קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תמונות] תמיד זה ככה בבית ספר
    על ידי -shaked- בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-09-2012, 06:14
  2. למה הצבע תמיד משתנה לפורום הזה?
    על ידי LikeMe בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-06-2012, 14:53
  3. כמה חדשים.. זה תמיד היה ככה באטרף?
    על ידי YourMother בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 12-08-2010, 10:39
  4. זה תמיד ככה בריסטוק? =[ (לא השאלה הרגילה !!)
    על ידי Liloosh123 בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-07-2010, 00:26
  5. סרטון: ככה הנינג'ות של היום נראים...
    על ידי צהוב בדם!! בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 11-02-2006, 01:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

זה לא משתנה. זה תמיד ככה...

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ברירת מחדל זה לא משתנה. זה תמיד ככה...

שימו לב למה שהוא אומר

כי זה באמת ככה.

יום אחרי יום אחרי יום אחרי יום אחרי יום אחרי יום אחרי יום

והמצב לא משתנה. שאתה מביא בת כל החברים שלך צוחקים שהיא כונפה וגם זה לא קורה הרבה, בערך פעם בשנה-שנתיים

השאר פשוט לא מסתכלות עלי. כי מה לעשות, זה הגורל של כל גבר בעולם המערבי שהוא לא 8/10 או ממשפחה עשירה.

הקטע הוא שאתם באותה הסירה איתי ולא מוכנים לעשות שום דבר והכי גרוע ממשיכים להתכחש למציאות.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אז אתה בארץ או בחול

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

טיילר מספיק אתה רואה שאף אחד לא לוקח אותך יותר ברצינות

אין טעם כבר באמת

חשפו אותך ועוד מעט יחשפו את בייקר חבר שלך כשהוא יחזור לארץ

אני פשוט ממליץ לך להתרחק מפה וזהו זה סגור עניין

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

שום דבר לא משתנה. כולם פה בתולים בני 16+ או במקרה הגרוע 18+ וגם האלה שאחר כך לא בתולים תמיד ישארו בתולים במוח שלהם, תמיד אנחנו נהיה מאחור, תמיד אנחנו נהיה ה"BETA MALE", הנושא לצחוק אצל האליטה שעשו סקס מאז שגילו מה זה,

אתם צוחקים עלי, ש"חשפו" אותי. אוקיי ומה הלאה? אז חשפו אותי, זה משנה איכשהו את המציאות העלובה שלכם?

אם אתה בתול בן 16 משהו איתך לא בסדר
    אם אתה בתול בן 18 ואתה חוגג יום הולדת 19 ועדיין נשאר בתול אז יש לי חדשות ממש רעות בשבילך - אתה תשאר ככה לנצח, לא חשוב מה תעשה המצב לא ישתנה, מדי פעם אולי תביא בחורה אבל כל החברים שלך יצחקו עליך שהיא "כונפה" ומכיוון שאף אחד לא רוצה שיצחקו עליו, אתם פשוט לא תביאו בנות. אתם תקוו, תגידו "אוקיי אני פשוט יצא הרבה ויתמזל מזלי ואני יתפוס כוסית"

וזה לא יקרה.

ותעבור שנה. ולאט לאט שנתיים. ואז 3. ואז 5. ואז 7. ואז 10.

הופ
    לאט לאט אתם מוצאים את עצמכם בודדים, בלי חברה, כולם מסביבכם כבר התקדמו, חלקם התחתנו חלק סתם בקשר, חלק סתם נהנים קבוע

ואתם? באותו מצב שאמרתם לעצמכם. בחטיבה אמרת "בתיכון אני ידפוק שינוי"
    ושום דבר לא קרה.
    בתיכון אמרת "בצבא אני ידפוק שינוי"
    ושוב, שום דבר לא קרה.
    בצבא אמרת "אחרי שאני משתחרר אני דופק שינוי"
    ושום דבר לא קרה.

וזה לופ שיחזור על עצמו לעולמי עולמים, והקטע המפחיד הוא שמי שבתול בן 16-18 ישאר בלופ הזה לנצח. אלא אם כן הוא מזליסט והוא יצא מזה אלוהים יודע איך אבל זה שווה ערך ללזכות בלוטו.

GIVE UP ON LIFE

אם אתה נראה פחות מ7/10 ועוד ממשפה עני או מעמד ביניים אף פעם לא היו לך חיים, אתה נולדת להכשל וזה חלק מהעולם, יש את ה20% שמזיינים 80% מהנשים, ויש את ה80% גברים שהם בדיוק כמונו. חלק במצב יותר טוב וחלק במצב פחות טוב.

מה שאני יודע זה שמי שנשאר בתול בגילאים שאמרתי הוא במצב הכי גרוע והחיים שלו יותר גרועים מנכה חסר גפיים וחולה איידס וסרטן ביחד. נכות פיזית זה שטויות, לפחות ככה מרחמים עליך ונותנים לך יחס טוב.

נשים תמיד יתייחסו אלינו כמו לחרא.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 29-03-2014 בשעה 17:16.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    שום דבר לא משתנה. כולם פה בתולים בני 16+ או במקרה הגרוע 18+ וגם האלה שאחר כך לא בתולים תמיד ישארו בתולים במוח שלהם, תמיד אנחנו נהיה מאחור, תמיד אנחנו נהיה ה"BETA MALE", הנושא לצחוק אצל האליטה שעשו סקס מאז שגילו מה זה,

אתם צוחקים עלי, ש"חשפו" אותי. אוקיי ומה הלאה? אז חשפו אותי, זה משנה איכשהו את המציאות העלובה שלכם?

אם אתה בתול בן 16 משהו איתך לא בסדר
    אם אתה בתול בן 18 ואתה חוגג יום הולדת 19 ועדיין נשאר בתול אז יש לי חדשות ממש רעות בשבילך - אתה תשאר ככה לנצח, לא חשוב מה תעשה המצב לא ישתנה, מדי פעם אולי תביא בחורה אבל כל החברים שלך יצחקו עליך שהיא "כונפה" ומכיוון שאף אחד לא רוצה שיצחקו עליו, אתם פשוט לא תביאו בנות. אתם תקוו, תגידו "אוקיי אני פשוט יצא הרבה ויתמזל מזלי ואני יתפוס כוסית"

וזה לא יקרה.

ותעבור שנה. ולאט לאט שנתיים. ואז 3. ואז 5. ואז 7. ואז 10.

הופ
    לאט לאט אתם מוצאים את עצמכם בודדים, בלי חברה, כולם מסביבכם כבר התקדמו, חלקם התחתנו חלק סתם בקשר, חלק סתם נהנים קבוע

ואתם? באותו מצב שאמרתם לעצמכם. בחטיבה אמרת "בתיכון אני ידפוק שינוי"
    ושום דבר לא קרה.
    בתיכון אמרת "בצבא אני ידפוק שינוי"
    ושוב, שום דבר לא קרה.
    בצבא אמרת "אחרי שאני משתחרר אני דופק שינוי"
    ושום דבר לא קרה.

וזה לופ שיחזור על עצמו לעולמי עולמים, והקטע המפחיד הוא שמי שבתול בן 16-18 ישאר בלופ הזה לנצח. אלא אם כן הוא מזליסט והוא יצא מזה אלוהים יודע איך אבל זה שווה ערך ללזכות בלוטו.

GIVE UP ON LIFE

אם אתה נראה פחות מ7/10 ועוד ממשפה עני או מעמד ביניים אף פעם לא היו לך חיים, אתה נולדת להכשל וזה חלק מהעולם, יש את ה20% שמזיינים 80% מהנשים, ויש את ה80% גברים שהם בדיוק כמונו. חלק במצב יותר טוב וחלק במצב פחות טוב.

מה שאני יודע זה שמי שנשאר בתול בגילאים שאמרתי הוא במצב הכי גרוע והחיים שלו יותר גרועים מנכה חסר גפיים וחולה איידס וסרטן ביחד. נכות פיזית זה שטויות, לפחות ככה מרחמים עליך ונותנים לך יחס טוב.

נשים תמיד יתייחסו אלינו כמו לחרא.
    אז אתה אומר שצריך לאבד את הבתולין בגיל 16 ומתחת?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אז אתה אומר שצריך לאבד את הבתולין בגיל 16 ומתחת?
    אם אתה לא מאבד תבתולין בגיל 16 או לפני או לפני משהו לא בסדר איתך, או שאתה דתי וגדלת במסגרת דתית שזה עוד מקובל, או שאתה מתחיל לפתח תסמינים של אחד שישאר כזה לעוד הרבה זמן

אם אתה לא מאבד אותו עד גיל 18 אז הכל לא בסדר איתך+החיים שלך ידפקו לנצח. לא חשוב מה תעשה.

שים לב, כל מי שאתה מכיר שהוא במצב כזה הוא נשאר ככה. אין דבר כזה שפתאום אתה בתול בן 18 ובגיל 19 אתה הופך בדרך קסם לזיין..אין דבר כזה חחח אם אתה בתול בן 18 אתה תזיין אולי 7 בנות בכל מהלך החיים שלך כאילו מגיל 18 עד גיל 118 זה מה שיהיה לך

וזה אם אתה מזליסט

רוב הגברים לא מביאים אפילו את זה. ושאני אומר 7 בנות זה כולל כאלה שאף אחד לא רוצה לצאת איתם, כל מיני שמנות מוזרות כאלה, הבנות של השוליים...אם אתה מזליסט אולי תהיה לך חברה כוסית באמת אבל זה יקרה לך פעם בחיים ומתי שהיא תזרוק אותך אתה תסבול לנצח

להביא בת עבור מישהו שהיה בתול בן 18+מתחת ל7/10+ממשפחה עניה זה שווה ערך ללזכות בלוטו
    להביא כוסית עבור מישהו כזה זה שווה ערך ללזכות בלוטו פעמיים ברצף

היחידי שעשה את זה מכל הגברים בעולם זה זיז
    והוא שילם את המחיר מהר מאוד, מי שמנסה לרמות את הגורל משלם וזה למה הוא מת כמו כלבלב

אתה לא יכול להיות בתול בן 16-18+

ופתאום להפוך לזיין על
    רק זיז היה ככה וכולם יודעים איפה הוא גמר
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 29-03-2014 בשעה 18:20.

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

אם אתה לא מאבד תבתולין בגיל 16 או לפני או לפני משהו לא בסדר איתך, או שאתה דתי וגדלת במסגרת דתית שזה עוד מקובל, או שאתה מתחיל לפתח תסמינים של אחד שישאר כזה לעוד הרבה זמן

אם אתה לא מאבד אותו עד גיל 18 אז הכל לא בסדר איתך+החיים שלך ידפקו לנצח. לא חשוב מה תעשה.

שים לב, כל מי שאתה מכיר שהוא במצב כזה הוא נשאר ככה. אין דבר כזה שפתאום אתה בתול בן 18 ובגיל 19 אתה הופך בדרך קסם לזיין..אין דבר כזה חחח אם אתה בתול בן 18 אתה תזיין אולי 7 בנות בכל מהלך החיים שלך כאילו מגיל 18 עד גיל 118 זה מה שיהיה לך

וזה אם אתה מזליסט

רוב הגברים לא מביאים אפילו את זה. ושאני אומר 7 בנות זה כולל כאלה שאף אחד לא רוצה לצאת איתם, כל מיני שמנות מוזרות כאלה, הבנות של השוליים...אם אתה מזליסט אולי תהיה לך חברה כוסית באמת אבל זה יקרה לך פעם בחיים ומתי שהיא תזרוק אותך אתה תסבול לנצח

להביא בת עבור מישהו שהיה בתול בן 18+מתחת ל7/10+ממשפחה עניה זה שווה ערך ללזכות בלוטו

והוא שילם את המחיר מהר מאוד, מי שמנסה לרמות את הגורל משלם וזה למה הוא מת כמו כלבלב

ופתאום להפוך לזיין על
    איךךךךך אתה אוהב זיןן ימושתן, אתה כזה מסכן כי אתה חולה נפש ולא מודע לזה, 90 אחוז לפי דעתי לא מזיינים לפי גיל 16..
    תפסיק כבר לאכול זין יחולה נפש מזדיין כבר נמאס לשמוע אותך מדבר אין לכם עתיד לך כבר ימסכן אתה תהיה בתול עד גיל 200 כי אתה ווירדו ולא כי היית בתול בגיל 18.

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

וזה אם אתה מזליסט

ופתאום להפוך לזיין על
    איךךךךך אתה אוהב זיןן ימושתן, אתה כזה מסכן כי אתה חולה נפש ולא מודע לזה, 90 אחוז לפי דעתי לא מזיינים לפי גיל 16..
    תפסיק כבר לאכול זין יחולה נפש מזדיין כבר נמאס לשמוע אותך מדבר אין לכם עתיד לך כבר ימסכן אתה תהיה בתול עד גיל 200 כי אתה ווירדו ולא כי היית בתול בגיל 18.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Carpe_Diem צפיה בהודעה
    תמשיך לחיות בסרט, אתה בעצמך אמרת שאתה בתול בן 16
    הזמן מתקתק ויש לך פחות משנתיים ובוא נאמר שהסיכויים לרעתך אם כבר בגיל הזה אתה גולש בפורום אומנות הפיתוי

תפסיק לנחם את עצמך בנתונים שקריים ותודה באמת כבר והאמת היא כזאת - אם אתה לא מזיין עוד שנתיים אתה תשאר עוף מוזר לנצח ולא תביא הרבה בנות (פעם ב7 חודשים אם ישך מזל) והאלה שתביא חברים שלך יצחקו עליך ויגידו שהם כונפות. ככה שתבחר - או שאתה מזיין וצוחקים עליך, או שאתה לא מזיין ולא צוחקים עליך.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 29-03-2014 בשעה 19:59.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    טיילר מספיק אתה רואה שאף אחד לא לוקח אותך יותר ברצינות

אין טעם כבר באמת

חשפו אותך ועוד מעט יחשפו את בייקר חבר שלך כשהוא יחזור לארץ

אני פשוט ממליץ לך להתרחק מפה וזהו זה סגור עניין
    וואי אחי תן פרטים על החשיפה אני לא מעודכן בשיט
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

וזה אם אתה מזליסט

ופתאום להפוך לזיין על
    למען הסר הספק + תמיכה במחקר שהבאתי + תמיכה בדברים שאתה אומר זיז לא עבד על המערכת... ולא שילם מחיר כבד על זה
    הוא לא היה בתול בגיל 18, יש תמונות שלו עם בנות מפה ועד הודעה חדשה בגילאים 16-18, יש תמונה שלו כשהוא לבוש כמו גיי עם הבנדנדה שלו, וכשהוא היה שחיף (לא כתוב באיזה גיל זה) כשהוא עומד ליד בחורה ערומה (שרוב הסיכויים זיין אותה).
    אז גם זיז לא עבד על המערכת,
    אף אחד לא יכול לעבוד על המערכת,

כמו שכתבת. מי שנשאר בתול בגיל 18, שזה בעצם החיים שלו כ"מבוגר" כבר יישאר בתול תמיד. לא בסקס, בתול במחשבה. תמיד יהיה BETA. תמיד לא יידע איך להיות ALPHA ולהזרים בנות כמו מישהו שהזרים בנות כבר בגיל 15-16 וידע איך לדבר איתן.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    למען הסר הספק + תמיכה במחקר שהבאתי + תמיכה בדברים שאתה אומר זיז לא עבד על המערכת... ולא שילם מחיר כבד על זה
    הוא לא היה בתול בגיל 18, יש תמונות שלו עם בנות מפה ועד הודעה חדשה בגילאים 16-18, יש תמונה שלו כשהוא לבוש כמו גיי עם הבנדנדה שלו, וכשהוא היה שחיף (לא כתוב באיזה גיל זה) כשהוא עומד ליד בחורה ערומה (שרוב הסיכויים זיין אותה).
    אז גם זיז לא עבד על המערכת,
    אף אחד לא יכול לעבוד על המערכת,

כמו שכתבת. מי שנשאר בתול בגיל 18, שזה בעצם החיים שלו כ"מבוגר" כבר יישאר בתול תמיד. לא בסקס, בתול במחשבה. תמיד יהיה BETA. תמיד לא יידע איך להיות ALPHA ולהזרים בנות כמו מישהו שהזרים בנות כבר בגיל 15-16 וידע איך לדבר איתן.
    הדרך היחידה לברוח מהחיים האלו זה לקחת קורס אצל סניה או יגאל שטארק, אחרת תזיין את יד ימין לנצח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect