קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הפסיקו לצאת קראקים שמחליפים את הEXE? מעכשיו זה רק מאונט?
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-12-2005, 17:13
  2. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 14-12-2005, 15:12
  3. אני משתגע!! לא אמור לצאת אבודים היום?
    על ידי Master-P בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 22:29
  4. אז מה עוד 3 ימים אמור לצאת הנסיך הפרסי החדש?
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 19:11
  5. מי פה מספיק גבר לצאת איתי ראש בראש
    על ידי orcho בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 21:32
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

לצאת רק עם בנים או לא לצאת בכלל??

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

Exclamation לצאת רק עם בנים או לא לצאת בכלל??

בתכלס קורה שמזמינים אותי הרבה "חברים" ללימודים לכל מיני מסיבות יומולדת וכאלה, וזה לא סוד שהרבה עתודאים הם לוזרים בתחום הבנות, מה לעשות, וזה שהם בעתודה זה לא תורם להם. מי שמגיע לעתודה בלי שיש לו ידידות מהעבר (מהתיכון וכו'), יישאר בתול עד שיסיים ת'תואר הראשון של העתודאי, כמעט בהתחייבות..

בקיצור הרבה מאותם אנשים מזמינים אותי ו וואלה אני תמיד בא בגישה של "בטח" "אני לא מפספס את זה בחיים" כדי לא לצאת מעפן כי הייתה לי תקופה בחטיבה מתי שהייתי דוחה הרבה הצעות ליציאות והפסדתי הרבה דברים ושם נפל לי האסימון למה להגיד "לא" ליציאה, מה יכול להיות רע? עדיף מלשבת בבית, לא?

הקטע שגיליתי שלא.. אותם חברים ללימודים נמצאים רק בחברת בנים ומזמינים אותי ל"מסיבות" בנים שלהם. לחגוג 19 או לחגוג 20 "בסטייל" שזה אומר לשבת / לצאת ולהשתכר ולאכול איפשהו ולדבר על כוס דמיוני.

נשבר הזין כמה אפשר, וואלה סבבה שאני חי בגישה של "כל יום לצאת" אבל אני מעדיף לצאת את הפעם- פעמיים בשבוע עם האנשים הנורמליים והבנות שאני מכיר ומדבר, ולא 5 פעמים בשבוע ש3 מתוכם זה עם חבורת בנים חצי בתולים.

מצד אחד אותם אנשים לא חברים קרובים, לא חברים "אחים", לא כלום, כן אפשר להגיד שהם חברים בקטע של פה ושם תופסים שיחה על משהו, פה ושם גם מדברים על לימודים, אבל לא יותר מזה, אין דיבור איתם כמעט בווצאפ ובפייסבוק.. לא עוקב אחריהם באינסטגרם ולא כלום.
    מצד שני, מה באמת עדיף להשאר בבית ולא לצאת רק עם בנים? מה רע לי לצאת לשתות קצת לאכול עם אנשים..? וגם יש לי משהו בתוכי כזה שקשה לי להגיד "לא" מתי ששואלים אותי אם בא לי לצאת, כי זה מחזיר אותי לחטיבה אז כשהייתי ממציא תירוצים למה לא לצאת, והייתי טמבל והפסדתי קצת חוויות, ולא בא לי לחזור להיות אותו ילד כבד, אני רוצה להמשיך את האופי שהיה לי בתיכון שהייתי אומר כן לכל יציאה ולא מרגיש כבד.

מה אתם אומרים?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

תשקיע את הכסף ב neck tattoo יותר טוב

You feel intimidated asshole?

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    תשקיע את הכסף ב neck tattoo יותר טוב
    יעני במקום לשים ת'כסף על היציאות עם הבנים?

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    יעני במקום לשים ת'כסף על היציאות עם הבנים?
    כן.
    לפי איך שאתה מתאר את זה היציאות האלה כל כך מדכאות עדיף לחתוך תזין.
    תבנה מסת שריר נחמדה.
    תעשה קעקועים. בצוואר דבר ראשון.
    תוסיף facial scar.
    (תגיד שקיבלת אותה בקרב סכינים או במאבק עם נמר).

ותראה איך החיים שלך משתנים מקצה לקצה. עם בנות בפרט.
    לא עוד לצאת עם עתודאים בתולים בלי שום כיוון בחיים.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

תלוי במצב רוח שלך

אם זורם לך באותו ערב לצאת לשתות קצת ולנשנש משהו בקטנה, למה לא בעצם?

תצא גם עם "הנורמלים" וגם עם הסאדקאנטס אם זורם לך.

אני למשל באותו מצב כמוך, כרגע החברים היחידים שלי שקרובים אלי הם סאדקאנטס , יענו חבורת בנים.
    משעמם לי בבית, לא תמיד יש מה לעשות ועם מי, ואם הם מארגנים יציאה מה אכפת לי לצאת איתם?

הכל עניין של מינון, אל תיכנס איתם חזק מדי שלא תהפוך לחלק מה BROTHERHOOD שלהם, אני כבר נפלתי בזה

משתמש מתחיל
    לייקים
    21
    נקודות
    0

כן.
    לפי איך שאתה מתאר את זה היציאות האלה כל כך מדכאות עדיף לחתוך תזין.
    תבנה מסת שריר נחמדה.
    תעשה קעקועים. בצוואר דבר ראשון.
    תוסיף facial scar.
    (תגיד שקיבלת אותה בקרב סכינים או במאבק עם נמר).

ותראה איך החיים שלך משתנים מקצה לקצה. עם בנות בפרט.
    לא עוד לצאת עם עתודאים בתולים בלי שום כיוון בחיים.
    אני אוהב את העצות שלך עד שאתה מאבד קשר עם המציאות, ולענייננו שמוליק מן הסתם אתה לא תעשה צלקת (וטוב שכך) למרות שקעקוע זה חזק אש (לא מדבר לגבי המיקום) כל שאר הדברים שליזארד רשם LEGIT.

מצד שני גם GA20 מביא פואנטה טובה, רק תקח בחשבון את הדבר הבא, אם אתה יודע שהם סדקאנטס אסור לך להסתובב איתם יותר מדי כי הם נוטים להדביק אנשים בווירוסים (מערכת אמונות של סדקאנט) ובכל זאת אם זורם לך לצאת לדפוק איזה דרינק עם חבורה של בולבולים (ואני לא שופט) עדיף שלא תיתקע איתם ותחתוך באמצע, ישר בפיק ואל תשאר איתם יותר מדי, יעני תבדל את עצמך מהם, שידעו בתת מודע ששמוליק עשוי מחומרים אחרים (גם אם אתה עתודאי אני זורם איתך) ויש גבול, אם הם חבורה של סדקאנטס זה לא אומר שאתה סדקאנט איתם ואתה עושה להם טובה שאתה יושב איתם לקצת זמן (האספרגר הראשון שידבר בשפה של כובעים ויגיב לי שרשמתי לו שהוא צריך להיות הפרס הולך סודיני).

שורה תחתונה, אם אתה יוצא איתם תקח בחשבון שהם יעשו לך פרצופים כשאתה תמיד תחתוך להם באמצע (וזה חובה לחתוך) וידברו עליך לידך\מאחורי הגב "שמוליק חי בסרט" "שמוליק לא אחד מהחבר'ה הוא חש מעלינו" וזה מצויין...
    “Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Jay B צפיה בהודעה
    אני אוהב את העצות שלך עד שאתה מאבד קשר עם המציאות, ולענייננו שמוליק מן הסתם אתה לא תעשה צלקת (וטוב שכך) למרות שקעקוע זה חזק אש (לא מדבר לגבי המיקום) כל שאר הדברים שליזארד רשם LEGIT.

מצד שני גם GA20 מביא פואנטה טובה, רק תקח בחשבון את הדבר הבא, אם אתה יודע שהם סדקאנטס אסור לך להסתובב איתם יותר מדי כי הם נוטים להדביק אנשים בווירוסים (מערכת אמונות של סדקאנט) ובכל זאת אם זורם לך לצאת לדפוק איזה דרינק עם חבורה של בולבולים (ואני לא שופט) עדיף שלא תיתקע איתם ותחתוך באמצע, ישר בפיק ואל תשאר איתם יותר מדי, יעני תבדל את עצמך מהם, שידעו בתת מודע ששמוליק עשוי מחומרים אחרים (גם אם אתה עתודאי אני זורם איתך) ויש גבול, אם הם חבורה של סדקאנטס זה לא אומר שאתה סדקאנט איתם ואתה עושה להם טובה שאתה יושב איתם לקצת זמן (האספרגר הראשון שידבר בשפה של כובעים ויגיב לי שרשמתי לו שהוא צריך להיות הפרס הולך סודיני).

שורה תחתונה, אם אתה יוצא איתם תקח בחשבון שהם יעשו לך פרצופים כשאתה תמיד תחתוך להם באמצע (וזה חובה לחתוך) וידברו עליך לידך\מאחורי הגב "שמוליק חי בסרט" "שמוליק לא אחד מהחבר'ה הוא חש מעלינו" וזה מצויין...
    פי איזה סלייר

Forever strong halo effect

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    תלוי במצב רוח שלך

אם זורם לך באותו ערב לצאת לשתות קצת ולנשנש משהו בקטנה, למה לא בעצם?

תצא גם עם "הנורמלים" וגם עם הסאדקאנטס אם זורם לך.

אני למשל באותו מצב כמוך, כרגע החברים היחידים שלי שקרובים אלי הם סאדקאנטס , יענו חבורת בנים.
    משעמם לי בבית, לא תמיד יש מה לעשות ועם מי, ואם הם מארגנים יציאה מה אכפת לי לצאת איתם?

הכל עניין של מינון, אל תיכנס איתם חזק מדי שלא תהפוך לחלק מה BROTHERHOOD שלהם, אני כבר נפלתי בזה
    גם אני אמרתי את זה.. ואני לא איזה קמצן או קבצן או משהו, רק שכל פעם שאני יוצא ל3 יציאות כאלה בשבוע, זה דלק, זה כסף (לא קצת), זה זמן , והכל בשביל מה? בשביל נטו בנים חחח.. אז כשחושבים על זה בצורה הזאת כן יש משהו להפסיד, מבין?

כבר חתכתי פעם אחת באמצע אבל בדרך כלל אני נשאר עד הסוף כי אם כבר אני בא ומקדיש זמן אז למה לחתוך באמצע? או שלא לבוא או שלבוא ולהשאר עד הסוף.. לא ככה?
    כמו שאמרתי אם הייתי יכול הייתי נמנע מ80% מהיציאות האלה, אבל פשוט אני לא מסוגל, ממש קשה לי להגיד "לא" ליציאה, כי אני ישר אומר בראש "פאק אני נהיה סאדקאנט כבד שמעדיף להשאר בבית ולא לצאת" .. גם אם זה אומר לצאת עם בולבולים, אתה מבין איזה הגיון דפוק??

ושנייה אין פה אף אחד שידבר מנסיון? מה יעני בחיים לא קרה שאיזה חבר רחוק הזמין אותכם למסיבה של נטו גברים והתבאסתם אחושרמוטה? דברו מנסיון, זה הכי עוזר עצות מנסיון אישי

משתמש מתחיל
    לייקים
    21
    נקודות
    0

פי איזה סלייר

Forever strong halo effect
    סלייר של החיים, אבל מפה ועד ששמוליק יעשה לעצמו צלקת המרחק עצום.

כבר חתכתי פעם אחת באמצע אבל בדרך כלל אני נשאר עד הסוף כי אם כבר אני בא ומקדיש זמן אז למה לחתוך באמצע? או שלא לבוא או שלבוא ולהשאר עד הסוף.. לא ככה?
    כמו שאמרתי אם הייתי יכול הייתי נמנע מ80% מהיציאות האלה, אבל פשוט אני לא מסוגל, ממש קשה לי להגיד "לא" ליציאה, כי אני ישר אומר בראש "פאק אני נהיה סאדקאנט כבד שמעדיף להשאר בבית ולא לצאת" .. גם אם זה אומר לצאת עם בולבולים, אתה מבין איזה הגיון דפוק??

ושנייה אין פה אף אחד שידבר מנסיון? מה יעני בחיים לא קרה שאיזה חבר רחוק הזמין אותכם למסיבה של נטו גברים והתבאסתם אחושרמוטה? דברו מנסיון, זה הכי עוזר עצות מנסיון אישי
    לגבי מה שמודגש, אתה קיצוני מדי, או קיצון אחד ש"באים עד הסוף" או קיצון שני "לא באים בכלל", זה לא מאוזן ובגלל זה אתה מתבאס, פשוט תשחרר ותזרום, הכי קל הכי כיף והרגשה הכי טובה, אם זורם לך לצאת עם חבר'ה עתודאים לדרינק תזרום, אם הרגשת שהשיא של הערב עבר ועכשיו כולם מתחילים לדבר שטויות כי אתם אחרי הפיק אז תזרום לבית\מקום אחר, אתה האישו פה ולא הבולבולים שקבעת איתם, נשמע לי כאילו אתה מרגיש מחוייב למישהו\לחבר'ה כי נתת מילה שאתה בא, אז נתת מילה, ובאמת באת, מפה ועד ההרגשה שאתה חייב להשאר עד הסוף תלושה מהמציאות.

תלמד מהניסיון האישי שלי, הייתי כמוך, קיצוני, או עד הסוף או בכלל לא, למדתי (בדרך הקשה) לשחרר ולדאוג לעצמי, היום אני חופשי מדאגות לגבי מה אם ובטח שלא מעניין אותי מה אחרים חושבים.
    נערך לאחרונה על ידי Jay B; 09-03-2014 בשעה 19:21.
    “Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

תקשיב

כשאתה איתם ביציאה ואתה נהנה, תשאר כל עוד אתה נהנה, ברגע שזה מגיע לחלקים של סאדקאנטיות - תחתוך.
    מה הכוונה? אם אחרי כל הצחוקים והסטלה והשטויות פתאום הם מתחילים לדבר לך על לימודים ואיך היו מפרקים את הלבורנטית או כמה ה KILL/DEATH RATIO שלהם ב BATTLEFIELD 3, ברגעים כאלו אתה צריך לחתוך (אלא אם כן זה מעניין אותך)

כשאתה מרגיש לא קשור, זה הרגע בו אתה כבר צריך ללכת

משתמש מתחיל
    לייקים
    21
    נקודות
    0

תקשיב

כשאתה איתם ביציאה ואתה נהנה, תשאר כל עוד אתה נהנה, ברגע שזה מגיע לחלקים של סאדקאנטיות - תחתוך.
    מה הכוונה? אם אחרי כל הצחוקים והסטלה והשטויות פתאום הם מתחילים לדבר לך על לימודים ואיך היו מפרקים את הלבורנטית או כמה ה KILL/DEATH RATIO שלהם ב BATTLEFIELD 3, ברגעים כאלו אתה צריך לחתוך (אלא אם כן זה מעניין אותך)

EXACTLY
    נערך לאחרונה על ידי Jay B; 09-03-2014 בשעה 19:19.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

תקשיב

EXACTLY
    אז כן להסכים לבוא מההתחלה? זה עדיין עולה זמן כסף וכו..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אל תאלץ את עצמך סתם, במידה ואתה יושב בבית משועמם ובאמת שאין לך מה לעשות ולא יצאת כמה ימים והם מארגנים יציאה, במצב כזה תזרום.

אבל אם אתמול יצאת ופתאום אומרים לך "יוצאים היום, ת'מצטרף?", במצב כזה תסרב, למרות שאני לא אומר לא לבילויים, אני נמאס לי מהבית, אבל לא מספיק בשביל ללכת לצבא חח

משתמש מתחיל
    לייקים
    21
    נקודות
    0

בצורה הכי פשוטה שיש, אם הצורך שלך לצאת עם החבר'ה מעפיל על השיקולים שלך למה לא לצאת (זמן, כסף וכו') אז תזרום, ואם אתה זורם, אל תתן לשיקולים של זמן (נו עד שאני יוצא... אני אשאר כבר עד הסוף) או כסף (כבר שמתי כסף לדלק, שתיה ואוכל מה לא נהנה עד הסוף?) או כל שיקול אחר להיות משקולת כנגד הזרימה שלך הלאה מהבילוי (לחתוך בשיא - כאשר מתחילים לדבר לימודים, איזו טובה הם היו עושים למלצרית או דיבור אחר של סדקאנט), האינטרס שלך הוא עליון, כן מעל השיקול הכספי או הזמן שאתה משקיע, כל אלו בטלים בשישים מול ההרגשה המשחררת שאתה חופשי מכל מחשבה שהיא משקולת על התודעה שלך.

אולי תעזור להם לזיין פשוט ואז הם יתחילו להיות כמוך?
    יש במשתמש 2 אנשים, אחד חרמן ואחד נורמלי

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,146 | הודעות: 8,150,728 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect