אני לא יודע מאיפה להתחיל...
במשך שנים שיקרתי, לעצמי, לכם, לכולם.
ירדתי על המון אנשים ופרסמתי תמונות שלהם
ועכשיו...כשחשפו אותי...התפטרתי מהעבודה השבוע (כן אני עובד בתור שכיר ואני אומר את זה כי לא תראו אותי יותר אחרי ההודעה הזאת)
שיקרתי...כל התמונות שהבאתי משוק ההן שהן כאילו שלי זה תמונות מפורומים של משקיעים, גם רוב הידע שלי ככיבול משם, ניסיתי להתעסק בזה אבל לא הצלחתי ופשוט הפסדתי את כל הכסף שחסכתי (20 אלף שקל) כי רציתי להתעשר מהר
קווקזי, אם אתה רואה את זה, רחם עלי בבקשה, אני מתחנן, שלחתי לך 7 הודעות פרטיות ולא התייחסת לאף אחת מהן, אז אני פונה אליך פה - אתה לא חייב לעשות את זה. אתה לא חייב לפרסם את התמונות שלי. כולם כבר יודעים איך אני נראה. כולם כבר יודעים איפה עבדתי (גם אמרת לנחוי איפה עבדתי לפני שנה בערך), יודעים את השם שלי, יודעים הכל. גם אם אפתח פייסבוק, כולם יחפשו אותי ויוסיפו ויראו איך אני נראה ויצחקו עלי.
אני רוצה לשפוך את הלב פה - מראה חיצוני זאת נקודה רגישה אצלי. מאז ומעולם ירדו על איך שאני נראה, על המשקל שלי (וגם בנוגע למכון שיקרתי, נשארתי רזה, בערך 60 קילו על 1.80 (עכשיו נשקלתי), שיקרתי לגבי המשקלים במכון מן הסתם אין לי 2 פלטות אפילו לא קרוב לזה..)
אני ניסיתי להתמיד בתזונה אבל עליתי בלחץ 5 קילו, יש לי טיפה קוביות וקצת חזה ואפילו זה לא, אנשים מתאמנים שנה כמוני וכבר יש להם גוף יפה ולי אין מה להראות...אני פשוט מיואש מהכל, כל דבר שאני נוגע בו הופך לכשלון
אני רק מקווה שGA20 יעצור את הקווקזי מלפרסם את התמונות שלי פה וממה שהבנתי הוא מתכוון לעשות את זה (דיברתי איתו בטלפון) וGA20 אמר לי שהוא מנסה לבלום אותו מלעשות את זה כי לדעתו הוא "עבר את גבול הטעם הטוב"....ואני מתחנן...אם אתה רואה את זה, בבקשה תשכנע אותו לא לפרסם, לאף אחד לא מגיע דבר כזה.
אני מודה גם לנחוי שניסה לעזור לי בפרטי ועודד אותי. זה כנראה ההבדל בין אנשים שבאמת מצליחים בחיים והגיעו למשו לבין אנשים מסויימים שרק מחפשים את הכאב של האחר וזה מה שגורם להם להרגיש טוב.
אם מישו נעלב ממני, ירד לו הבטחון העצמי, הרסתי לו תחיים עם הדברים שכתבתי אז אני מצטער מעומק לב, אם הייתי במציאות הייתי יורד על הברכיים ומתנצל. לא יודע אם יש מחילה למה שעשיתי. אבל אני מתנצל בפני כולכם.
אני מצטער על הכל, על כל מי שירדתי עליו פה אני מתנצל, אני בחיים לא ירד על אנשים יותר, בחיים לא ישקר בשביל "פוזה", אני מעכשיו אומר רק את האמת וזאת האמת שלי:
אם רק תפתחו תעיניים..תראו את מה שאני רואה...ותקשיבו לכל מילה ומילה...אולי תצליחו להבין, אולי תצליחו לראות את האמת, מה באמת קורה איתי
This is what i want
This is where I am at
יש דברים שלא משתנים. פעם לוזר, לנצח לוזר. תמיד אהיה הUNDERDOG. תמיד אהיה הזה שצוחקים עליו. תמיד אהיה הזה שלא מסוגל להשיג בנות יפות. תמיד אהיה הזה שאיבד את הבתולין אחרי גיל 18. תמיד אהיה ה"מוזר".
בחברה שלנו, מי שלא מאבד את הבתולין לפני גיל 16 הוא נחשב מכוער ויצור, אם הוא לא מאבד את הבתולין לפני גיל 18 הוא נחשב תת אדם שרק בנות מהשוליים של החברה ירצו אותו. כבר ראינו איזה בנות אנשים כאלה מביאים.
עזבו, אין טעם לדבר
אני מניח שאין תקווה למי שנגמר זמנו.
ניפגש בגן עדן.
My train has left
But there is always a fast way
Are you crazy enough?
I guess you will never know.

ציטוט ההודעה