אהלן חברס,
בתקופה האחרונה בחיים שלי, הייתי נתון להמון לחצים שקשורים לעבודה, לחברה, להורים ועוד כל מיני דברים שהתרחשו כל הזמן וגמרו לכל מיני בעיות...
שלוש בעיות היו מאד חזקות ובולטות:
- עצבים , הייתי מאד עצבני ומאד חסר סבלנות לאנשים וזה היה פשוט בלתי אפשרי להסתובב בסביבה שלי.
- לא הצלחתי לשמור על זיקפה לאורך זמן (לא הצלחתי להחזיק את הזין עומד) וזה הקשה מאד על הסקס ותיסכל אותי.
- גמרתי נורא מהר, אין מה להוסיף.
אחרי כמה פעמים שזה קרה, התייאשתי והחלטתי לחפש באינטרנט מענה לזה...ותאמינו או לא..לא מצאתי.
כולם מדברים על העניין של "תרד לה/ תעשה לה ביד כדי שהיא תגמור קודם ואז תוכל לגמור מהר מבלי לבאס אותה".
אני לא קניתי את זה בגלל שזה לא פתרון בעניי..הבעיה היא שגמרתי מהר, לא שהיא לא גומרת.
חיפשתי וחיפשתי..לא מצאתי שום דבר, חוץ מאיזה פיסקה קטנה שאומרת "גמירה מהירה זה הכל עניין פסיכולוגי, נפשי ולחצי, תפתור את הבעיות האלה...תגמור לאט"
הפנמתי את הדבר הזה, ויותר חשוב מזה...למזלי, חברה שלי בחורה מדהימה ואנחנו מאד פתוחים אחד עם השני, אז דיברתי איתה על זה בכיף ובקלות ( ממש לא הייתה לי בעיה לדבר על זה..הייתה לי בעיה ורציתי לפתור אותה, אז למה לא לפתוח אותה על השולחן?)
היא הבינה והגענו למסקנה שאני פשוט צריך להיפתר מהלחץ.
כמה דגשים:
- ברגע שאתה מבין שאתה הולך לעשות סקס ואתה מרגיש את הלב מתחיל לפעום חזק, זה לא דבר טוב וזה רק יגרום לאי - אונות (חוסר זיקפה), אתה חייב לקחת אוור לריאות ( אבל חייב ), תנסה להסית את המחשבות לרגע למשו אחר, ואז רק להתחיל לעבוד.
- אם הבעיה שלך היא בחדירה עצמה ( כדי להרחיב את הכוס, הזין צריך להיכנס עם הראש ונוצר המון חיכוך) , תשים המון רוק על הראש של הזין (אם צריך, אפילו תירק קצת) ותירד לחברה שלך קצת כדי שהיא תיהיה גם רטובה גם בתוך הכוס וגם בשפתיים החיצוניות של הכוס, כדי שהיא תיהיה רטובה גם מבפנים... זה יגרום לחדירה להיות פחות "אגרסיבית" וככה הלחץ יהיה מופחת על הזין, ולא תגמור.
- מנגנון שריר הPC - השריר שיש לנו כשאנחנו רוצים להפליץ אבל אנחנו לא רוצים להפליץ כי יש אנשים מסביב אז אנחנו עוצרים את הנוד עם התחת, זה השריר הזה.
עם השריר הזה אפשר להתאמן בבית כשעושים ביד כדי לא לגמור.
איך? פשוט, כשאתם מרגישים שאתם עומדים לגמור, תעזבו מהר את הזין ופשוט תפעילו את השריר הזה הכי חזק שאפשר כדי לעצור את השפיכה...בהתחלה זה לא יהיה קל ויש סיכוי שיברח לכם, אבל תתאמנו על זה, זה שווה את זה.
- כשאתם מרגישים שאתם בדרך לגמור (לא ההרגשה של השנייה לפני גמירה, אלה ההרגשה שלפני זה...דגדוג קל בזין ואתם מרגישים מגורים בטירוף), אתם יכולים לעשות שתי דברים :
או לעצור את החדירה (אפילו לשמור את הזין בפנים) ולחכות כמה שניות כדי שההרגשה תיפסק ואז לחזור אחרי שההרגשה תפסיק.
או לצאת החוצה ופשוט לרדת לבחורה כמה שניות (כדי שלא תצטרכו לחכות בפנים, וככה ההרגשה תפוג ותוכלו להמשיך לזיין וזה יקח יותר זמן)
- אם הבעיה שלכם לשמור על זין עומד, אז אין פה יותר מידי דברים חדשים...
פשוט תמצאו דברים שמאד מגרים אותכם בבחורה שלכם ותלמדו להשתמש בהם כשאתם מאבדים את זה.
אותי אישית מאד מגרה האיזור של הירכיים של חברה שלי...אני פשוט נוגע ומלטף לה את האיזור הזה ואני מתגרה ממש מהר.
את המאמר הזה החלטתי לכתוב בכלל שלא מצאתי שום דבר נורמלי באינטרנט ואין שום מדריך אחד אמיתי באינטרנט שבאמת עוזר..
אז הגעתי למסקנה שחלאס! צריך להכין אחד..
במדריך הבא אני יכתוב על איך לגרום לחברה שלך להגיע לאורגזמה של SQUIRT![]()

ציטוט ההודעה