קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מכירים ת'אלה
    על ידי VeilSide בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 03-09-2007, 00:46
  2. אלה שיש להם משקפי שמש..כמה עלו לכם?
    על ידי Friend בפורום סקרים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 17:27
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 18:26
  4. מכירים את זה ש...?(מצטער אם פורסם)
    על ידי §-Tal-§ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 16:52
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

מכירים את אלה

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ברירת מחדל מכירים את אלה

מכירים תאלה שסיימו תיכון, הלכו לגולני, העבירו 3 שנים בשמירות, השתחררו, עבדו בתחנת דלק חצי שנה לחסוך כסף, טסו להודו, חזרו עם מלא סיפורים, הלכו ליואל גבע, סיימו יואל גבע, הלכו לאוניבריסטה, סיימו אוניברסיטה

ואז דופקים תמונת נושא בפייסבוק:
    live fast die young

עוד יותר גרועעעעעעעעעעעעעעעעעע
    סטטוס אחר בתגובה להפגנת החרדים נגד חוק השיווין בנטל או משזה לא יהיה: "בושה למדינה שהם מתנהגים ככה, שילכו לעבוד ולשרת. לשרת בצבא זו לא חובה - אלא זכות. לפני הצבא הייתי ילד שחשב שהוא יכול הכל, אחרי הצבא אני בחור שיודע שהוא יכול הכל".

יכול מה? להיות זונה של המערכת???????????????

WTFFF
    נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 03-03-2014 בשעה 05:42.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אני לא מבין אותם, רוצים לגייס את כל החרדים רק כדי לא להרגיש אידיוטים שהם משרתים והחרדים לא.

מה יעזרו עוד 2000 מגישי קפה, 10 אלף פקידים, 3 אלף גורסי נייר , אלפיים אפסנאים ועוד תפקידי חארטה כאלו? ברצינות, זה בזבוז כסף יותר גדול.

זה מיותר כמו להוציא תואר אקדמאי במשו לא שימושי ואז לעבוד בשכר מינימום והעיקר להגיד ״ יש לי תואר״, זה נטו לפרנציפ

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

או הכי מצחיק אותי הבנות האלה שדופקות סטטוסים על זה שגבר צריך להיות גבר ולדעת מה הוא רוצה מעצמו ובלה בלה בלה...ואחרי חודשיים היא נמצאת במערכת יחסים עם מישו שהוא ההגדרה ללוזר - אחד בן 21-23 שעשה צבא ושירת בתותחנים או בקריה, טס להודו וחזר משם עוד יותר אהבל ממה שהיה, גר עם ההורים ולא יודע מה הוא יעשה עם החיים של עצמו חוץ מלעבוד בשכר מינימום ולחסוך לתואר קקמייקה ולבזבז תכסף שאין לו על בירות בברים באלנבי ולהשמין מול מסך עם משחק של ביתר ירושלים ולצעוק שהשופט בן זונה. ממש גבר גבר עם מטרות ושאיפות לחיים...
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

חח צחוקים צחוקים אבל בתאכלס הרבה אנשים בצבא מפרסמים כמה שחרא להם ואני לא מבין למה אף אחד לא מנסה לצאת?
    תאכלס אני יכול לצאת למסע אונס וכנראה אף אחת מהבנות לא תגיד לא.. "עברת צבא מאמי בולבול בתחת זה כלום בשבילך"
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אני לא מבין אותם, רוצים לגייס את כל החרדים רק כדי לא להרגיש אידיוטים שהם משרתים והחרדים לא.

מה יעזרו עוד 2000 מגישי קפה, 10 אלף פקידים, 3 אלף גורסי נייר , אלפיים אפסנאים ועוד תפקידי חארטה כאלו? ברצינות, זה בזבוז כסף יותר גדול.

זה מיותר כמו להוציא תואר אקדמאי במשו לא שימושי ואז לעבוד בשכר מינימום והעיקר להגיד ״ יש לי תואר״, זה נטו לפרנציפ
    חחחחחחחחחחחחח הם מטומטמים רצח, אני 100% בטוח שכל הקטע לגייס חרידים זה קונספירציה שבעוד ככה 30 שנה הם יצאו למסע כיבוש ל"ארץ ישראל השלמה".. כי יש חרידים בצבא והם בטח קיבלו תפקידים ובסוף יוצא שכל האלה שרצו שחרידים יתגייסו הבן שלהם מת בגלל שהחרידים רוצים את הארץ המובטחת חחח
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחח הם מטומטמים רצח, אני 100% בטוח שכל הקטע לגייס חרידים זה קונספירציה שבעוד ככה 30 שנה הם יצאו למסע כיבוש ל"ארץ ישראל השלמה".. כי יש חרידים בצבא והם בטח קיבלו תפקידים ובסוף יוצא שכל האלה שרצו שחרידים יתגייסו הבן שלהם מת בגלל שהחרידים רוצים את הארץ המובטחת חחח
    אחר כך הם יתלוננו לצה"ל שהחרדים לוקחים להם את כל התפקידים הטובים והילדים שלהם נאלצים להיות מכונאים בנגב ולעשות תפקידי זבל ושהם הורסים את הצבא

תבין, ככה זה ישראלים, תמיד ימצאו על מה להתלונן

משתמש מתחיל
    לייקים
    21
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    מכירים תאלה שסיימו תיכון, הלכו לגולני, העבירו 3 שנים בשמירות, השתחררו, עבדו בתחנת דלק חצי שנה לחסוך כסף, טסו להודו, חזרו עם מלא סיפורים, הלכו ליואל גבע, סיימו יואל גבע, הלכו לאוניבריסטה, סיימו אוניברסיטה

ואז דופקים תמונת נושא בפייסבוק:
    live fast die young

עוד יותר גרועעעעעעעעעעעעעעעעעע
    סטטוס אחר בתגובה להפגנת החרדים נגד חוק השיווין בנטל או משזה לא יהיה: "בושה למדינה שהם מתנהגים ככה, שילכו לעבוד ולשרת. לשרת בצבא זו לא חובה - אלא זכות. לפני הצבא הייתי ילד שחשב שהוא יכול הכל, אחרי הצבא אני בחור שיודע שהוא יכול הכל".

יכול מה? להיות זונה של המערכת???????????????

WTFFF
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רצחת
    “Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

אתה בטירונות?

יש קטע אחד שלא יימחק לי מהראש אף פעם.
    היינו בהפסקה ארוכה וקראו לנו לעוד מסדר אחד מתוך ה-10000 מסדרים המיותרים ביום.
    כולם באו באיחור, אחד בלי כומתה, אחד עם חולצה לבנה בכלל, אחד כזה יוצא אחרי מקלחת, אני בכלל הייתי עם כפכפים.
    קיצר המכ"ית הזאת חטפה עלינו ARMY RAGE שיצאו לה הורידים מהצד הימיני של הראש (SRS)
    היא דיברה ודיברה ודיברה "זה לא יכול להימשך ככה..." "אל תנסו אותי" וכל הCRAP הרגיל.
    ואז לקראת הסוף היא אמרה משפט: "זאת פשוט בושה. תתביישו לכם. איפה אתם חושבים שתאם נמצאים? להיות חייל בצה"ל זו גאווה, ואתם בכלל לא נראים כמו חיילים. ככה אתם מייצגים את המדינה שלכם?"
    ואז בעקבות המשפט הזה, תקף אותי כזה צחוק, איזה 10 דקות לא יכולתי להפסיק. בעקבות זה גם חיילים אחרים התחילו לצחוק. והיא פשוט התחילה לצרוח כמו איזה אישה שצורחת על בעלה לקנות לה כיסוי ורוד לאייפון.

קיבלתי שעתיים ביציאה בגלל זה.

איאייאיי איזה זמנים,
    אגב הוספתי אותה בפייסבוק והיא שאלה אותי לפני חודשיים איך בצבא. עניתי לה שאני כבר אזרח. ואז היא אמרה שעשיתי בשכל
    (הסיבה שהוספתי אותה כי היה לי סוג של קראש עליה, בכל תקופת הצבא הייתי בשפל שלי מבחינת בנות [אני חושב שלא זיינתי איזה 8 חודשים, כל תקופת הצבא וקצת לפני] ואפילו כונפה כמוה נראתה לי כמו מיס עולם)
    נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 03-03-2014 בשעה 13:26.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אידי אתה מקנא וואלה נשמע שהבחור מבסוט על החיים אז מה זה משנה אם המסלול הזה לא התאים לך

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אתה בטירונות?

כולם באו באיחור, אחד בלי כומתה, אחד עם חולצה לבנה בכלל, אחד כזה יוצא אחרי מקלחת, אני בכלל הייתי עם כפכפים.
    קיצר המכ"ית הזאת חטפה עלינו ARMY RAGE שיצאו לה הורידים מהצד הימיני של הראש (SRS)
    היא דיברה ודיברה ודיברה "זה לא יכול להימשך ככה..." "אל תנסו אותי" וכל הCRAP הרגיל.
    ואז לקראת הסוף היא אמרה משפט: "זאת פשוט בושה. תתביישו לכם. איפה אתם חושבים שתאם נמצאים? להיות חייל בצה"ל זו גאווה, ואתם בכלל לא נראים כמו חיילים. ככה אתם מייצגים את המדינה שלכם?"
    ואז בעקבות המשפט הזה, תקף אותי כזה צחוק, איזה 10 דקות לא יכולתי להפסיק. בעקבות זה גם חיילים אחרים התחילו לצחוק. והיא פשוט התחילה לצרוח כמו איזה אישה שצורחת על בעלה לקנות לה כיסוי ורוד לאייפון.

איאייאיי איזה זמנים,
    אגב הוספתי אותה בפייסבוק והיא שאלה אותי לפני חודשיים איך בצבא. עניתי לה שאני כבר אזרח. ואז היא אמרה שעשיתי בשכל
    (הסיבה שהוספתי אותה כי היה לי סוג של קראש עליה, בכל תקופת הצבא הייתי בשפל שלי מבחינת בנות [אני חושב שלא זיינתי איזה 8 חודשים, כל תקופת הצבא וקצת לפני] ואפילו כונפה כמוה נראתה לי כמו מיס עולם)
    סיימתי טירונות יום חמישי חחח, סיימתי אותה מזה מכוער, בריבים עם כל מפקד וקצינה אפשרית

עכשיו אני בגימלים, עדיין לא נקלטתי בבסיס החדש (בתחנת משטרה יותר נכון, אני מיועד להיות שוטר)

עשו לי בעיות, הזניחו לי ת'בריאות והעלו אותי משפט על שבירת שמירה (נו איך אני לא אשבור כשמעלים אותי לשמור עם דלקת ריאות שמטופלת עם אקמול? שרמוטות)

אתה בטירונות?

איאייאיי איזה זמנים,
    טירונות זאת התקופה הכי מצחיקה בצבא עם האנשים הכי הזויים.
    כמה צחוקים וכיף היה שם... אפילו רודני יגיד לך את זה.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

מחכה לטירונות 02 שלי

רגע, כאילו כולכם תיכוניסטים לפני גיל צבא?
    נערך לאחרונה על ידי D@nIeL; 03-03-2014 בשעה 16:21.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אני חייל חביבי

זונת מערכת וגאה בזה

מגן על המדינה מה BAD GUYS
    אבל יותר מזה אני מקפיץ את האגו של מי שקורא לעצמו "המפקד"
    נערך לאחרונה על ידי GA20; 03-03-2014 בשעה 16:36.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    ממזמן כבר רציתי להגיד לך שהחתימה שלך לא מצחיקה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect