איך מזהים אלפא? כשהוא נראה הכי טוב בתור קירח.
מי בכלל צריך שיער עם ראש כזה?
נשים מפנטזות על אונס עם אנשים שנראים ככה.
גם בנות 16
איך מזהים אלפא? כשהוא נראה הכי טוב בתור קירח.
מי בכלל צריך שיער עם ראש כזה?
נשים מפנטזות על אונס עם אנשים שנראים ככה.
גם בנות 16
You feel intimidated asshole?
|
|
jsanza will slay you brah
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
איזה סלייר מארץ הסליירים.
אני מדמיין איך הוא יראה אחרי כמה שנים של סטרואידים ו HGH.
אלוהים ישמור.
תוסיפו לו קעקוע בצוואר וצלקת בפנים ויש לנו את סלייר המאה
You feel intimidated asshole?
עזוב עכשיו סלייר לא סלייר
לא הייתי חי עם עצמי אם הייתי נראה כמוהו
גועל נפש לדעתי נראה כמו עובד משאית
אגב שמתי לב לקטע מצחיק
הרבה מאלו שיכלו להראות בנזונה עם קרחת, מעדיפים להראות בטא עם שאריות שיער ותסרוקות מפגרות כאלו.
חחחחחח איזה חרטות אתה מדבר אתה יודע כמה כאלה אני מכיר פי 10 יותר מפחידים מהבחור שלך עוד לא ראיתי שבנות מתות להזדיין איתם
אבל כן גברים מפחדים מהם, אבל גם הבחורות חח
שמע אני חדש פה אבל אני קורא תגובות פה מעל חודש
אני מסכים איתך שצריך להראות גברי אבל גם צריך להראות כמו בן אדם לא פרצוף אנס
אתה יכול לחשוב מה בא לך אבל אני רואה מי הבחורים שמזיניים וזה לא כמו העובד משאית שלך אפילו לא קרוב
חוץ מזה שיזדיינו כולם אני אישית לא הייתי יכול לחיות עם פרצוף כזה לא משנה מה אומרים רק להסתכל על עצמי במראה ככה אני מקיא
אתה לא יכול להשליך את מה שהסביבה שלך עושה למה ש"כולם" עושים, אולי הבנות בסביבה שלך חושבות שג'סטין ביבר הוא סקסי, או מישהו אחר מלהקת בנים כזו או אחרת ואילו התניות תיכנתו (תכנות תודעה - מה שהמפרסמים פימפמו להן למוח בתור גבר, מה שחברות הפקה של סרטים הראתה להן בתור אידיאל גברי, מה שהחברה המודרנית שמבוססת על בטא פאגוטס [עקרון העדר] שמה לעצמה בתור מודלים לחיקוי) אותן לרצות בתור הגבר האולטימטיבי שלהן.
בשורה התחתונה, 100% אישה רוצה 100% גבר, אם היא מסתפקת בפחות זה בגלל שיש לו ערך מוסף אחר שמעפיל על הרצון שלה להיות עם 100% גבר (למרות שזאת השאיפה הטבעית) כמו כסף\סטטוס.
נערך לאחרונה על ידי Jay B; 09-03-2014 בשעה 21:01.
“Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee
ערכתי והוספתי הסבר בהודעה שלי, למה בנות חושבות שביבר סקסי, אין קשר בין מה שפימפו להן למוח לבין מה שאני חושב עליו (ZERO SEXUAL, עם זאת אני לא חושב שהוא אפס מאופס, בכל זאת יש לו כסף וסטטוס של אלוהים).
מתוודה שפעם אם היית מציג לי תמונה כזאת של גבר אמיתי (כמו של אלכס מPSG) והיית רושם עליו שבנות היו מתות להזדיין איתו הייתי עונה כמו דויד שלדעתי הוא נראה כמו אנס\נהג משאית וכל בחורה תפחד להיות איתו, היה לי ממש קשה להבין מדוע מישהי תימשך ליצור הזה ולא תעדיף איזה דוגמן עם pencil neck, היום הבנתי שהבעיה הייתה אצלי שהייתי בטא וכנוע ולא גברי אז היה לי קשה לעכל מה זה גבר.
יחד עם זאת, להיות גבר ואסטתי לא סותר אחד ת'שני, ע"ע תמונה שמילר הביא באחד האשכולות :
![]()
גם גבר, גם אסתטי, גם סלייר.
נערך לאחרונה על ידי Jay B; 09-03-2014 בשעה 20:52.
“Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee
נערך לאחרונה על ידי GA20; 09-03-2014 בשעה 21:06.
שאלה, ג'ף סייד מפוצץ בטסטוסטרון אז איך הוא כזה נשי?
אי אפשר להגיע למסת שריר כזאת בלי כמות מכובדת של טסט.. הסבר?
אה ואני עושה קעקוע, חשבתי להתחיל על היד (לא עושה על הגרון) המלצה?
יש במשתמש 2 אנשים, אחד חרמן ואחד נורמלי