נכתב במקור על ידי
BIKER STYLE new
כמה שנאה וקנאה מעוורת בן אדם...זה מה שקורה שאתה לא מוצלח בחיים ולא מרוצה מהחיים שלך, אתה רק מחפש להוריד אחרים ולהגיד עליהם שהם עושים נגדך קנוניה ומוכרים לך בולשיט ורק רוצים לעשות כסף על התחת שלך...התגובה של הלוזר המצוי כשמנסים לפתוח לו תעיניים. כבר הוכחתי מספיק פעמים שאני עושה כסף שאתם לא תעשו ככל הנראה כל החיים שלכם אם תמשיכו בגישה העלובה שלכם לחיים.
הייתי מראה עוד תמונות אבל אני לא צריך לעשות את זה כי הקנאה אוכלת אתכם כבר עכשיו.
בחיים שלי לא מכרתי שום דבר לאף אחד ואני לא מתכוון למכור ואני גם איש מכירות גרוע מטבעי כי אני יכול להגיד לכם מה אני עושה אבל זה לא יעבוד לכם.
רוצים לשמוע באיזה אינדיקטורים אני משתמש לנקודות יציאה וכניסה? סבבה.
אני משתמש ב:
MACD
RSI
PIVOT POINTS
BOLLINGER BANDS
ונרות יפניים
ולפעמים בSTOCHASTIC בשביל לאמת איתותים
אלה אינדיקטורים שאני משתמש בהם ועוד הרבה משתמשים בהם,לא משו מיוחד, מה שמייחד אותי זה העובדה שאני כותב תוכנית ועוקב אחריה באמת ולא משלב רגשות בתוך המסחר. וזה או שיש לך או שאין לך. אם אתה מחפש להיות עשיר מהימורים (כי לסחור בלי אינדיקטורים ותוכנית מסודרת זה נקרא להמר) ביומיים ומחפש שיטת קסם שתייחד אותך מהאחרים וחושב שאתה הכי חכם אפילו שלא עשית שקל בשוק, כנראה שאין לך את זה.
אם אתם רציניים ובאמת רוצים לסחור, אתם תמצאו איך להשתמש בכל האינדיקטורים האלה, איך לקרוא אותם טוב טוב ואיך לעבוד איתם ויום אחד תיישמו אותם על חשבון אמיתי (שגם זה צריך לדעת לפתוח) ותעקבו אחרי התוכנית לכל טרייד וטרייד. אם לא, תשארו לעבוד בתור שליחים בבורגרנץ' כי לשם אתם שייכים.
וזהו זה כל ה"שיטה" המדהימה שלי שבזכותה אני עושה מיליארדים ועושה "קנוניות" נגד אחרים יחד עם האילומינטי, אני עובד לפי תוכנית מסודרת ולפי אינדיקטורים ומקבל איתותים על כניסה ויציאה ונכנס ויוצא. איזה קשה זה נכון??? איזה שיטה מורכבת ומסובכת יש לי!!! בטח לקחתי אותה מFOREXSCAMFAGGOTS.COM בדוק אחייי
אין לי מה למכור... כל אחד ומה שעובד לו...ואני לא מכיר אתרים הזויים של פורקס ושאר הרמאות המפגרת הזאת, אני מתעסק במסחר אמיתי, לא בהימורים כמו מסחר בפורקס או אופציות בינאריות וקורא לזה שוק ההון כי זה לא.
תכניסו לראש - אין לי שום שיטה, ומי שמספיק רוצה ומספיק רציני יגיע לבד לכל המידע שבעולם
אבל עזוב אל תקשיב לי תקשיב לשליח פיצה שלא הגיע לכלום והוא מוציא תמרמור שלו על אנשים שבגילו אבל כבר הספיקו לעשות משו עם החיים שלהם.
הוא הכי מבין הוא עוד יהפוך למליונר ויעשה משלוחים על דוקאטי מונסטר 1200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!