האם יש לי סיכוי להיות הגבר הזה שיגרום לבחורות להזיל עלי ריר או שזה אבוד לי בגלל הגובה???
האם יש לי סיכוי להיות הגבר הזה שיגרום לבחורות להזיל עלי ריר או שזה אבוד לי בגלל הגובה???
|
|
תלוי איך אתה נראה. יש לי חבר 164 שמצליח הרבה יותר מרוב האנשים בארץ.
If you continue to do what you’ve always done,
you’ll continue to get what you’ve always got
and that means - no girls
“Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee
עלק אל תהיה BLUE PIL יא אהבל אני יכול ללמד אותך מה זה RED PILL.
גברים עשירים ומכוערים שיוצאים עם דוגמניות נקראים BETA PROVIDERS . והם גם לא מקבלים סקס וגם הנשים שלהם בוגדות בהם מהצד
מראה זה מה שחשוב. חוץ מזה חוץ ממירי בוהדנה איזה בחורה יוצאת עם גבר מכוער? הם יוצאות עם גברים גם שנראים טוב וגם עשירים. למה מה אתה חושב שדוגמניות צריכות כסף? הם מרוויחות טונות לבד.
חח איזה תמים אתה חושב שנשים כמו אסתי גינזבורג ומירי בוהדנה הולכות לסכן הכל ולבגוד בבעלים שלהם LOL, גברים כמו בבו קובו הם האלפאות האמיתיים שה
BETA PROVIDERS עובדים בשבילהם כדי לפרנס את הנשים המכוערות והבוגדניות שלהם.
עלק רק מירי בוהדנה, תסתכל על שחקני כדורסל כמו ליאור אליהו ומורן רוט בישראל ובכלל בעולם אני יכול להביא לך מאות דוגמאות.
ודוגמניות רוצות כסף כי נשים הן תאבות בצע, עדר שטוף מוח עם צימאון לפרסום חומריות וכולן attention whore הן חולות על זה וזה הדבר שהכי חשוב להן בחיים ורובן יעשו הכל כדי להשיג את זה, אם אתה לא מבין את זה אתה לא באמת על הred pill.
שאלה לחולם על LMS, אם יש גבר מיליונר אבל נראה ממוצע, התאוריה שלך לא אוכלת גם לגביו, תקן אותי אם אני טועה...
נערך לאחרונה על ידי Jay B; 20-02-2014 בשעה 18:25.
“Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee