קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] מי שיכול לעזור לי אודה לו מאוד - הבעיה היא כזאת.....
    על ידי יוני89 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-08-2011, 12:12
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 12-06-2010, 17:43
  3. תגובות: 44
    הודעה אחרונה: 20-11-2008, 16:00
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-11-2008, 01:05
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-02-2006, 13:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

מה לדעתכם הבעיה היא תוכנתית או חומרתית בבעיות הבאות:

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מה לדעתכם הבעיה היא תוכנתית או חומרתית בבעיות הבאות:

חג שמח לכולם
    האם אלו בעיות חומרה או תוכנה? כי הוא נשלח למעבדה לצורך החלפת המחשב ,אך במעבדה הוא נמצא כמחשב תקין ולכן לא עשו שום דבר.
    1.תאורת מקלדת לא נדלקת . FN וF4 מדליק את התאורה אבל לא קורה שום דבר. אבל כשהמחשב עושה הפעלה מחדש , יש תאורת מקלדת במהלך הפעלה מחדש (כשאני רוצה להפעיל זה לא עובד)
    2.סמן העכבר רוטט
    3.כרטיס מסך נוידיאה לא מזוהה במשחקים.. (בבקשה אלמוג אם אתה לא יודעה מה לעשות נאו איך להמשיך לעזור בבקשה ציין את זה בנושא שפתחתי בנושא)
    ושתי שאלות אחרות :

לפני כמה ימים היתה רוח חזקה ,ובמהלך גלישה באינטרנט הסרטונים היו נתקעים לי ,הסרטון ביוטיוב היה רץ עם תקיעות למרות שהפס האפור היה מקדימה , הסרטון כולו היה נשמע טוב אבל התמונה בתקיעות ..
    בדיקת מהירות של בזק פשוט לא התחילה לי
    בדיקת מהירות של בזק בינלאומי הראתה לי שיש לי 2מגה גלישה במקום 15
    התקשרתי לבזק והנציג התכני בקש מימני לעשות בדיקת מהירות לפי כתובת אינטרנט שהוא נותן, עשיתי ובבדיקת המהירות קבלתי מהירות תקינה , אבל המד של המהירות היה זז גם הוא קצת בתקיעות כאלו ..
    הנציג הטכני אמר לי שאין לי שום בעיה על הקו והכל נראה תקין וגם רוחות לא גורמות לשיבושים , ואז אמר שאם יש תקיעות בסרטונים זה נובע מהחמחשב.

האם התקיעות שהיו לי עם הגלישה ,זה בעית עם האינטרנט או של המחשב?
    האם עליית תוכנת ORIGIN למי שמכיר , יכולה לתקוע את המחשב ממש לגרום למחשב לקפאות? קצת אחרי הדלקת המחשב?
    שמתי לב כשהתוכנה פועלת עם הפעלת המחשב היא הקפיאה לי את המחשב ..
    מדובר במחחשב שיכול לסחוב ושכמעט כל התוכנות הן מנוטרולות עם הפעלת המחשב.
    האם הגיוני שתוכנה ככה תכביד על המחשב ותגרום לו לקפאות?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

בעיות תוכנתיות לחלוטין.
    לגבי בעית הNVIDIA מצאתי פיתרון (מי היה מאמין?) התקנתי וינדוס 8 במיוחד בישבילך.
    אז ככה אתה צריך להסיר את הדריברים של הכרטיס מסך של נוידיה ושל אינטל ולהוריד את הדריבר המשולב מאתר הבית של יצרן המחשב הנייד שלך.
    ואז בחיפוש אפליקציות של וינדוס 8 חפש Switchable Graphics ושם תוכל לנהל את כרטיסי המסך שלך.
    לא ניתן למצוא את האפליקציה הזאת אם התקנת דריברים עדכניים מאתר של נוידיה ושל אינטל (לא יודע למה.. ).

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

היי, אלמוג המון תודה כל הכבוד שלקחתה את הסיוע לי כל כך רחוק
    1.זה שהתאורת מקלדת לא נדלקת לי אבל בהפעלת המחשב היא דולקת, אתה אומר שזה תוכנה , אבל מה הפתרון ומה הכוונה שזה בעית תוכנה ?

2.סמן העכבר הרוטט ,מה אני אמור לעשות איתו זה בא והולך וזה נורא נורא מציק .. זה כיאלו המחשב לא בשליטתי והוא עושה מה שבא לו..

3.
    א. משהו לא מובן לי .. בשביל שתיהיה לי תצוגה על המסך המחשב ,צריך שיהיה דרייבר מותקן במחשב ..
    עכשיו אם נגיד והייתי בוחר למחוק דרייבר נוידיאה ,אבל להשאיר את אינטל ואז אני מתקין דרייבר נוידיאה אחר ואז מוחק את אינטל ואז מתקין אינטל .. זה היה אפשרי.
    אבל אתה אומר שזה דרייבר משולב לשני ההרכיבים , אז איך לעשות את זה?
    ב.זה אומר שאני לא יוכל להתקין את הדרייברים העדכניים ?

ג.תוכל לתת לי קישור לדרייבר משולב ? אני לא מכיר כזה באתר של אסוס.

שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

ציטוט נכתב במקור על ידי ASUSN550JV צפיה בהודעה
    היי, אלמוג המון תודה כל הכבוד שלקחתה את הסיוע לי כל כך רחוק
    1.זה שהתאורת מקלדת לא נדלקת לי אבל בהפעלת המחשב היא דולקת, אתה אומר שזה תוכנה , אבל מה הפתרון ומה הכוונה שזה בעית תוכנה ?

2.סמן העכבר הרוטט ,מה אני אמור לעשות איתו זה בא והולך וזה נורא נורא מציק .. זה כיאלו המחשב לא בשליטתי והוא עושה מה שבא לו..

3.
    א. משהו לא מובן לי .. בשביל שתיהיה לי תצוגה על המסך המחשב ,צריך שיהיה דרייבר מותקן במחשב ..
    עכשיו אם נגיד והייתי בוחר למחוק דרייבר נוידיאה ,אבל להשאיר את אינטל ואז אני מתקין דרייבר נוידיאה אחר ואז מוחק את אינטל ואז מתקין אינטל .. זה היה אפשרי.
    אבל אתה אומר שזה דרייבר משולב לשני ההרכיבים , אז איך לעשות את זה?
    ב.זה אומר שאני לא יוכל להתקין את הדרייברים העדכניים ?

ג.תוכל לתת לי קישור לדרייבר משולב ? אני לא מכיר כזה באתר של אסוס.
    אתה לא צריך שום דריבר כדי לראות תצוגה על מסך המחשב.. הדריבר זה רק על מנת לאפשר פקודות מגוונות שנחוצות בעיקר למשחקים.
    בכל מקרה אין בעיה לעשות את מה שאמרתי.. לא הייתי אומר לך סתם.

דבר אחרון, כל הבעיות האלה.. ניסית לעשות מה שאמרתי לגבי שיחזור מערכת? אם לא אז נסה. אם כן.. אני חוזר ואומר קח את המחשב למעבדה, זרוק למישהו על הראש ותדרוש טיפול בתקלות האלה.. אתה לא אמור להיתעסק עם דברים כאלה במחשב חדש

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תוכל בבקשה לתת לי קישור לדרייבר המשולב הזה.
    מתי אמרתה לגבי שחזור מערכת ? אני זוכר בעבר הצעתה לי את זה ועשיתי את זה כבר אבל לא הצעתה פעם נוספת..
    דיי מוזר לי שאתה אומר שאני יבוא למעבדה ויאיים והם יסדרו לי את המחשב..
    אם זה המצב שהיה אז לא היו כל כך הרבה תלונות בדף הפייסבוק של אסוס ישראל , וזכור לי שאנשים הגיעו למעבדה והעבירו את המחשב ועדיין זמני התיקון היו אותם זמני תיקון בלי קיצורים..

חוץ מיזה שאני חלש אופי ולא מסוגל לעשות בלאגן לאומת אבא שלי הוא כן בנאדם כזה אבל לא נראה לי שיצא מיזה משהו ..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

היי רציתי לעדכן .. שהתקשרתי לאסוס ואמרו לי לבדוק באתר של אסוס ואני רואה שבקטגורית דרייברים VGA יש רק דרייבר נוידיאה בנפרד ואינטל בנפר

שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

מאושר!מ א ו ש ר

היי רציתי לעדכן .. שהתקשרתי לאסוס ואמרו לי לבדוק באתר של אסוס ואני רואה שבקטגורית דרייברים VGA יש רק דרייבר נוידיאה בנפרד ואינטל בנפר
    תתקין את הדריברים מהאתר שלהם.. יכול להיות שבאסוס יש דריברים מופרדים (אצלי המחשב של DELL) בכל מקרה, כל ניסיון להתקין דריברים מאתר החברה גורם לתוכנה שנקראת Switchable Graphic להיעלם, ואז כדי לקבוע ברירת מחדל לכרטיסים אתה צריך לסדר בהגדרות של NVIDIA וזה לא פשוט.
    וזמן התיקון יקח כמה שיקח.. אבל שיתנו את המחשב במעבדה ולא מול פורום

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי MuGi צפיה בהודעה
    תתקין את הדריברים מהאתר שלהם.. יכול להיות שבאסוס יש דריברים מופרדים (אצלי המחשב של DELL) בכל מקרה, כל ניסיון להתקין דריברים מאתר החברה גורם לתוכנה שנקראת Switchable Graphic להיעלם, ואז כדי לקבוע ברירת מחדל לכרטיסים אתה צריך לסדר בהגדרות של NVIDIA וזה לא פשוט.
    וזמן התיקון יקח כמה שיקח.. אבל שיתנו את המחשב במעבדה ולא מול פורום
    בחור נחמד עזר לי עם זה ואז היתה לי את התוכנה הזאת ,אך לא היה שום שינוי ! הוא מבין במחשבים והוא עשה לי את זה שסטים יפעיל לי כל משחק של סטים עם NVIDIA ופשוט אותו הדבר מפיה 2 עובדת לי על כרטיס מסך אינטל ככה היה כתוב ....
    המחשב היה פעמייים במעבדה וחזר אותו הדבר בעניין הסמן העכבר הרוטט וכרטיס המסך ועוד משהו שהספקתי לשכוח כי אני מתעלמם מקיום הבעיה ..
    אליי רק להוכיח שהמחשב אינו תקין ויאלה שיחליפו לי לאותו דגם אבל תקין..
    פרסמתי פוסט בפורום אחר על עניין סמן העכבר הרוטט ומשהו אמר שגם לו היה מחשב מהעבודה שהיתה לו את בעית סמן העכבר הרוטט..

מפקח תמיכה וחומרה
    שם פרטי
    ניסים
    לייקים
    340
    נקודות
    700
    משפט מחץ
    מת על אלקטרוניקה ומחשבים אלקטרונאי וטכנאי אלקטרוניקה יכול לתרום לאתר מידע

מאושר!מ א ו ש ר

בחור נחמד עזר לי עם זה ואז היתה לי את התוכנה הזאת ,אך לא היה שום שינוי ! הוא מבין במחשבים והוא עשה לי את זה שסטים יפעיל לי כל משחק של סטים עם NVIDIA ופשוט אותו הדבר מפיה 2 עובדת לי על כרטיס מסך אינטל ככה היה כתוב ....
    המחשב היה פעמייים במעבדה וחזר אותו הדבר בעניין הסמן העכבר הרוטט וכרטיס המסך ועוד משהו שהספקתי לשכוח כי אני מתעלמם מקיום הבעיה ..
    אליי רק להוכיח שהמחשב אינו תקין ויאלה שיחליפו לי לאותו דגם אבל תקין..
    פרסמתי פוסט בפורום אחר על עניין סמן העכבר הרוטט ומשהו אמר שגם לו היה מחשב מהעבודה שהיתה לו את בעית סמן העכבר הרוטט..
    ממש מצטער שאני לא יכול לעזור לך. הדעה שלי שילמת כסף על מחשב חדש= שיעבוד 100%.

בהצלחה
    הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
    אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין

זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה ניסים ואלמוג בכל זאת.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect