נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
אני לא בוכה, וזה לא מעניין אותי אחי, וד"א אני בן 20 רשמתי את זה..
מה אני אצא עוד עם אנשים פה אני יכול לספור לך מקומות שאפשר לצאת אליהם בישראל וזה לא עובר את החמישים וגם הם לא משהו, מה אני אגיד לך יש לי די הרבה חברים, משו כמו 30 אנשים בשותף שאני רואה ומדבר איתם, כולם מעפנים.
הבנות פה מעפנות הכל פה, במדינה הזאת יש משהו לא בסדר, השילוב של המערב עם המזרח התיכון פשוט לדעתי דוחה...
אנשים מתנהגים פה בגסות חסרי נימוס מחפשים לעקוץ את המערכת, להרוויח כסף אין פה אנשים עם אידיאולוגיה, אין אנשים עם אופי מגניב
כולם פה סמרטוטים, חושבים על סמים, מזרחית, חפלות, מסיבות מועדונים מעפנים ברים עלובים, באמת הייתי בחו"ל ( אירופה וארצות הברית )
אין אי אפשר להשוות, פשוט אולי כי אין פה רמה, ואני כל הזמן חושב על זה שאולי אני צריך במקום לראות את הצד השלילי של המדינה הזאת אשכרה להשפיע פה, אבל אין טעם, תראה זה כבר חתום פה.
אני הולך בתל אביב העיר הגדולה כביכול, אני מרגיש שאני הולך בעיר דוחה ומוזנחת, אין רמה, יפו נראת כמו חצי מיזבלה, דרום תל אביב הפכה לאפריקה, שדרות רוטשילד זה אולי הרחוב היחיד בישראל שאולי נראה סבבה מבחינת ניקיון.
לא סתם אנשים בורחים לחו"ל, וזה לא הרמת חיים זה האווירה, זה הסגנון, זה התרבות שפשוט פה אין, אין פה רמה, הכל פה מוזר ועקום.
שמע אני אולי נשמע משוגע או מוזר אבל הקטע שאני ממש לא, לא סתם מעריכים אותי בכל מקום, בנות רודפות אחרי אבל אין כימיה כי כולם פה מעפנים, ואני רואה את זה וכולם פה מנסים להעתיק מחו"ל אבל לא מצליחים.
וגיליתי מה חסר באופי של ישראל, יש פה יותר מידי מסוממים, יותר מדי אנשים חסרי תרבות, צריך להחדיר תרבות אמריקאית ונימוסים אירופאים פה בשביל שיהיה פה נורמלי ולא שילוב של תרבויות מוזרות.
מצטער אבל אני לא אוהב חפלות זה ערבי מידי בשבילי, ולהפגש לשתות זה רוסי מידי בשבילי ולשבת בספסלים זה הומלסי מידי בשבילי, המסיבות פה עלובות, אין פה הופעות של אמנים נורמלים אולי כמה בודדות בשנה, הדבר היחיד שיש במדינה הזאת זה מוסר מדהים וקדוש, ואני לא דתי, אבל המוסר של מדינת ישראל אדיר, רק חבל שיש פה ערבים, אברכים וחרדים ומסוממים וזמרים מזרחיים שאנשים מעריכים אותם במקום להעריך אנשים כמו חברי כנסת, אנשים שתורמים למדינה, אישיות חיצוניות וערכים תנכיים.
אין פה אקטיביזם כל המדינה הזאת זה בירוקרטיה וזה דוחה זה נהיה בירוקרטיה סוציאלית ולא דמוקרטיה. זה דוחה.
וכן זאת פחות או יותר הסיבה שאני שונא פה הכל בערך, אני לא רוצה לגור פה וחבל לי כי אני כן אוהב את האידיאולוגיה שעומדת מאחורי מדינת ישראל, ואת מדינת ישראל בהתחלת דרכה...