|
|
נערך לאחרונה על ידי Jay B; 09-03-2014 בשעה 19:24.
“Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee
על מי אתה מנסה לעבוד? מי השמנה הנואשת שתזרום איתך ינעל העולם אתה גמד, עם ציצי של אישה ובטן של הריון עם אפס מסת שריר, עם אפס שיער על הראש ופנים של ילד כאפות עם שפתיים של מוצצת וגבות של קוקסינל, ולא רק זה אתה גם עם אופי של בטא שחוטף מכות ובוכה, מי נראה לך שאתה מחרטט? אפילו שמנות לא זורמות עם אנשים כמוך יא יצור אתה הסיבה שיש לסביות בעולם קיצר PICS OR NEGS PHAGGOT
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אגב אני רואה שהתרופות שלקחת התופעות לוואי שם הן הזיות קשות אם אתה באמת מאמין שנגעת או תגע בבת אי פעם עם איך שאתה נראה ועם הכסף שלך ועם איך שאתה מתנהג (הכי חשוב). HIGH INHIBITION PUSSY
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
עם אתה רוצה יותר פרטים אז זיינתי בפלורנטין ולא היא לא היתה שמנה. היא לא היתה הכי יפה אבל אני לא בררן. כוס זה כוס. בניגוד אליך אני כן יוצא מהבית יא חי בסרט אפס
באחד הפוסטים שלך רשמת שבחורות אומרות לגברים ''אני רוצה שתזיין אותי חזק'' ורק לפי זה אפשר לזהות שאתה בתול שפתיים. אף בחורה לא מדברת ככה חוץ משרמוטות זולות מתחנה מרכזית. ברור שהן רוצות להזדיין אבל הן לא אומרות את זה ישירות יא אהבל
נערך לאחרונה על ידי DREAMINGABOUTLMS; 09-03-2014 בשעה 23:18.