חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח WTFFF איכס מה זה בא לי להקיא
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח WTFFF איכס מה זה בא לי להקיא
|
|
זה לא סרטון יא אהבלים זה מTINYCHAT וכן אני שם ועושה הרבה צחוקים. יש לכם בעיות?
הוא 30-40 אחוז שומן עם אפס מסת שריר מפוצץ באסטרוגן בגלל הכדורים המסריחים שהוא לוקח נגד ההתקרחות (שלא עובדים כ''כ טוב ממה שאפשר לראות) וגובה ילד ביסודי. זה אפילו לא SKINNYFAT, זה נראה לי בכלל לא בן אדם, זה בטח תת אדם או משו, בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה במציאות.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
עלק יש לכם בעיות מה הקטע של הדיבור הנגוע למה מה תעשה ילבקן מסריח תרקוד לי כמו גיי מול מצלמה עם הג'ינו והכרס אסטרוגן שלך ותגיד שאתה "עושה צחוקים" שתכלס לא צוחקים איתך אלא עליך ואתה כמו אספרגר קלאסי לא יודע להבדיל בין השניים? תבכה בPUAHATE על החיים שלך? מה אתה כבר יכול לעשות מהההההההההההההה אתה תופס פוזות על כלום תגיד לי מה ילד בכיתה ז' מכניס לך נוק אאוט בבוקס יחתיכת ראש ביצה עוד מעט קיץ לך תשתזף אולי אתה נראה לי מהאלה שנשרפים כמו בשמש כמו איזה גועל נפש חחחחחח איכס ימזעזע
אני שם 100$ שהתמונות והסרטונים האלה זה לא של ישראלי בכלל, וגם אם כן זה לא של DREAM מהפורום.
DREAM נשמע כמו פסיכופט משועמם שסתם נהנה שיורדים עליו ומשחק אותה אספרגר כשבתכלס הוא לא.
תמונות לא מישראל? הוא במדים של צה''ל יסטלן...והוא לא טרול, הוא משתמש מאוד מוכר בPUAHATE שפשוט נרשם לפה ואני מזהה אותו לפי הסגנון כתיבה.
לא יודע משהו פה ממש חולני זה כבר מעל הרמה של הדיבורים שלנו בפורום ב999999 רמות..
איך במדינה כל כך קטנה הוא לא מתפדח שיזהו אותו?
איך מישהו מגיע למצב שהוא הולך לפורום של אנשים עם בעיות נפשיות רציניות כמו PUAHATE ומפרסם שם תמונות אמיתיות שלו עם הפנים והכל וכותב על החיים האמיתיים שלו ? ואז עוד רוקד בTINYCHAT פאק...........
איך הוא הגיע בכלל לפה??????????
כל כך הרבה דברים הזויים פאק IIS THIS REAL LIFE??????????
אני סקפטי רצח רק בסוף שאני לא אקריח כמוהו
שמוליק תשיג לי תכתובת שלו, אני בפורים מגיע לארץ, על הדרך נארגן לו תחפושת של נכה...יש לי הרגשה שהוא מאדו יאהב אותה וישאר איתה לשארית חייו.
BC, אני רוצה תשלום לPAYPAL שלי אם לא אני מפרסם פה את הפייסבוק שלך+שולח את הסרטון לכל החברים שלך בפייסבוק. ואני מכיר אנשים ששיתוף אחד שלהם הולך לכל הארץ ויכול להגיע בעזרת השם ישתבך שמו גם לחו"ל.
אבל אם מסתכלים על המספרים ללכת סודיני יהיה יותר זול.. אז תחליט מה אתה רוצה ותעדכן אותי
לחופש יש תאריך: 20/3/2017