קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סוג של פריקה/ עזרה בן 16
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-04-2008, 12:37
  2. [פריקה\עזרה]בן 17 אני וחברה שלי נפרדנו, אני מרגיש חרא.
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 02-04-2008, 20:07
  3. [פריקה+עזרה]לא יודע מה לעשות,תנו עצות
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-02-2008, 13:18
  4. [פריקה+עזרה] בינעין מישהיא
    על ידי HOMY206 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-01-2008, 00:25
  5. [פריקה+עזרה] בעינין מישהיא
    על ידי HOMY206 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-01-2008, 10:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

אקס ידיד ? ( פריקה \ עזרה )

ברירת מחדל אקס ידיד ? ( פריקה \ עזרה )

טוב אז ישלי ידיד , יותר נכון היה לי ..
    שפשוט פעם , בו נגיד לפני כמה חודשים
    היינו כמו זוג מאוהבים מדברים שעות על גבי שעות , בשעוות הכי קטנות של הלילה , פשוט ידידים ממש טובים ...
    וכל הזמן הייתי אומרת לו בצחוק כזה " עוד מעט תבוא מישהי והיא תהיה המחליפה שלי " והוא כל הזמן היה אומר לי , מה פתאום .. את ידידה ממש טובה שלי , אף אחת לא יכולה להחליף אותך ..
    את האמת בהתחלה לא ידעתי , חשבתי סתם לא מדברים
    (וזה עוד התחיל ליפני שהוא הכיר את הידידה החדשה) , סתם פשוט הינו מדברים פחות ..
    ולפני כמה זמן גיליתי שהוא פשוט הכיר ידידה חדשה ..
    אני לא אומרת שאסור לו להכיר ידידות , ושאסור לדבר עם אחרות .. אבל כאילו זה מממש מממש מעליב שבן אדם מחליף אותך כל כך מהר ..
    הוא ויתר עלי ..!
    אם אנחנו נפגשים (כל החברים) ויוציא לי ולו לדבר מילה או שנים זה פשוט הוא אומר משו אני מחזירה תגובה מייבשת ומגעילה ..
    הקטע הכי עצצוב פה , שהוא אפילו לא שם לב, אפילו לא אכפת לו ..!
    אני לא יודעת מה לעשות , לדבר איתו על זה ? לנתק סופית קשר ?
    עזרה !

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    portal
    לייקים
    15
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    no pain no gain

שמעי,את אמרת שהוא ידיד שלך לא?
    אם כך,אז זאת הזכות שלו להכיר עוד ידידות,הוא לא חבר שלך או משהו אחרי הכל.
    אני חושב שאת טיפה מקנאת בו,הוא ידיד,לא חבר שלך!
    הוא יכול להכיר כמה ידידות שהוא רוצה,הוא לא חייב כל הזמן להיות רק איתך ולהתייחס רק אליך,הוא לא נשוי אליך.
    וזה שאת אוהבת אותו לא אומר שהוא אוהב אותך באותה מידה.
    אני מציע לך פשוט להכיר עוד כמה ידידים חוץ ממנו ולדבר איתם,כמובן לא לנתק את הקשר הנוכחי אבל תכירי עוד ידידים מה רע?
    נ.ב:אהבה ראשונה שלך?

ציטוט נכתב במקור על ידי Portal007 צפיה בהודעה
    שמעי,את אמרת שהוא ידיד שלך לא?
    אם כך,אז זאת הזכות שלו להכיר עוד ידידות,הוא לא חבר שלך או משהו אחרי הכל.
    אני חושב שאת טיפה מקנאת בו,הוא ידיד,לא חבר שלך!
    הוא יכול להכיר כמה ידידות שהוא רוצה,הוא לא חייב כל הזמן להיות רק איתך ולהתייחס רק אליך,הוא לא נשוי אליך.
    וזה שאת אוהבת אותו לא אומר שהוא אוהב אותך באותה מידה.
    אני מציע לך פשוט להכיר עוד כמה ידידים חוץ ממנו ולדבר איתם,כמובן לא לנתק את הקשר הנוכחי אבל תכירי עוד ידידים מה רע?
    נ.ב:אהבה ראשונה שלך?
    כן הוא כן ידיד שלי
    וכתבתי שמותר לו להכיר בנות אחרות , ולדבר עם מי שבא לו
    אני מקנאה כי הוא היה ידיד טוב שלי , והוא החליט יום אחד פשוט לוותר עלי ..
    הוא לא חייב לאוהב אותי באותה מידה ,הוא לא חייב לאהוב אותי ביכלל ..
    ישלי עוד ידידים כמובן , אבל זה קשה .. בן אדם שהיייתי כל הזמן איתו , פשוט יום אחד מחליט לוותר עלי .. ועוד ידיד שאני ממש ממש אוהבת ושהינו ממש ממש קרובים
    דרך אגב , למה לא לנתק קשר ? הבן אדם מחליט יום אחד לקום ולוותר עלי ומה אני ימשיך הלאה? ומתי שהוא ירצה הוא ידבר איתי ? לא ניראלי שזה צריך להיות כככה , אם אתה כבר ידיד אז עד הסוף ולא פעם הוא רב איתה אז הוא יבוא להתבכיין אצלי אבל כשהם בסדר הוא אפילו לא ידע שאני קיימת וכשאני אצטרך אותו הוא יהיה עסוק מידי כי הוא ידבר איתה
    אהבה ראשונה ? בבאיזה מובן ? אנחנו לא ביחד .. וזה לא הבן אדם הראשון שאני אוהבת אם אתה שואל .. אבל איתו זו אהבה שונה יותר קשה , כי כשאהבתי מישו אחר אז זה היה פחות דיבורים כמו שקורה לי עם הידיד הזה ..

תשמעי קרתה לי אותה בעיה עם מישהי
    היינו שעות על גבי שעות היינו יכולים לדבר יום שלם אפילו מבלי שימאס לנו, תמיד הצחקתי אותה והיה לנו שיחות רציניות והכל... הכרנו כבר מעל שנה ותמיד היינו רוצים להפגש רק שנינו, היינו מאוהבים אחד בשניה מבלי לדעת את זה עד שיום אחד היא פגשה מישהו שבהתחלה היה ידיד שלה, היא סיפרה לי עליו כי היא הייתה מספרת לי הכל ואחרי כמה זמן עם כמה אירועים שאין צורך לספר עליהם הגענו לשנה לימודית קשה בה לא היה לנו הרבה זמן לדבר, דיברנו די הרבה אבל פחות
    עם הזמן שמתי לב שהיא פחות מספרת לי דברים וכ"ו ואז כשהבנתי שאני אוהב אותה ורוצה להיות איתה תכננתי להגיד לה שאני רוצה יותר ואז דיברנו שוב, באתי להגיד לה באותה שיחה את זה אלב מה שעצר אותי היה שהיא סיפרה לי שהיא יוצאת עם הידיד שלה שעכשיו הפך לחבר
    כשהיא סיפרה לי התעצבנתי ולא רציתי לדבר באותו זמן, אחרי איזה יום-יומיים דיברתי איתה שוב וסיפרתי לה בכל זאת שאני אוהב אותה כי חשבתי שגם היא אוהבת אותי והיא יוצאת איתו רק כי לא קורה בינינו כלום, רציתי שהיא תדע לפחות
    ואחרי שאמרתי לה היא אמרה לי שגם היא אהבה ורצתה אותו דבר כמוני אבל כבר לא ושהיא אוהבת אותו
    עכשיו הבחור הזה כנראה מקנא כי לפי מה שהבנתי הוא לא רוצה שהיא תדבר איתי אז הקשר בינינו נותק
    זה קרה ממש לא מזמן והרגשתי רע עם זה
    אני לא יודע מה להמליץ לך לעשות אבל אני יגיד לך מה הולך איתנו.
    אני לא מדבר איתה כרגע והיא לא איתי
    אבל כשהיא תחליט לדבר אני לא יודע איך אני ירגיש עם זה, אבל אני כן ידבר איתה (כנראה לא יהיה אותו דבר אבל קשר כמו שהיה לנו אבל זה יכול לחזור אם רק נרצה)

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תשמעי קרתה לי אותה בעיה עם מישהי
    היינו שעות על גבי שעות היינו יכולים לדבר יום שלם אפילו מבלי שימאס לנו, תמיד הצחקתי אותה והיה לנו שיחות רציניות והכל... הכרנו כבר מעל שנה ותמיד היינו רוצים להפגש רק שנינו, היינו מאוהבים אחד בשניה מבלי לדעת את זה עד שיום אחד היא פגשה מישהו שבהתחלה היה ידיד שלה, היא סיפרה לי עליו כי היא הייתה מספרת לי הכל ואחרי כמה זמן עם כמה אירועים שאין צורך לספר עליהם הגענו לשנה לימודית קשה בה לא היה לנו הרבה זמן לדבר, דיברנו די הרבה אבל פחות
    עם הזמן שמתי לב שהיא פחות מספרת לי דברים וכ"ו ואז כשהבנתי שאני אוהב אותה ורוצה להיות איתה תכננתי להגיד לה שאני רוצה יותר ואז דיברנו שוב, באתי להגיד לה באותה שיחה את זה אלב מה שעצר אותי היה שהיא סיפרה לי שהיא יוצאת עם הידיד שלה שעכשיו הפך לחבר
    כשהיא סיפרה לי התעצבנתי ולא רציתי לדבר באותו זמן, אחרי איזה יום-יומיים דיברתי איתה שוב וסיפרתי לה בכל זאת שאני אוהב אותה כי חשבתי שגם היא אוהבת אותי והיא יוצאת איתו רק כי לא קורה בינינו כלום, רציתי שהיא תדע לפחות
    ואחרי שאמרתי לה היא אמרה לי שגם היא אהבה ורצתה אותו דבר כמוני אבל כבר לא ושהיא אוהבת אותו
    עכשיו הבחור הזה כנראה מקנא כי לפי מה שהבנתי הוא לא רוצה שהיא תדבר איתי אז הקשר בינינו נותק
    זה קרה ממש לא מזמן והרגשתי רע עם זה
    אני לא יודע מה להמליץ לך לעשות אבל אני יגיד לך מה הולך איתנו.
    אני לא מדבר איתה כרגע והיא לא איתי
    אבל כשהיא תחליט לדבר אני לא יודע איך אני ירגיש עם זה, אבל אני כן ידבר איתה (כנראה לא יהיה אותו דבר אבל קשר כמו שהיה לנו אבל זה יכול לחזור אם רק נרצה)
    בתאכלס אני לא ממש הייתי רוצה לחזור לדבר איתו כי כאילו מה מצאת מישהי חדשה לא הלך לך איתה אז חוזרים עלי ? כאילו אני ברירת מחדל ..
    ומצטערת להגיד לך אבל מי שאוהב אותך באמת , לא ירחיק אותך מהחיים שלו , גם אם ישלה חבר וגם אם לא לחץ לא לחץ תמיד יש זמן לדבר , וזאת המסקנה שאני הסקתי ..
    כאילו אני לא מושכת אנשים שיהיו איתי , מי שרוצה שיהיה .. אבל כשבן אדם מוותר עליך ככה בשביל מישהי שהוא מכיר יומים בלחץ , זה כבר מפגר ומגעיל
    ואני כבר לא רוצה שהוא יבוא .. לא צריכה אותו , אני רואה אותו עולה לי העצבים ..

בתאכלס אני לא ממש הייתי רוצה לחזור לדבר איתו כי כאילו מה מצאת מישהי חדשה לא הלך לך איתה אז חוזרים עלי ? כאילו אני ברירת מחדל ..
    ומצטערת להגיד לך אבל מי שאוהב אותך באמת , לא ירחיק אותך מהחיים שלו , גם אם ישלה חבר וגם אם לא לחץ לא לחץ תמיד יש זמן לדבר , וזאת המסקנה שאני הסקתי ..
    כאילו אני לא מושכת אנשים שיהיו איתי , מי שרוצה שיהיה .. אבל כשבן אדם מוותר עליך ככה בשביל מישהי שהוא מכיר יומים בלחץ , זה כבר מפגר ומגעיל
    ואני כבר לא רוצה שהוא יבוא .. לא צריכה אותו , אני רואה אותו עולה לי העצבים ..
    תשלימי איתו.. תאמיני לי שזה לא הכל שחור ולבן
    אני הייתי בסיפור הזה רק מהצד שלו, ואני זה שזרקתי קשר ידידות עם מישהי שעוד שנייה הייתה החברה שלי מרוב שהיינו קרובים אחד לשני, ולמה זרקתי? אלוהים יודע, מתוך אגו כנראה חשבתי ששום דבר לא ירחיק אותה ממני..

תגידי לחברה שלך לרמוז לו שאת מרגישה פגועה והוא כבר ייגש אליך.

כשאני הייתי בסיפור אני ידעתי כמה הבחורה פגועה אבל לא היו לי ת'ביצים לגשת אליה ומאז אני לא בקשר איתה כבר כמה שנים אז את רואה מה קרע קטן יכול לעשות? האגו שלי והאגו שלה וזהו.. מישהו חייב לוותר על האגו ובדר"כ אלה לא יהיו הבנים כי יש לנו אגו מטורף אי אפשר להבין את זה אפילו
    אם תחכי שהוא ייגש אלייך תחכי כמה שנים טובות

תשלימי איתו.. תאמיני לי שזה לא הכל שחור ולבן
    אני הייתי בסיפור הזה רק מהצד שלו, ואני זה שזרקתי קשר ידידות עם מישהי שעוד שנייה הייתה החברה שלי מרוב שהיינו קרובים אחד לשני, ולמה זרקתי? אלוהים יודע, מתוך אגו כנראה חשבתי ששום דבר לא ירחיק אותה ממני..

תגידי לחברה שלך לרמוז לו שאת מרגישה פגועה והוא כבר ייגש אליך.

כשאני הייתי בסיפור אני ידעתי כמה הבחורה פגועה אבל לא היו לי ת'ביצים לגשת אליה ומאז אני לא בקשר איתה כבר כמה שנים אז את רואה מה קרע קטן יכול לעשות? האגו שלי והאגו שלה וזהו.. מישהו חייב לוותר על האגו ובדר"כ אלה לא יהיו הבנים כי יש לנו אגו מטורף אי אפשר להבין את זה אפילו
    אם תחכי שהוא ייגש אלייך תחכי כמה שנים טובות
    אם נדבר עכשיו על אמת , דווקא די טוב לי בלעדיו ..
    אבל הורגת אותי הדבר שהגענו לזה ..
    אני יכולה לבוא ביציאה של מזניח וכאלה ואז נדבר שעה , והשעה הזאת זאת שעה בשביל חודש ..
    ובתאכלס למה כל הזמן אני .? למה אני צריכה לדבר איתו ? שהוא יבוא ..
    כנראה זה מראה שאני כבר לא כזאת חשובה לו ...
    ונגיד כשהוא היה צריך אותי ליפני כמה ימים הוא ידע איך למצוא אותי .. רק שאני לא עניתי לו , לו היה לי אכפת ישלו יידידה חדשה לא ? אולי היא יכולה "לעזור לו "

אני יכולה לבוא ביציאה של מזניח וכאלה ואז נדבר שעה , והשעה הזאת זאת שעה בשביל חודש ..
    ונגיד כשהוא היה צריך אותי ליפני כמה ימים הוא ידע איך למצוא אותי .. רק שאני לא עניתי לו , לו היה לי אכפת ישלו יידידה חדשה לא ? אולי היא יכולה "לעזור לו "
    לפי מה שאת אומרת פה לא נראלי שאת כבר לא אוהבת אותו ולא רוצה לדבר איתו נראלי שאת עדיין מרגישה אליו משהו אבל בגלל מה שהוא עשה זה רגשות מעורבים
    הצעה שלי תכירי מישהו אחר זה יעזור לך לשכוח ממנו ולכי תדעי אולי זה גם יגרום לו לקנא

אבל זאת הנקודה!!
    אתה שואלת "למה אני" , כי ככה!!
    תאמיני לי שהוא באותו ראש כמוך, גם אצלי ועם הידידה שלי היה אותו סיפור וגם היא לא רצתה לגשת כי היא לא רצתה לצאת "נידית" ואחת שזקוקה לי יותר ממה שאני זקוק לה, אבל מה שהיא לא ידעה שמתחת למסיכה של הבחור המגניב, זה ששם עליה זין ויוצא עם מלא בנות חוץ ממנה, המסיכה שהיא חשבה ש"החלפתי אותה" ושכחתי אותה, וואלה לא עבר יום אחד בלי שהייתי נכנס לפרופיל שלה בפייסבוק או באינסטגרם ומסתכל ומתפלל שהיא תשלח לי הודעה ונחדש את הקשר.. אבל זה לא קרה

אז או שאת עכשיו ניגשת אליו ופותרת את זה, או אפילו אמרתי לך תשלחי את חברה שלך או משהו להגיד לו..
    או שאת עושה את זה, או שהקשר שלכם אבוד, כי הוא גבר, הוא לא ייגש. לנו הגברים יש דבר כזה שנקרא אגו, והאגו שלנו זה משהו פסיכי. אם נוותר על שמינית מהאגו או מהכבוד, אז נצא "מושפלים". ככה זה עובד אצלנו במוח, אי אפשר לתקן את זה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect