פרסמו לא מזמן כתבה בMAKO ולא ראיתי שדיברו על זה כאן
אמרו שם שמי שאין לו סקס עד גיל 18 רוב הסיכויים שגם בהמשך החיים הבוגרים שלו לא יהיו לו הרבה קשרים עם בחורות ובטח שלא הרבה סקס.. אפילו אמרו שמי שבתול עד 18 רוב הסיכויים שישאר בתול גם עד 23-24 כי הוא בעצם לא יודע איך להתנהג עם בחורות בגיל די מבוגר (18) אז מה ההבדל בין 18 ל24?
אני אומר שזה נכון ב100%, אני זוכר הרבה אנשים מהתיכון שאמרו ש"בצבא נזיין, אחרי צבא נזיין" ובסוף מה? נשארו בדיוק כמו בתיכון.
זה לא שאפשר להשתנות ב180 מעלות ופתאום ביום בהיר אחד להגיד "יאללה אני מתחיל לזיין כל ערב".
עכשיו יבוא הטמבל ויראה אנשים כמו ZYZZ שהיו חנונים והשתנו. וואלה חברים, ZYZZ היה חנון בגיל 15-16, וגם אז כשהוא היה נראה כמו חרא הוא זיין בחורות (יש תמונות) ויצא עם בחורות. בגלל זה הוא גם היה זיין כשהוא פיתח את הגוף ונהיה בעצם ALPHA.
בקיצור, אם אתה לא מצליח לזיין מישהי (שנראת ממוצע ומעלה) עד שאתה נהיה בן אדם בוגר (17-18), רוב הסיכויים שתמשיך ככה בשאר החיים.
מה אתם אומרים??
נ.ב באיזשהי תכנית באמריקה שאלו בחורות ברחוב מה הגיל הכי טוב לאבד את הבתולים, והרוב אמרו שלגבר זה 15-16 והיו שם כאלה שאמרו שמי שלא מזיין עד גיל 16 רוב הסיכויים גיי.. (עזבו שאותן בנות סיפרו על עצמן שהן הזדיינו בפעם הראשונה בגיל 13 ו14)

ציטוט ההודעה