קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיייי נשים זה לא הגיונייייי זה טירוףףף
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 28-07-2006, 15:02
  2. [קונה] חתימה של נשים (תמונות בפנים) 50 נק'
    על ידי XpoNdic בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 22-07-2006, 08:36
  3. נשים זה עם כזה מסבך
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-06-2006, 04:32
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 20-04-2006, 23:39
  5. מה קורה נשים<?!
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 21-03-2006, 07:57
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

נשים הן שקרניות.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל נשים הן שקרניות.

היי ממש עצוב לי שהכל מת פה. שמעתי שמשהו קרה עם טיילר, שחשפו אותו או משהו כזה, נשמע מעניין וחבל שפספסתי. עוד יותר חבל שהוא ערך את כל הדברים שלו וכתב "slats slats slats". בכל מקרה גם אם הפורום נהיה 2 אנשים וחצי שפעילים בכל זאת שווה שההצגה תימשך.

הפעם ברשותכם שוב ניגע קצת בנושא העיקרי בפורום: מראה חיצוני VS גיים, וגם על דברים אחרים שלא בטוח עלו כאן. אני נשמע קצת כמו כובע אני יודע, אבל לדעתי אתם תאהבו את מה שיש לי להגיד.

אז ככה, בואו אני אספר לכם משהו על נשים.
    נשים פועלות לפי הרגש. גברים פועלים על פי לוגיקה.
    מה זה אומר? שהגבר יחשוב בצורה הגיונית מה יצא לו מהבחורה המועמדת לזיון/קשר - כוסית (בדרך כלל זו הסיבה שבחר לזיין דווקא אותה).
    והבחורה, לא תחשוב בצורה הזאת. הבחורה תלך רק אבל רק לפי הרגשות שלה.

בואו אני אתן לכם דוגמא.
    אם תלכו לבחורה הכי מצויה שיש ותשאלו אותה איזה בחור היא רוצה שיפרק לה תצורה,
    היא תמיד תשקר ותגיד - "אני רוצה גבר ג'נטלמן, שמתנהג אליי יפה, שפותח לי את הדלת לאוטו, שלוקח אותי לארוחה רומנטית ואומר לי שאני הכי יפה בעולם".

הגיונית, יכול להיות שזה באמת מה שהיא רוצה. הגיונית!
    אבל בכללי, אני לא מאמין להגיון שלה. כי היא בחורה והיא שקרנית.
    היא רוצה את המניאק. הגבר המניאק, הוא תמיד הגבר שיזכה בה. ולמה? כי הוא האחד שמפעיל אצלה רגש.

רק להמחשה - אם אתם צריכים לבחור האם לאכול המבורגר או סלט: הגיונית, אתם בטוחים שהסלט הוא הדבר הכי טוב, כי הוא בריא. אבל הרגש שלכם אומר לכם לאכול את ההמבורגר. אתם מתפתים אליו ולא אל הסלט. הוא חסר טעם ומשעמם.

אם נתייחס רגע לLMS:
    מראה, כסף וסטטוס אלה שלושה דברים הגיוניים שבגללם בחורה תרצה אותך. אבל הן סיבות הגיוניות.
    מה שאומר שאם אתה תנסה לשכנע בחורה שכדאי לה לצאת איתך, היא בחיים לא תצא איתך.
    גם אם היא תשתכנע והגיונית תחשוב שלהיות איתך זה הדבר הנכון לעשות היא לא תעשה זאת.
    גם אם היא תחשוב לעצמה "וואו. ממש ממש כדאי לי להזדיין איתו. משתלם!" היא לא תקנה את זה. היא צריכה להרגיש.

אם אתה תגיד לה כמו רשימת מכולת "אני מצליח, יש לי המון כסף, אני כוסון על, אני מתייחס יפה אל נשים, אני בנאדם מדהים, כדאי מאוד להיות איתי". הגיונית, הוא צודק. כדאי להיות איתו. אבל הוא לא מרגש את הבחורה.
    ולכן, אי אפשר לעולם להשיג בחורה רק על ידי אלמנטים קבועים שלך כבנאדם.

אם בחורה תבוא אליכם ותציג בפניכם רשימה של הסיבות שכדאי לזיין אותה שבטח יהיו משהו כמו "גומרת מהר, ציצים גדולים, שוקלת 46 עושה סקוואטים קבוע ועפה הביתה מחר ישר על הבוקר" - כן. אתם תקחו אותה באותו רגע. כמו שאמרתי, אתם גברים, ואתם מונעים על לוגיקה.

עכשיו...אני לא אומר שLMS זה שטויות במיץ. אם תהיו כוסונים עשירים ומקובלים אתם כן תשיגו הרבה יותר בנות. אני רק הבהרתי את הנקודה הספציפית שלי. ואכן, אם אתה מכוער, לא מקובל חברתית, ועובד בבורגראנץ' בגיל 30 בעודך גר עם ההורים, כן, זה הולך לפגוע בבחורות. בחורות כן רוצות איש מצליח. הגיונית כן? אבל...הן שקרניות.
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 31-05-2014 בשעה 15:08.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

Exclamation

קצת טעויות אחי.. יש לך מקור שמוכיח שבנות פועלות לפי "רגש" ??
    מה עם 90% מהנשים בעולם שהן גולד דיגריות שפשוט מחפשות את הבוגר טכניון כדי להתלבש לו על המאסטרקארד?
    "הוא מפעיל אצלי רגש אבל..... אין לו רשיון"
    "הוא מפעיל אצלי רגש אבל........ אין לו כסף לפנק אותי"

נראה לך באמת מישהי תלך למישהו כזה אחי??

בוא נגיד שצדקת פה בכמה מהדברים כי באמת לא הכל שחור ולבן, אבל וואלה מה שאמרת על השמן בן ה30 המכוער שעובד במקדונלס.. חח לאחד כזה אין באמת סיכוי בחיים אחי.

הוא לא מפעיל שום רגש אצל שום אישה חוץ מרגש של גועל.

בקיצור ידוע שNICE GUYS FINISH LAST זאת הקלישאה הכי ידועה בעולם, אבל זה לא אומר שאם אתה 0/10 וBAD GUY אתה תזיין חח

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

הפוסט שלך באמת כובעי והוא חצי נכון

בחור שמקובל מאוד במצב חברתי,שנראה ממש טוב ובנוסף

אתה מתסכל על זה מפרספקטיבה של הבחור המניאק\הבחור הטוב(שמוכן לעשות הכל בשבילה) שמהתחלה כבר לא נכונה.כי כש LMS נכנס לתמונה,הכל משתנה.תן לבחור המניאק חרא סטטוס,חרא מראה,עני ונניח שהוא באמת מפעיל רגשות ענקיים אצל הבחורה(הגיוני,ודברים כאלו באמת קורים בחיים האמיתיים) והוא יוצא איתה,אבל אז תכניס לתמונה את הבנאדם השלישי,שבמקרה מאוד מוצלח כמעט בכל אספקט והוא נראה ממש טוב.(פה אני יעשה סוגריים ענקיים לשנייה כדי להוסיף עוד קצת לסיפור ולנקודה שלי,אנשים מוצלחים כמעט ואף פעם לא ילכו לשכנע מישהו משהו,מאוד נדיר שיש אנשים כאלו שהצליחו והם עדיין מנסים לשכנע מישהו במילים,אז לא הבנתי את הקטע של השכנוע שלך).נמשיך בסיפור,הבחור היפה והמצליח נכנס לסיפור ומזיין אותה מהצד.ואז היא חוזרת לחיים האמיתיים והרגילים שלה בלי שאף אחד שם לב למה שהיא עשתה.וכנראה שגם היא לא הבינה אפילו מה היא עשתה,כי היא עשתה את זה בגלל שהבחור הזה נתן לה להרגיש משהו(כן כן,פה אתה צודק,זה למה אמרתי לך שאתה חצי צודק)משהו שהאחר לא הצליח לתת לה להרגיש.

לקחת את הבחור המניאק שנראה טוב ושמצליח ברוב הדברים שהוא עושה בחיים וחתכת אותו לחצי.לקחת את מה שנראה לך טוב לעיין,או משהו שנראה היה מעניין ומשהו שהיה יכול להוציא אותך כמו מישהו שמבין משהו עם בחורות וכתבת על זה פה כתבה.

להתמקד במה שאתה רוצה לא בהכרח אומר שזה נכון במיוחד שהניסיון כנראה לא הגיע מהחיים האמיתיים אלא סתם אוננות מנטאלית שכנראה באה לך או ממישהו אחר.

סמוך עליי,כש LMS שלך גבוה,הבחורה תסתדר עם עצמה ככה שהיא בעצמה תמצא לעצמה סיבה למה היא רוצה לזיין אותך או לצאת איתך.

"נשים פועלות לפי הרגש. גברים פועלים על פי לוגיסטיקה."

אולי הדבר היחידי שנכון פה במאמר הזה,כל השאר זה בלהבלה חסר טעם.אתה ילד בן 15-16 ואתה מנסה להדריך פה גברים 18-24 שיש להם ניסיון עם בחורות יותר גדולות ממה שאתה רגיל אליו,שיוצאים לקלובים ולמועדונים,ורואים עולם אחר שאתה לא רואה.

IRRELEVANT.

נ.ב סליחה אם יצאתי תוקפני אחי,אתה פשוט ילד ורואים את זה דרך המאמר שלך,לא משנה כמה אתה חושב שאתה יודע הכל וכמה גדול מנטאלית אתה חושב שאתה,אתה לא.

בהצלחה בהמשך ויום טוב

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אני לא מתיימר להיות איזה מורה מאסטר
    רק משתף אתכם במה שלמדתי בנסיון שלי. מקווה שמישהו למד מזה משהו
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ילד אתה לא יודע על מה אתה מדבר. בוא אני יסביר לך איך כל העניין עובד ופשטות. אישה = טונות של צומי 200+ גברים נואשים שמתחננים לתשומת לב ממנה כל דקה בחיים שלה.

גבר = זבל (אלה עם הוא 8+ המראה שלו)

הבנת?

עכשיו. נשים הן שטחיות ועם סטנדרטים גבוהים בגלל מה שתיארתי למעלה. טונות של תשומת לב. מאז שהם קטנות. גברים אפסים שמוכנים לעשות הכל כדי להריח את הפלוץ המסריח שלהן. וכתוצאה מזה הן גודלות להיות שטחיות עם אופי זבל. בדיוק כמו ילד מפונק שגודל להיות חרא של בנאדם כי ההורים שלו קנו לו מתנות כל החיים שלו

עכשיו למה אישה באמת אומרת שגבר צריך להיות ג'נטלמן ובלה בלה בלה.? בגלל שנשים מתות על גברים שמתרפסים בפניהן. ומתייחסים אליהן כמו מלכות. הם רוצות עוד ועוד ועוד מזה. ורוב הגברים מאוד טיפשים ונופלים במלכודת הזאת. איך אתה חושב שנשים היו מגיבות עם רכבת הצומי היומית שלהן היתה נפסקת?

זה ברור לגמרי למה בחורות לא נמשכות לגברים רפסנים כאלו והופכת אותם לידידים. זו התנהגות לא גברית ופאטתית. גבר אמיתי צריך להיות חזק אופי ולא להתרפס בפני בחורה אף פעם. גבר בכלל לא אמור להיות בקשר עם בחורה שלא מראה בו עניין.

הסיבה שאתם שוב נופלים ונופלים ונופלים ואתם לא קולטים את זה זה כי אתם לא מצליחים לצאת מהקופסא. אנחנו חיים בעולם שיוויוני. נשים הם בני אדם כמוך בדיוק. אז תחשוב שנייה בהיגיון. זה נראה לך תקין שבחורה ממוצעת תקבל כל כך הרבה תשומת לב רק בגלל שיש לה כוס בזמן שגבר ממוצע לא?

עברתם שטיפת מוח פמיניסטית מגיל קטן שהגבר הוא זבל ולכן הוא צריך ללכת ולהתרפס בפני בחורה ולהתחנן שהיא תיגע בו. חשבתם לעצמכם שנייה שגם לכם יש ערך?

אנשים אומרים שהאופי חשוב וזה נכון. האופי מאוד חשוב. רק שזה לא האופי שכל ההומואים מהפיקאפ מדברים עליו. ללכת לבחורה ככה שלא נתנה לך שום סימן של התעניינות ולהתחיל לשאול אותה שאלות מטומטמות ולנסות לעשות פוזות בכוח זה אופי עלוב. לא גברי מתרפס ולא מושך

האופי שבאמת מושך נשים זה אופי יותר חזק ויותר אדיש אליהם. גבר שלא נותן תשומת לב לבחורה סתם ככה ושלא מתרפס בפניה ומוכן להוריד את הירח בשביל קצת צומי ממנה. כזה אופי מושך מאוד בחורות. אני ראיתי את זה. עכשיו ברור שזה לא חד משמעי כן. עם אתה נראה מכוער ממש ואתה ככה סביר להניח שזה לא יעבוד. אבל עם אתה נראה ממוצע לפחות אז יספיק לך כדי ליצור משיכה.

אני לא אומר שצריך להיות לגמרי אדיש. צריך להיות אדיש ברמה נכונה. לא לתת לבחורה שום תשומת לב מיוחדת. תבינו. בחורה = כמו כל גבר עד שהראתה בך עניין. ככה אתה צריך להתייחס אליה. למה מי היא בכלל שתקבל יחס מיוחד? ככה אתם צריכים לחשוב.

עם היא באה ומראה לך סימנים של עניין. רק אז אתה צריך מה שנקרא ''להתחיל איתה'' אבל אתה צריך להיות הכי ישיר שבעולם. בלי כל מיני שאלות מטומטמות וכל הזבל הזה שמספרים בפיקאפ. כי זה מה שמצופה ממך בתור גבר

זה לא נקרא להיות מניאק. אף אחד לא משיג בחורה עם הוא הולך ומקלל אותה ויורק לה בפנים. זה פשוט לא להיות אפס שמתרפס בפניה רק בגלל שיש לה כוס

אתה לא עושה את זה בשביל למשוך או לא למשוך אתה עושה את זה כי לנשים לא מגיע כל התשומת לב הזאת. גברים בשנות ה50-60 היו מתנהגים ככה אוטומטית. ולא עניין אותם בכלל. באותה תקופה יכולת להיות מחוזר מאוד אפילו עם נראית ממוצע. מה שקרה ב30 שנה האחרונות זה מסרים פמיניסטיים קיצוניים בכל סרט וסדרה שמספרים לך שאתה צריך להתרפס בפני האישה בשביל להשיג אותה ושהיא מלכה לא משנה מה היא עושה.

אנשים שנולדים לזבל הזה. אתם יודעים כל סרטי ה''אני בתול ואני צריך לעשות ככה וככה כדי שכבוד המלכה תשים עליי'' כמו אמריקן פאי וכו'. אנשים שגודלים לתוך וזה ורואים את זה מרגע שהיו קטנים נשטף להם המוח לתמיד ואז קשה מאוד לצאת מהתבנית הזאת. אפילו אני שאני RED PILLED את עצמי עד למקסימום עדיין קשה לי לעכל את העובדה שאני שווה בתור בן אדם לאישה.

כל מה שאתה צריך זה למקסם את המראה שלך. לבנות גוף שימשוך בנות.קצת קעקועים אולי. ולהיות אדיש אליהן. ולא לתת להם תשומת לב מיוחדת ותאמין לי הן יבואו אליך. אני לא אומר שתהיה זיין אבל לא יכול להיות שעם תתנהג ככה אף אחת בכלל לא תבוא אליך

אתה צריך להתחיל עם בחורה רק עם היא הראתה לך סימנים של התעניינות. אתה רואה בחורה פתאום מחייכת אליך אז תגיד לה ''היי'' ותראה שזה יזרום. אף פעם אל תפנה לבחורה שלא הראתה בך עניין. פשוט מאוד. בזבוז זמן. כל מי שעושה את זה אוטומטית נכנס לפריינדזון

כל הזיינים האמיתיים שפגשתי בחיים שלהם הם אנשים כאלה. לא כולם נראים כזה טוב פשוט שיש להם אופי חזק ולא מתרפסים. אני נדפקתי כי עד שקלטתי את זה כבר הפרופסיה שלקחתי דפקה לי את הגוף. בחורות באו אליי והיו ישירות איתי אבל לא היה לי ברירה אלה להעיף אותן כי לא היה לי שום חשק מיני

זהו מקווה שקלטתם את זה

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    ילד אתה לא יודע על מה אתה מדבר. בוא אני יסביר לך איך כל העניין עובד ופשטות. אישה = טונות של צומי 200+ גברים נואשים שמתחננים לתשומת לב ממנה כל דקה בחיים שלה.

גבר = זבל (אלה עם הוא 8+ המראה שלו)

הבנת?

עכשיו. נשים הן שטחיות ועם סטנדרטים גבוהים בגלל מה שתיארתי למעלה. טונות של תשומת לב. מאז שהם קטנות. גברים אפסים שמוכנים לעשות הכל כדי להריח את הפלוץ המסריח שלהן. וכתוצאה מזה הן גודלות להיות שטחיות עם אופי זבל. בדיוק כמו ילד מפונק שגודל להיות חרא של בנאדם כי ההורים שלו קנו לו מתנות כל החיים שלו

עכשיו למה אישה באמת אומרת שגבר צריך להיות ג'נטלמן ובלה בלה בלה.? בגלל שנשים מתות על גברים שמתרפסים בפניהן. ומתייחסים אליהן כמו מלכות. הם רוצות עוד ועוד ועוד מזה. ורוב הגברים מאוד טיפשים ונופלים במלכודת הזאת. איך אתה חושב שנשים היו מגיבות עם רכבת הצומי היומית שלהן היתה נפסקת?

זה ברור לגמרי למה בחורות לא נמשכות לגברים רפסנים כאלו והופכת אותם לידידים. זו התנהגות לא גברית ופאטתית. גבר אמיתי צריך להיות חזק אופי ולא להתרפס בפני בחורה אף פעם. גבר בכלל לא אמור להיות בקשר עם בחורה שלא מראה בו עניין.

הסיבה שאתם שוב נופלים ונופלים ונופלים ואתם לא קולטים את זה זה כי אתם לא מצליחים לצאת מהקופסא. אנחנו חיים בעולם שיוויוני. נשים הם בני אדם כמוך בדיוק. אז תחשוב שנייה בהיגיון. זה נראה לך תקין שבחורה ממוצעת תקבל כל כך הרבה תשומת לב רק בגלל שיש לה כוס בזמן שגבר ממוצע לא?

עברתם שטיפת מוח פמיניסטית מגיל קטן שהגבר הוא זבל ולכן הוא צריך ללכת ולהתרפס בפני בחורה ולהתחנן שהיא תיגע בו. חשבתם לעצמכם שנייה שגם לכם יש ערך?

אנשים אומרים שהאופי חשוב וזה נכון. האופי מאוד חשוב. רק שזה לא האופי שכל ההומואים מהפיקאפ מדברים עליו. ללכת לבחורה ככה שלא נתנה לך שום סימן של התעניינות ולהתחיל לשאול אותה שאלות מטומטמות ולנסות לעשות פוזות בכוח זה אופי עלוב. לא גברי מתרפס ולא מושך

האופי שבאמת מושך נשים זה אופי יותר חזק ויותר אדיש אליהם. גבר שלא נותן תשומת לב לבחורה סתם ככה ושלא מתרפס בפניה ומוכן להוריד את הירח בשביל קצת צומי ממנה. כזה אופי מושך מאוד בחורות. אני ראיתי את זה. עכשיו ברור שזה לא חד משמעי כן. עם אתה נראה מכוער ממש ואתה ככה סביר להניח שזה לא יעבוד. אבל עם אתה נראה ממוצע לפחות אז יספיק לך כדי ליצור משיכה.

אני לא אומר שצריך להיות לגמרי אדיש. צריך להיות אדיש ברמה נכונה. לא לתת לבחורה שום תשומת לב מיוחדת. תבינו. בחורה = כמו כל גבר עד שהראתה בך עניין. ככה אתה צריך להתייחס אליה. למה מי היא בכלל שתקבל יחס מיוחד? ככה אתם צריכים לחשוב.

עם היא באה ומראה לך סימנים של עניין. רק אז אתה צריך מה שנקרא ''להתחיל איתה'' אבל אתה צריך להיות הכי ישיר שבעולם. בלי כל מיני שאלות מטומטמות וכל הזבל הזה שמספרים בפיקאפ. כי זה מה שמצופה ממך בתור גבר

זה לא נקרא להיות מניאק. אף אחד לא משיג בחורה עם הוא הולך ומקלל אותה ויורק לה בפנים. זה פשוט לא להיות אפס שמתרפס בפניה רק בגלל שיש לה כוס

אתה לא עושה את זה בשביל למשוך או לא למשוך אתה עושה את זה כי לנשים לא מגיע כל התשומת לב הזאת. גברים בשנות ה50-60 היו מתנהגים ככה אוטומטית. ולא עניין אותם בכלל. באותה תקופה יכולת להיות מחוזר מאוד אפילו עם נראית ממוצע. מה שקרה ב30 שנה האחרונות זה מסרים פמיניסטיים קיצוניים בכל סרט וסדרה שמספרים לך שאתה צריך להתרפס בפני האישה בשביל להשיג אותה ושהיא מלכה לא משנה מה היא עושה.

אנשים שנולדים לזבל הזה. אתם יודעים כל סרטי ה''אני בתול ואני צריך לעשות ככה וככה כדי שכבוד המלכה תשים עליי'' כמו אמריקן פאי וכו'. אנשים שגודלים לתוך וזה ורואים את זה מרגע שהיו קטנים נשטף להם המוח לתמיד ואז קשה מאוד לצאת מהתבנית הזאת. אפילו אני שאני RED PILLED את עצמי עד למקסימום עדיין קשה לי לעכל את העובדה שאני שווה בתור בן אדם לאישה.

כל מה שאתה צריך זה למקסם את המראה שלך. לבנות גוף שימשוך בנות.קצת קעקועים אולי. ולהיות אדיש אליהן. ולא לתת להם תשומת לב מיוחדת ותאמין לי הן יבואו אליך. אני לא אומר שתהיה זיין אבל לא יכול להיות שעם תתנהג ככה אף אחת בכלל לא תבוא אליך

אתה צריך להתחיל עם בחורה רק עם היא הראתה לך סימנים של התעניינות. אתה רואה בחורה פתאום מחייכת אליך אז תגיד לה ''היי'' ותראה שזה יזרום. אף פעם אל תפנה לבחורה שלא הראתה בך עניין. פשוט מאוד. בזבוז זמן. כל מי שעושה את זה אוטומטית נכנס לפריינדזון

כל הזיינים האמיתיים שפגשתי בחיים שלהם הם אנשים כאלה. לא כולם נראים כזה טוב פשוט שיש להם אופי חזק ולא מתרפסים. אני נדפקתי כי עד שקלטתי את זה כבר הפרופסיה שלקחתי דפקה לי את הגוף. בחורות באו אליי והיו ישירות איתי אבל לא היה לי ברירה אלה להעיף אותן כי לא היה לי שום חשק מיני

זהו מקווה שקלטתם את זה
    1. אחי אני מסכים איתך מילה במילה וכל מה שאמרת כאן הוא 100% נכון וזאת המציאות הכואבת
    2. שמח להכיר אותך David Gandy אחלה שם למשתמש טרול רק חבל שסניה פלצן ולא מסוגל לדבר שנייה ברצינות על הנושאים האלה
    נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 28-05-2014 בשעה 19:12.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    1. אחי אני מסכים איתך מילה במילה וכל מה שאמרת כאן הוא 100% נכון וזאת המציאות הכואבת
    2. שמח להכיר אותך David Gandy אחלה שם למשתמש טרול רק חבל שסניה פלצן ולא מסוגל לדבר שנייה ברצינות על הנושאים האלה
    חח הוא יודע את כל מה שדיברתי עליו בגלל זה הוא התחמק כל הזמן מלענות לי. אני די בטוח שהוא הומו ומה שאכפת לו זה רק לעשות כסף על בתולים מסכנים. אפילו שקטלתי לו את הצורה הוא עדיין בא וניסה למכור לי את הקורס המעפן שלו.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

חח הוא יודע את כל מה שדיברתי עליו בגלל זה הוא התחמק כל הזמן מלענות לי. אני די בטוח שהוא הומו ומה שאכפת לו זה רק לעשות כסף על בתולים מסכנים. אפילו שקטלתי לו את הצורה הוא עדיין בא וניסה למכור לי את הקורס המעפן שלו.
    מצד שני אי אפשר להאשים אותו.. כל הסקאם שלו בנוי על גישת הבתול, הגישה שהופכת 0 ל10 בדרך קסם (ברור שזה לא עובד), ומזה הוא מרוויח כסף.
    אז מראש הויכוח שלך איתו היה סגור מראש כי הוא בחיים לא היה מודה בזה כי הוא היה מפסיד את כל הלקוחות.

עכשיו איך תסביר את סניה?
    הבנאדם קירח מגיל 19 (CRING)
    גמד (177)
    ולא שזוף / שרירי בכלל ..

ועדיין כמו שהוא אמר יש לו 5K חברים, 5K עוקבים, ו"בנות שהוא מחליף יום כשהוא רווק) (להפתעתך אני כן מאמין לו על זה חח).

אז איך הוא עשה את זה עם כאלה נתונים?
    תוסיף לעניין שהוא גר עם אמא/סבתא עד גיל 23-24 והיה בלי אוטו/רישיון עד הגיל הזה בערך

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

מצד שני אי אפשר להאשים אותו.. כל הסקאם שלו בנוי על גישת הבתול, הגישה שהופכת 0 ל10 בדרך קסם (ברור שזה לא עובד), ומזה הוא מרוויח כסף.
    אז מראש הויכוח שלך איתו היה סגור מראש כי הוא בחיים לא היה מודה בזה כי הוא היה מפסיד את כל הלקוחות.

עכשיו איך תסביר את סניה?
    הבנאדם קירח מגיל 19 (CRING)
    גמד (177)
    ולא שזוף / שרירי בכלל ..

ועדיין כמו שהוא אמר יש לו 5K חברים, 5K עוקבים, ו"בנות שהוא מחליף יום כשהוא רווק) (להפתעתך אני כן מאמין לו על זה חח).

אז איך הוא עשה את זה עם כאלה נתונים?
    תוסיף לעניין שהוא גר עם אמא/סבתא עד גיל 23-24 והיה בלי אוטו/רישיון עד הגיל הזה בערך

עם הוא לא היה מפורסם אף אחת לא היתה שמה עליו בחיים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

אגב עוד משהו שרציתי להגיד. שמתם לב שערסים הם אף פעם לא אינסלים? לא משנה כמה מכוער הערס יהיה תמיד היה לו לפחות חברה אחת. למה זה? ערסים די דומים למה שתיארתי עם ההבדל שהם כן מתחילים עם כל מה שזז. יש להם אופי חזק מאוד ולא מפריע להם להידחות. רק שהם עושים את זה הם באים הכי ישיר שיש. בלי שאלות ומשחקים מטומטמים של מיתרוממים. ועם הם קולטים שהבחורה לא מעוניינת הם הולכים ועוברים לבחורה הבאה. והם עושים את זה מגיל 13 בערך. כל הבתולים שקוראים פיקאפ זה בדרך כלל אשכנזים שאת כל הילדות שלהם ביזבזו מול המחשב וזה למה הם לא יודעים להתנהג. אז שבתול מסכן שלמד אצל סניה מבזבז חודשים על בחורה אחת שלא מעוניינת בכל מיני משחקי קרוב - רחוק - אי שם בשמיים. ושטויות כאלה ערסים כבר התחילו עם איזה 300 בחורות שונות

ראיתם פעם ערס קורא ספר פיקאפ? ראיתם פעם ערסים מדברים על סארג'ים? יפה.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אגב עוד משהו שרציתי להגיד. שמתם לב שערסים הם אף פעם לא אינסלים? לא משנה כמה מכוער הערס יהיה תמיד היה לו לפחות חברה אחת. למה זה? ערסים די דומים למה שתיארתי עם ההבדל שהם כן מתחילים עם כל מה שזז. יש להם אופי חזק מאוד ולא מפריע להם להידחות. רק שהם עושים את זה הם באים הכי ישיר שיש. בלי שאלות ומשחקים מטומטמים של מיתרוממים. ועם הם קולטים שהבחורה לא מעוניינת הם הולכים ועוברים לבחורה הבאה. והם עושים את זה מגיל 13 בערך. כל הבתולים שקוראים פיקאפ זה בדרך כלל אשכנזים שאת כל הילדות שלהם ביזבזו מול המחשב וזה למה הם לא יודעים להתנהג. אז שבתול מסכן שלמד אצל סניה מבזבז חודשים על בחורה אחת שלא מעוניינת בכל מיני משחקי קרוב - רחוק - אי שם בשמיים. ושטויות כאלה ערסים כבר התחילו עם איזה 300 בחורות שונות

וואלה עכשיו כשאתה אומר את זה זה באמת נשמע הגיוני..
    כי אני באמת רואה ערסים מכוערים.. לא אומר ממוצעים אלא ממש מכוערים, ועדיין מזיינים

אבל מה אתה בעצם אומר פה?
    שאם תיקח את אותו אינסל שמשחק במחשב כל החיים ומכוער ומחוצ'קן, אם הוא יתנהג כמו ערס או כמו שאמרת "לשים זין על בחורות" זה יעזור לו? לא נראלי האמת..

יש פה יותר מידי סיבוכים בכל הדברים שאנחנו אומרים

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

וואלה עכשיו כשאתה אומר את זה זה באמת נשמע הגיוני..
    כי אני באמת רואה ערסים מכוערים.. לא אומר ממוצעים אלא ממש מכוערים, ועדיין מזיינים

אבל מה אתה בעצם אומר פה?
    שאם תיקח את אותו אינסל שמשחק במחשב כל החיים ומכוער ומחוצ'קן, אם הוא יתנהג כמו ערס או כמו שאמרת "לשים זין על בחורות" זה יעזור לו? לא נראלי האמת..

יש פה יותר מידי סיבוכים בכל הדברים שאנחנו אומרים
    עם הוא יטפל בחצ'קונים. ישתזף. ילך לחדר כושר. יעשה קעקועים אז יש לו סיכוי טוב

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

שמע רואים שקראת בפורום ב ERA של טיילר עוד ושהפנמת דברים(יפה מאוד וכל הכבוד),אבל הגישה שלך מול סניה הייתה על הפנים

הוא הוציא אותך ממש קטן לפניי כולם

אם היית יודע איך לדבר,היית משתיק אותו ואת הפאנז שלו

ואגב,ערסים הם אחלה בשביל לתפוס בנות וגם בשביל יציאות

פעם הייתי מסתובב הרבה איתם,אחת התקופות הכיפיות שלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    שמע רואים שקראת בפורום ב ERA של טיילר עוד ושהפנמת דברים(יפה מאוד וכל הכבוד),אבל הגישה שלך מול סניה הייתה על הפנים

הוא הוציא אותך ממש קטן לפניי כולם

אם היית יודע איך לדבר,היית משתיק אותו ואת הפאנז שלו

ואגב,ערסים הם אחלה בשביל לתפוס בנות וגם בשביל יציאות

פעם הייתי מסתובב הרבה איתם,אחת התקופות הכיפיות שלי
    ,
    HALO EFFECT OF PEACE

הוא קטל אותי כי כמה בתולים מסכנים ובנות שהוא בטח שילם להם ירדו עליי? הוא בכלל לא הגיב לשום דבר ממה שכתבתי. כל מה שהוא יכל לכתוב זה ירידות של ילד בן 5. אז איך הוא קטל אותי בדיוק? אמרתי לו כמה פעמים להגיב לי לעניין והוא לא עשה את זה.

אז עם בנאדם אחד אומר משהו נכון ו100 איש אומרים משהו לא נכון ה100 צודקים? וואו. לך תעשה גוגל ותלמד מה זה HALO EFFECT

לא חשבת אולי שהעובדה שקיבלתי כל כך הרבה תגובות עצבניות והעובדה שהם חסמו אותי אומרת משהו?

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

באמת איך הוא קטל אותו חחח? הוא אפילו לא ניהל איתו שיחה, אף אחד משם לא ניהל איתו שיחה.
    זה היה כמו לדבר על אתאיזם עם דתיים חרדיים.
    BALDING כותב להם מלא דברים בסגנון "למה להתחיל עם בחורה בלי סימני עניין ממנה? סתם להטריד אותה וזה נותן לה צומי ואגו ובגלל זה כל מיני מכוערות מסתובבות עם תחושה של אגו"
    וסניה רק עונה משהו בסגנון "אז אם אין ממנה חיוך לא להתחיל איתה?" ואחר כך משהו בסגנון "שנייה תנו לי לתקוע לו תמוח" וכל ה100 אחרים שמגיבים זה בסגנון "חחחחח סניה יתותח" "תגיד אתה בתול ילד נכון?" "אתה הומו? יצאת מהארון?"

אפילו לא היה שם בנאדם אחד שקם ואמר "וואלה שנייה חבר'ה יש משהו הגיוני במה שהוא אומר".

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,510 | הודעות: 8,151,092 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect