שלום .. אני בן 16 וחצי , אולי בשביל רובכם ילד (אגב זה גם מה שעצוב) וסתם רוצה לשתף אתכם פה בכל מה שעברתי פה בפורום ו.. לא יודע תעשו עם זה מה שבאלכם ...
היה לי כאן כמה משתמשים (לא מוכרים או משהו כמו רודני או טיילר) גם כי לא הייתי כותב הרבה הודעות (אולי 1000) כל הפאקינג שנתיים שהייתי פה !! ו-וואלה , מצטער על כל רגע , תיכף תשמעו למה ..
התחלתי לגלוש פה בפורום באמצע כיתה ו' בערך .. סתם לא בשביל פיקאפ או משהו למרות שקצת לפני כיתה ז' קראתי פה טיפה אבל לא ממש ייחסתי לזה חשיבות ועזבתי את כל הפורום עד החופש הגדול של לפני כיתה ח' .
בכיתה ז' אני אפילו מיששתי לילדה את הציצי ואם לא היית מטומטם גם הייתי מתנשק איתה אבל עזבו את זה היה מה שהיה ונגמר
עכשיו התחלתי לקרוא בחופש בפורום וכל המאמרים המזדיינים האלה שהיו פה וכל הקוקסינלים ששיחקו אותה זיינים משכו אותי לקרוא ולהיות מלא על הפורום , אבל לא עשיתי עם זה משהו ... פשוט ישבתי וקראתי כמו מטומטם וגם התחילה התקופה של טיילר וכל ההפיכה של הפורום שגם הייתי מושפע מזה ופאקינג גם התחלתי להתבאס על עצמי על הצורה של הלסת (למרות שיש לי אחלה לסת חח) ולהקשיב לכל מיני שטויות אחרות פה .. לא יודע אני פשוט רק חיכיתי למאמרים לקרוא והיו פעמים שהגעתי למצב שהייתי עושה רענן כדי לבדוק אם יש תגובות חדשות כמו איזה גיי.
הייתי מתעניין פה יותר מבפייסבוק ומחכה לפרסומים פה .
כל אשכול שפתחתי או כל מאמר שהיית קורא נתנו לי "מוטיבציה" לקרוא עוד וככה זה התגלגל כמו כדור שלג ההתמכרות שלי לפורום.
בחופש הגדול שהיה (לפני כיתה י' , אני עכשיו כיתה י') החלטתי שאני מפסיק להיות פה בפורום , להגיד לכם את האמת ? בהתחלה היה קשה כי באמת הייתי מכור לפורום אבל בסוף הצלחתי ויצאתי מהפורום , ו-וואלה? זאת הייתה אחת מההחלטות הכי טובות שלקחתי בחיים , בהתחלה היה לי קצת קשה אמנם אבל לאט לאט החיים החברתיים שלי השתפרו ומילד שלא יוצא מהכיתה בהפסקות ונשאר עם 2 חברים שלו - התחלתי לצאת להכיר ילדים בשכבה , להכיר בנות , לצאת למסיבות ולהיות מוזמן לימי הולדת של ילדות מהשכבה , נהייתי ממש מוכר וכל זה רק בחצי שנה הזאת וסוף סוף ילדות מהשכבה קוראות לי בשם שלי ולא אומרת רק "ילד". ואפילו התנשקתי פעם ראשונה לפני חודש !!
כל זה קרה אני מניח באופן ישיר בזכות זה שהתנתקתי פה מהפורום ואם להגיד את האמת נכנסתי לפה כמה פעמים אבל סתם לקרוא דיונים מעניינים על כסף והכל לא בשביל פיקאפ וזה שיעמם אותי אז יצאתי אחרי כמה דקות ..
אני עכשיו שנכנסתי לפה לפני כמה ימים פשוט נ-ג-ע-ל-ת-י ! עדיין יש את שינטן האפס הזה כל האנשים שאיתו הלא מצחיקים האלה עם כל הטרולים שהם עושים וכל הסודיני הזה ואלה שרק אלוהים יודע את מי הם מצחיקים.. הסתכלתי אחורה על כל השנתיים האלה שביזבזתי פה ואני נגעל מעצמי פשוט!
כל ידעתי איפשהו שלא יכול להיות שרודני היה בתול ויצור בביצפר עד גיל 18 ופתאם הוא ניהיה זיין כוסיות (וגם תאמת לא ראיתי את כל החשיפות האלה שאמרתם שהיו פה אבל זה נראה כאילו צדקתי ..) וגם אם זה היה נכון הוא בן אדם בן פאקינג 22-23 .. מי מסתובב בגילאים כאלה בפורומים כאלה של פיקאפ ועוד כמו שהוא אומר שהוא "זיין כוסיות"...
לטיילר אף פעם לא ממש האמנתי כי הוא פשוט נראלי בן אדם מטורלל למרותת שהיו לו כמה פוסטים פה שבאמת העירו בי מוטיבציה ושאני מסכים איתם ...
היחיד שאני עוד איכשהו מחזיק ממנו פה בפורום זה AWAKE (אני חושב , אני מתכוון לזה מקנדה) שחשף את עצמו ונראה לפחות לפי מה שהוא מספר שיש לו חיים מעניינים ולא ניראלי שהוא מחרטט כי אם הוא היה מחרטט הוא לא היה חושף את עצמו .
הפורום הזה פשוט מכניס אותך לבועה שקשה מאוד לצאת ממנה וכשאני מסכל על עצמי אחורה זה נראה לי כמו תקופה שחורה ..
אבל אם אפשר להגיד דבר אחד שהפורום עזר לי זה הטיפוח של המראה וכל הקטע של הLMS כי בזכות זה אני יכול להגיד בפה מלא שוואלה אני נראה טוב היום ..
לסיכום קחו את כל מה שקראתם ותעשו אם זה מה שבאלכם , אני פשוט הייתי חייב לעצמי את האשכול הזה על כל השנתיים שהייתי פה , אבל עצה שלי - צאו מפה ואל תחזרו כי הפורום הזה לא מועיל בכלום ..

ציטוט ההודעה