נכתב במקור על ידי
BIKER STYLE new
שום דבר לא משתנה. כולם פה בתולים בני 16+ או במקרה הגרוע 18+ וגם האלה שאחר כך לא בתולים תמיד ישארו בתולים במוח שלהם, תמיד אנחנו נהיה מאחור, תמיד אנחנו נהיה ה"BETA MALE", הנושא לצחוק אצל האליטה שעשו סקס מאז שגילו מה זה,
אתם צוחקים עלי, ש"חשפו" אותי. אוקיי ומה הלאה? אז חשפו אותי, זה משנה איכשהו את המציאות העלובה שלכם?
אם אתה בתול בן 16 משהו איתך לא בסדר
אם אתה בתול בן 18 ואתה חוגג יום הולדת 19 ועדיין נשאר בתול אז יש לי חדשות ממש רעות בשבילך - אתה תשאר ככה לנצח, לא חשוב מה תעשה המצב לא ישתנה, מדי פעם אולי תביא בחורה אבל כל החברים שלך יצחקו עליך שהיא "כונפה" ומכיוון שאף אחד לא רוצה שיצחקו עליו, אתם פשוט לא תביאו בנות. אתם תקוו, תגידו "אוקיי אני פשוט יצא הרבה ויתמזל מזלי ואני יתפוס כוסית"
וזה לא יקרה.
ותעבור שנה. ולאט לאט שנתיים. ואז 3. ואז 5. ואז 7. ואז 10.
הופ
לאט לאט אתם מוצאים את עצמכם בודדים, בלי חברה, כולם מסביבכם כבר התקדמו, חלקם התחתנו חלק סתם בקשר, חלק סתם נהנים קבוע
ואתם? באותו מצב שאמרתם לעצמכם. בחטיבה אמרת "בתיכון אני ידפוק שינוי"
ושום דבר לא קרה.
בתיכון אמרת "בצבא אני ידפוק שינוי"
ושוב, שום דבר לא קרה.
בצבא אמרת "אחרי שאני משתחרר אני דופק שינוי"
ושום דבר לא קרה.
וזה לופ שיחזור על עצמו לעולמי עולמים, והקטע המפחיד הוא שמי שבתול בן 16-18 ישאר בלופ הזה לנצח. אלא אם כן הוא מזליסט והוא יצא מזה אלוהים יודע איך אבל זה שווה ערך ללזכות בלוטו.
GIVE UP ON LIFE
אם אתה נראה פחות מ7/10 ועוד ממשפה עני או מעמד ביניים אף פעם לא היו לך חיים, אתה נולדת להכשל וזה חלק מהעולם, יש את ה20% שמזיינים 80% מהנשים, ויש את ה80% גברים שהם בדיוק כמונו. חלק במצב יותר טוב וחלק במצב פחות טוב.
מה שאני יודע זה שמי שנשאר בתול בגילאים שאמרתי הוא במצב הכי גרוע והחיים שלו יותר גרועים מנכה חסר גפיים וחולה איידס וסרטן ביחד. נכות פיזית זה שטויות, לפחות ככה מרחמים עליך ונותנים לך יחס טוב.
נשים תמיד יתייחסו אלינו כמו לחרא.