|
|
אין לו כסף לבגדים נורמלים שלא נדבר על עו''ד...אבל גם אם הוא היה רוטשילד... על מה הוא יתבע אותנו בדיוק? על פרסום סרטון שלא אנחנו העלנו? על תמונות שהוא העלה? או על הפייסבוק שלו שהוא פתח אותו והעלה לשם תתמונות? אני לעומת זאת, יכול בהחלט לתבוע אותו על איומים ולהגיש נגדו תלונה. אבל מי יבזבז זמן וכסף על תת אדם קירח ומי ילך להלשין. מצחיק אז צוחקים.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 09-03-2014 בשעה 01:30.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
You feel intimidated asshole?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחענ קק
במציאות אני עוד יותר גרוע. בוא נגיד את זה ככה גרמתי למספיק ילדים לבכות רק מהירידות שלי עליהם, ככה שאני לא יתפלא אם BC בכה. הוא פוסי חסר טסטוסטרון ומפוצץ באסטרוגן עם גוף של אישה בהריון, אז יש מצב שהפצצת אסטרוגן הזה בכה.ומה אתה מרחם עליו פתאום? מה נהיית HIGH INHIBITION? נראה לי בשביל לאזן את הטסטוסטרון שלך אתה צריך להכניס מישו לנוק אאוט. וואלה לא מתאים לך.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
וואי וואי איזה ניאו נאצים אתם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
תפסיקו להגזים עם הכביכול אכזריות ונאציזם (זילות השואה) יש BLUE PILLS שפשוט לא מסוגלים להתמודד עם האמת הקרה והכואבת.
![]()
“Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח שמעו יש לי הרגשה שזה עוד יתפרסם הלאה כל מה שהלך פה בפורום ושהפורום הזה הולך לקבל איזה פרס חחחחחח לא הפסקתי לצחוק כל ה3 עמודים יש לי כמעט דמעות בעיניים אין השתגעתם לגמרי חחחח
פרס על השקעה בלשעשע אנשים חחחח תביעה שיהיה תביעה על הזין שלי חחח
לסגור את הפורום עם סיסמא ASAP
“Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee