קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריכה עזרה..
    על ידי shiran בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 15:14
  2. [יעוץ] צריכה דעה של מישהו אחר..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 21-01-2011, 19:12
  3. מי פה מספיק גבר לצאת איתי ראש בראש
    על ידי orcho בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 21:32
  4. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 17:54
  5. [דעה] מה אתם חושבים על Audiotec ?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 00:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

צריכה דעה של גבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל צריכה דעה של גבר

אני כבר חודשיים-שלושה בסוג של קשר מאוד מאוד מוזר עם מישהו..

הוא התחיל איתי לפני המון זמן, כמה שנים, ודי סיננתי אותו, לא נתתי לו צ'אנס והוא לא נשבר.. כל פעם המשיך. יש לציין שמדובר בבחור שנראה ממש ממש טוב, עם מקצוע מאוד נחשב, בנות שנראות טוב רודפות אחריו, יש לו רזומה של בחורות מרשים. אבל לא הכרתי אותו ותפסתי ממנו מישהו אחר לגמרי, חשבתי שהוא שחצן ויהיר ושאני צריכה להזהר ממנו. פעם אחת יצא לי במהלך העבודה שלי להתקל בו ולתת לו שירות וראיתי שהוא ממש מקסים ולא מה שחשבתי, והחלטתי שאם הוא יתחיל איתי אחר כך שוב אני אתן לו צ'אנס.

התחיל איתי שוב חח. הפעם נתתי לזה צ'אנס ונפגשנו. יש לציין שאני אחרי קשר מאוד ארוך, מאוד מתוסבך וכבד. לא חיפשתי משהו רציני, סתם רציתי לעשות כיף. וככה זה התחיל איתו... פעם שניה שנפגשנו כבר שכבנו, שנינו היינו בהלם, היה פשוט מושלם.. וזה המשיך והמשיך והמשיך. מפה לשם יצא שכבר הכרתי את ההורים שלו, הוא את שלי, הוא מדבר איתי שלוש פעם ביום, מתקשר, שולח וואצאפים, בבוקר בצהריים בערב.. כל הזמן.. כשהוא יוצא למקומות הוא כל הזמן מדבר איתי.. אומר לי שהוא מתגעגע.. הוא אומר לי הרבה שאני הסקס הכי טוב שהיה לו בחיים, בעיקר מחמיא לי על דברים שטחיים יותר כמו איך שאני נראת וזה שאיתי הכי כיף לו במיטה, אומר לי שהוא רוצה לשכב רק איתי ולא עם אף אחת אחרת.. הוא אומר לי גם שאני בנאדם מדהים ושכיף לו לדבר איתי ושהוא נהנה איתי.. כמה פעמים כבר הוא אמר לי את זה, אבל באמת עיקר הקשר זה סקס.

הקטע הוא שהוא נורא פלרטטן. מאוד. הוא גם נראה טוב והוא משיג את הבחורות הכי שוות שיש.. יש לו המון קסם אישי.. ואני לא סומכת עליו בכלל. אני בטוחה שהוא מדבר עם עוד בנות, מקווה שלא נפגש איתן, אבל מדבר בטוח.. יצא לנו לא מזמן לדבר על זה והוא אמר לי שהוא לא הולך עם עוד בנות, אבל אתמול במקרה לדוגמא הוא צילם אותי בכוונה שאני מפהקת כדי לצחוק עלי ורציתי למחוק את זה, חטפתי לו את הפלאפון והוא ממש פחד שאני אבדוק אותו, כאילו יש שם משהו להסתיר, ישר חטף אותו ממני ונכנס לדריכות כזאת מוזרה..

אבל קשה לי להבין מה זה, כאילו מה יש שם.. מפריע לי שהוא מדבר עם עוד בנות, זה פוגע בי כי באמת שאני חושבת שאני נותנת לו המון.. חוץ מהסקס שבאמת אני מגשימה לו כל פנטזיה והכי רוצה שהוא יהנה מכל רגע, אני גם מקשיבה לו המון ועוזרת לו ומייעצת לו.. אבל יש לו יציאות הזויות, הוא גם יכול לספר לי על בחורות שמתחילות איתו וזה מעצבן, אני לא מספרת לו על גברים שמתחילים איתי ובאמת שמתחילים איתי כל הזמן ובחיים לא נופפתי לו בזה מול הפרצוף וניסיתי שהוא יקנא, למרות שהוא יודע את זה..

אני לא יודעת מה לעשות, כאילו ידיד טוב שלי שמכיר אותו די טוב כי הם פעם היו חברים ממש טובים אמר לי שיש לו קטע של אגו, ושהוא מחכה שאני אזום צעד רציני.. אני לא יודעת מה לעשות כי אני גם לא רוצה ללחוץ עליו או לגרום לו ללכת לכיוון השני, כי כיף לי איתו מאוד ואני הכרתי עוד בנים אבל הוא היחידי שלא נמאס עלי, מצד שני לדעת שהוא מדבר עם עוד בנות או נפגש עם עוד בנות - זה מבאס אותי ברמות אחרות..

מה אתם מציעים לי לעשות?

2. קישורים ממומנים

תעשי לו קצת בלי. תני לו כמה ימים להתגעגע שיבין שהוא יכול לפספס פה משהו
    ואח"כ תגידי לו שאת לא רוצה יזיז את רוצה בחור שאת יכולה לסמוך עליו וקשר רציני וזה וזה (שיט של בנות)

סך הכל כל הבחורים הכי יפים התחילו מכוערים. קחי לו את היופי שלו ותראי איך הביטחון נופל. בקצה הוא חסר ביטחון ומחפש מישהו חזקה (כולם רוצים מישהי אסרטיבית. לא מדי אבל במידה)
    בהצלחה

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

הייתי מציע שני דרכים, הראשונה או שתדברי איתו על "יחסינו לאן" ותסבירי לו את כל מה שאת כותבת כאן.
    או שתשחקי את המשחק וגם תעשי בדיוק כמוהו,תספרי לו על זה שמתחילים איתך ותדברי גם עם עוד, שירגיש שלא רק הוא איזה זיין...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect