הייממש עצוב לי שהכל מת פה. שמעתי שמשהו קרה עם טיילר, שחשפו אותו או משהו כזה, נשמע מעניין וחבל שפספסתי. עוד יותר חבל שהוא ערך את כל הדברים שלו וכתב "slats slats slats". בכל מקרה גם אם הפורום נהיה 2 אנשים וחצי שפעילים בכל זאת שווה שההצגה תימשך.
הפעם ברשותכם שוב ניגע קצת בנושא העיקרי בפורום: מראה חיצוני VS גיים, וגם על דברים אחרים שלא בטוח עלו כאן. אני נשמע קצת כמו כובע אני יודע, אבל לדעתי אתם תאהבו את מה שיש לי להגיד.
אז ככה, בואו אני אספר לכם משהו על נשים.
נשים פועלות לפי הרגש. גברים פועלים על פי לוגיקה.
מה זה אומר? שהגבר יחשוב בצורה הגיונית מה יצא לו מהבחורה המועמדת לזיון/קשר - כוסית (בדרך כלל זו הסיבה שבחר לזיין דווקא אותה).
והבחורה, לא תחשוב בצורה הזאת. הבחורה תלך רק אבל רק לפי הרגשות שלה.
בואו אני אתן לכם דוגמא.
אם תלכו לבחורה הכי מצויה שיש ותשאלו אותה איזה בחור היא רוצה שיפרק לה תצורה,
היא תמיד תשקר ותגיד - "אני רוצה גבר ג'נטלמן, שמתנהג אליי יפה, שפותח לי את הדלת לאוטו, שלוקח אותי לארוחה רומנטית ואומר לי שאני הכי יפה בעולם".
הגיונית, יכול להיות שזה באמת מה שהיא רוצה. הגיונית!
אבל בכללי, אני לא מאמין להגיון שלה. כי היא בחורה והיא שקרנית.
היא רוצה את המניאק. הגבר המניאק, הוא תמיד הגבר שיזכה בה. ולמה? כי הוא האחד שמפעיל אצלה רגש.
רק להמחשה - אם אתם צריכים לבחור האם לאכול המבורגר או סלט: הגיונית, אתם בטוחים שהסלט הוא הדבר הכי טוב, כי הוא בריא. אבל הרגש שלכם אומר לכם לאכול את ההמבורגר. אתם מתפתים אליו ולא אל הסלט. הוא חסר טעם ומשעמם.
אם נתייחס רגע לLMS:
מראה, כסף וסטטוס אלה שלושה דברים הגיוניים שבגללם בחורה תרצה אותך. אבל הן סיבות הגיוניות.
מה שאומר שאם אתה תנסה לשכנע בחורה שכדאי לה לצאת איתך, היא בחיים לא תצא איתך.
גם אם היא תשתכנע והגיונית תחשוב שלהיות איתך זה הדבר הנכון לעשות היא לא תעשה זאת.
גם אם היא תחשוב לעצמה "וואו. ממש ממש כדאי לי להזדיין איתו. משתלם!" היא לא תקנה את זה. היא צריכה להרגיש.
אם אתה תגיד לה כמו רשימת מכולת "אני מצליח, יש לי המון כסף, אני כוסון על, אני מתייחס יפה אל נשים, אני בנאדם מדהים, כדאי מאוד להיות איתי". הגיונית, הוא צודק. כדאי להיות איתו. אבל הוא לא מרגש את הבחורה.
ולכן, אי אפשר לעולם להשיג בחורה רק על ידי אלמנטים קבועים שלך כבנאדם.
אם בחורה תבוא אליכם ותציג בפניכם רשימה של הסיבות שכדאי לזיין אותה שבטח יהיו משהו כמו "גומרת מהר, ציצים גדולים, שוקלת 46 עושה סקוואטים קבוע ועפה הביתה מחר ישר על הבוקר" - כן. אתם תקחו אותה באותו רגע. כמו שאמרתי, אתם גברים, ואתם מונעים על לוגיקה.
עכשיו...אני לא אומר שLMS זה שטויות במיץ. אם תהיו כוסונים עשירים ומקובלים אתם כן תשיגו הרבה יותר בנות. אני רק הבהרתי את הנקודה הספציפית שלי. ואכן, אם אתה מכוער, לא מקובל חברתית, ועובד בבורגראנץ' בגיל 30 בעודך גר עם ההורים, כן, זה הולך לפגוע בבחורות. בחורות כן רוצות איש מצליח. הגיונית כן? אבל...הן שקרניות.![]()

ממש עצוב לי שהכל מת פה. שמעתי שמשהו קרה עם טיילר, שחשפו אותו או משהו כזה, נשמע מעניין וחבל שפספסתי. עוד יותר חבל שהוא ערך את כל הדברים שלו וכתב "slats slats slats". בכל מקרה גם אם הפורום נהיה 2 אנשים וחצי שפעילים בכל זאת שווה שההצגה תימשך.
ציטוט ההודעה