קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אליפות העולם במשקל כבד., הסטוריית תואר!!
    על ידי ToRnAdO בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 15:30
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 23-11-2005, 16:04
  3. יש מישהוא שמבין בכלכלה?
    על ידי LSD בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-11-2005, 22:57
  4. תואר המשקל כבד
    על ידי Aizen בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 11:07
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25

תואר בכלכלה - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

AWAKE אתה מפספס את הנקודה.
    הוא אומר שפשוט צריך לשבת על התחת, ללמוד וליישם. לא יותר מזה. מה שרוב האנשים לא רוצים לעשות כי זה "קשה" ומעדיפים לעשות קקה אחר שנותן להם הרגשה של "טוב אולי לא למדתי את זה אבל לפחות אני יוצא החוצה עם חברים" ועוד כל מיני תירוצים מעפנים.

ההבדל בין מי שמנצח למי שמפסיד זה מי שמפסיד נתקע על כל מיני דברים (בדרך כלל רגשות) שתוקעים אותו והוא עוד מגבה אותם.

קח דוגמא:

יש עץ עם תפוחים. אתה צריך לתפס על העץ הזה ולאכול את התפוח כי אם לא אתה תמות מרעב.

עכשיוווווווו.. אתה יכול לומר "לטפס זה קשה אין מצב שאני יעשה זה ואמאלה אני יכול ליפול ולשבור את הראש זה שיש אנשים שמטפסים כמו גורילית זה בגלל שהאבולוציה לא עברה עליהם והגנים של הקופים עדיין אצלהם"g

או, אתה יכול לומר "וואלה אני יטפס על העץ ויאכל את כל התפוחים כוסאמא שלו למה מי הוא חושב שהוא שם אותם כזה גבוהה כאילו שאני מפחד"

עכשיו בוא נגיד שלא כולם יכולים לטפס כל העץ בפעם הראשונה.. אבלל... מה ההבדל בין אלה שמנסים לאלה שלא? אלה שלא מנסים נכנעים לרגשות ובסוף לא יצא להם כלום. אלה שמנסים אולי יפלו, ירד להם דם קצת אבל הכל למטרה הגדולה ומתישהו הם יצליחו תהיה בטוח.

אגב קחו דוגמא טובה לכאלה שנכשלים: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Fox_and_the_Grapes
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

טיילר אני מבין את הנקודה שאתה מנסה להעביר אבל לא הבנת אותי נכון, ברור לי שלא כל מי שיש לו הכוונה או ידע יצליח כי צריך גם אופי חזק ולדעת להציב מטרות ולעמוד בהם, מה שאני התכוונתי שלא לכולם יש את ההכוונה כמו שלך היית ובגלל זה גם אם יש להם אופי מתאים ובאמת הם לוחמים פסיכים בראש שמוכנים ללכת רחוק בשביל מה שהם רוצים הם לא בטוח יצליחו או בכלל לא ידעו איך או ממאיפה להתחיל נכון. הדוגמה הזאת של החבר שלך שלא התקדם זה בול מה שהתכוונתי למאונן מנטאלי אחד שמדבר על כמה דהוא רוצה לעשות שינוי והוא עוד רגע הופך לבוס של העולם אבל ברגע שיש לו הזדמנות האופי האמיתי שלו מתגלה שהוא סתם חלש שלא מסוגל ליותר מדיבורים, בגלל זה אני תמיד רירלי ומכין תוכנית למקרה ולא ילך לי למקרה ולא יהיה את ''ההזדמנות'' כדי שאני יוכל לנסות ליצור אחר כך הזדמנויות בעצמי

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

@awake

יש עוד פקטורים כמו העובדה שרוב האנשים נכנסים ללא ידע, ללא תרגול, מנסים להמר בלי לבדוק מה באמת מניע את המניה ומה המגמה כרגע בשוק, מנסים להתעשר מ10 עסקאות...קיצר לא חסר פקטורים. אבל רובם קשורים דווקא לרוחניות ולמשמעת עצמית. לרוב האנשים בשוק אין אפילו תוכנית מסחר ונקודות כניסה ויציאה והם רק "מקווים" שהמניה תלך לכיוון שהם רוצים.

אבל מי שמחפש תקווה מגיע לשכונת התקווה (אם אתה לא יודע מה זה זה שכונת עוני בת''א). רק אחרי שאיבדתי את כל התקווה בחיים קיבלתי חופש אמיתי.

לא הולך להגיד לך למה כן למה לא, אם אתה מרגיש שזה מה שאתה צריך לעשות תעשה אותו, אם לא אז מצידי תעבוד במקדונלדס, זה לא באמת ישנה לי משהו.

אני סוחר במקרה הטוב שעתיים. אבל אני מחובר לחדשות ולשוק כמו לאינפוזיה. מי שמכיר אותי במציאות אומר לי שאני צריך אינפוזיה לפלאפון חחחחח אני תמיד מתעדכן במה שקורה, אני רוב היום על המחשב חוץ מהימים שאני הולך להנות (שבהם אני מתנתק מהאינפוזיה) אבל בממוצע אני יותר מ12 שעות ביום על המחשב. אבל אני גם ככה אוהב להיות על המחשב אז למה לא לעשות מזה כסף?אני לא טיפוס שרוצה לצאת כל היום ולעשן סמים, הייתי כזה בתיכון, הייתי אפילו ילד רחוב מוגזם, אנשים מתבגרים אחי גם לך זה יעבור יום אחד

אני עושה 2 עסקאות ביום. עסקה ממוצעת לא נמשכת יותר מחצי שעה כי אני אחד שמחסל פוזיציות מהר ברגע שאני רואה רווח שמספק אותי. אני לא קמצן.

מהסיבה הפשוטה שאני מתחיל ומחשיב את עצמי כמתחיל ולא מרשה לעצמי מעבר לזה. זה גם עניין של משמעת, אתה בטח עכשיו חושב "למה אם אתה כזה תותח אתה לא עושה 6475575 עסקאות ולא עושה מליון דולר ביום"? אז זה בדיוק הקטע. מתחילים לא צריכים לעשות מעסקה אחת או 2 ביום. מתחיל=סוחר פחות משנה.

מעסקה אני עושה בין 150-1000 דולר, הממוצע הוא 300 דולר בערך. כבר פרסמתי פה מספיק תמונות שמוכיחות את זה ואגב השתפרתי עוד יותר בחודש האחרון, ככה שהיו לי לא מעט עסקאות של 500-600 אחרי עמלות והכל כמובן.

ההפסד הכי גדול שלי בכל הזמנים הוא 150 דולר כי אני עובד חזק עם STOP LOSS בין אם הוא פיזי או מנטלי (שאגב זה קשור נטו למשמעת, אם לא היה לי אותה זה היה הופך ל100 אלף דולר וככל הנראה הזרת הסיבה למה אני מצליח ואחרים לא)

ואין לי יותר מדי הפסדים תאמת, מהסיבה הפשוטה שאני סוחר בחוזים של מניה אחת (אפל). וכבר התרגלתי לקצב שלה ואני יודע בדיוק מה לצפות ממנה. לא שזה יעזור לך במשו המידע הנחוץ הזה.

מה שכן יש לי עוד דברים אני מתעסק בהם שהם לא בשבילכם ובעקרון גם לא בשבילי אבל זה כסף נזיל שלא יזיז לי אם הוא ילך ואני מעדיף לאבד אותו מאשר שהוא ישכב בבנק
    אפילו שגם פה אני נכנס רק אחרי ניתוח מעמיק של השוק וידע

-מכירת אופציות (משו מאוד מסוכן עם פוטנציאל להפסדים אסטרונומיים אבל רק זה מכניס לי אלפי דולרים בחודש) מה שכן מאוד מאוד קשה לקבל אישור מהברוקר בשביל זה וצריך ימבה כסף (מעל 100K דולר+למלא ניירת נכון)
    -פוזיציות לטווח יותר ארוך (יומיים-שבוע)

ואני עושה את הדברים פה^ מכסף שלא אכפת לי לאבד. כאילו, אם אני יאבד אותו אני אתבאס, אכנס לדכאון, אלך להתמסטל קצת אבל ביננו? אני לא יהיה הומלס, יהיה לי ממה לחיות לפחות חצי שנה בלי הכנסות (ואין אצלי עוד חודש בלי הכנסות) ורמת החיים שלי לא תיפגע. זה או שהכסף הזה ישכב בבנק או שאני יכפיל את עצמי.

כסף נזיל צריך להפוך לעוד כסף. וככה בעצם עושים תמליון הראשון ואני קרוב לזה. כ''כ קרוב.

תחשב לבד כמה כסף אני עושה ואם יש עוד בני 22 שאתה מכיר שמתקרבים לרמה הזאת. והאם יש שכירים עם תואר שבכלל מתקרבים לחצי ממה שאני עושה.

לא בקטע של לחוש אלא בקטע של לפתוח לכם תעיניים שוואלה לא חייבים ללמוד 8 שנים ולעבוד כמו חמור בשביל לעשות כסף טוב
    אבל צריך בשביל זה יותר מידע תאורטי ויותר מפיסת נייר ששווה לניגוב תחת.

והבלוג לא שלי ואף פעם לא אמרתי שהוא שלי, אלא סתם משו שקראתי שעזר לי בתקופה קשה והחלטתי לשתף אותו פה. ואם במקום להטיל ספק תקראו אותו אתם תבינו שיש מלא אפשרויות בעולם הזה מעבר ללעבוד מ9 עד 5 בשביל שכר עלוב שלא הייתי מזיז תאצבע בשבילו.

@עופר
    זה בדיוק ההבדל הקטן ביננו
    אתה חושב לעצמך שזה לא יצליח לך וככה וככה וככה

אני לא

מהסיבה הפשוטה שאני מציאותי ויודע מה אני ומי אני

ואני ידעתי דבר אחד לפני שהתחלתי לסחור - זה או זה, או לעבוד כל החיים בשכר מינימום. ואני לא הייתי מוכן לעבוד בשכר מינימום.
    מהסיבה הפשוטה שאני טיפש מדי בשביל ללמוד לתואר. הייתה לי תעודת בגרות גרועה עם 55 ב3 יחידות מתמטיקה וממוצע פחות מ70, איזה אוניברסיטה תקבל אותי? איזה מכללה תקבל אותי? אם הייתי עושה פסיכומטרי הייתי מקבל פחות מ300. איזה עתיד לעזאזל מחכה לי במערכת? במקרה הטוב אחמ''ש ממורמר כמו יניר האחמ''ש שהוא גם זיין וגם תותח. אני דיסלקט וקשה לי ללמוד. קשה לי לשבת בכיתה ולהתרכז. נולדתי ככה, ואין משו שאני יכול לעשות עם זה.

ובדיוק זה מה שדחף אותי להצליח כי ידעתי שאין לי דרך אחרת, ידעתי שאם אני לא אהיה סוחר טוב אני פשוט אתאבד כי אני לא מוכן לחיות משכר מינימום ולעבוד בשביל לשרוד, אני מעדיף למות עם הרואין בורידים מאשר לחיות חיים כאלה, חוצמזה מה רע בלמות בהיי מטורף שמציף אותך? זה הרבה יותר טוב מלחיות אבל לעשות 3 אלף דולר בחודש וזה גם אחרי עבודה שוחקת ו4 שנים שלמדת וקרעת תתחת. ואחרי שתהיה לך גישה כזאת לחיים אתה תתחיל להגיע לתובנות שלא חשבת עליהם אפילו.

עובדה קטנה עלי ומה מבדיל אותי מהשאר:

אני לא מעריך את החיים, לא אכפת לי למות, הגעתי למצב שאם היו מצמידים לי אקדח לראש הייתי אומר לך "תירה בי". איבדתי כל תקווה לחיות. אל תתבלבל בין זה לבין לרצות להתאבד או להיות בדכאון. אני לא רוצה להתאבד, אני לא מעריך את החיים. או לפחות לא את החיים של "ללכת לישון מתי שאתה לא רוצה בשביל לקום בשעה שאתה לא רוצה בשביל להגיע למקום שאתה לא רוצה להיות בו". אני מעדיף למות. אומר לך את זה בלב שלם ולא בתור משפט מגניב שאומרים ילדי YOLO שחושבים שהם מגניבים כי הם לא רוצים להיות זונות מערכת כי ככה טיילר המגניב אמר

וזאת הסיבה למה אני איפה שאני ולמה הבנאדם שנתנו לו תהזדמנות לא. הוא לא בנוי להצלחה במקומות כאלה. צריך להיות מאוד מאוד קיצוני בחיים בשביל להצליח לעשות כסף. עם גישה של "DEATH OR GLORY" כי אין אמצע בדברים האלה, או שאתה מלך או שאתה קבור מתחת לאדמה.

אה ותקשיבו לשינטן, הוא אולי טרול אבל יש לו יותר חוכמה מכל שכיר שעושה תואר במדעי החרטא וחושב שזה עושה לו זין גדול.

קיצר אם אתם פוחדים שלא ילך לכם
    או מקווים שיהיה טוב
    או מעריכים את החיים ו"מרוצים ממה שיש לכם" ו"שמחים בחלקכם"
    או חושבים שאני שטחי שחושברק על כסף ונובוריש שעלה לו השתן לראש
    או חושבים שאני חרטטן ושאפשר לעשות כסף רק מעבודה עם בוס מעצבן וש10 אלף שקל זה הרבה וצריך להגיד על זה תודה ולהסתפק בזה

לכו לעבוד במקדונלדס כי לשם אתם שייכים
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 10-02-2014 בשעה 11:48.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מה שמבדיל את טיילר מאחרים בשוק ההון, זה לא שהוא "למד בבצפר, יצא עם בגרות מלאה עם 70 יחידות במתמטיקה" וכל הבולשיט הזה.
    אלה הרצון והדרייב הפנימי שלו להצליח במה שהוא רוצה.

כמישהו מאיים על החיים של אחד מההורים שלכם, לא אכפת לכם כמה הוא גדול, שרירי, מאיים, מחזיק אלה ביד או WHAT EVER, אתם כמו מכונות תתפסו כל דבר ביד ותשברו לו את הפרצוף כי יהיה לכם כזה דרייב מטורף להגן על ההורים שלכם, שלא משנה מה יקרה בדרך אתם תגנו עליהם.

אותו הדבר כלפי אנשים שננעלים על מטרה בחיים שלהם ולא מרפים.
    אם אתם רק רוצים להצליח בשוק ההון ולא מתכוונים באמת באמת להשקיע משאבים ולהשקיע מהזמן שלכם (גם אם זה אומר לוותר על זיון או לוותר על שאכטה מהWEED עם חברים שלכם) אז אל תצפו להצליח.

אם אתם מתכוונים להנעל על המטרה ולא להסיח את הדעת לשום מקום, אתם תצליחו.
    אבל כמו כל דבר בחיים...קל לדבר קשה לבצע.

רק מעטים באמת מצליחים ליישם את הדברים שהם באמת חושבים שהם יעשו.

מי לא מכיר את הקטע הזה שאתם עומדים בבצפר לפני הריצת אלפיים, אומרים לעצמכם בלב "אני מתכוון לרוץ את כל הריצה לא משנה מה!" ואז כשאתם מגיעים לחצי אתם מתחילים להוריד קצב כי נגמר לכם הכח ואומרים "FUCK IT".

שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    @awake

יש עוד פקטורים כמו העובדה שרוב האנשים נכנסים ללא ידע, ללא תרגול, מנסים להמר בלי לבדוק מה באמת מניע את המניה ומה המגמה כרגע בשוק, מנסים להתעשר מ10 עסקאות...קיצר לא חסר פקטורים. אבל רובם קשורים דווקא לרוחניות ולמשמעת עצמית. לרוב האנשים בשוק אין אפילו תוכנית מסחר ונקודות כניסה ויציאה והם רק "מקווים" שהמניה תלך לכיוון שהם רוצים.

אבל מי שמחפש תקווה מגיע לשכונת התקווה (אם אתה לא יודע מה זה זה שכונת עוני בת''א). רק אחרי שאיבדתי את כל התקווה בחיים קיבלתי חופש אמיתי.

לא הולך להגיד לך למה כן למה לא, אם אתה מרגיש שזה מה שאתה צריך לעשות תעשה אותו, אם לא אז מצידי תעבוד במקדונלדס, זה לא באמת ישנה לי משהו.

אני סוחר במקרה הטוב שעתיים. אבל אני מחובר לחדשות ולשוק כמו לאינפוזיה. מי שמכיר אותי במציאות אומר לי שאני צריך אינפוזיה לפלאפון חחחחח אני תמיד מתעדכן במה שקורה, אני רוב היום על המחשב חוץ מהימים שאני הולך להנות (שבהם אני מתנתק מהאינפוזיה) אבל בממוצע אני יותר מ12 שעות ביום על המחשב. אבל אני גם ככה אוהב להיות על המחשב אז למה לא לעשות מזה כסף?אני לא טיפוס שרוצה לצאת כל היום ולעשן סמים, הייתי כזה בתיכון, הייתי אפילו ילד רחוב מוגזם, אנשים מתבגרים אחי גם לך זה יעבור יום אחד

אני עושה 2 עסקאות ביום. עסקה ממוצעת לא נמשכת יותר מחצי שעה כי אני אחד שמחסל פוזיציות מהר ברגע שאני רואה רווח שמספק אותי. אני לא קמצן.

מהסיבה הפשוטה שאני מתחיל ומחשיב את עצמי כמתחיל ולא מרשה לעצמי מעבר לזה. זה גם עניין של משמעת, אתה בטח עכשיו חושב "למה אם אתה כזה תותח אתה לא עושה 6475575 עסקאות ולא עושה מליון דולר ביום"? אז זה בדיוק הקטע. מתחילים לא צריכים לעשות מעסקה אחת או 2 ביום. מתחיל=סוחר פחות משנה.

מעסקה אני עושה בין 150-1000 דולר, הממוצע הוא 300 דולר בערך. כבר פרסמתי פה מספיק תמונות שמוכיחות את זה ואגב השתפרתי עוד יותר בחודש האחרון, ככה שהיו לי לא מעט עסקאות של 500-600 אחרי עמלות והכל כמובן.

ההפסד הכי גדול שלי בכל הזמנים הוא 150 דולר כי אני עובד חזק עם STOP LOSS בין אם הוא פיזי או מנטלי (שאגב זה קשור נטו למשמעת, אם לא היה לי אותה זה היה הופך ל100 אלף דולר וככל הנראה הזרת הסיבה למה אני מצליח ואחרים לא)

ואין לי יותר מדי הפסדים תאמת, מהסיבה הפשוטה שאני סוחר בחוזים של מניה אחת (אפל). וכבר התרגלתי לקצב שלה ואני יודע בדיוק מה לצפות ממנה. לא שזה יעזור לך במשו המידע הנחוץ הזה.

מה שכן יש לי עוד דברים אני מתעסק בהם שהם לא בשבילכם ובעקרון גם לא בשבילי אבל זה כסף נזיל שלא יזיז לי אם הוא ילך ואני מעדיף לאבד אותו מאשר שהוא ישכב בבנק
    אפילו שגם פה אני נכנס רק אחרי ניתוח מעמיק של השוק וידע

-מכירת אופציות (משו מאוד מסוכן עם פוטנציאל להפסדים אסטרונומיים אבל רק זה מכניס לי אלפי דולרים בחודש) מה שכן מאוד מאוד קשה לקבל אישור מהברוקר בשביל זה וצריך ימבה כסף (מעל 100K דולר+למלא ניירת נכון)
    -פוזיציות לטווח יותר ארוך (יומיים-שבוע)

ואני עושה את הדברים פה^ מכסף שלא אכפת לי לאבד. כאילו, אם אני יאבד אותו אני אתבאס, אכנס לדכאון, אלך להתמסטל קצת אבל ביננו? אני לא יהיה הומלס, יהיה לי ממה לחיות לפחות חצי שנה בלי הכנסות (ואין אצלי עוד חודש בלי הכנסות) ורמת החיים שלי לא תיפגע. זה או שהכסף הזה ישכב בבנק או שאני יכפיל את עצמי.

כסף נזיל צריך להפוך לעוד כסף. וככה בעצם עושים תמליון הראשון ואני קרוב לזה. כ''כ קרוב.

תחשב לבד כמה כסף אני עושה ואם יש עוד בני 22 שאתה מכיר שמתקרבים לרמה הזאת. והאם יש שכירים עם תואר שבכלל מתקרבים לחצי ממה שאני עושה.

לא בקטע של לחוש אלא בקטע של לפתוח לכם תעיניים שוואלה לא חייבים ללמוד 8 שנים ולעבוד כמו חמור בשביל לעשות כסף טוב
    אבל צריך בשביל זה יותר מידע תאורטי ויותר מפיסת נייר ששווה לניגוב תחת.

והבלוג לא שלי ואף פעם לא אמרתי שהוא שלי, אלא סתם משו שקראתי שעזר לי בתקופה קשה והחלטתי לשתף אותו פה. ואם במקום להטיל ספק תקראו אותו אתם תבינו שיש מלא אפשרויות בעולם הזה מעבר ללעבוד מ9 עד 5 בשביל שכר עלוב שלא הייתי מזיז תאצבע בשבילו.

@עופר
    זה בדיוק ההבדל הקטן ביננו
    אתה חושב לעצמך שזה לא יצליח לך וככה וככה וככה

אני לא

מהסיבה הפשוטה שאני מציאותי ויודע מה אני ומי אני

ואני ידעתי דבר אחד לפני שהתחלתי לסחור - זה או זה, או לעבוד כל החיים בשכר מינימום. ואני לא הייתי מוכן לעבוד בשכר מינימום.
    מהסיבה הפשוטה שאני טיפש מדי בשביל ללמוד לתואר. הייתה לי תעודת בגרות גרועה עם 55 ב3 יחידות מתמטיקה וממוצע פחות מ70, איזה אוניברסיטה תקבל אותי? איזה מכללה תקבל אותי? אם הייתי עושה פסיכומטרי הייתי מקבל פחות מ300. איזה עתיד לעזאזל מחכה לי במערכת? במקרה הטוב אחמ''ש ממורמר כמו יניר האחמ''ש שהוא גם זיין וגם תותח. אני דיסלקט וקשה לי ללמוד. קשה לי לשבת בכיתה ולהתרכז. נולדתי ככה, ואין משו שאני יכול לעשות עם זה.

ובדיוק זה מה שדחף אותי להצליח כי ידעתי שאין לי דרך אחרת, ידעתי שאם אני לא אהיה סוחר טוב אני פשוט אתאבד כי אני לא מוכן לחיות משכר מינימום ולעבוד בשביל לשרוד, אני מעדיף למות עם הרואין בורידים מאשר לחיות חיים כאלה, חוצמזה מה רע בלמות בהיי מטורף שמציף אותך? זה הרבה יותר טוב מלחיות אבל לעשות 3 אלף דולר בחודש וזה גם אחרי עבודה שוחקת ו4 שנים שלמדת וקרעת תתחת. ואחרי שתהיה לך גישה כזאת לחיים אתה תתחיל להגיע לתובנות שלא חשבת עליהם אפילו.

עובדה קטנה עלי ומה מבדיל אותי מהשאר:

אני לא מעריך את החיים, לא אכפת לי למות, הגעתי למצב שאם היו מצמידים לי אקדח לראש הייתי אומר לך "תירה בי". איבדתי כל תקווה לחיות. אל תתבלבל בין זה לבין לרצות להתאבד או להיות בדכאון. אני לא רוצה להתאבד, אני לא מעריך את החיים. או לפחות לא את החיים של "ללכת לישון מתי שאתה לא רוצה בשביל לקום בשעה שאתה לא רוצה בשביל להגיע למקום שאתה לא רוצה להיות בו". אני מעדיף למות. אומר לך את זה בלב שלם ולא בתור משפט מגניב שאומרים ילדי YOLO שחושבים שהם מגניבים כי הם לא רוצים להיות זונות מערכת כי ככה טיילר המגניב אמר

וזאת הסיבה למה אני איפה שאני ולמה הבנאדם שנתנו לו תהזדמנות לא. הוא לא בנוי להצלחה במקומות כאלה. צריך להיות מאוד מאוד קיצוני בחיים בשביל להצליח לעשות כסף. עם גישה של "DEATH OR GLORY" כי אין אמצע בדברים האלה, או שאתה מלך או שאתה קבור מתחת לאדמה.

אה ותקשיבו לשינטן, הוא אולי טרול אבל יש לו יותר חוכמה מכל שכיר שעושה תואר במדעי החרטא וחושב שזה עושה לו זין גדול.

קיצר אם אתם פוחדים שלא ילך לכם
    או מקווים שיהיה טוב
    או מעריכים את החיים ו"מרוצים ממה שיש לכם" ו"שמחים בחלקכם"
    או חושבים שאני שטחי שחושברק על כסף ונובוריש שעלה לו השתן לראש
    או חושבים שאני חרטטן ושאפשר לעשות כסף רק מעבודה עם בוס מעצבן וש10 אלף שקל זה הרבה וצריך להגיד על זה תודה ולהסתפק בזה

לכו לעבוד במקדונלדס כי לשם אתם שייכים
    הרבה זמן הייתי בראש של אני יצליח אין אופציה אחרת כי האופציה האחרת לא מתאימה למה שאני רוצה ושואף והאופציה הזאת נראת לי כמו חרא של דרך שבאמת גורמת לחיים בינוניים רגילים. הבעיה שנכנס בי פחד פתאום שהוא בדיוק ההפך ממה שכתבתי והוא אם אני באמת לא יצליח? אז מה ללכת לאופציה הזאת שאני לא רוצה? האופציה אצלי היא לא כמוך שכר מינימום מסריח כי בכל זאת כןיש לי את האופציה של תואר וכל זה אבל זה ממש לא מה שאני רוצה. אני מקווה מאוד שכמו שהפחד הזה נכנס הוא גם יצא לי מהראש כדי שאני באמת יוכל להגיע לרמת חיים גבוה אבל פה שוב נכנס העניין של איך אני באמת מתקדם איך אני יוצר לעצמי מצב שיש לי תוכנית עם שלבים שאני מתקדם בה, ופה אני מקנא בך כי היה מישהו שעזר לך בהתחלה להכנס לראש הנכון והראה לך איך להשיג ידע משהו שנראה לי כמעט בלתי אפשרי בלי הכוונה.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

פשוט תקראו את הספר Think and Grow Rich
    אחלה של ספר. השקעה טובה לעומת אייפון 5 שבתאכלס אותו דבר כמו אייפון 1.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה
    הרבה זמן הייתי בראש של אני יצליח אין אופציה אחרת כי האופציה האחרת לא מתאימה למה שאני רוצה ושואף והאופציה הזאת נראת לי כמו חרא של דרך שבאמת גורמת לחיים בינוניים רגילים. הבעיה שנכנס בי פחד פתאום שהוא בדיוק ההפך ממה שכתבתי והוא אם אני באמת לא יצליח? אז מה ללכת לאופציה הזאת שאני לא רוצה? האופציה אצלי היא לא כמוך שכר מינימום מסריח כי בכל זאת כןיש לי את האופציה של תואר וכל זה אבל זה ממש לא מה שאני רוצה. אני מקווה מאוד שכמו שהפחד הזה נכנס הוא גם יצא לי מהראש כדי שאני באמת יוכל להגיע לרמת חיים גבוה אבל פה שוב נכנס העניין של איך אני באמת מתקדם איך אני יוצר לעצמי מצב שיש לי תוכנית עם שלבים שאני מתקדם בה, ופה אני מקנא בך כי היה מישהו שעזר לך בהתחלה להכנס לראש הנכון והראה לך איך להשיג ידע משהו שנראה לי כמעט בלתי אפשרי בלי הכוונה.
    זה לא קשור לזה שיש לך אופציה ללמוד לתואר,
    גם לי יש אופציה ללכת ללמוד, יש לי נתונים יותר טובים מלרוב העתודאים אפילו.
    זה הכל בראש. לי הייתה PLAN A וזהו. אין לי לי תכניות אחרות.

PLAN A OR DIE
    אני לא אצליח לחיות עם עצמי בשלום בתור WORKING BEE (לא משנה איזה סוג, אחד שמרוויח 5K או אחד שמרוויח 15K), אני באמת מעדיף למות. אני משאר שאתה לא.
    מה המסקנה? שאתה לא רוצה את זה כמוני.
    אתה כן רוצה את זה. ואתה כן חושב\מקווה שאתה הולך לתת את כולך עבור זה. אבל... אתה חושב שתיכשל אחרת למה לך לתכנן PLAN B,C,D?
    נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 10-02-2014 בשעה 14:57.

שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    זה לא קשור לזה שיש לך אופציה ללמוד לתואר,
    גם לי יש אופציה ללכת ללמוד, יש לי נתונים יותר טובים מלרוב העתודאים אפילו.
    זה הכל בראש. לי הייתה PLAN A וזהו. אין לי לי תכניות אחרות.

PLAN A OR DIE
    אני לא אצליח לחיות עם עצמי בשלום בתור WORKING BEE (לא משנה איזה סוג, אחד שמרוויח 5K או אחד שמרוויח 15K), אני באמת מעדיף למות. אני משאר שאתה לא.
    מה המסקנה? שאתה לא רוצה את זה כמוני.
    אתה כן רוצה את זה. ואתה כן חושב\מקווה שאתה הולך לתת את כולך עבור זה. אבל... אתה חושב שתיכשל אחרת למה לך לתכנן PLAN B,C,D?
    קשה לי להסביר את זה בכתב פה אני בו זמנית לא מסוגל לראות את החיים שלי כעבד שהחיים שלו קבועים כל יום בלוח זמנים ובו זמנית אני ריאלי ואומר לעצמי ומה אם אני יכשל? כשאני חושב על זה לעומק אני מבין שעדיף להיכשל מלא לנסות ללכת בכל הכח אבל בראש אצלי אני כל הזמן מנסה למצוא איזון

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

תלמד מהי הכלכלה לבד יעזור לך הרבה יותר מתואר מסריח

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אם תכשל אז תנסה שוב, ואם תכשל תנסה שוב וככה עד שתמות.

אני מעדיף למות על הרגליים מאשר לחיות על הברכיים בתור WORKER BEE ו"להעריך את החיים כמו שהם ולהיות שמח בחלקי"

לפי הדיבור שלך אני מסוגל להבין שאתה עדיין מפחד. אתה מפחד מכשלון כאילו שהחיים שלך כאלה שווים הרבה ואתה מסכן אימפריה. תחשוב על זה ככה - מה כבר מחכה לך? מה אתה מסכן בשביל המטרה שלך?

אני יגיד לך מה בדיוק מחכה לך ולכל מי שבחר להיות WORKER BEE:

משכורת של 15 אלף שקל במקרה הטוב אחרי ותק של 10++ שנה (זה נחשב אליטה אצל השכירים, הרוב לא עושים אפילו 9 אלף שקל שזה ע-ל-ו-ב) בעבודה עם בוס מעצבן, פנסיה עלובה שאי אפשר אפילו להזמין נערת ליווי ממנה, אישה כונפה ששונאת אותך ולא תתן לך להזמין נערת ליווי, ילדים מעצבנים שמקללים אותך "יבן זונה למה לא נולדתי לעשיר", מזדה 3 יד שניה בחניה ודירה בפתח תקווה שאתה משלם עליה משכנתא כבר שנים ונשאר לך "רק" 40 שנה והבית יהיה שלך. וזה בהנחה שלא יפטרו אותך, ובטוח יפטרו אותך, אין חיה כזאת שכיר שלא מפטרים אותו.

עכשיו תחשוב על המצב הבא, אתה נוסע בכביש עם המזדה המזדיינת שלך ועוצר ברמזור אדום, אתה בן 30 כבר
    מולך עומדת פרארי אדומה עם בחור צעיר כבן 25 ועם כוסית עם ציצי ענק במושב לידו ומוזיקה רועשת מהאוטו

וליד מי אתה יושב? ליד קובבה ישראלית ששוקלת כמו רוני קולמן במסה מלוכלכת, עם יערות גשם על הידיים ומתלבשת כמו גרושה
    ולקינוח 2 ילדים מעצבנים מאחורה שצועקים לך "אבא למה אין לך אוטו כזה למה אתה עני בן עני אבא"

ואתה אומר לעצמך "כוס אמק זה יכולתי להיות אני" אבל בחרת בחיים שבחרת ומי שמתפשר על בינוניות משלם מחיר כבד.

אני מעדיף למות ממנת יתר של הרואין מאשר לחיות בתור שכיר. אפילו להומלסים ולנרקומנים יש חיים יותר טובים משלהם.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 11-02-2014 בשעה 01:34.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,027 | הודעות: 8,151,609 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect