קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה רצינית
    על ידי אריק ודובני האיכפת לי בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 16-01-2006, 17:55
  2. O.s.t "get Rich Or Die Tryin" Instrumentals
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 14:38
  3. Big Ft Busta Rhymes - Lets Get It On
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-01-2006, 21:08
  4. New single 50 cent Hustlers Ambition off Get Rich or Die mov
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 22:34
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

שאלה רצינית.. LETS GET RICH

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

ברירת מחדל שאלה רצינית.. LETS GET RICH

עזבו אותי מהשטויות פה לסתות, אסטרוגן, נס לגויים, פנסיות תקציביות ועתודאים.

i got cash to SPLASH.. but but but whennnnnnnn?
    מתי מתי מתי שמים שורט על הבנקים והנדלן?

טיילר אתה מהאילומינטי, אתם יודעים מה יקרה, זרוק לנו פשוטי העם איזה עצם..

ד"ש לTRYXY

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    21
    נקודות
    0

שמור את הכסף אצלך כרגע, יש לי משהו שיעיף לכם ת'פוני, ההפך מסקאם, שורה תחתונה בזמן משבר פיננסי גלובאלי העושר לא נעלם (בתים לא מתאדים וכו') אלא עובר ידיים, ואתם רוצים להיות אלו שהעושר יעבור אליהם, יש לי להכין וואחד כתבה בנושא, תסגרו ת'פאקינג פורום, ואני מקווה שעד יום שבת אני מעלה אותה פה.

לחיב"סים שחושבים שהם הולכים להפוך לאולטרה עשירים צאו מהסרט, אממה, כמו תמיד זה יהיה תלוי בכמה כסף יש עכשיו להתכונן לקראת יום הדין הפיננסי הקרב ובא.

אני לא מדבר על תרחישים של סוף העולם לאספרגרים שבינכם.

-אם הפורום יסגר אני מפרסם את זה גם בפורום חיצוני רק אל תבכו.
    נערך לאחרונה על ידי Jay B; 11-03-2014 בשעה 00:13.
    “Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Jay B צפיה בהודעה
    שמור את הכסף אצלך כרגע, יש לי משהו שיעיף לכם ת'פוני, ההפך מסקאם, שורה תחתונה בזמן משבר פיננסי גלובאלי העושר לא נעלם (בתים לא מתאדים וכו') אלא עובר ידיים, ואתם רוצים להיות אלו שהעושר יעבור אליהם, יש לי להכין וואחד כתבה בנושא, תסגרו ת'פאקינג פורום, ואני מקווה שעד יום שבת אני מעלה אותה פה.

לחיב"סים שחושבים שהם הולכים להפוך לאולטרה עשירים צאו מהסרט, אממה, כמו תמיד זה יהיה תלוי בכמה כסף יש עכשיו להתכונן לקראת יום הדין הפיננסי הקרב ובא.

אני לא מדבר על תרחישים של סוף העולם לאספרגרים שבינכם.

-אם הפורום יסגר אני מפרסם את זה גם בפורום חיצוני רק אל תבכו.
    אתה בעצם מתכנן לעשות את מה שעשו האוליגרכים הרוסים בזמנו בהתפרקות ברית המועצות כשהכל היה בלאגן והם ניצלו את זה כדי להתעשר על חשבון המערכת וסלאמת לגן עדן פרטי.

הבעיה היא שכבר היה משבר פיננסי גלובלי לפני כ3 שנים, ולא ראיתי אף אחד מתעשר ממנו.

אם אתה מחכה למשבר, תן לזה עוד שנה, אולי שנה וחצי, ארהב מנציחה לתהום את הדולר כדי להוריד את ערך החובות שלה..

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    עזבו אותי מהשטויות פה לסתות, אסטרוגן, נס לגויים, פנסיות תקציביות ועתודאים.

i got cash to SPLASH.. but but but whennnnnnnn?
    מתי מתי מתי שמים שורט על הבנקים והנדלן?

טיילר אתה מהאילומינטי, אתם יודעים מה יקרה, זרוק לנו פשוטי העם איזה עצם..

ד"ש לTRYXY
    ברצינות איפה אתה מושקע עם כל הכסף שלך?

משתמש מתחיל
    לייקים
    21
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    אתה בעצם מתכנן לעשות את מה שעשו האוליגרכים הרוסים בזמנו בהתפרקות ברית המועצות כשהכל היה בלאגן והם ניצלו את זה כדי להתעשר על חשבון המערכת וסלאמת לגן עדן פרטי.

הבעיה היא שכבר היה משבר פיננסי גלובלי לפני כ3 שנים, ולא ראיתי אף אחד מתעשר ממנו.

אם אתה מחכה למשבר, תן לזה עוד שנה, אולי שנה וחצי, ארהב מנציחה לתהום את הדולר כדי להוריד את ערך החובות שלה..
    האוליגרכים עשו את ההון שלהם בזמן קריסת המערכת הפיננסית בבריה"מ לשעבר ולא בזמן משבר פיננסי כמו שהיה בסאבפריים ב2008, אני מדבר על קריסת מערכות טוטאלית שתקרה כמו שרשמת לא היום או מחר אלא בשנים הקרובות, עד סוף העשור הנוכחי או תחילת העשור הבא.

וערך החובות של ארה"ב בחיים לא יוכל לרדת כיוון שאין מספיק מחזור כספי (מה שאתם קוראים לו כסף ואני קורא לו מספרים מפורבקים במחשב ונייר חסר ערך, כסף אמיתי זה אמצעי שלא מאבד מערכו עם הזמן ופה הנייר שלא מגובה בכלום לא עומד בקריטריון) ובגלל הפטרו דולר הם לוקחים את כל העולם איתם לאבדון כלכלי, אני מדבר פה על השפל הגדול BIG TIME, פעם ראשונה שתהיה קריסת מערכות גלובלית ולא במדינה אחת או כמה כמו שקרה עד עכשיו (ספרד, יוון, קפריסין, ארה"ב של 2008 וכו'), הולכים לעשות ריסט למערכת הפיננסית, כי אנשים יאבדו אמון במטבעות המקומיים ובדולר וכולם יברחו וכו' וכו', תשאיר לי את זה לנושא שאני הולך לפתוח.
    נערך לאחרונה על ידי Jay B; 11-03-2014 בשעה 01:15.
    “Knowing is not enough, you must apply; willing is not enough, you must do.” Bruce Lee

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

אם תלך לכל בן אדם עשיר שמשקיע בנדל"ן ותגיד לו שאתה רוצה לשים שורט על נדל"ן הוא יכפכף אותך עם הזין שלו ויגיד לך לך מפה ילדון. ובצדק. שום דבר לא יפול פה, השוק פה סגור מדיי.

ההשקעה היחידה שיכולה להשתלם בימים האלה זה מקומות חצי פריפריה עם נתיבים נוחים למרכז כמו נתניה, יבנה, בני ציון שהולכים לעלות ב40% בעשר שנים הקרובות.

באופן כללי כרישי נדלן בישראל משקיעים בעיקר בחו"ל כי שוק הנדלן פה קומוניסטי להחריד.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

נדלן? בישראל? ועוד שורט? יש בישראל תתשואה הכי עלובה שקיימת בלי קשר לנושא, וגם איזה שורט ואיזה נעליים? כל העניים בוכים על עליית המחירים זה לא במקרה.. אפילו איזורים מאוכלסי סודנים עלו כמעט ב50% אז למה אתה מצפה משאר המקומות שירדו? אם אתה רוצה להתעסק בנדלן ישראל זו לא הכתובת.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    נדלן? בישראל? ועוד שורט? יש בישראל תתשואה הכי עלובה שקיימת בלי קשר לנושא, וגם איזה שורט ואיזה נעליים? כל העניים בוכים על עליית המחירים זה לא במקרה.. אפילו איזורים מאוכלסי סודנים עלו כמעט ב50% אז למה אתה מצפה משאר המקומות שירדו? אם אתה רוצה להתעסק בנדלן ישראל זו לא הכתובת.
    אני לא מבין בזה אבל זה שערך הדירות והמחירים רק עולים זה לא עוזר לנדלניסטים? כל מקום שתקנה תמכור עןד שנתיים במחיר גבוה בגלך שהמחירים רק עולים לא ככה?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    אם תלך לכל בן אדם עשיר שמשקיע בנדל"ן ותגיד לו שאתה רוצה לשים שורט על נדל"ן הוא יכפכף אותך עם הזין שלו ויגיד לך לך מפה ילדון. ובצדק. שום דבר לא יפול פה, השוק פה סגור מדיי.

ההשקעה היחידה שיכולה להשתלם בימים האלה זה מקומות חצי פריפריה עם נתיבים נוחים למרכז כמו נתניה, יבנה, בני ציון שהולכים לעלות ב40% בעשר שנים הקרובות.

באופן כללי כרישי נדלן בישראל משקיעים בעיקר בחו"ל כי שוק הנדלן פה קומוניסטי להחריד.
    מה זאת אומרת קומוניסטי להחריד?
    והוא התכוון לכל הכלכלה לאו דווקא לנדלן

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    ומי בדיוק שולט בשוק הנדלן?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מה אתה עני? עוד שניה תשאל אותי אם המדינה יוצרת את האינפלציה.
    ברור שהמדינה שולטת על ההיצע.

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

בואנה יטינגר כל כך הרבה שטויות אתה פולט זה מפחיד
    אתה מדבר כאילו הממשלה מחליטה על מחירי הדיור בצורה ישירה, שמה עליהם מדבקה כמו בסופר עם המחיר וזהו סגרה את הפינה.
    מסכים איתך שהמטרה של הממשלה זה לשמור על יציבות הבנקים, ולהמשיך את בועת הנדלן כאן (כי זה מקור צמיחה)

אבל בשביל להמשיך לתדלק את הבועה,
    יש להם כל מיני כלים לעשות את זה... הכלי העיקרי הוא להוריד ריבית (השבוע החליטו להוריד ל-0.75%)
    חודש הקודם מחירי הדירות ירדו, מה עשה בנק ישראל? נלחץ והוריד ריבית ותירץ את זה עם "החלשת השקל" "יצאונים" "אבטלה" וכל מיני התחמקויות..
    יורידו ויורידו את הריבית... לפני כמה שנים זה היה 5%, היום זה מתחת ל-1% מה יקרה שנגיע ל-0? אין יותר לאן לרדת... אין יותר דרכים ליצור ביקוש מזויף. ופה יבוא הפיצוץ הדרסטי.

למה פיצוץ? כי זו בועה. למה בועה? כי חכמולוגים כמוך [כמעט כמוך כי לך אישית אין כסף לרבע דירה, אני מדבר על כאלה שיש להם משהו] חושבים שנדלן תמיד עולה וקונים את זה מהסיבה הזאת. החכמולוגים האלה הם גם הראשונים להילחץ ולמכור כשיתחילו הסדקים הראשונים בשקר הזה..
    נדלן יציב פחחחחח, ספר את זה למי שקנה דירה ב-2007..

אגב בנוגע למה שאמרת על יבנה - במקרה אני יודע על פרויקט ביבנה עם דירות ריקות, אין ביקוש, אנשים שהשקיעו שם נשארו עם זין ביד והם נואשים למכור..
    ככה ש.. שווה לבדוק לפעמים מה קורה בשטח ולא סתם להביא נתונים מאיזה כתבה בגלובס..
    לך ליד 2 תחפש דירות להשכרה ביבנה, הכל שם "גמיש" "גמיש" "גמיש".. אם היה ביקוש אף אחד לא היה גמיש. והאתר הזה לא היה מפוצץ מודעות..

הביקוש שיש כרגע, זה ביקוש מזויף, זה לא ביקוש ריאלי בכלל. זה ביקוש שהממשלה יוצרת כדי להמשיך לתדלק את הבועה.
    אתה לא יכול לנפח בלון כל הזמן כי מתישהו הוא מתפוצץ.

עריכה:
    ובכלל, תחשוב בהיגיון, פעם מנקה או גננת הייתה יכולה לקנות דירה. היום כבר לא. לפי ההגיון שלך עוד 40 שנה 5% מהאנשים יוכלו בכלל להרשות לעצמם לקנות דירה. אבל איך לעזזאל תשמור על הביקוש גבוה?
    לפי התיאוריה שלך הבן שלי בעוד 30 שנה ירצה לקנות דירת חדר בשכונת עוני וזה יעלה לו 3 מיליון שקל.. ולנכד שלי זה כבר יעלה 4.5 מיליון. נגיד שהצליחו לחנך אותם לחשוב כמוך, מאיפה יצליחו דור שלם לעמוד באותם מחירים? הכסף הזה לא גדל על העצים. הכסף הזה לא קיים.

sheeps gonna ba-a-aaaaa-aa-aaa
    poors gonna poor
    נערך לאחרונה על ידי ED_nahuy; 12-03-2014 בשעה 02:52.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,481 | הודעות: 8,151,063 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect