלת להפוך לשטן ואתה בתור גבר במיוחד בגילך צריך לדעת את זה... גם אם היית מזיין אותה ובמצב שהיא שיכורה וואלה היא לא הייתה אומרת לך כלום על זה אפילו יכלת יום אחרי זה לבוא ולהגיד לה שמעי ממש נהניתי איתך ולא היה לי נעים מהמצב שהיית שיכורה וזה קרה אבל לא יכלתי לעצור את עצמי אני נמשך אליך בטירוף (או משהו בסגנון.. מקווה באמת שהיא שווה וזה אמין חח)

בכל מקרה גם לא בטוח שזה ריבאונד.. למה חסר מערכות יחסים שהתחילו מזיון? אגב לא מכיר אותך ולא יודע את הסיפור אבל מישהי שמביאה אותך אליה בדייט שני כנראה יכלת גם לתת בה בדייט הראשון ובדוק היו סימנים אבל חשבת לעצמך שמה פתאום שהיא רצינית וזה לא צריך להיות ככה... אני גם פעם נפגשתי עם מישהי שרציתי לקטע רציני והקשבתי לבולשיט של חבר שלי שיודע עליה קצת ואמר לי אל תלחץ אל פה אל שם בסוף לא נישקתי אותה לא כלום ואכלתי זין ממש ירד לה ממני אחרי זה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

טוב אתמול התקשרתי אליה...אמרתי לה שמוזר לי כל מה שקרה ולא קרה...היא אמרה שגם לה מוזר אבל שאנחנו בכיוונים ושהיא יצאה איתי ל2 הדייטים בקטע של ידידים ושהיא הציע לישון אצלה כדי שאני לא ינהג שיכור הביתה והיא הייתה עושה את זב עם כל אחד...היא גם אמרה שבגלל שאנחנו עובדים ביחד ושהאקס שלה גם עובד איתנו היא לא רוצה לצאת עם מישהו מהעבודה וגם לא רוצה קשר עם אף אחד כולל אותי...ועדיף שלא ניפגש......זה פשוט נראה מוזר כי אני מכיר הרבה בנות ולא משנה כמה שתיתי אף פעם אף ידידה לא הציע לי לישון איתה באותה מיטה או אצלה בבית וגם היא אמרה את זה בקול די מאולץ..בכל מקרה היא בטוח התבאסה עליי באותו היום ולהציל את זה כבר לא ניתן ... לפחות ננסה ללמוד מטעויות

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    וואלה רבאק אחי עצוב לי לראות את זה באמת... אח שלי אין לי אפילו 22 ואני כבר קלטתי יפה מאוד איך העולם הזה עובד... פרט לעובדה שהיא רצתה שתזיין אותה ולא זיינת אתה גם הלכת ממנה למה לעזאזל... היית נשאר איתה

זה נכון שאם אתה רוצה מישהי למשהו רציני אז כביכול אתה אמור "לדחות" את הסיפוק אבל רבאק מצד שני הבחורה רצתה את זה אחי זה לא משנה סאטלה או לא סאטלה זה מה שהיא רצתה ולא נתתה לה מה שהיא רצתה.. שבחורה לא מקבלת מה שהיא רוצה היא מסוגלת להפוך לשטן ואתה בתור גבר במיוחד בגילך צריך לדעת את זה... גם אם היית מזיין אותה ובמצב שהיא שיכורה וואלה היא לא הייתה אומרת לך כלום על זה אפילו יכלת יום אחרי זה לבוא ולהגיד לה שמעי ממש נהניתי איתך ולא היה לי נעים מהמצב שהיית שיכורה וזה קרה אבל לא יכלתי לעצור את עצמי אני נמשך אליך בטירוף (או משהו בסגנון.. מקווה באמת שהיא שווה וזה אמין חח)

בכל מקרה גם לא בטוח שזה ריבאונד.. למה חסר מערכות יחסים שהתחילו מזיון? אגב לא מכיר אותך ולא יודע את הסיפור אבל מישהי שמביאה אותך אליה בדייט שני כנראה יכלת גם לתת בה בדייט הראשון ובדוק היו סימנים אבל חשבת לעצמך שמה פתאום שהיא רצינית וזה לא צריך להיות ככה... אני גם פעם נפגשתי עם מישהי שרציתי לקטע רציני והקשבתי לבולשיט של חבר שלי שיודע עליה קצת ואמר לי אל תלחץ אל פה אל שם בסוף לא נישקתי אותה לא כלום ואכלתי זין ממש ירד לה ממני אחרי זה
    זאת אחת הטעויות הכי נפוצות לחשוב שאתה צריך לדחות משו בשביל קשר רציני. אתה צריך להיות רגוע (אם היא העיפה לך תיד אז זה מספיק ליום אחד) אבל אל תימנע מלזיין אותה אם היא רוצה או משו כזה. פשוט לא להיות חרמן בהגזמה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

"
    שקמנו בבוקר דיברנו קצת והיה איזה קטע שהיא הסתלבטה עליי אז התחלתי לדגדג אותה והגעתי למצב שאני יושב מעליה במיטה...ואז פשוט הסתכלתי לה בעיניים ונישקתי אותה (זה היה נשיקה על השפתיים בלבד לא עם לשון )....."

זה באמת כבר בעיות שלך,היו לך שתי הזדמנויות וגם אם היה לך תירוץ לראשון,אין לך תירוץ בסיטואצייה השנייה...למה עזבת?אני די בטוח שאם היית הולך עד הסוף ומזיין אותה ולא היית מתקשר אלייה,היא הייתה עושה את זה בעצמה.(ואז הסיטואצייה הייתה נראת אחרת)

בעיקר בסיטאוציות תעשה כאילו שאכפת לך,אבל עמוק בתוך שים על זה זין.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה

הוא אמר שהיא הייתה שיכורה מתה, זיינת פעם שיכורה מתה?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ARI
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פעם ; "רק החזק שורד " עם הכלים של היום החכם שורד הרבה יותר

אם לא עשית איתה כלום בגלל שלא רצית שהיא תרגיש לא טוב אחרי זה כי היא תרגיש שהיא עשתה את זה בגלל שהיא היתה בראש טוב אז אתה אחלה גבר

בכל אופן אם אתה רוצה לגמור איתה תעשה את זה בהודעה לא מגיעה לה שאחרי שהיא סיננה אותך שתבוא ותסיים את זה בדרך מכובדת

ואחי תנסה להתקשר עוד פעם לפעמים לא יוצא להם לענות ואז בתור גבר אתה מרגיש '' התקשרתי פעם אחד אם היא לא חזרה אלי כנראה שהיא מנסה לסנן אותי '' תנסה להתקשר ואם היא לא תענה תשאיר לה הודעת טקסט בסגנון של '' את לא עונה לא ומסננת אותי אז כנראה שלא יצא לי לדבר איתך אז רציתי להפרד ממך בהודעה....''
    בהצלחה אחי

1. מה אתה נפגע מה אתה ילדה
    2. מה אתה רוצה להגיד לה שנפגעת מה אתה ילדה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

ברצינות אנשים תראו קצת גבריות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

לא זיינתי כזה הרבה זמן שאני מפחד שזה יקרה גם לי החוסר מודעות הזאת

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,774 | הודעות: 8,150,356 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect