|
|
שמתם לב שליד ה"מכונות סקס" האלה שהוא מפרסם הוא מראה את הפריטי בויס הכי עלובים שיש? מה גם שאלו שהוא מכנה אותם "מכונות סקס" הם דומים לחרא ולא באמת מושכים בחורה כמו ה"פריטי בויס" שהוא קורא להם.
אם אתה עושה השוואות תעשה השוואות כמו שצריך, אל תפרסם פה איזה ילד חנון מסריח עם עיניים כחולות ליד הבהמות שלך, תפרסם אנשים שיעמדו איתם.
אף אחד מהבהמות שלך לא יוכל להוות תחרות לאנשים האלה אף פעם..אתה יודע להשים רק PRETTY BOYS שלא שווים כלום, אבל ליד האנשים האלה הם אבק.
והינה לקינוח, אחד שהוא הרבה פחות מכל הרשימה הזאת אבל עדיין מזיין יותר מהמכונות שלך פי מאה:
ולעוד קינוח:
תראה לי בהמה אחת שלך שיכולה להשתוות לאנשים האלה, קדימה, אתה יודע רק להראות פה קוקסינלים עם עיניים ירוקות זהו.
Sure thing buddy.
תראה אותו בתנועה
הוא נראה נשי
עוד אחד שהוא תוצר טהור של M וS (ע״ע ג׳וני דפ).
אין טיפה של איום.
במציאות האנשים האלה אף פעם לא משיגים ONS עם בחורות כוסיות.
הם תמיד מפסידים ל BAD BOYS DOUCHBAGS.
התמונה הזאת משפקת טוב מה שאני רוצה להגיד
שים לב להבדלים בין השניים, היא דופקת ענקי וכל העיניים שלה נדלקות. ההוא זה נראה יותר כמו גיחוך, הוא נראה ערמומי.
אז קודם אתה אומר לי ״לשים אנשים שיעמדו איתם״ ואז אתה מביא לי את בקהאם ודניאל קרייג?
בקהאם הוא ה bad boy הקלאסי, הוא בדיוק חלק מהאנשים שאני מפרסם כאן.
ודניאל קרייג
אם זה לא בהמה אני לא יודע מה כן.
ורוצה בהמה שיותר מושכת משאר האנשים האלה? פירסמתי כבר איזה חמישים בהמות כאלה, אבל הנה
לו יש יותר סקס אפיל מכל האנשים שלך ביחד( להוציא את בקהאם וקרייג)
You feel intimidated asshole?
וואלק אתמול אני הולך ברחוב כולי מבסוט, מחייך, כל השיניים שלי בחוץ, מצחקק לי מאיזה בדיחה
פתאום אני קולט אחד פרא אדם בא נותן לי בוקס לפנים, לוקח את חברה שלי לשירותים ומזיין אותה
אחר כך היא אמרה שהוא אנס אותה, אבל משום מה היה לה חיוך מרוח על הפנים כשהיא יצאה מהשירותים.
הלטאה צודק
אני חייב להפסיק לחייך זה כזה מפגר.
מי בכלל מחייך היום? מה אתם מפגרים? תורידו את החיוכים מה אתם בנות?
גברים צריכים לשמור על פה בקו ישר, 90 מעלות, כמו הלסת.
למטה
נערך לאחרונה על ידי AVIARBEL; 30-01-2014 בשעה 02:38.
קראתי את כל התגובות מההתחלה וממש נהנתי היה מצחיק מאוד אבל טיפה מההגיון אין כאן בחור שיוצא עם בחורה ויבא לדייט ולא יחייך הבחורה תחשוב שהוא בדיכאון
או סתם ציני ,בחורה אוהבת להרגיש שמבינים אותה שמקשיבים לה ואין יותר טוב להסביר לה את זה מלחייך לה ולומר לה כמה היא יפה ...
וחוץ מזה תעשו לעצמכם ולעולם טובה תחייכו זה כיף זה בריא וזה עושה את העולם מקום יותר טוב , אם אתה עובר ליד משהו ברחוב ומחייך אליו אתה יודע איזה הרגשה טובה אתה עושה לו ...עשית לו תיום ... ונסיים בזה שתגיד לי העולם לא מספיק רע ?? לפחות תחייך תשדר טוב !!
נערך לאחרונה על ידי AVIARBEL; 30-01-2014 בשעה 02:37.