קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 13:41
  2. צריך כינוי!
    על ידי SaGy MiYaRa בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 15-08-2007, 18:59
  3. דחוף (ממש דחוף).....צריך אתר עם ברכות
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 17:51
  4. צריך דחוף עזרה !
    על ידי Just Black בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 09:04
  5. צריך עזרה...
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:00
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

צריך להתפשר?

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ברירת מחדל צריך להתפשר?

יש לי כמה שאלות רציניות ואני אשמח שימנעו מכאן את הספאם האדיר שנראה כאן לאחרונה, כי בפורום הזה יש גם אנשים שיודעים לתת עצות..בבקשה לא להזכיר לסתות, גדלי זין, ושרירים עוצמתיים, כי זה לא מה שאני מחפש באשכול.

במידה והייתה לי חברה מסויימת ואני נראה יותר טוב ממנה ואני יודע שאני מסוגל להביא מישהי שנראת הרבה יותר טוב ושגם מגיע לי מישהי שנראית הרבה יותר טוב (היא סבבה בפנים לא כזאת יפה והגוף שלה חמוד..נניח ציון 5.5-6 בערך), והבחורה היא בחורה טובה ואפילו התאהבה בי..ואני לא התאהבתי בה..לא הרגשתי פרפרים שאני רואה אותה או איזה משהו מיוחד..אבל בכל זאת בחורה התאהבה בך והכל.

נפרדתי ממנה ופתאום יש לי כזה פחד מה יקרה בעתיד האם באמת אני אצליח להשיג בחורה שנראית יותר טוב ממנה ושבאמת אני אוכל להגיע למצב שאני מתאהב בה..אני יודע שאי אפשר לחפש מישהי להתאהב בה ושזה מגיע לבד בעקרון..אבל הייתי שמח לשמוע אתכם, אני לא צריך להתפשר רק בגלל שאני מפחד שאני לא אתאהב או אשיג מישהי שנראית יותר טוב ממנה נכון?

שימו לב שזה לא קשור לזיונים ולכמה מזיינים וכו' וכו', האשכול מופנה לאנשים עם קצת חוכמת חיים שיכולים לייעץ.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

לא קראתי אבל דבר איתי בפרטי אחי אני יעזור לך שם.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני יגיד לך מה הבעיה שלך,אין לך מה לעשות.ואני רציני.אנשים שיש להם מה לעשות בחיים לא תקועים בתוך התחת של עצמם ומאוננים שכלית על דברים כאלו.אז היא התאהבה בך סבבה,תשתמש בזה בשביל זיון בצד ככה לפעמים ואז כשימאס זרוק אותה.

התרופה שלי לרגעים בהם אני מרגיש חרא זה תמיד ללכת ידידות,חברים או מכון כושר,בקיצור לעשות משהו ואז עובר לי

להקשיב לשירים גם עוזר

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

מה שיש לך זה כמו חרדת נטישה כזו.
    בדרך כלל זה אופייני לבחורות שלא רוצות להפרד מגבר כי חושבות שלא ימצאו טוב ממנו.

בכל אופן אין לך מה לדאוג, בסהכ ויתרת על בחורה 5.5-6, נחשבת כונפה ., לא וויתרת על בר רפאלי.

אין לך מה לדאוג, יגיעו בחורות יפות יותר שכנראה תימשך אליהן יותר

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אחי תרגע, בחורה שאוהבת אותך (ונראית ממוצעת+ ולפי מה שאמרת היא לא איזה אחת שמתקשרת ב4 בלילה לבדוק שאתה לא בוגד בה עם אחותה) זה דבר טוב. למה הורדת את זה? לפחות תשאר איתה ביחס טוב לא מבין מה הקטע של אנשים לנתק סתם ככה.
    חוצמזה שאם אתה מפרסם כאלה דברים באטרף אתה לא נראה לי זיין כזה גדול בלי להעליב היה עדיף לך להשאיר אותה לפחות כיזיזה.. ואגב מבת אחת אפשר להכיר מלא בנות ומשמה להכיר עוד בנות ובתאכלס מאותה ממוצעת שזרקת כי אתה משחק אותה טוב מדי יכולת לזיין איזה ברזילאית שלוקחת את כל ויקטוריה סיקרט
    תדע להשתמש טוב טוב באפשרויות שלך. תמתח כמה שאתה יכול.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אחי תרגע, בחורה שאוהבת אותך (ונראית ממוצעת+ ולפי מה שאמרת היא לא איזה אחת שמתקשרת ב4 בלילה לבדוק שאתה לא בוגד בה עם אחותה) זה דבר טוב. למה הורדת את זה? לפחות תשאר איתה ביחס טוב לא מבין מה הקטע של אנשים לנתק סתם ככה.
    חוצמזה שאם אתה מפרסם כאלה דברים באטרף אתה לא נראה לי זיין כזה גדול בלי להעליב היה עדיף לך להשאיר אותה לפחות כיזיזה.. ואגב מבת אחת אפשר להכיר מלא בנות ומשמה להכיר עוד בנות ובתאכלס מאותה ממוצעת שזרקת כי אתה משחק אותה טוב מדי יכולת לזיין איזה ברזילאית שלוקחת את כל ויקטוריה סיקרט
    תדע להשתמש טוב טוב באפשרויות שלך. תמתח כמה שאתה יכול.
    לעומת האנשים פה אני אומר את האמת המלאה עליי, כן אני לא זיין גדול ואני לא מתבייש בזה, אני רק התחלתי את החיים, ואני בטוח שיש פה אולי 1-2 שהם באמת זיינים באופן מטורף.

אני נראה טוב מאוד ויש לי כסף, אני פשוט צריך לעבוד קצת עם עצמי על הגישה שלי לבחורות, ובאתי לקבל כמה עצות.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    לעומת האנשים פה אני אומר את האמת המלאה עליי, כן אני לא זיין גדול ואני לא מתבייש בזה, אני רק התחלתי את החיים, ואני בטוח שיש פה אולי 1-2 שהם באמת זיינים באופן מטורף.

אני נראה טוב מאוד ויש לי כסף, אני פשוט צריך לעבוד קצת עם עצמי על הגישה שלי לבחורות, ובאתי לקבל כמה עצות.
    בחיים אל תנעל את עצמך לבחורה אחת

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

נו סבבה פעם הבאה אל תעשה כל מיני שטויות שבסוף אתה רק מפסיד מהם
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

היו לי מחשבות דומות לא מזמן.
    תישאר עם חברה שלך, זה תמיד כיף שיש לך חברה (אפילו שהיא לא מושלמת). אל תיפרד ממנה סתם.
    חברה שלך לא מגבילה אותך מלראות בנות אחרות.

אם אתה מסתובב בלעדיה ויש לך הזמדנות עם מישהי יותר "שווה" אז לך על זה.
    (תמיד תגיד שפרצו לך לפייסבוק ואין לך כח לפתוח חדש)

משתמש מתחיל
    לייקים
    21
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    תישאר עם חברה שלך, זה תמיד כיף שיש לך חברה (אפילו שהיא לא מושלמת). אל תיפרד ממנה סתם.

אני גם חושב שלא צריך להפרד סתם, מצד שני אני לא מסכים לגבי העניין של להשאר איתה עד שתמצא מישהי יותר טובה בשבילך, אם אתה גבר באמת, תרחם עליה ואל תנצל אותה כמו שלא היית רוצה שיעשו לך את אותו הדבר, תפרד ממנה ואל תתן לה הרגשה של ברירת מחדל, לאף בנאדם לא מגיע להרגיש ככה (לא מכליל ויש יוצאים מן הכלל, כמו מישהי שנמצאת עם מישהו בגלל הכסף ושניהם יודעים את זה לדוגמה, במצב כזה היא לא יכולה להתפלא שהיא הוחלפה בעבור מישהי אחרת).

לא מטיף להיות צדיק, עולם כמנהגו נוהג, רק מוסיף את ה2 סנט שלי לדיון.
    נערך לאחרונה על ידי Jay B; 04-03-2014 בשעה 16:12.
    “Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

בן כמה אתה?
    ושמע תמיד תלך עם הלב.. אני בגישה של אל תתפשר. אם לא אהבת אותה וכבר לא זורם לך לצאת איתה והכל, אז אין בשביל מה להחזיק אותה סתם, זה יאכל אותך מבפנים. זה טוב שעזבת אותה ואולי תיכנס לדיכאון קטן שתהיה לבד ותגיד לעצמך "וואלה עכשיו במקום להיות לבד יכלתי להיות איתה".
    אבל זה יעבור לך עד הבחורה הבאה אל תדאג

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    בן כמה אתה?
    ושמע תמיד תלך עם הלב.. אני בגישה של אל תתפשר. אם לא אהבת אותה וכבר לא זורם לך לצאת איתה והכל, אז אין בשביל מה להחזיק אותה סתם, זה יאכל אותך מבפנים. זה טוב שעזבת אותה ואולי תיכנס לדיכאון קטן שתהיה לבד ותגיד לעצמך "וואלה עכשיו במקום להיות לבד יכלתי להיות איתה".
    אבל זה יעבור לך עד הבחורה הבאה אל תדאג
    אחי יש פה כאלה שגם אמרו "תשאר איתה מישהי שתהיה לך זה תמיד טוב גם אם אתה לא שלם איתה"..זה לא מכבד גם להשאיר אותה איתי רק בשביל שיהיה לי מישהי לבוא אליה כשאני ארצה היא לא איזה זבל מהשוק..אני מכיר אותה טוב ויש לי כבוד אליה, אני לא יכול להחזיק אותה סתם לשעשוע שלי, מגיע לה מישהו שיהיה איתה באמת ואני אומר את זה כי אני מכיר אותה וזה מגיע לה.

אז אני את שלי עשיתי, העיקר שאני יושן בלב שקט..יבואו עוד בחורות ומישהי שיותר תתאים לי ולרף שלי.

תודה אחי, ותודה לכולם

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אחי יש פה כאלה שגם אמרו "תשאר איתה מישהי שתהיה לך זה תמיד טוב גם אם אתה לא שלם איתה"..זה לא מכבד גם להשאיר אותה איתי רק בשביל שיהיה לי מישהי לבוא אליה כשאני ארצה היא לא איזה זבל מהשוק..אני מכיר אותה טוב ויש לי כבוד אליה, אני לא יכול להחזיק אותה סתם לשעשוע שלי, מגיע לה מישהו שיהיה איתה באמת ואני אומר את זה כי אני מכיר אותה וזה מגיע לה.

אז אני את שלי עשיתי, העיקר שאני יושן בלב שקט..יבואו עוד בחורות ומישהי שיותר תתאים לי ולרף שלי.

תודה אחי, ותודה לכולם
    החלטה נבונה, כל הכבוד לך

שיהיה בהצלחה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    21
    נקודות
    0

תודה אחי, ותודה לכולם
    לדעתי האישית נהגת בחכמה ובאיזון, אל תשכח שקארמה איז א ביץ' והגלגל מסתובב לו, במקרה הזה יחזור לך בטוב, בקשר לזה שרשמת שאחרים רשמו לך ההפך, זה מותר, זה לגיטימי והם חופשיים להביע את דעתם כפי שנראה להם לנכון, במקרה שלך קיבלת דעות משני צידי הסקלה כך שקיבלת תמונה ברורה לגבי מצבך, אתה צריך להודות גם "להם"...
    נערך לאחרונה על ידי Jay B; 04-03-2014 בשעה 21:41.
    “Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה

חברה כוסית זה יקר.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect