אני מבין שיש פה אנשים שחברים שנים בפורום הזה, האם מישהו מכיר אותו או פגש אותו פעם במציאות?
אני מת מסקרנות לדעת אם הוא סופר מגה טרול או שיש אחוז מסויים של אמת בחיים שלו.
אני מבין שיש פה אנשים שחברים שנים בפורום הזה, האם מישהו מכיר אותו או פגש אותו פעם במציאות?
אני מת מסקרנות לדעת אם הוא סופר מגה טרול או שיש אחוז מסויים של אמת בחיים שלו.
|
|
פגשתי אותו והיום אנחנו הולכים ביחד לאפרוג'ק
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
מה אתה רוצה אותו? מה זה האובססביות שלך כלפיו
שמע מה שטיילר אומר זה חצי אמת חצי זיון שכל והכל תלוי באיך שאתה לוקח את זה.
אתה צריך להיות פה יותר מכמה ימים כדי להבין את טיילר ומה שאפשר לקחת ברצינות.מי שלוקח את כל מה שהוא אומר כאמת גמורה הוא טמבל גמור.לטיילר יש נטייה לשנות דעה כל חודש חודשיים.אני זוכר שהוא אומר שהוא מעדיף להיות גורילת שרירים מאשר ילד שחיף עם קוביות,היום הוא אומר את ההפך.פעם לסת הייתה מפתח ההצלחה שלו עם נשים,היום זה להיות סוחר.
כן יש גרעיני אמת בחלק מהדברים שהוא אומר,פה ושם אתה יכול לאמת את מה שהוא אמר אבל זהו זה.
שינטן,אידינחוי,טיילר,רודני ושמוליק היחידים ששווה לענות להם.השאר שתופי מוח של טיילר ולא שווים אפילו תגובה
הפילוסופיה אמיתית
כל השאר הקצנה של השאיפות שלו
אם הוא היה האוליגרך שהוא חושב שהוא היינו שומעים עליו מחוץ לפורום
הוא לא איזה מיליונר הכי צעיר לגילו
אני בטוח שאולי הוא מתאמן אבל אם היה לו איזה גוף של לא יודע מה הוא היה מניח פה תמונה
ואני בטוח שהוא נורא אוהב את הלסת שלו אבל מי ישמע יש לו שם 90 מעלות ששורטטו עם מחוגה
WELCOME TO THE INTERNET
![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
הסיפורים שלו מוכרים לי אחושרמוטהההההה
ואל תקנא בשום הצלחה, מבטיח לך הכל זה פנטזיות של החולה רוח הזה, שום דבר לא אמיתי אצלו
אני אגלה לך עוד משהו, לפי הסיפורים שהוא מספר אני כמעט ב100% יודע מי זה במציאות, כמה חברים מאמתים לי את ההשערות שלי, ולא רחוק היום שאני אפתח על הליצן הזה אשכול חשיפה
תשמע אני יודע שהוא שקרן אחי חלק הפוסט הזה היה בציניות אני לא טמבל חחח הסיבה היחידה שאשכרה התווכחתי איתו באחד מהאשכולים זה כי אני מרחם על ילדים בתיכון או בחטיבה שנכנסים לפה לפורום הזה וטיילר הוא טרול די טוב הוא ממש משקיע זמן וחשיבה בטרולים/פנטזיות שלו. ואותם ילדים בגיל הזה חלקם עוד לא פיתחו חשיבה ביקורתית והם יכולים להאמין לכל מה שהוא רושם ולהאמין למציאות שהוא יוצר פה וזה יכול לדפוק להם את החיים לפי דעתי, הבן אדם מטיף פה באופן קבוע נגד השכלה נגד המדינה נגד הצבא נגד עבודה...כל סיפור ההצלחה שלו במסחר היומי...
השורות הנ"ל נכתבו ברצינות