קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מאיפה להתחיל ?
    על ידי shachar183 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 19:35
  2. [חתימה]אני דיי חדש בתחום הבל קבלו חתימה....
    על ידי ioneccc בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-10-2008, 07:18
  3. [מדריך] לא יודעים מאיפה להתחיל? מדריך למתחילים HTML
    על ידי SkyAgric בפורום תיכנות ובניית אתרים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-06-2007, 15:20
  4. אני רוצה ללמוד פלאש, מאיפה להתחיל?
    על ידי Jacoby בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 17:59
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32

חדש בתחום... מאיפה להתחיל??

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ברוך
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "דמיון יוצר מציאות יוצרת דמיון"

ברירת מחדל חדש בתחום... מאיפה להתחיל??

בקצרה
    בן 17
    בעיקרון בא מבית דתי ככה שיש לי 0 ניסיון עם בנות
    לומד במסגרת בלי בנות אבל יש לי חברי0 שמזיינים על בסיס קבוע (כונפות הרוב ורק מעטים 7-7.5 גג)
    אמממ הייתי פעם טיפוס די סגור על גבול החרדה חברתית אבל בתיכון ככה זה עבר לי והפסקתי לשים כל כך הרבה על מה חושבים עליי
    נראה טוב לדעתי אם צריך תמונות תעשו תשם שלי בפייסבוק...
    קיצר תמליצו לי מה לעשות איך אני מתחיל להשיג בנות,להשיג כסף טוב לא לשים זין אבל לא בקטע של פסיכופת כמו יניב מהאח הגדול
    תרביצו.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Ahene
    לייקים
    45
    נקודות
    100
    פוסטים בבלוג
    1

יניב מהאח הגדול זה הישראלי המכוער, הוא לא מהווה כלום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

סגור ת'פייסבוק ותפסיק לראות תכניות כמו הפח הגדול דבר ראשון. מרעילים ת'מוח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ברוך
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ

נו מה אתם עושים צחוק כולה שתי תגוהבות וגם לא מי יודע מה עזרו לי...
    איזה מין פורום זה??

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי hamberbar צפיה בהודעה
    נו מה אתם עושים צחוק כולה שתי תגוהבות וגם לא מי יודע מה עזרו לי...
    איזה מין פורום זה??
    אתה ילד מסכן שרואה הפח הגדול ומסיק משם מסקנות לגבי החיים מה אתה רוצה?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ברוך
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    אתה ילד מסכן שרואה הפח הגדול ומסיק משם מסקנות לגבי החיים מה אתה רוצה?
    תשמע יא חתיכת קוקסינל אם אין לך משהו חכם להגיד אל תגיב יא מסכן

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

תשמע יא חתיכת קוקסינל אם אין לך משהו חכם להגיד אל תגיב יא מסכן
    ילד מסכן קודם תנגב את החלב שיש לך על השפתיים לפני שאתה מדבר אליי כי אני גדול ממך בהרבה ודבר שני כמו שאמרתי אתה ילד מפגר ומסכן שמושפע מהפייסבוק ונותן לבנות תשומת לב מופרזת

תפסיק להתרפס בפני בחורות ממוצעות יא ילד מסכן ואז תראה שהם יבואו אליך מה לא מובן? תפסיק לתת להם צומי כבר זה מראה שאתה לא גבר

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

Exclamation

ילד מסכן קודם תנגב את החלב שיש לך על השפתיים לפני שאתה מדבר אליי כי אני גדול ממך בהרבה ודבר שני כמו שאמרתי אתה ילד מפגר ומסכן שמושפע מהפייסבוק ונותן לבנות תשומת לב מופרזתתפסיק להתרפס בפני בחורות ממוצעות יא ילד מסכן ואז תראה שהם יבואו אליך מה לא מובן? תפסיק לתת להם צומי כבר זה מראה שאתה לא גבר
    עשיתי מה שייעצת..
    אני בקשר עם בחורה כבר שבוע (יצאתי איתה והיה סקס), ואנחנו מאז מדברים כל יום בטלפון ואנחנו נפגשים שוב היום. (קבענו להפגש כבר מלפני 3 ימים).

בקיצור אתמול היה יום שלם שלא דיברתי איתה בכלל (חיכיתי שהיא תשלח הודעה) והיא לא שלחה.
    היום בבוקר היא שלחה.

עכשיו לשאלות שלי:

1. הייתי צריך לשלוח לה אתמול הודעה ראשון משהו בסגנון "בוקר טוב" כמו שהיא שולחת לי וכאלה?
    או שזה מתרפס בטירוף כמו שאמרת.. כי לדעתי אין מצב בעולם שאני אשלח לה דבר כזה כי היא לא חברה שלי או משהו אז.. עשיתי נכון?

2. מעכשיו לעשות מה שאתה אומר?
    פשוט אם יש משיכה מבחורה (כמו שאמרתי יצאנו והיה אקשן אז מן הסתם שתהיה ממנה משיכה אלי), אז עדיין לא לתת לה צומי ומשהו מיוחד גם אם אני יודע בוודאות שהיא רוצה אותי? הרי בסוף היא תחשוב "אני היחידה ששולחת הודעות ומנג'סת והוא עצמו בחיים לא מתחיל או נותן צומי אז הוא לא רוצה אותי.."
    הבנת? אני לא מצליח למצוא ת'איזון בין "לא לתת צומי" לבין "לתת צומי כשצריך" ואני לא רוצה שבחורות יבינו את זה כ"טוב הוא לא רוצה אותי כי הוא לא נותן לי צומי".
    נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 29-05-2014 בשעה 16:04.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    עשיתי מה שייעצת..
    אני בקשר עם בחורה כבר שבוע (יצאתי איתה והיה סקס), ואנחנו מאז מדברים כל יום בטלפון ואנחנו נפגשים שוב היום. (קבענו להפגש כבר מלפני 3 ימים).

בקיצור אתמול היה יום שלם שלא דיברתי איתה בכלל (חיכיתי שהיא תשלח הודעה) והיא לא שלחה.
    היום בבוקר היא שלחה.

עכשיו לשאלות שלי:

1. הייתי צריך לשלוח לה אתמול הודעה ראשון משהו בסגנון "בוקר טוב" כמו שהיא שולחת לי וכאלה?
    או שזה מתרפס בטירוף כמו שאמרת.. כי לדעתי אין מצב בעולם שאני אשלח לה דבר כזה כי היא לא חברה שלי או משהו אז.. עשיתי נכון?

2. מעכשיו לעשות מה שאתה אומר?
    פשוט אם יש משיכה מבחורה (כמו שאמרתי יצאנו והיה אקשן אז מן הסתם שתהיה ממנה משיכה אלי), אז עדיין לא לתת לה צומי ומשהו מיוחד גם אם אני יודע בוודאות שהיא רוצה אותי? הרי בסוף היא תחשוב "אני היחידה ששולחת הודעות ומנג'סת והוא עצמו בחיים לא מתחיל או נותן צומי אז הוא לא רוצה אותי.."
    הבנת? אני לא מצליח למצוא ת'איזון בין "לא לתת צומי" לבין "לתת צומי כשצריך" ואני לא רוצה שבחורות יבינו את זה כ"טוב הוא לא רוצה אותי כי הוא לא נותן לי צומי".
    אתה אל תעשה כלום. זו היא עם ה200+ אפשרויות ולא אתה. עם היא באמת רוצה אותה היא בוא אליך כמו שאמרתי. עם היא באה אליך = היא רוצה אותך. עם לא = זה לא היה עוזר לך לרדוף אחריה

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

בעצם תמחוק את מה שאמרתי. הסיפור שלך שונה. אתה כבר זיינת אותה מה שאומר שאתם בסוג של יחסים

שאני מתכוון לא לתת צומי אני מתכוון לבחורות שעוד אין להם כלום איתך

עם היא כבר איתך אז אין בעיה לשלוח לה הודעות. אבל לא להגזים רק

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ברוך
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ

בעצם תמחוק את מה שאמרתי. הסיפור שלך שונה. אתה כבר זיינת אותה מה שאומר שאתם בסוג של יחסים

שמע היום בעבודה בפיצה הייתי מישהי נחמדה שעשתה לי עיניים בקטנה אז עשיתי מה שכתבתה ולא התייחסתי ומהר מאוד היא התקררה ואז כשאני ניסיתי ליצור קשר עין היא הזיזה תראש... קיצר לא נראה לי השיטה שלך עובדת

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

כן זה מה שחשבתי..
    ואתה צודק ב100% עם ה"היא זאת שיש לה 200+ אפשרויות" ככה זה עם כל אישה, מה קשה לסניה או לכובעים אחרים להבין את זה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

שמע היום בעבודה בפיצה הייתי מישהי נחמדה שעשתה לי עיניים בקטנה אז עשיתי מה שכתבתה ולא התייחסתי ומהר מאוד היא התקררה ואז כשאני ניסיתי ליצור קשר עין היא הזיזה תראש... קיצר לא נראה לי השיטה שלך עובדת
    תגיד ילד הבנת הנקרא אתה יודע? מה זה עשתה לך עיניים קודם כל? לא כל בחורה שמסתכלת עליך רוצה אותך. היא חייכה אליך? עם לא אז היא לא רוצה אותך. ותקרא שוב מה שאמרתי שעם בחורה מחייכת אליך אתה צריך לתקוף ולהיות הכי ישיר. מה שהתכוונתי זה שצריך להיות קר לבחורה שלא מראה בך סימני עניין ולא לתת לה שום יחס מיוחד לא כמו ההומואים מהפיקאפ שאומרים שצריך ללכת לכל אחת לא משנה מה ולהתחיל לזיין לה ת'שכל עם שאלות מפגרות

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

תגיד ילד הבנת הנקרא אתה יודע? מה זה עשתה לך עיניים קודם כל? לא כל בחורה שמסתכלת עליך רוצה אותך. היא חייכה אליך? עם לא אז היא לא רוצה אותך. ותקרא שוב מה שאמרתי שעם בחורה מחייכת אליך אתה צריך לתקוף ולהיות הכי ישיר. מה שהתכוונתי זה שצריך להיות קר לבחורה שלא מראה בך סימני עניין ולא לתת לה שום יחס מיוחד לא כמו ההומואים מהפיקאפ שאומרים שצריך ללכת לכל אחת לא משנה מה ולהתחיל לזיין לה ת'שכל עם שאלות מפגרות
    אני אישית חושב שאתה טועה קצת בזה שאתה אומר "לתקוף ולהיות הכי ישיר"..
    אם בחורה צוחקת ובאמת מראה עניין אין טעם ישר לקפוץ עליה, זה כמו לשדר שאתה נואש ונדלק מהבחורה הראשונה שנדלקת עליך.
    לדעתי עדיף לא להתייחס בהתחלה ולשמור את היחס לאחר כך..

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    אני אישית חושב שאתה טועה קצת בזה שאתה אומר "לתקוף ולהיות הכי ישיר"..
    אם בחורה צוחקת ובאמת מראה עניין אין טעם ישר לקפוץ עליה, זה כמו לשדר שאתה נואש ונדלק מהבחורה הראשונה שנדלקת עליך.
    לדעתי עדיף לא להתייחס בהתחלה ולשמור את היחס לאחר כך..
    זה מאוד מאוד מסובך כל העניין. בעיקרון העיקרון של לא לתת תשומת לב כן נכון ומעלה את הסיכויים שלך. העניין הוא שאנחנו כיום במצב כל כך גרוע שבחורה יכולה פשוט ללכת לאחד מ300+ האפסים שמלקקים לה את החריץ 24/7 מתי שבא לה. ולשים עליך פס. ותודה לפמיניזם ולאבירים הלבנים המסריחים שגרמו למצב הזה. כל יום זה רק הולך ומחמיר. עוד 20 שנים יבנו פה מסגדים לנשים.

בת'כלס. אין באמת דרך שהיא מושלמת ושתבטיח לך הצלחה מושלמת. אנחנו לא סניה ההומו וההבטחות שווא שלו. צריך להיות ריאליסטיים. אנחנו חיים בעידן שהוא גיהנום למין הגברי הדבר הכי טוב שאפשר לעשות זה לא לתת שום צומי. להיראות טוב ולחכות למשהו טוב. אין ברירה. אגב אל תאמין לכל מיני וואנאביז שמספרים לך שהם זיינים. היחידים שבאמת זיינים הם ה10% של דוגמנים מטר 85 פלוס עם פרצוף 8+ וגוף ענקי

אני אפילו ראיתי מישהו כזה שיש לו נתונים של דוגמן שמתקשה. רוב הגברים פשוט ישמחו שמישהי אחת תשים עליהם ואז הם יתמסדו איתה לתמיד וזהו

הקטע הוא שהיו לי קטעים שנתנו לי סימנים ובאתי והתחלתי והלך טוב מאוד אבל בגלל שהייתי במקום הלא נכון בזמן הלא נכון זה לא הלך. למשל באוטובוס בדרך לבסיס. זורם ופתאום היא מגיעה לתחנה וצריכה לרדת. שכחתי לבקש מספר. וגם עם הייתי. אלוהים יודע איפה היא גרה

עוד סיפור בדיוק אותו דבר בזמן שהייתי בחר''פ חיכיתי בתור ובחורה פתאום התחילה לדבר איתי והיתה זרימה טובה אבל לא יכלתי לעשות כלום כי היו שם עוד אנשים. ולא היה שום מקום פרטי

בעייתי מאוד כל העניין הזה. כל סיטואציה זה משהו שונה וצריך לדעת לתמרן בין דברים. מאוד מאוד קשה.

צריך להיות במקום פרטי שרק אתה והיא תהיו. נגיד באיזה משרד סגור. היא מחייכת אליך. אתה יכול להרשות לעצמך להתחיל ללטף אותה בעדינות בהתחלה ולאט לאט להגיע לעיקר. (וצריך שיהיה מנעול כמובן שתוכל לנעול)

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect