יש לי גוף אש ואני רוצה לנצל אותו בשביל לעשות כסף
חושב בכיוון של חשפן או ג'יגולו, אך אין לי מושג מאיפה להתחיל. מישהו כאן מתמצא בנושא ויכול לספר קצת?
יש לי גוף אש ואני רוצה לנצל אותו בשביל לעשות כסף
חושב בכיוון של חשפן או ג'יגולו, אך אין לי מושג מאיפה להתחיל. מישהו כאן מתמצא בנושא ויכול לספר קצת?
|
|
אם יש לך גוף טוב ואתה הולך להיות ג'יגולו אז או שיש לך פרצוף מעאפן חחחח או שפשוט אתה תהיה מסכן כי בוא נגיד שבנות ששוות משהו לא יזמינו ג'יגולו סתם ככה... לרוב זה נראלי זקנות ונגועות חשפן זה משהו אחר אבל כמו שאתה יודע מועדוני חשפנות יש לנשים אז...
א. מקים אתר / משלם כדי שיעשו לך את זה ורושם שם את הטלפון שלך (קונה קו טלפון אחר, שיהיה לעסקים), ושם תמונות שלך שם ומפרט וכו' וכו'.
ב. מקדם את האתר / משלם למקדם אתרים כדי שיעשה לך את זה
ג. חייב אבל חייב פנים 8/10 ומעלה (פנים שכוללות את כל המאפיינים של גברים שכל בחורה מתה לזיין ולא רק בחורה שאתה "הטעם שלה")
ד. כנ"ל גוף. חייב גוף שכל בחורה תרצה, ולא רק בחורות ספצפיות. מאפיינים גלובליים = שיזוף, מסה, חטוב, וברור: זין גדול. (אין לך מה לחפש בתור חשפן עם 16 ס"מ ומטה, רק 17+)
ה. גובה 182 +
בצורה הזאת תרוויח כסף הכי הרבה שאתה יכול לדמיין אם באמת אתה בנוי כדי להיות חשפן, אל תשכח שזה כולל פנים וגוף .
בצורה הרגילה? כותב בגוגל "חשפנים". נכנס לאתרים, רואה טלפון? מתחיל להתקשר אחד אחד ואומר "אני ככה וככה, אפשר להפגש לדבר?" ומשם תתקדם, תיכנס בתור חשפן לאיזשהי חברה מסודרת ותהנה שם.
תודה רבה גבר
מה שחסר לי עכשיו זה תספורת יפה (מחר מסתפר, עד עכשיו הארכתי), עוד קצת מסה, וחיטוב, אחרי חיטוב יהיה לי גוף ממש סטייל זיזז רק יותר נמוך חח מטר 78
וואלה יצא לי לראות חשפנים הרבה יותר נמוכים ממטר 82, למשל דני חן ואלירן מורגן שהם באזור המטר 70
מה אתם דפוקים. שניהם נראים כמו חרא.
באמת נראים כמו חרא ובכל זאת איכשהו מחשפנים
WTF...