קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אליפות העולם במשקל כבד., הסטוריית תואר!!
    על ידי ToRnAdO בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 15:30
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 23-11-2005, 16:04
  3. יש מישהוא שמבין בכלכלה?
    על ידי LSD בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-11-2005, 22:57
  4. תואר המשקל כבד
    על ידי Aizen בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 11:07
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

תואר בכלכלה

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

ברירת מחדל תואר בכלכלה

אני באמת רוצה להחכים קצת אז בלי זיוני שכל וטרולים. מי שלא יודע שיסתום תפה ויצא.
    אני מתעניין כבר הרבה זמן בשוק ההון ובכל מיני דברים הקשורים בבורסה לא יודע להסביר התחום מושך אותי.
    עכשיו ברור שיש את כל הקטע של זונת מערכתת תנגב תתחת עם תואר וכו' אבל תכלס, אם אני רוצה לעסוק בזה אני צריך ידע השאלה שלי אם מישהו יודע כמה התואר הזה באמת יתן לי כלים רציניים להיכנס לעולם הכלכלה או שזה שווה לתחת ואפשר עם הרבה כח רצון ללמוד כמו טיילר מהאינטרנט מה שנראה לי פסיכי לגמרי וברור שצריך עזרה מהצד.
    קיצר מישהו עשה/מתכנן לעשות/יש לו ידע שיכול לעזור לי על תואר בכלכלה שישפוך.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

אין קשר בין תואר בכלכלה לבין ללמוד על מסחר בבורסה.
    אחד התארים הכי גרועים שאתה יכול לבחור.. נכנס ביחד עם משפטים, חשבונאות, מנהל עסקים וכל מדעי הרוח.
    אם כבר תואר ולהיות שכיר, אז תלמד הנדסת X.

אם אתה עושה עתודה - ממש אבל ממש אל תלך לשם. זה לא יתן לך כלום.
    אם אתה ללא עושה עתודה - תהיה מוכן נפשית להתחיל לעבוד ב-6K שקל בחודש ב"הסקת נתונים מתרשימים" (במידה ויהיה לך מזל ותמצא עבודה בתחום בכלל)

מתנצל על השליליות.

שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    אין קשר בין תואר בכלכלה לבין ללמוד על מסחר בבורסה.
    אחד התארים הכי גרועים שאתה יכול לבחור.. נכנס ביחד עם משפטים, חשבונאות, מנהל עסקים וכל מדעי הרוח.
    אם כבר תואר ולהיות שכיר, אז תלמד הנדסת X.

אם אתה עושה עתודה - ממש אבל ממש אל תלך לשם. זה לא יתן לך כלום.
    אם אתה ללא עושה עתודה - תהיה מוכן נפשית להתחיל לעבוד ב-6K שקל בחודש ב"הסקת נתונים מתרשימים" (במידה ויהיה לך מזל ותמצא עבודה בתחום בכלל)

מתנצל על השליליות.
    אין לי בעיה עם שליליות אם היא ריאלית. לגבי מה שכתבת על התואר לפי מה שקראתי באתרים כמו כלכליסט וכאלה כדי לעבור השתלמויות בבתי השקעות קודם כל מסתכלים על תואר בכלכלה (השתלמות שקשורות לשוק ההון וכו'), אני מודע לכך שמתחילים עם שכר מאוד נמוך אבל יש התקדמות די מהירה בשכר הנה משהו שקראתי לא הכי חדש אבל עדיין:
    http://www.themarker.com/career/1.1480439
    זה לאכול קצת חרא אבל זה משתלם בסופו של דבר.
    מה אתה אומר?
    נערך לאחרונה על ידי Ofer.; 09-02-2014 בשעה 21:28.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ללמוד 4 שנים, לקבל ציונים של גאון ולקפוץ מעל הפופיק בשביל לקבל פחות מ3 אלף דולר בחודש וזה במקרה הטוב, במקרה הרע לקבל משכורת של מלצר? רק לי זה נראה מפגר ושאפשר לעשות פי 2-3 לבד בלי בזבוז זמן וכסף מיותר? אתה אשכרה משקיע 80 אחוז מאמץ ומקבל 20 אחוז תוצאה.. במקומות שהכסף זורם בכמויות כאלה, כל התארים שווים לתחת, או שאתה יודע לעשות כסף או שאתה מפגר. ושום תואר לא יתן לך תאופי של איך לעשות כסף אמיתי ואיך להתנהג בשוק כי מסחר זה 70% פסיכולוגיה, אופי ומשמעת ורק 30% ידע, ידע יש לכל דביל שני, אופי לעומת זאת...
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 09-02-2014 בשעה 21:43.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה
    אין לי בעיה עם שליליות אם היא ריאלית. לגבי מה שכתבת על התואר לפי מה שקראתי באתרים כמו כלכליסט וכאלה כדי לעבור השתלמויות בבתי השקעות קודם כל מסתכלים על תואר בכלכלה (השתלמות שקשורות לשוק ההון וכו'), אני מודע לכך שמתחילים עם שכר מאוד נמוך אבל יש התקדמות די מהירה בשכר הנה משהו שקראתי לא הכי חדש אבל עדיין:
    http://www.themarker.com/career/1.1480439
    זה לאכול קצת חרא אבל זה משתלם בסופו של דבר.
    מה אתה אומר?
    החלטת שזה משתלם לכולם? אם מבחינתך, למכור 70% מהזמן הפנוי שלך תמורת מספר מסוים בחשבון בנק בכל בחודש זה משתלם. לך על זה.
    בתואר בכלכלה, אתה לא לומד שום דבר פרקטי. אתה תהיה בדיוק כמו עכשיו, רק עם ידע לא נחוץ שרכשת מהתכנית האקדמאית שלא ישמש אותך בכלום בעבודה. (לא סתם כולם מחפשים ניסיון, אחרי שיש לך ניסיון התואר כבר לא רלוונטי)
    מעבר לכתבה הזאת שקראתי רק את ההתחלה והבנתי שזו לא כתבה רצינית (תקרא בתגובות. אין עבודה בתחום. השוק מפוצץ. כמוך יש עוד 10000 כלבלבים עם רצועה שרק מחכים שמישהו יאמץ אותם)

בקיצור, אם היית BOSS אמיתי לא היית כותב "מסתכלים על זה" כי BOSS לא מקווה שמישהו יסתכל עליו.
    ותוריד את החתימה שלך, מה שכתוב שם זה בדיוק ההיפך מימך.

"זה לאכול קצת חרא אבל זה משתלם בסופו של דבר." - מזל שקבעת את זה, למה פתחת אשכול בכלל? הרי זה משתלם בסוף, לא?
    לא סתם טיילר אומר שתקווה זה מה שהורס אנשים.
    נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 09-02-2014 בשעה 22:01.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אה ובתי השקעות וכל היועצי השקעות אלה אנשים הכי מפגרים וחסרי תועלת שיש זה פרדוקס הסנדלר היחף - אם הוא כזה תותח ויודע איך לעשות כסף, למה הוא שכיר בשביל 10 אלף שקל בחודש במקרה הטוב ולא משתמש ב"ידע הרב" שלו ולא עושה כסף בעצמו? אני יגד לך כי מי שיודע לסחור באמת לא ילך להיות שכיר בחיים ובטח בטח שלא בשביל פחות מ3 אלף דולר בחודש שזה סכום שעושים בשבוע אם ישך מספיק כסף ויש כאלה שעושים אותו גם ביום. הגיון פשוט רבאק..

משתמש כבוד
    לייקים
    466
    נקודות
    5,401

תואר בכלכלה יכול להעשיר לך את הידע אבל לא תקבל ממנו כלים פרקטים ליישום.
    אם תרצה ללכת ולהיות שכיר אז בכל מקום כמעט דורשים תואר, וזה יהיה מה שיפתח לך את דלת הכניסה, כסף אתה מתחיל משכר נמוך בשנים הראשונות ויכול להגיע כעבור כמה שנים ל 9-10 אלף בחודש (ותמיד יהיו את הבודדים שירוויחו יותר גם בתור שכירים אבל זה בגלל הבן אדם ולא התואר שיש לו), השאלה אם זה מספק אותך?
    כל תואר שתעשה היום חוץ מהנדסה, מדמ"ח, השוק מלא מהם ובגלל זה השכר ההתחלתי הנמוך.
    ED_nahuy@
    רק תיקון, תואר בכלכלה וחשבונאות (כולל מעבר מבחני הסמכה) שווה יותר ממשפטים ושאר ירקות שזרקת שמה, כי הוא בעצם יכול להיות רואה חשבון (ולעשות יותר כסף ממשפטים, מדעי ה_ _ _ _ _ וכו') אבל עדיין - הכסף האמיתי עושים העצמאים.
    נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 09-02-2014 בשעה 22:28.

שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    החלטת שזה משתלם לכולם? אם מבחינתך, למכור 70% מהזמן הפנוי שלך תמורת מספר מסוים בחשבון בנק בכל בחודש זה משתלם. לך על זה.
    בתואר בכלכלה, אתה לא לומד שום דבר פרקטי. אתה תהיה בדיוק כמו עכשיו, רק עם ידע לא נחוץ שרכשת מהתכנית האקדמאית שלא ישמש אותך בכלום בעבודה. (לא סתם כולם מחפשים ניסיון, אחרי שיש לך ניסיון התואר כבר לא רלוונטי)
    מעבר לכתבה הזאת שקראתי רק את ההתחלה והבנתי שזו לא כתבה רצינית (תקרא בתגובות. אין עבודה בתחום. השוק מפוצץ. כמוך יש עוד 10000 כלבלבים עם רצועה שרק מחכים שמישהו יאמץ אותם)

בקיצור, אם היית BOSS אמיתי לא היית כותב "מסתכלים על זה" כי BOSS לא מקווה שמישהו יסתכל עליו.
    ותוריד את החתימה שלך, מה שכתוב שם זה בדיוק ההיפך מימך.

"זה לאכול קצת חרא אבל זה משתלם בסופו של דבר." - מזל שקבעת את זה, למה פתחת אשכול בכלל? הרי זה משתלם בסוף, לא?
    לא סתם טיילר אומר שתקווה זה מה שהורס אנשים.
    תשמע מה שכתבת נכון והכל טוב ויפה אבל אתה רואה רק חלק מהתמונה שבראש שלי, השאיפות שלי זה לא לגמור עם תואר ומספר קבוע בבנק עבור איקס שעות אלא באמת להיות מסוגל לייצר את ההכנסה שלי בכוחות עצמי בלי תלות באף אחד אבל אז מגיע מר מציאות שמזכיר לי שאני כולה ילד עוד עם ידע ששווה לתחת ממעמד כלכלי בינוני שלא יכול להרשות לעצמו רק לאונן מנטאלית שיום אחד אני יצליח ובגלל זה בתור מישהו ריאלי אני מכין תוכנית ב וג וד וכמה שתרצה.לפני שאני הולך לתוכניות האלה שתכלס הם התפשרות על חיים פחות טובים אניינסה בכל הכח ובכל הרצון שיש לי ויש לי הרבה לצאת מהבינוניות המסריחה הזאתי שצפוייה לכל ישראלי ממוצע אבל אני גם מבין שאני לא שונה ולא מיוחד כמו שכל אמא מספקת לילד שלה אלא שכולנו אותו חרא ויש סיכוי שאני לא זה שיצליח אלא מישהו אחר אז מה, כדאי לי להיות מישהו שאין לו כלום להציע אבל רודף אחרי החלום גם שזה נגרר לגילאים מבוגרים? או לבנות קצת מסגרת במקרה ולא יצליח בדרך הראשונה כדי שיהיה לי אמצעים לממש את החלום כמה שיותר מהר? לכולם מדברים פה על להיות עצמאי וכל זה, באמת אחלה חלום רטוב אני מקנא רצח במי שכזה וגם מצליח הבעיה שזה לא קל להגיע לשם ואין ספר שאומר לי תעשה ככה וככה ותצליח כי אז כל אחד היה עושה את זה וגם אין לי איזה סופר מנטור שמראה לי את הדרך, אז עכשיו שיש לי עוד זמן אני מנסה באמת לחשוב ריך אני מגיע למה שאני שואף אבל תמיד נשאר ריאלי ומוכן גם למקרה שוואלה לא הצלחתי עכשיו אבל זה זמני ואני עוד יצליח.

שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ

יצא קצת עם שגיאות אני עייף מת מאימון כתבתי מהר מצטער מראש

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

זה בדיוק הקטע שכולם חושבים שצריך להיות מיוחד בשביל להצליח במשהו.
    כאילו שהאנשים שמצליחים בחיים הם "נולדו" עם דם כחול ומי שלא נולד "מיוחד" גורלו להיות זונת מערכת שעובד עבור 10 אלף שקל בחודש במקרה הטוב.

וזה לא ככה. מה שצריך זה להיות ממושמע, עם ידע מינימלי שקל לרכוש דרך האינטרנט ולהצמד לתוכנית שלך ולהקשיב למנוסים ממך וללמוד מהם. ולהוריד תאגו והרגשות שלך ולהחליף אותם בתוכנית מסודרת. לפחות זה ככה בשוק ההון. אבל אני משער שבשאר התחומים זה פחות או יותר ככה כי בפיתוח גוף זה בדיוק ככה.

ונסיון. אבל נסיון צוברים, גם הכרישים בוול סטריט היו פעם ממשפחות עניות-בינוניות ובקושי היה להם כסף.

בוא אני יגיד לך משו על עצמי, אני הבנאדם הכי לא מיוחד שיש, אני לקוי למידה, היפראקטיבי, שנכשל בבצפר, אם היית רואה אותי ביציאה במציאות בחיים שלך לא היית מעלה בדעתך שאני מי שאני.

כי אני באמת לא מיוחד. אבל זה לא מפריע לי להצליח בתחום ש95% נכשלים בו ומאבדים את כל הכסף שלהם. למה אני מצליח להתפרנס יפה מאוד ממסחר וכולם נכשלים אפילו להגיע להכנסה קבועה משם? מה מיוחד בי? שומדבר מלבד העובדה שאני באמת מתכוון ומיישם בפועל את מה שאני אומר פה לכם ולא מזיין תשכל עם ציטוטים מהאינטרנט אבל נשאר לעבוד בתור שכיר או יותר גרוע הולך ללמוד בשביל להיות שכיר.

זה כמו שתגיד שבשביל לפתח גוף יפה (לא מדבר על רמה של זיז וג'ף שזה רק חומרים), צריך להיות "מיוחד"...זה בולשיט אחי, צריך לאכול טוב, להתאמן חזק ולישון טוב נכון? עולם הכסף לא שונה בכלום, כלום.

וביננו, לי אישית (אולי לך זה לא ככה, לי זה כן) יותר קל להיות סוחר עצמאי שמתפרנס רק ממסחר מאשר ללמוד בבצפר ולהוציא ציונים של 90+, פסיכומטרי של 700+ וללמוד 4 שנים בשביל לקבל פחות מ3 אלף דולר במקרה הטוב. שלא נדבר על זה שאני טיפש מדי בשביל ללמוד. ככה שיכול להיות שאתה יותר מיוחד ויותר חכם ממני, אבל אני יותר עשיר ממך ועושה יותר כסף ממך אפילו שלפי התאוריה שלך המצב צריך להיות הפוך...

נקודה למחשבה על ה"חייבים להיות מיוחדים..."
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 10-02-2014 בשעה 01:51.

שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    זה בדיוק הקטע שכולם חושבים שצריך להיות מיוחד בשביל להצליח במשהו.
    כאילו שהאנשים שמצליחים בחיים הם "נולדו" עם דם כחול ומי שלא נולד "מיוחד" גורלו להיות זונת מערכת שעובד עבור 10 אלף שקל בחודש במקרה הטוב.

וזה לא ככה. מה שצריך זה להיות ממושמע, עם ידע מינימלי שקל לרכוש דרך האינטרנט ולהצמד לתוכנית שלך ולהקשיב למנוסים ממך וללמוד מהם. ולהוריד תאגו והרגשות שלך ולהחליף אותם בתוכנית מסודרת. לפחות זה ככה בשוק ההון. אבל אני משער שבשאר התחומים זה פחות או יותר ככה כי בפיתוח גוף זה בדיוק ככה.

ונסיון. אבל נסיון צוברים, גם הכרישים בוול סטריט היו פעם ממשפחות עניות-בינוניות ובקושי היה להם כסף.

בוא אני יגיד לך משו על עצמי, אני הבנאדם הכי לא מיוחד שיש, אני לקוי למידה, היפראקטיבי, שנכשל בבצפר, אם היית רואה אותי ביציאה במציאות בחיים שלך לא היית מעלה בדעתך שאני מי שאני.

כי אני באמת לא מיוחד. אבל זה לא מפריע לי להצליח בתחום ש95% נכשלים בו ומאבדים את כל הכסף שלהם. למה אני מצליח להתפרנס יפה מאוד ממסחר וכולם נכשלים אפילו להגיע להכנסה קבועה משם? מה מיוחד בי? שומדבר מלבד העובדה שאני באמת מתכוון ומיישם בפועל את מה שאני אומר פה לכם ולא מזיין תשכל עם ציטוטים מהאינטרנט אבל נשאר לעבוד בתור שכיר או יותר גרוע הולך ללמוד בשביל להיות שכיר.

זה כמו שתגיד שבשביל לפתח גוף יפה (לא מדבר על רמה של זיז וג'ף שזה רק חומרים), צריך להיות "מיוחד"...זה בולשיט אחי, צריך לאכול טוב, להתאמן חזק ולישון טוב נכון? עולם הכסף לא שונה בכלום, כלום.

וביננו, לי אישית (אולי לך זה לא ככה, לי זה כן) יותר קל להיות סוחר עצמאי שמתפרנס רק ממסחר מאשר ללמוד בבצפר ולהוציא ציונים של 90+, פסיכומטרי של 700+ וללמוד 4 שנים בשביל לקבל פחות מ3 אלף דולר במקרה הטוב. שלא נדבר על זה שאני טיפש מדי בשביל ללמוד. ככה שיכול להיות שאתה יותר מיוחד ויותר חכם ממני, אבל אני יותר עשיר ממך ועושה יותר כסף ממך אפילו שלפי התאוריה שלך המצב צריך להיות הפוך...

נקודה למחשבה על ה"חייבים להיות מיוחדים..."
    קודם כל אין לי שום תאוריה כמו שכתבת שמי שלומד את התואר הראשון ומקבל תואר בלהיות תוכי שיודע לבלוע ולשפוך מידע אמור לקבל יותר כסף. עכשיו לגבי מה שכתבת שצריך להיות ממושמע כל אחד יכול להגיד שיש לו את זה ולצאת קיטשי אבל תכלס אני מבין אותך ורת הרצון שהיה לך ויש לך לשפר את החיים שלך לרמה הרבה יותר גבוה כי אני כל הזמן רק חושב על איך אני יתקדם ולא רק מבחינת הכסף אבל למרות שלפעמים אשכרה שורף לי מבפנים שאני אומר אני יכול יותר מזה (פה זה מבחינת איך אני יעשה כסף חברתית אני מסודר אחלה) אני לא יכול לעשות שום דבר ואני מרגיש כרגע תקוע גם בגלל שאני עדיין קטן וכל זה אבל גם ונניח ולא היה לי ''בעיות'' איך אני פאקינג מתקדם? אתה כותב שהגעת ממקום נמוך למאוד גבוה אבל אתה גם כותב שכן הכרת אנשים שהיו כרישים אז כן היית עזרה לך מסויימת ולא סתם מאחורי מסך, לי אין את הנקודת התחלה הזאת שמישהו שהצליח לעשות משהו שאני שואף אליו יכוון אותי, לא שאני מזלזל בדרך שעשית כדי להגיע למה שאתה אומר שהגעת להפך אני מבין שהיא היית קשה אבל היית לך הכוונה מסויימת משהו שבלעדיה קשה מאוד. לגבי הידע אתה אומר שהוא רק חלק קטן אבל להשיג את הידע הזה ממקור איכותי ולדעת מה נכון ומה חרא שיפיל אותך ולהזהר ממנו זה לא קל אתה גורם לזה להשמע כאילו החלק של להשיג ידע מכלום זה משהו שיגרתי שקל לעשות אותו תוך זמן קצר.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אני מודה שהיו לי אנשים שעזרו לי ואפילו את הצעד הראשון שלי עשיתי בגלל אנשים ש"דחפו" אותי למסחר (או יותר נכון אחד שמכיר אותי וידע שיש לי את האופי לזה) ונתנו לי את הטורנט הראשון שלי על מסחר שכיום ירד מהשרתים של PIRATE BAY ואם לא היה יורד הייתי משתף אתכם בכיף. קיבלתי את זה בתור מתנת יום הולדת אגב וממנו הכל התחיל חחח

וכן היו לי ישיבות עם אנשים כאלה שלימדו אותי ופתחו לי תראש וכן יש לי חבר ממש ממש טוב שהוא כמו אח בשבילי שמתעסק במה שאני מתעסק (אה ויש לנו אותו רקע והרבה במשותף)

אם אני יגיד לך שהייתי לבד בכל זה, אני אשקר לך. גם כשאני רוצה להתבודד אני פיזית לא מצליח.

אבל ויש אבל גדול - לי ולחבר הזה יש חבר משותף, נקרא לו נ'. את נ' אני מכיר מהתיכון תאמת והוא היה מסתובב איתי הרבה, הבנאדם תמיד העריך אותי ורצה להיות כמוני (ודי העתיק ממני דברים חח) עוד שהייתי שחיף מת ועוד לפני שהיה לי כסף

נ' יודע מה אני עושה לפרנסתי. לפני חודש וקצת הייתי באיזה יציאה ויצא לי לשבת איתו ועם החבר שאמרתי במבודד והוא תמיד אמר שהוא רוצה לסחור ורצה שאני אלמד אותו וכמה שנמאס לו לעבוד בשביל כסף ושאר המשפטים מאבא עשיר אבא עני. אם אנלא טועה חבר שלי נתן לו איזה טורנט או משו בסגנון שקיבלתי, הייתי מסטול באותו יום מהבוקר עד הלילה ואני זוכר אותו במעורפל. אני יודע שהוא נתן לו משהו להתחיל איתו. בדיוק כמו שנתנו לי. גם נתתי לו שיחת מוטיבציה כזאת מתוך סטלה ושאני מסטול במציאות אני נוטה להיות מאוד עמוק ומשפיע על אנשים חזק חזק.

נחש מה? לא מזמן נודע לי שנ' לא התקדם ס''מ, לא עשה כלום עם מה שקיבל ונשאר מי שהוא.

הוא קיבל הזדמנות בדיוק כמו שהייתה לי והוא לא לקח אותה. כי הוא רק היה מצטט אותי ומנסה להיות משהו שהוא לא ולא באמת עשה משהו עם זה בעצמו.

למה אני כן והוא לא? שנינו אותו דבר על הנייר, לשנינו אין תעודת בגרות (את שלי שרפתי), שנינו לא אהבו ללמוד, שנינו לקויי למידה והיפראקטיבים, שנינו התחלנו מ0 וקיבלנו עזרה על ההתחלה. לפי מה שאתה אומר הוא צריך להגיע עוד שנה למצב כמו שלי נכון? אז אני חותם לך שזה לא יקרה.

למה אני זה אני והוא זה הוא? כי אין לו אידיאולוגיה שהוא מוכן למות בשבילה. לי יש. והוא מטבעו אדם פחדן שאוהב להשאר באיזור הנוחות שלו ולא לוקח סיכונים. אני ההפך הגמור מזה. הוא מפחד למות, אני לא. אני אפילו רוצה למות לפעמים. לא בגלל שאני מדוכא או רע לי בחיים אלא בגלל שזה לא מפחיד אותי יותר.

אין סיכונים - אין תהילה.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 10-02-2014 בשעה 03:34.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אני מודה שהיו לי אנשים שעזרו לי ואפילו את הצעד הראשון שלי עשיתי בגלל אנשים ש"דחפו" אותי למסחר (או יותר נכון אחד שמכיר אותי וידע שיש לי את האופי לזה) ונתנו לי את הטורנט הראשון שלי על מסחר שכיום ירד מהשרתים של PIRATE BAY ואם לא היה יורד הייתי משתף אתכם בכיף. קיבלתי את זה בתור מתנת יום הולדת אגב וממנו הכל התחיל חחח

וכן היו לי ישיבות עם אנשים כאלה שלימדו אותי ופתחו לי תראש וכן יש לי חבר ממש ממש טוב שהוא כמו אח בשבילי שמתעסק במה שאני מתעסק (אה ויש לנו אותו רקע והרבה במשותף)

אם אני יגיד לך שהייתי לבד בכל זה, אני אשקר לך. גם כשאני רוצה להתבודד אני פיזית לא מצליח.

אבל ויש אבל גדול - לי ולחבר הזה יש חבר משותף, נקרא לו נ'. את נ' אני מכיר מהתיכון תאמת והוא היה מסתובב איתי הרבה, הבנאדם תמיד העריך אותי ורצה להיות כמוני (ודי העתיק ממני דברים חח) עוד שהייתי שחיף מת ועוד לפני שהיה לי כסף

נ' יודע מה אני עושה לפרנסתי. לפני חודש וקצת הייתי באיזה יציאה ויצא לי לשבת איתו ועם החבר שאמרתי במבודד והוא תמיד אמר שהוא רוצה לסחור ורצה שאני אלמד אותו וכמה שנמאס לו לעבוד בשביל כסף ושאר המשפטים מאבא עשיר אבא עני. אם אנלא טועה חבר שלי נתן לו איזה טורנט או משו בסגנון שקיבלתי, הייתי מסטול באותו יום מהבוקר עד הלילה ואני זוכר אותו במעורפל. אני יודע שהוא נתן לו משהו להתחיל איתו. בדיוק כמו שנתנו לי. גם נתתי לו שיחת מוטיבציה כזאת מתוך סטלה ושאני מסטול במציאות אני נוטה להיות מאוד עמוק ומשפיע על אנשים חזק חזק.

נחש מה? לא מזמן נודע לי שנ' לא התקדם ס''מ, לא עשה כלום עם מה שקיבל ונשאר מי שהוא.

הוא קיבל הזדמנות בדיוק כמו שהייתה לי והוא לא לקח אותה. כי הוא רק היה מצטט אותי ומנסה להיות משהו שהוא לא ולא באמת עשה משהו עם זה בעצמו.

למה אני כן והוא לא? שנינו אותו דבר על הנייר, לשנינו אין תעודת בגרות (את שלי שרפתי), שנינו לא אהבו ללמוד, שנינו לקויי למידה והיפראקטיבים, שנינו התחלנו מ0 וקיבלנו עזרה על ההתחלה. לפי מה שאתה אומר הוא צריך להגיע עוד שנה למצב כמו שלי נכון? אז אני חותם לך שזה לא יקרה.

למה אני זה אני והוא זה הוא? כי אין לו אידיאולוגיה שהוא מוכן למות בשבילה. לי יש. והוא מטבעו אדם פחדן שאוהב להשאר באיזור הנוחות שלו ולא לוקח סיכונים. אני ההפך הגמור מזה. הוא מפחד למות, אני לא. אני אפילו רוצה למות לפעמים. לא בגלל שאני מדוכא או רע לי בחיים אלא בגלל שזה לא מפחיד אותי יותר.

אין סיכונים - אין תהילה.
    בקיצור אחריי הבלהבלה שלך,
    אני רוצה שתהיה ברור עם התשובה שלך.

ההבדל בין 95% האנשים שלא מצליחים לסחור לבינך הוא:

אתה:אתה מצליח בגלל שאתה מוכן,ממושמע,מוכן למות בשביל המטרה שלך

95% האנשים שלא מצליחים:לא ממושמעים,לא מוכנים,עצלנים מתים שיושבים על הספה ובטח שלא מוכנים למות בשביל המטרות שלהם.

אין שום פקטור אחר בדרך?

כמה אנחנו בעולם?כמה % מתוכם אתה חושב שהם סוחרים?אני די בטוח שאם מה שאתה אומר הוא נכון,ושזה בעצם כל "ההבדל" בינך לביניכם,ה 95% צריך להיות הרבה יותר קטן מאלו שלא מצליחים.

בקיצור הטענה שלי היא שאני מאוד סקפטי בנוגע למה שאתה מנסה להגיד.

בנתיים בחיים שלי אני רואה שלוש אפשרויות:

1-אני ממשיך לעשות כסף לא חוקי,ומגדיל את כמות הכסף שלי.

2-אני עוזב את הלא חוקי,את הסיכון,ומתחיל לסחור כמוך.

3-מוות

באופצייה הראשונה אני לא ממש מת בלהמשיך איתה ולא רואה את עצמי עושה כסף עם זה מפה ועד ל 2025

אופצייה השנייה,מעלה לי מיליונים של שאלות.אני אמור להשקיע במשהו שאני יודע ש 95% מהאנשים נכשלים בו?אל תגיד לי שאתה מיוחד במינו שיודע להיות ממושמע מאורגן ולמות בשביל המטרות שלו,אנשים כאלו יש הרבה.ולמען האמת,אני אפילו די בטוח שאני יותר ממושמע ויותר מתמיד ממה שאתה אי פעם תהיה.שלא נדבר על רוחניות ורגשות.אני יכול להפוך תחום או משהו בו אני עוסק להרגל(גם אם אני לא אוהב את זה),אני בנאדם שהולך עם דברים עד הסוף ותמיד אנשים אמרו לי שאני הולך יותר מדי "רחוק".הצד הסקפטי שלי אומר לי שיש פה משהו לא בסדר.להכיר אנשים חזקים בתחום ושיודעים לסחור מעלה לי את אחוזי ההצלחה?ללמוד עם חבר מעלה לי את ההצלחה?

עוד שאלות,כמה זמן אתה סוחר ביום?הרווחים שלך מספיקים כדי להתקיים?

אם אתה הולך לענות לי בחצי תשובה,או באיזה תשובה מטומטמת שתאכלס לא עונה לי על כלום סתם כדי לצאת מגניב או "מיסטורי",אל תענה בכלל.

אני לא בא להוריד או לזלזל בך,אני רוצה לרדת לשורש העניין ולהבין.אני אוהב להבין דברים ולחקור דברים חדשים,ככה אני.

אגב,אמרת שהבלוג שלך לא?הסתכלתי על התאריכים,התאריך הראשון היה ב 2012 דצמבר.אמרת שאתה סוחר שנה פחות או יותר,וגם אם זה היה קצת אחריי התאריך,בבלוג אתה מדבר כאילו שאתה כבר סוחר 40 שנה.אבל לא משנה לי,שמור את זה בשבילך.אגב יש לי זיכרון מאוד טוב וכשאני רוצה לזכור משהו אני זוכר אותו טוב מאוד.תפסתי אותך כבר כמה פעמים על זיוני שכל פה ושם.

בכל מקרה רק מבקש בבקשה לענות לי על השאלות בלי שקרים,הקצנות וזיוני שכל,חד וחלק.

תודה מראש.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

AWAKE אתה מפספס את הנקודה. הוא אומר שפשוט צריך לשבת על התחת, ללמוד וליישם. לא יותר מזה. מה שרוב האנשים לא רוצים לעשות כי זה "קשה" ומעדיפים לעשות קקה אחר שנותן להם הרגשה של "טוב אולי לא למדתי את זה אבל לפחות אני יוצא החוצה עם חברים" ועוד כל מיני תירוצים מעפנים. ההבדל בין מי שמנצח למי שמפסיד זה מי שמפסיד נתקע על כל מיני דברים (בדרך כלל רגשות) שתוקעים אותו והוא עוד מגבה אותם. קח דוגמא: יש עץ עם תפוחים. אתה צריך לתפס על העץ הזה ולאכול את התפוח כי אם לא אתה תמות מרעב. עכשיוווווווו.. אתה יכול לומר "לטפס זה קשה אין מצב שאני יעשה זה ואמאלה אני יכול ליפול ולשבור את הראש זה שיש אנשים שמטפסים כמו גורילית זה בגלל שהאבולוציה לא עברה עליהם והגנים של הקופים עדיין אצלהם" או, אתה יכול לומר "וואלה אני יטפס על העץ ויאכל את כל התפוחים כוסאמא שלו למה מי הוא חושב שהוא שם אותם כזה גבוהה כאילו שאני מפחד" עכשיו בוא נגיד שלא כולם יכולים לטפס כל העץ בפעם הראשונה.. אבלל... מה ההבדל בין אלה שמנסים לאלה שלא? אלה שלא מנסים נכנעים לרגשות ובסוף לא יצא להם כלום. אלה שמנסים אולי יפלו, ירד להם דם קצת אבל הכל למטרה הגדולה ומתישהו הם יצליחו תהיה בטוח. אגב קחו דוגמא טובה לכאלה שנכשלים: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Fox_and_the_Grapes
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

AWAKE אתה מפספס את הנקודה. הוא אומר שפשוט צריך לשבת על התחת, ללמוד וליישם. לא יותר מזה. מה שרוב האנשים לא רוצים לעשות כי זה "קשה" ומעדיפים לעשות קקה אחר שנותן להם הרגשה של "טוב אולי לא למדתי את זה אבל לפחות אני יוצא החוצה עם חברים" ועוד כל מיני תירוצים מעפנים. ההבדל בין מי שמנצח למי שמפסיד זה מי שמפסיד נתקע על כל מיני דברים (בדרך כלל רגשות) שתוקעים אותו והוא עוד מגבה אותם. קח דוגמא: יש עץ עם תפוחים. אתה צריך לתפס על העץ הזה ולאכול את התפוח כי אם לא אתה תמות מרעב. עכשיוווווווו.. אתה יכול לומר "לטפס זה קשה אין מצב שאני יעשה זה ואמאלה אני יכול ליפול ולשבור את הראש זה שיש אנשים שמטפסים כמו גורילית זה בגלל שהאבולוציה לא עברה עליהם והגנים של הקופים עדיין אצלהם"g או, אתה יכול לומר "וואלה אני יטפס על העץ ויאכל את כל התפוחים כוסאמא שלו למה מי הוא חושב שהוא שם אותם כזה גבוהה כאילו שאני מפחד" עכשיו בוא נגיד שלא כולם יכולים לטפס כל העץ בפעם הראשונה.. אבלל... מה ההבדל בין אלה שמנסים לאלה שלא? אלה שלא מנסים נכנעים לרגשות ובסוף לא יצא להם כלום. אלה שמנסים אולי יפלו, ירד להם דם קצת אבל הכל למטרה הגדולה ומתישהו הם יצליחו תהיה בטוח. אגב קחו דוגמא טובה לכאלה שנכשלים: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Fox_and_the_Grapes
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,505 | הודעות: 8,151,087 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect