קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-09-2012, 00:30
  2. [מכירה] שיטה מעולה להרוויח כסף ביניב | 25 נקודות
    על ידי HAVNER בפורום מכירה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 09:28
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

שיטה גאונית להרוויח כסף ממסחר יומי - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    ילדון, ברגע שתעשה כסף ומספיק ממנו בשביל שתוכל לחיות טוב מאוד++ בלי לעבוד בעבודות מסריחות שאתה עובד בהן, ותפסיק לזיין תשכל על התאוריות המצוצות מהאצבע שלך שאין להן כל קשר למציאות, תוכל לקרוא לי אידיוט. או לנסות להוכיח לי משו (שכל אחד שאני מכיר שמתעסק במסחר היה צוחק לך בפנים על ה"שיטה" שהבאת פה, כולל אני) כרגע אתה לא ברמה הזאת. אז תן כבוד לאנשים מעליך ותקשיב במקום לנסות ללמד אותי. עם גישה כזאת לא תגיע רחוק.
    טיילר אחרי סיור קטן בפורומים של חו"ל הבנתי שהשיטה לא טובה לטווח הארוך והיא מאוד מסוכנת ושיש שיטות יותר טובות
    פשוט היית צריך להסביר לי במקום לקרוא לי ילדון ואידיוט

ומה אתה חושב על מסחר סקאלפינג?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

שזה לא בשבילך. ושבמקום לחפש "שיטות" שלא קיימות כמו ישראלי מצוי שמצפה להפוך למליונר ביומיים, תלמד מה שצריך (תתחיל בללמוד ניתוח טכני בסיסי ותבחר 5 אינדיקטורים שאתה הכי מסתדר איתם) ותתמקד בעיקר על האופי כי אם אין לך אופי לזה אז אתה תפסיד כסף כמו 95% מהאכלוסיה ותרשום מאמרים בדה מרקר על זה שהאילומינטי עושים נגדך קנוניה ותקבל לייקים מכל הלוזרים שקיבלו בתחת מהשוק.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

שזה לא בשבילך. ושבמקום לחפש "שיטות" שלא קיימות כמו ישראלי מצוי שמצפה להפוך למליונר ביומיים, תלמד מה שצריך (תתחיל בללמוד ניתוח טכני בסיסי ותבחר 5 אינדיקטורים שאתה הכי מסתדר איתם) ותתמקד בעיקר על האופי כי אם אין לך אופי לזה אז אתה תפסיד כסף כמו 95% מהאכלוסיה ותרשום מאמרים בדה מרקר על זה שהאילומינטי עושים נגדך קנוניה ותקבל לייקים מכל הלוזרים שקיבלו בתחת מהשוק.
    בחיאת אחשלי תגיד לי באיזה שיטה אתה משתמש? הרי רוב הסיכויים שלקחת שיטה מאתר forexfactory אז תשלח לי לינק לשיטה
    ואיפה אני יכול ללמוד ניתוח טכני בצורה טובה באינטרנט ולמה חייב 5 אינדיקטורים?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי YouAnd צפיה בהודעה
    בחיאת אחשלי תגיד לי באיזה שיטה אתה משתמש? הרי רוב הסיכויים שלקחת שיטה מאתר forexfactory אז תשלח לי לינק לשיטה
    ואיפה אני יכול ללמוד ניתוח טכני בצורה טובה באינטרנט ולמה חייב 5 אינדיקטורים?
    עזוב אותך אל תקשיב לו בסוף טיילר יתברר כמישהו שעושה את הכסף שלו מלמכור לאנשים מדריכים איך לעשות כסף

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

כמה שנאה וקנאה מעוורת בן אדם...זה מה שקורה שאתה לא מוצלח בחיים ולא מרוצה מהחיים שלך, אתה רק מחפש להוריד אחרים ולהגיד עליהם שהם עושים נגדך קנוניה ומוכרים לך בולשיט ורק רוצים לעשות כסף על התחת שלך...התגובה של הלוזר המצוי כשמנסים לפתוח לו תעיניים. כבר הוכחתי מספיק פעמים שאני עושה כסף שאתם לא תעשו ככל הנראה כל החיים שלכם אם תמשיכו בגישה העלובה שלכם לחיים.

הייתי מראה עוד תמונות אבל אני לא צריך לעשות את זה כי הקנאה אוכלת אתכם כבר עכשיו.

בחיים שלי לא מכרתי שום דבר לאף אחד ואני לא מתכוון למכור ואני גם איש מכירות גרוע מטבעי כי אני יכול להגיד לכם מה אני עושה אבל זה לא יעבוד לכם.

רוצים לשמוע באיזה אינדיקטורים אני משתמש לנקודות יציאה וכניסה? סבבה.

אני משתמש ב:
    MACD
    RSI
    PIVOT POINTS
    BOLLINGER BANDS
    ונרות יפניים
    ולפעמים בSTOCHASTIC בשביל לאמת איתותים

אלה אינדיקטורים שאני משתמש בהם ועוד הרבה משתמשים בהם,לא משו מיוחד, מה שמייחד אותי זה העובדה שאני כותב תוכנית ועוקב אחריה באמת ולא משלב רגשות בתוך המסחר. וזה או שיש לך או שאין לך. אם אתה מחפש להיות עשיר מהימורים (כי לסחור בלי אינדיקטורים ותוכנית מסודרת זה נקרא להמר) ביומיים ומחפש שיטת קסם שתייחד אותך מהאחרים וחושב שאתה הכי חכם אפילו שלא עשית שקל בשוק, כנראה שאין לך את זה.

אם אתם רציניים ובאמת רוצים לסחור, אתם תמצאו איך להשתמש בכל האינדיקטורים האלה, איך לקרוא אותם טוב טוב ואיך לעבוד איתם ויום אחד תיישמו אותם על חשבון אמיתי (שגם זה צריך לדעת לפתוח) ותעקבו אחרי התוכנית לכל טרייד וטרייד. אם לא, תשארו לעבוד בתור שליחים בבורגרנץ' כי לשם אתם שייכים.

וזהו זה כל ה"שיטה" המדהימה שלי שבזכותה אני עושה מיליארדים ועושה "קנוניות" נגד אחרים יחד עם האילומינטי, אני עובד לפי תוכנית מסודרת ולפי אינדיקטורים ומקבל איתותים על כניסה ויציאה ונכנס ויוצא. איזה קשה זה נכון??? איזה שיטה מורכבת ומסובכת יש לי!!! בטח לקחתי אותה מFOREXSCAMFAGGOTS.COM בדוק אחייי

אין לי מה למכור... כל אחד ומה שעובד לו...ואני לא מכיר אתרים הזויים של פורקס ושאר הרמאות המפגרת הזאת, אני מתעסק במסחר אמיתי, לא בהימורים כמו מסחר בפורקס או אופציות בינאריות וקורא לזה שוק ההון כי זה לא.

תכניסו לראש - אין לי שום שיטה, ומי שמספיק רוצה ומספיק רציני יגיע לבד לכל המידע שבעולם

אבל עזוב אל תקשיב לי תקשיב לשליח פיצה שלא הגיע לכלום והוא מוציא תמרמור שלו על אנשים שבגילו אבל כבר הספיקו לעשות משו עם החיים שלהם.
    הוא הכי מבין הוא עוד יהפוך למליונר ויעשה משלוחים על דוקאטי מונסטר 1200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 09-02-2014 בשעה 13:43.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

כמה שנאה וקנאה מעוורת בן אדם...זה מה שקורה שאתה לא מוצלח בחיים ולא מרוצה מהחיים שלך, אתה רק מחפש להוריד אחרים ולהגיד עליהם שהם עושים נגדך קנוניה ומוכרים לך בולשיט ורק רוצים לעשות כסף על התחת שלך...התגובה של הלוזר המצוי כשמנסים לפתוח לו תעיניים. כבר הוכחתי מספיק פעמים שאני עושה כסף שאתם לא תעשו ככל הנראה כל החיים שלכם אם תמשיכו בגישה העלובה שלכם לחיים.

הייתי מראה עוד תמונות אבל אני לא צריך לעשות את זה כי הקנאה אוכלת אתכם כבר עכשיו.

בחיים שלי לא מכרתי שום דבר לאף אחד ואני לא מתכוון למכור ואני גם איש מכירות גרוע מטבעי כי אני יכול להגיד לכם מה אני עושה אבל זה לא יעבוד לכם.

רוצים לשמוע באיזה אינדיקטורים אני משתמש לנקודות יציאה וכניסה? סבבה.

אני משתמש ב:
    MACD
    RSI
    PIVOT POINTS
    BOLLINGER BANDS
    ונרות יפניים
    ולפעמים בSTOCHASTIC בשביל לאמת איתותים

אלה אינדיקטורים שאני משתמש בהם ועוד הרבה משתמשים בהם,לא משו מיוחד, מה שמייחד אותי זה העובדה שאני כותב תוכנית ועוקב אחריה באמת ולא משלב רגשות בתוך המסחר. וזה או שיש לך או שאין לך. אם אתה מחפש להיות עשיר מהימורים (כי לסחור בלי אינדיקטורים ותוכנית מסודרת זה נקרא להמר) ביומיים ומחפש שיטת קסם שתייחד אותך מהאחרים וחושב שאתה הכי חכם אפילו שלא עשית שקל בשוק, כנראה שאין לך את זה.

אם אתם רציניים ובאמת רוצים לסחור, אתם תמצאו איך להשתמש בכל האינדיקטורים האלה, איך לקרוא אותם טוב טוב ואיך לעבוד איתם ויום אחד תיישמו אותם על חשבון אמיתי (שגם זה צריך לדעת לפתוח) ותעקבו אחרי התוכנית לכל טרייד וטרייד. אם לא, תשארו לעבוד בתור שליחים בבורגרנץ' כי לשם אתם שייכים.

וזהו זה כל ה"שיטה" המדהימה שלי שבזכותה אני עושה מיליארדים ועושה "קנוניות" נגד אחרים יחד עם האילומינטי, אני עובד לפי תוכנית מסודרת ולפי אינדיקטורים ומקבל איתותים על כניסה ויציאה ונכנס ויוצא. איזה קשה זה נכון??? איזה שיטה מורכבת ומסובכת יש לי!!! בטח לקחתי אותה מFOREXSCAMFAGGOTS.COM בדוק אחייי

אין לי מה למכור... כל אחד ומה שעובד לו...ואני לא מכיר אתרים הזויים של פורקס ושאר הרמאות המפגרת הזאת, אני מתעסק במסחר אמיתי, לא בהימורים כמו מסחר בפורקס או אופציות בינאריות וקורא לזה שוק ההון כי זה לא.

תכניסו לראש - אין לי שום שיטה, ומי שמספיק רוצה ומספיק רציני יגיע לבד לכל המידע שבעולם

אבל עזוב אל תקשיב לי תקשיב לשליח פיצה שלא הגיע לכלום והוא מוציא תמרמור שלו על אנשים שבגילו אבל כבר הספיקו לעשות משו עם החיים שלהם.
    הוא הכי מבין הוא עוד יהפוך למליונר ויעשה משלוחים על דוקאטי מונסטר 1200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    פגעת בי והעלבת אותי איך אני אצא עכשיו מהבית

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אתה תצא כי אתה צריך כסף בשביל להמשיך לשתות אלכוהול זול ולצאת למסיבות של 90% בנים 10% פצועות. ובשביל כסף אתה צריך לעבוד בעבודה שאתה שונא ככה ש...

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,546 | הודעות: 8,151,128 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect