אוקי אני יודע שזה לא אשכול רגיל אבל אני לא באמת יודע איפה לפרסם את זה.
לא ממזמן היה ריב כלשהו בין בנות ואתם יודעים איך זה ריב של בנות, זיוני שכל, כולם פתאום לוקחים צדדים ושטויות כאלה. אני יגיד שהיה ריב יחסית גדול והיו כמה איומים פה ושם (לא יודע כמה זה היה רציני אבל ככה שמעתי) ובסוף מישהו הלשין למורים. היו שיחות וכל השטויות האלה ואפילו רצו להעיף כמה ילדים מהבית ספר.
בקיצור שמעתי על זה לפני כמה זמן מחבר שלי ואז אמרתי לעצמי "זה הולך להיות מצחיק". אמרתי לו בוא נעשה את זה ואמרתי שכל אחד עם בחורה אחרת. ככה נחזיר לחיים את ה"צדדים" ובסוף נעשה הטרלה אחת גדולה ככה שכל הבצפר (כולל המורים המלשינים האלה) יקבלו אינסל רייג' עצבני. כמו שאומרים שתים רבים השלישי לוקח.
עכשיו, לקטע הקשה שמתחבר לכותרת. לאחת הבנות אין פייסבוק, כנראה בגלל כל האירוע הזה או משהו. ואני נפלתי על ההיא בלי הפייסבוק. עכשיו הקטע שאני לא יודע עליה כלום. אני רק יודע מתי היא מסיימת את היום לימודים. וזאתי ההזדמנות היחידה שלי להשיג אותה. ובגלל זה אני צריך פיקאפרים כי בדרך כלל מכירים בחורות דרך אנשים ולא יוצאים לרחוב כדי לחפש מישהי.
קיצר תעזרו לי מה עושים, כמה עושים ודברים כאלה. מי שנותן עצות טובות מקבל את ברכת הטרולינג מהרב שינטן. או אפשר לגלגל חתולים ביחד עם חברים שלי מכת השטן יש לי קשרים שמה.

ציטוט ההודעה