שם השרת:Kitchenturtle
גרסאת השרת: (איזו גרסאת מיינקאפט צריך כדי לשחק?)1.7.5-1.7.2
סוג השרת: (
free build
, Survival, Roleplay וכו'..)free
build
צורת חיבור: (המאצ'י, No-Ip, אייפי רגיל)רגיל
IP: kitchenturtle.zapto.org

מידע טכני

מאוחסן: (כן\לא)לא
עובד 7\24: (יש לרשום באילו שעות זה עובד אם זה לא 7\24 וגם האם עובד השרת בשבת ובחגים) זה עובד 24/7 אבל אולי יהיו שידרוגים של פלאגינים שזה אומר שהוא לא יהיה אונליין לכמה דקות
*סוג השרת: (Canary, bukkit, official) השרת הוא bukkit
*פלאגינים: essentials ועוד כמה פשוטים מחקתי הרבה פלאגינים שירוץ מהר sethome וכאלה כולם יכולים להשתמש בזה
מקסימום אנשים מחוברים:15
האם קיימת מערכת Whitelist: (כן\לא)לא
מאפשר פרוצים: (כן\לא)לא יש רק 15 מקומות אם יהיה ביקוש אני יעלה את המקומות ויפתח לפרוצים
*האם יש PVP?: (אם יש באזורים מסויימים, או פלאגין שמאפשר בחירה, יש לפרט)כן בכל מקום יש פי בי פי
*השרת ישראלי: (כן\לא)השרת הוא כן ישראלי עדיף לדבר בוא אנגלית זה יותר פשוט

מידע על הצוות

בעל השרת: אני Crachenkov
*צוות השרת: (בעלי תפקיד ניהולי) אני וחבר שלי Dalishachnaey בבקשה תכתבו לי מי שרוצה להצתרף לאדמינים וכולי יש עוד ילד אחד שעוזר לי אבל הוא לא שחקן מיינקראפט אז אני לא יכול להגיד את השם שלו וגם תודה לhotfire100 אל העזרה

תמונות מהשרת:
*כאן תוכלו לפרסם תמונות מן השרת שלכם, מאוד מומלץ על מנת למשוך את המשתמשים לשרת שלכם. אין לי עוד תמונות השרת עכשיו הוא כמו עולם רגיל בסינגל אני מצפא שאנשים יבאו וכל אחד יבנה משהו משלו ואז כל אחד יוכל לראות את העבודה של האחר

פרטים נוספים:
כמו שכבר אמרתי אני רוצה שרת של כמה אנשים שבונים ביחד או לחוד ואז כל אחד יכול להתרשם או לעזור לעבודות של האחרים אסור להשתמש בגליצ'ים צ'יטים פשוט להינות ולבנות בשביל להיות אדמין או בילדר או מוד תיכתבו לי הודעה פרטית ואני יגיד לכם מה צריך לכתוב ואתיעץ עם חברי :d.
את כל הבניה עושים בsurvivle ומשיגים מלחפור ולמצוא אבל מי שרוצה שאני יתן לו בלוקים יכול לעזור לסרבר והוא יקבל בחזרה דברים
בהמשך יהיו תחרויות בניה וחולי אז אללה כד להתחיל כבר עכשיו ואל תשכחו Sethome
(מה המטרה בשרת, מה עושים בו, מהם החוקים, חדרים בהמאצ'י, טופס הרשמה וכו'..)