קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פייי...מזה..לא נמאס לו?
    על ידי gForce בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 14:56
  2. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 23:36
  3. די! נמאס לי! אמן תעזרו לי!!! :[
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 16:11
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

די נמאס לי...

ברירת מחדל די נמאס לי...

זה סופית נמאס לי

באמת אני לא יודע מי הבעיה כבר, ואם הכל דפוק ואני בסדר או ההפך...

אני בן 20 ד"א

בכל מקום שאני מגיע ובכלל לכל מצב, תמיד אני בפסגה ואיך שהוא מוצא את עצמי בתחתית...
    אם זה בבית ספר ואם זה בצבא, איכשהו בצבא התגייסתי להכי קרבי שיש ליחידת עלית ( לא אפרט ) והגעתי לשחרור מצה"ל אחרי חצי שנה מבעיות רפואיות... בבית ספר לא הסתדרתי חברתית, לא הייתי מהמקובלים, ולא הייתי מדבר כמעט עם בנות ולא היו לי בכלל ידידות כמעט אף פעם רק כשהייתי ממש צעיר באיזה גיל 12

חברים שהם כמו אחים שלי נעלים לי, וזה לא בגללי, או שאני גורם להם אני לא יודע... אני תמיד נחמד ומנסה לפרגן, לתמוך ולהיות כמו אח אבל איכשהו תמיד מתייחסים אליי רע, אני מקבל תגובות מאנשים שאני בהלם.. חבר אחד פשוט התייחס אליי כסוג ב', חבר אחר פשוט נטש אותי מטיסה לחו''ל שבועיים לפני הטיסה ושיקר והתנהג בצורה מכוערת ודוחה ( סיפור ממש ארוך.. )
    אנשים פשוט נעלמים לי בחיים ואני לא מבין למה, באמת לכל מקום שאני מגיע תמיד מאוד מעריכים אותי ואומרים לי ואו אתה ככה וככה הלוואי עליי, אתה חכם/חתיך/מוכשר/אתלט וכו'...
    אנשים שפעם הייתי מדבר איתם כל יום פשוט נמחקו לגמרי, אין קשר בכלל
    עם בנות לא כזה הולך לי בעצם שום דבר לא הולך לי, יש לי כל מה שאני יכול לרצות או לחשוב עליו מבחינה חומרית אבל מנטלית וחברתית מרגיש כמו ביצה לבד עם עצמי, אנשים תמיד מזלזלים בי בקטעים שונים ואני די נעלב מזה אם זה בגלל מצבי הרפואי ששוחררתי מצה"ל אז כולם מקנאים בי ואומרים לי שאני סתם בכיין ואפילו ההורים לא תומכים בי...
    אני קצת בן אדם מתנשא אבל באמת שקצת, אני לא שחצן מגעיל ולא שוויצר ובידיוק ההפך,
    אני מרגיש כאילו כל החיים חייתי במציאות לא נכונה, במקום הלא נכון, האנשים, החברה, פשוט לא אני...

הייתה לי חברה לפני שלוש שנים, היא הייתה נראת בסדר והייתה חמודה אבל היא השתגעה, נהייתה אובססיבית לגביי בצורה לא רגילה, היא רדפה אחרי לפני שהתחלנו לצאת איזה חודשיים וכל הזמן די סיננתי אותה עד שהייתי שיכור ואז לילה למחרת היא עשתה לי רגשות אשם ( לא יודע למה בכלל התייחסתי אבל זה היה טעות רצינית ) מאז יצאנו והיא פשוט הייתה מאוהבת בי כמו חולה.
    היא אמרה לי כל הזמן שכל החברים שלי מקנאים בי, בזה שאני נראה טוב, בזה שאני עשיר ( ההורים שלי חח ) בזה שיש לי הכל ואני חכם... אבל אני לא יודע אם זה נכון או שהיא סתם הגזימה וזה באמת הסיבה לכל זה...

אני כבר 9 חודשים מאז השחרור, לא מוצא את עצמי ועדיין פצוע, אף אחד לא אכפת לו ממני, אנשים ממשיכים בשלהם ושוכחים ממני, החברה מהצבא לא זוכרים כבר מי אני, אין לי אף אחד... וזה הוריד לי את האגו והביטחון שהיה לי... ואני מרגיש כמו סמרטוט...
    מבחינה מנטלית ( חיצונית אני חיה חחח )

אין לי שום מסגרת, אפס חברים קרובים, אין עם מי לדבר, אין לי ידידות בכלל, גם ההורים לא משהו ביחס אליי...
    מתייחסים אליי כאילו אני סוג של ילד בן 4 שלא מבין מהחיים שלו
    כבר לא הייתי עם מישהי שנה, אני מרגיש כמו דפוק, אין לי כלום, אני נהייתי ביישן, שאני אף פעם לא הייתי.
    נדפק לי המוח אין לי חיים ואני לא יודע מה לעשות כבר, איך אני לוקח את עצמי בידיים, ועם מה אני לא יכול לעשות כלום אני פצוע בקושי הולך, נזרקתי הצידה ולאף אחד לא אכפת, אף אחד לא מבקר אותי ומתייחסים אליי בצורה מבזה...

איך ממשיכים הלאה, עם מה, אני נכנסתי כבר לדיכאון ואני מכניס את עצמי לאופוריה שהכל שטויות והכל יהיה בסדר אבל זה בינתיים לא ואני סובל...

2. קישורים ממומנים

זרוק זין
    אני גם הייתי סמרטוט.. עד שהתחלתי לזרוק לאנשים זין על הפרצוף ופתאום הם יותר רוצים ממני. אני לא צוחק. זה מוזר.
    זה כמו בחורה.. תגיד לה 'היי ואו את מדהימה ויפייפיה אפשר לשבת לידך?' היא לא תרצה. כי היא קיבלה ממך אישור והעלת לה את האגו, למה לה?
    מצד שני לך לבחורה בלי להחמיא לה, במיוחד אם היא יפה, והיא תחשוב 'למה הוא לא החמיא לי? אולי יש בו יותר משנראה לעין'

בקיצור מרגע שתזרוק זין על אנשים בפנים 'אחי יוצאים לפאב, רוצה לבוא?' 'לא אחי אין לי כוח' 'אז לך תזדיין'
    הוא יהיה בשוק, פעם הבאה הוא יבוא. תנסה

ה'קרוב רחוק' שעושים לבחורות.. להראות עסוק ולא נידי.. זה הולך גם לצד הגברי
    אם תהיה כל היום נידי וחופר, מי ירצה לבוא איתך? אתה חופר אחושרמוטה

v
    ה'קרוב רחוק' שעושים לבחורות.. להראות עסוק ולא נידי.. זה הולך גם לצד הגברי
    אם תהיה כל היום נידי וחופר, מי ירצה לבוא איתך? אתה חופר אחושרמוטה
    תשמע גבר, לא יודע מאיפה הגעת לכל זה... אבל אני לא מסכים, בחיים אתה לא יכול לשחק משחקים, וד"א אני ממש לא חופר..

זה הקטע לא של הטווח הקצר אלא מבחינת תרבות אנשים פה מזלזלים, מתנהגים בצורה חולנית ואני מה זה לא כזה, אני יותר כזה מנומס ואדיש אבל לא בקטע רע חנוני אלא להפך, אבל אולי אתה צודק וצריך יותר לזרוק זין שאנשים ירגישו ערך אצלי

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תשמע גבר, לא יודע מאיפה הגעת לכל זה... אבל אני לא מסכים, בחיים אתה לא יכול לשחק משחקים, וד"א אני ממש לא חופר..

זה הקטע לא של הטווח הקצר אלא מבחינת תרבות אנשים פה מזלזלים, מתנהגים בצורה חולנית ואני מה זה לא כזה, אני יותר כזה מנומס ואדיש אבל לא בקטע רע חנוני אלא להפך, אבל אולי אתה צודק וצריך יותר לזרוק זין שאנשים ירגישו ערך אצלי
    מה עם לטוס מפה? אני באותו מצב כמוך רק שאני עדיין בצבא ולא השתחררתי, באותו מצב בדיוק. גם בבצפר, גם בצבא, אותו החרא, בלי בנות, כולם מתרחקים ממני מסיבה כלשהי, אף אחד לא באמת חבר "כמו משפחה".

אז אני אומר לעצמי שאחרי הצבא אני אוסף קצת כסף ועף מפה, משנה איזור, משנה הכל.. אולי להכיר אנשים בקנדה, אולי בארה"ב, אולי באירופה איפשהו, למה לא? אי אפשר כבר בישראל, זה מקום שחוסם אותנו מנטלית. פה היה לנו את הבצפר המזדיין שפשוט בזבז לנו את השנים הכי יפות, בזמן שילדים בני 15-18 מזיינים כל יום בתיכון בחו"ל, אנחנו פה היינו סמרטוטים.
    בצבא היינו סמרטוטים (מבחינה חברתית).

אז מה הלאה? זהו, נשאר רק לטוס מפה ולשכוח את כל הדברים האלה.

זה לפחות התכנון שלי אחרי הצבא, אני מקווה שהוא ייצא לפועל.
    תחשוב על זה.

מצד שני, המון אנשים אומרים לי "אם תברח זה לא ישנה שום דבר. אתה תשאר כמו שאתה, וזה שאתה משנה מקום זה לא אומר שפתאום אנשים בחול יאהבו אותך ותתחיל לזיין המון ותכיר הרבה חברים".
    אבל זה על הזין, כי אין כבר מה להפסיד. מה יש כאן להפסיד? אין חברה, המשפחה כבר לא הכי תומכת, אין חברים, אין עבודה. מה יש להפסיד?

מצד שני, המון אנשים אומרים לי "אם תברח זה לא ישנה שום דבר. אתה תשאר כמו שאתה, וזה שאתה משנה מקום זה לא אומר שפתאום אנשים בחול יאהבו אותך ותתחיל לזיין המון ותכיר הרבה חברים".
    אבל זה על הזין, כי אין כבר מה להפסיד. מה יש כאן להפסיד? אין חברה, המשפחה כבר לא הכי תומכת, אין חברים, אין עבודה. מה יש להפסיד?
    אני אגיד לך דוגרי אחי,
    המשפחה שלי עשירה, יש לי אוטו מדהים חדש מהחנות, ואני מה זה לא מפונק, מעריכים אותי מאוד פה, בעבודה או לימודים או כל דבר אז קשה לי להתנתק ככה... אבל אני כן רוצה, יש לי גם אזרחות נוספת, ואני רק רוצה כבר לטוס לחול לטייל ומה לא...

הבעיה שלי עם הישראלים, זה עם דפוק, הם נורא שיפוטיים, נורא אינטרסנטים, כל אחד חושב רק לטובתו, הנימוסים פה זה בגדר צחוק, אין כאן תרבות, הלאום היחידי פה זה כדורגל ולצחוק על ערבים ועל זה שהכל דפוק פה, די חלאס נמאס, מדינה עקומה לא כיף לחיות פה רק בגלל האנשים, היחס הדוחה והאגרסיבי הזה שלא תמצא בשום מקום.
    רק פה יהיו לך חאפלות של שיכורים באמצע הלילה מעירים אותך, רק פה יהיה תבן זונה שיצפור לך בכביש לפני שנהיה ירוק אפילו, רק פה מסתכלים על אנשים במקום בהערכה אלא בזלזול...
    הבעיה שלי שאני כן מרגיש מחויבות מסוימת לישראל, המשפחה שלי באה לפה במיוחד לישראל, חלק מהמשפחה ניצולי שואה, וזה הרגשה של יא אפס חלש אופי, אבל מצד שני אני מרגיש פה פספוס, אני מרגיש חוסר שייכות אדיר, אני לא אוהב שום דבר שתגדיר ישראלי, לא מוזיקה, לא תרבות, לא סרטים ולא כלום רק זיקה לארץ ישראל וליהדות ( למרות שאני 100% כופר, אבל מאמין בדת יהודית כמו בתורה ) וזה בעיה בשבילי, אני גם חושב שזה מאוד קשה פתאום להתחיל הכל מחדש בלי עזרה מאף אחד, בלי להכיר אף אחד.. זה לא קל כמו שאתה חושב...
    אבל אולי אתה צודק וזאת הדרך, מה לעשות ואני מכיר הרבה שמרגישים וחושבים כמוני על המדינה העקומה הזאת, על הערסידה והתרבות המוזרה של שילוב עם מערב מודרני ומזרח ערבי..

אני אגיד לך דוגרי אחי,
    המשפחה שלי עשירה, יש לי אוטו מדהים חדש מהחנות, ואני מה זה לא מפונק, מעריכים אותי מאוד פה, בעבודה או לימודים או כל דבר אז קשה לי להתנתק ככה... אבל אני כן רוצה, יש לי גם אזרחות נוספת, ואני רק רוצה כבר לטוס לחול לטייל ומה לא...

הבעיה שלי עם הישראלים, זה עם דפוק, הם נורא שיפוטיים, נורא אינטרסנטים, כל אחד חושב רק לטובתו, הנימוסים פה זה בגדר צחוק, אין כאן תרבות, הלאום היחידי פה זה כדורגל ולצחוק על ערבים ועל זה שהכל דפוק פה, די חלאס נמאס, מדינה עקומה לא כיף לחיות פה רק בגלל האנשים, היחס הדוחה והאגרסיבי הזה שלא תמצא בשום מקום.
    רק פה יהיו לך חאפלות של שיכורים באמצע הלילה מעירים אותך, רק פה יהיה תבן זונה שיצפור לך בכביש לפני שנהיה ירוק אפילו, רק פה מסתכלים על אנשים במקום בהערכה אלא בזלזול...
    הבעיה שלי שאני כן מרגיש מחויבות מסוימת לישראל, המשפחה שלי באה לפה במיוחד לישראל, חלק מהמשפחה ניצולי שואה, וזה הרגשה של יא אפס חלש אופי, אבל מצד שני אני מרגיש פה פספוס, אני מרגיש חוסר שייכות אדיר, אני לא אוהב שום דבר שתגדיר ישראלי, לא מוזיקה, לא תרבות, לא סרטים ולא כלום רק זיקה לארץ ישראל וליהדות ( למרות שאני 100% כופר, אבל מאמין בדת יהודית כמו בתורה ) וזה בעיה בשבילי, אני גם חושב שזה מאוד קשה פתאום להתחיל הכל מחדש בלי עזרה מאף אחד, בלי להכיר אף אחד.. זה לא קל כמו שאתה חושב...
    אבל אולי אתה צודק וזאת הדרך, מה לעשות ואני מכיר הרבה שמרגישים וחושבים כמוני על המדינה העקומה הזאת, על הערסידה והתרבות המוזרה של שילוב עם מערב מודרני ומזרח ערבי..
    אז עוד יותר יש לך סיבה לעבור.. לי אין משפחה עשירה ואין לי אוטו נוצץ מהחנות.. אין לי מה להפסיד
    לך יש רשת ביטחון, אם לא תצליח שם, אתה חוזר לפה, אומר למשפחה "חזרתי", מקבל אוטו נוצץ חדש וקצת כסף והכל חוזר להיות כמו שהיה.

אני לא רוצה אבל... אז מה יש לי פה כסף ואוטו, מה זה עוזר לי אחי, מה שמלא אנשים לא מבינים כסף זה כלום בחיים, זה נותן קצת ביטחון ולא כלום יותר מזה.
    איך אני אעבור לבד ולאין בכלל אין לי מושג... גם מה אני אעשה בחו"ל...
    ובכלל אני עוד פצוע אני אוכל לטוס רק עוד איזה חצי שנה.. סעמק העולם...

ומה אני אעשה בחו"ל שיהיה לי יותר טוב מפה? איך אני אכיר אנשים והכל מאיזה מסגרת בדיוק? ברחוב?...חח

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כל מה שאתה צריך זה חברים שעושים דברים שמשותפים לך.
    מה הכוונה?

אתה יכול להתאמן באגרוף תאילנד (בחוג כזה) ולהכיר שם אנשים.
    אתה יכול לקנות אופנוע שטח ולהיצטרף לקבוצה של רוכבים שגם רוכבים על אופנועי שטח ולהתקרב אלייהם ולהתחיל לצאת איתם.
    אתה יכול אפילו לקנות אקס בוקס \PS ולשחק במשחקי מחשב ולהכיר ככה עוד אנשים (בהתחלה בצורה וירטואלית ואז לנסות להכיר אותם במציאות)
    אתה יכול להיצטרף לתנועת נוער (אם אתה עדיין צעיר) ולהכיר אנשים.
    אתה יכול למצוא עבודה ולהכיר שם אנשים חדשים.

אתה מחפש מסגרת, אז תחפש כמו שצריך ואל תוותר ותתחיל לבכות, לך על זה בכל הכח.

אני לא בוכה, וזה לא מעניין אותי אחי, וד"א אני בן 20 רשמתי את זה..

מה אני אצא עוד עם אנשים פה אני יכול לספור לך מקומות שאפשר לצאת אליהם בישראל וזה לא עובר את החמישים וגם הם לא משהו, מה אני אגיד לך יש לי די הרבה חברים, משו כמו 30 אנשים בשותף שאני רואה ומדבר איתם, כולם מעפנים.
    הבנות פה מעפנות הכל פה, במדינה הזאת יש משהו לא בסדר, השילוב של המערב עם המזרח התיכון פשוט לדעתי דוחה...
    אנשים מתנהגים פה בגסות חסרי נימוס מחפשים לעקוץ את המערכת, להרוויח כסף אין פה אנשים עם אידיאולוגיה, אין אנשים עם אופי מגניב
    כולם פה סמרטוטים, חושבים על סמים, מזרחית, חפלות, מסיבות מועדונים מעפנים ברים עלובים, באמת הייתי בחו"ל ( אירופה וארצות הברית )
    אין אי אפשר להשוות, פשוט אולי כי אין פה רמה, ואני כל הזמן חושב על זה שאולי אני צריך במקום לראות את הצד השלילי של המדינה הזאת אשכרה להשפיע פה, אבל אין טעם, תראה זה כבר חתום פה.
    אני הולך בתל אביב העיר הגדולה כביכול, אני מרגיש שאני הולך בעיר דוחה ומוזנחת, אין רמה, יפו נראת כמו חצי מיזבלה, דרום תל אביב הפכה לאפריקה, שדרות רוטשילד זה אולי הרחוב היחיד בישראל שאולי נראה סבבה מבחינת ניקיון.
    לא סתם אנשים בורחים לחו"ל, וזה לא הרמת חיים זה האווירה, זה הסגנון, זה התרבות שפשוט פה אין, אין פה רמה, הכל פה מוזר ועקום.

שמע אני אולי נשמע משוגע או מוזר אבל הקטע שאני ממש לא, לא סתם מעריכים אותי בכל מקום, בנות רודפות אחרי אבל אין כימיה כי כולם פה מעפנים, ואני רואה את זה וכולם פה מנסים להעתיק מחו"ל אבל לא מצליחים.
    וגיליתי מה חסר באופי של ישראל, יש פה יותר מידי מסוממים, יותר מדי אנשים חסרי תרבות, צריך להחדיר תרבות אמריקאית ונימוסים אירופאים פה בשביל שיהיה פה נורמלי ולא שילוב של תרבויות מוזרות.
    מצטער אבל אני לא אוהב חפלות זה ערבי מידי בשבילי, ולהפגש לשתות זה רוסי מידי בשבילי ולשבת בספסלים זה הומלסי מידי בשבילי, המסיבות פה עלובות, אין פה הופעות של אמנים נורמלים אולי כמה בודדות בשנה, הדבר היחיד שיש במדינה הזאת זה מוסר מדהים וקדוש, ואני לא דתי, אבל המוסר של מדינת ישראל אדיר, רק חבל שיש פה ערבים, אברכים וחרדים ומסוממים וזמרים מזרחיים שאנשים מעריכים אותם במקום להעריך אנשים כמו חברי כנסת, אנשים שתורמים למדינה, אישיות חיצוניות וערכים תנכיים.
    אין פה אקטיביזם כל המדינה הזאת זה בירוקרטיה וזה דוחה זה נהיה בירוקרטיה סוציאלית ולא דמוקרטיה. זה דוחה.

וכן זאת פחות או יותר הסיבה שאני שונא פה הכל בערך, אני לא רוצה לגור פה וחבל לי כי אני כן אוהב את האידיאולוגיה שעומדת מאחורי מדינת ישראל, ואת מדינת ישראל בהתחלת דרכה...

שמע אחי אתה מתוסבך ואתה מתחיל לעלות לי על עצבים (אני זה שהגבתי לך בתגובות למעלה שכדאי לך לצאת מהמדינה)
    אתה אומר פה ב20 שורות ש: "המדינה חרא האנשים חרא הכל חרא אני שונא פה הכלללללל ולא רוצה לחיות פה"
    ואז אומר בשורה האחרונה "אבל............................................ אני עדיין רוצה לחיות פה"

אז מה אתה רוצה מאיתנו?????
    אני אמרתי לך, אם אתה שונא את המדינה (כמוני), ואין לך מה לעשות פה ואיך לנצל את החיים עד הסוף (כמוני), פשוט קח ת'רגליים שלך ותטוס. במיוחד שאין לך משהו שעוצר אותך כמו כסף או אמצעים או משהו. ולא, "אידיאולוגיה של מדינת ישראל" זה לא מספיק כדי לגרום לך לחיות במקום שאתה שונא עם אנשים שאתה שונא.

אם אתה כל כך אוהב את האידידואלוגיה של ישראל, אז תשאר פה מה אתה רוצה מאיתנו??

אנחנו לא יכולים לפתור לך את הסכסוך הפנימי שלך עם עצמך, אני אמרתי לך לעוף ולא רצית. רודני אמר לך להשאר ואתה כתבת שאתה שונא כל דבר פה ולא רוצה להשאר. אז מה אתה כן רוצה? תפתור את זה עם עצמך אנחנו לא יכולים לעזור לך יותר.

שמע אחי אתה מתוסבך ואתה מתחיל לעלות לי על עצבים (אני זה שהגבתי לך בתגובות למעלה שכדאי לך לצאת מהמדינה)
    אתה אומר פה ב20 שורות ש: "המדינה חרא האנשים חרא הכל חרא אני שונא פה הכלללללל ולא רוצה לחיות פה"
    ואז אומר בשורה האחרונה "אבל............................................ אני עדיין רוצה לחיות פה"

אז מה אתה רוצה מאיתנו?????
    אני אמרתי לך, אם אתה שונא את המדינה (כמוני), ואין לך מה לעשות פה ואיך לנצל את החיים עד הסוף (כמוני), פשוט קח ת'רגליים שלך ותטוס. במיוחד שאין לך משהו שעוצר אותך כמו כסף או אמצעים או משהו. ולא, "אידיאולוגיה של מדינת ישראל" זה לא מספיק כדי לגרום לך לחיות במקום שאתה שונא עם אנשים שאתה שונא.

אם אתה כל כך אוהב את האידידואלוגיה של ישראל, אז תשאר פה מה אתה רוצה מאיתנו??

אנחנו לא יכולים לפתור לך את הסכסוך הפנימי שלך עם עצמך, אני אמרתי לך לעוף ולא רצית. רודני אמר לך להשאר ואתה כתבת שאתה שונא כל דבר פה ולא רוצה להשאר. אז מה אתה כן רוצה? תפתור את זה עם עצמך אנחנו לא יכולים לעזור לך יותר.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני לא בוכה, וזה לא מעניין אותי אחי, וד"א אני בן 20 רשמתי את זה..

מה אני אצא עוד עם אנשים פה אני יכול לספור לך מקומות שאפשר לצאת אליהם בישראל וזה לא עובר את החמישים וגם הם לא משהו, מה אני אגיד לך יש לי די הרבה חברים, משו כמו 30 אנשים בשותף שאני רואה ומדבר איתם, כולם מעפנים.
    הבנות פה מעפנות הכל פה, במדינה הזאת יש משהו לא בסדר, השילוב של המערב עם המזרח התיכון פשוט לדעתי דוחה...
    אנשים מתנהגים פה בגסות חסרי נימוס מחפשים לעקוץ את המערכת, להרוויח כסף אין פה אנשים עם אידיאולוגיה, אין אנשים עם אופי מגניב
    כולם פה סמרטוטים, חושבים על סמים, מזרחית, חפלות, מסיבות מועדונים מעפנים ברים עלובים, באמת הייתי בחו"ל ( אירופה וארצות הברית )
    אין אי אפשר להשוות, פשוט אולי כי אין פה רמה, ואני כל הזמן חושב על זה שאולי אני צריך במקום לראות את הצד השלילי של המדינה הזאת אשכרה להשפיע פה, אבל אין טעם, תראה זה כבר חתום פה.
    אני הולך בתל אביב העיר הגדולה כביכול, אני מרגיש שאני הולך בעיר דוחה ומוזנחת, אין רמה, יפו נראת כמו חצי מיזבלה, דרום תל אביב הפכה לאפריקה, שדרות רוטשילד זה אולי הרחוב היחיד בישראל שאולי נראה סבבה מבחינת ניקיון.
    לא סתם אנשים בורחים לחו"ל, וזה לא הרמת חיים זה האווירה, זה הסגנון, זה התרבות שפשוט פה אין, אין פה רמה, הכל פה מוזר ועקום.

שמע אני אולי נשמע משוגע או מוזר אבל הקטע שאני ממש לא, לא סתם מעריכים אותי בכל מקום, בנות רודפות אחרי אבל אין כימיה כי כולם פה מעפנים, ואני רואה את זה וכולם פה מנסים להעתיק מחו"ל אבל לא מצליחים.
    וגיליתי מה חסר באופי של ישראל, יש פה יותר מידי מסוממים, יותר מדי אנשים חסרי תרבות, צריך להחדיר תרבות אמריקאית ונימוסים אירופאים פה בשביל שיהיה פה נורמלי ולא שילוב של תרבויות מוזרות.
    מצטער אבל אני לא אוהב חפלות זה ערבי מידי בשבילי, ולהפגש לשתות זה רוסי מידי בשבילי ולשבת בספסלים זה הומלסי מידי בשבילי, המסיבות פה עלובות, אין פה הופעות של אמנים נורמלים אולי כמה בודדות בשנה, הדבר היחיד שיש במדינה הזאת זה מוסר מדהים וקדוש, ואני לא דתי, אבל המוסר של מדינת ישראל אדיר, רק חבל שיש פה ערבים, אברכים וחרדים ומסוממים וזמרים מזרחיים שאנשים מעריכים אותם במקום להעריך אנשים כמו חברי כנסת, אנשים שתורמים למדינה, אישיות חיצוניות וערכים תנכיים.
    אין פה אקטיביזם כל המדינה הזאת זה בירוקרטיה וזה דוחה זה נהיה בירוקרטיה סוציאלית ולא דמוקרטיה. זה דוחה.

וכן זאת פחות או יותר הסיבה שאני שונא פה הכל בערך, אני לא רוצה לגור פה וחבל לי כי אני כן אוהב את האידיאולוגיה שעומדת מאחורי מדינת ישראל, ואת מדינת ישראל בהתחלת דרכה...
    תגיד לי...מה אתה רוצה?!

לך תעשן משהו ותרגיע את המוח שלך, יא אללה...

חחחחחח צודקים נשבר לי המוח אני הולך לשתות בירה

אני בתסבוכת עם עצמי.. מצד אחד אני שונא תאנשים פה ורוצה לטוב מפה ומצד שני אני מרגיש מחוייבות סנטימנטלית כזאת, חלק מהמשפחה שלי התאמצו להגיע לישראל וברחו מהשואה וחלק נספו...
    ואני מרגיש כפוי טובה לגבי זה, שכאילו נותנים לי משהו ואני אומר לא אני רוצה יותר.
    זה גם מה שההורים אומרים לי, אבל תאכלס אני לא אוהב לחיות פה כל כך, אין פה lifestyle הכל משעמם, אנשים מעפנים, בחורות מעפנות שרוב הבנות פה לא יודעות מה זה להשתגע ומה זה סטוצים והכל אצלם זה איך אני אעשה סקס ולא אהיה זונה.
    די נשבר, משעמם ואללה לא סתם כולם בורחים מפה, הכל כאן מעפן.
    נראה לי את ההחלטה שלי עשיתי, אולי יום אחד אני אחזור לבקר, עד אז im in cali bitch
    Thanks guys מעריך את הפידבק, באמת השתגע לי המוח חחחחחחחחחחחחחח

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

למה אתה מחכה שיפנו אליך כל הזמן? תיזום, תעשה.
    לפי מה שאתה כותב רואים שאתה בן אדם שמבין עניין ומכיר בבעיות שיש לו שזה כבר לפי דעתי 50% מפתרון הבעיה.
    שב לבד ונתח את עצמך מה אתה עושה בסדר ומה לא, מה צריך לשפר ומה לשפר ותמצא כיוון.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,750 | הודעות: 8,150,332 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect