קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיייי נשים זה לא הגיונייייי זה טירוףףף
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 28-07-2006, 14:02
  2. [קונה] חתימה של נשים (תמונות בפנים) 50 נק'
    על ידי XpoNdic בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 22-07-2006, 07:36
  3. נשים זה עם כזה מסבך
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-06-2006, 03:32
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 20-04-2006, 22:39
  5. מה קורה נשים<?!
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 21-03-2006, 06:57
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

נשים הן שקרניות. - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    ,
    HALO EFFECT OF PEACE

הוא קטל אותי כי כמה בתולים מסכנים ובנות שהוא בטח שילם להם ירדו עליי? הוא בכלל לא הגיב לשום דבר ממה שכתבתי. כל מה שהוא יכל לכתוב זה ירידות של ילד בן 5. אז איך הוא קטל אותי בדיוק? אמרתי לו כמה פעמים להגיב לי לעניין והוא לא עשה את זה.

אז עם בנאדם אחד אומר משהו נכון ו100 איש אומרים משהו לא נכון ה100 צודקים? וואו. לך תעשה גוגל ותלמד מה זה HALO EFFECT

לא חשבת אולי שהעובדה שקיבלתי כל כך הרבה תגובות עצבניות והעובדה שהם חסמו אותי אומרת משהו?
    אתה לא יכול לראות את התמונה הגדולה בגלל שאתה היית זה שנתקף

הוא לא הפסיק להביא לך הוכחות וקטל אותך בצורה יפה וקלאסית,כמו שצריך.כל מה שעשית היה לקלל אותו,ירידות וקטילות מהגרופיז שלו,לא היה לך שום טענה ושום תיאורייה שהיה אפשר לקחת ברצינות בגלל הקללות שלך,שמראות על חולשה רצינית

גם הניסיון העלוב שלך להוכיח לו שאתה מזיין או משיג ים בחורות נפל,"אני משיג ומזיין בחורות על ימין ושמאל,אתה טועה" תגיד לי שזה לא טיעון של ילד בכיתה ב'?כל מה שאתה מוכיח זה בדיוק ההפך ממה שאתה אומר.

תסמוך עליי שאנשים עם LMS גבוה לא מדברים ככה או אפילו קרובים בלדבר ככה

הוא גם הציע לך התערבות,וסירבת,אתה יכול לזיין לי או לו בשכל עד כמה שאתה לא צריך התערבות או להוכיח משהו למישהו,אבל תזכור שבנאדם מצליח היה עונה על האתגר ומנצח בלי להגיד מילה אחת.

ואני אומר לך את זה בתור מישהו שמסכים עם רוב הדברים שאמרת(שאפילו לא משהו שאתה אמרת,אלא טיילר ואנחנו),בקיצור יצאת ממש לא טוב בפניי כולם וגם הפסדת.מקווה שתלמד להתווכח ולדבר כמו שצריך,אתה תמנע מלא בעיות וחוסר נעימות

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    באמת איך הוא קטל אותו חחח? הוא אפילו לא ניהל איתו שיחה, אף אחד משם לא ניהל איתו שיחה.
    זה היה כמו לדבר על אתאיזם עם דתיים חרדיים.
    BALDING כותב להם מלא דברים בסגנון "למה להתחיל עם בחורה בלי סימני עניין ממנה? סתם להטריד אותה וזה נותן לה צומי ואגו ובגלל זה כל מיני מכוערות מסתובבות עם תחושה של אגו"
    וסניה רק עונה משהו בסגנון "אז אם אין ממנה חיוך לא להתחיל איתה?" ואחר כך משהו בסגנון "שנייה תנו לי לתקוע לו תמוח" וכל ה100 אחרים שמגיבים זה בסגנון "חחחחח סניה יתותח" "תגיד אתה בתול ילד נכון?" "אתה הומו? יצאת מהארון?"

אפילו לא היה שם בנאדם אחד שקם ואמר "וואלה שנייה חבר'ה יש משהו הגיוני במה שהוא אומר".
    ראית איך הוא דיבר?"אני זיין על,אני מזיין כל יום,כולכם טועים,אני צודק ואתם כולכם הומואים"

מה זאת הגישה הזאת?מי ירצה בכלל להתחיל שיחה עם בנאדם מטורלל כזה?הוא קישט תאורייה הגיונית,נכונה ויפה בשטויות שלו ובגישה המגעילה שלו

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    ראית איך הוא דיבר?"אני זיין על,אני מזיין כל יום,כולכם טועים,אני צודק ואתם כולכם הומואים"

מה זאת הגישה הזאת?מי ירצה בכלל להתחיל שיחה עם בנאדם מטורלל כזה?הוא קישט תאורייה הגיונית,נכונה ויפה בשטויות שלו ובגישה המגעילה שלו
    מן הסתם זה היה משתמש טרול ובכוונה הקצנתי את הדברים. אבל בוא תגיד לי באיזה תאוריה הוא קטל אותי בדיוק? בוא באמת תפרט ותסביר לי במה הוא צדק לגופו של עניין.

התערבות? זה משתמש טרול למה שאני יתערב עם המסכן הזה. לא חשבת שהוא אולי המסכן האמיתי כי הוא טוען שהוא אמן פיק אפ ועדיין מנסה להוכיח את עצמו מול משתמש טרול שהוא לא מכיר

אמן פיתוי ענק באמת היה עושה את זה?

אף אחד מהם לא באמת הצליח לתת קונטרה לשום דבר שאמרתי. כל מה שהם ידעו להגיד זה קללות מסכנות של ילדים קטנים.

הHALO EFFECT עובד עליך חזק אני רואה. העובדה שאתה מושפע מזה שסניה הוא מפורסם ובגלל זה אתה מצדיק את הדברים שהוא אומר

אל תשכח דבר אחד: סניה הוא רמאי שמבקש כסף על התאוריות שלו. אני לא. בכלל עם הייתי רוצה לעשות מזה איזשהו קורס אז הייתי עושה הרצאה אחת ולוקח 30 שקל מקסימום למימון הוצאות וזהו

והייתי גם עושה את זה אבל זהו שאני לא רוצה להיות מפורסם ואז שיקראו את ההיסטוריה שלי בPUAHATE כי עשיתי שם הרבה דברים מטומטמים

אני מקווה שיבוא מישהו רציני ויקח את כל מה שאני אומר ויעשה את מה שאני אמרתי

למה אתם מזיינים תשכל

בדיוק איך שאני רושם את השורה הזאת יש פה למטה "אשכולות דומים"
    הראשון זה "דיייי נשים זה לא הגיוניייייי זה טירוף"
    תאהבו את עצמכם אני אומר לכם
    תהיו אתם לא הגיוניים תהיו אתם המטורפיייםםם
    נשים חולות על זה גברים מתים על זה, תהיו פאקינג לא מציאותיים תמתחו תגבולות שלכם
    לא יכול פחות מזה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

baldingcorpse מתי ואיפה התווכחת עם סניה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    baldingcorpse מתי ואיפה התווכחת עם סניה?
    תבדוק בדף שלו ותראה. קוראים לי שם david gandy

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

חח הפסקתי פה:
    נשים פועלות לפי הרגש. גברים פועלים על פי לוגיסטיקה

לוגיקה*

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    חח הפסקתי פה:
    נשים פועלות לפי הרגש. גברים פועלים על פי לוגיסטיקה

לוגיקה*
    חחחח... אבל עדיין מה שהוא אמר זה 90% אמת

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    וואלה עכשיו כשאתה אומר את זה זה באמת נשמע הגיוני..
    כי אני באמת רואה ערסים מכוערים.. לא אומר ממוצעים אלא ממש מכוערים, ועדיין מזיינים

אבל מה אתה בעצם אומר פה?
    שאם תיקח את אותו אינסל שמשחק במחשב כל החיים ומכוער ומחוצ'קן, אם הוא יתנהג כמו ערס או כמו שאמרת "לשים זין על בחורות" זה יעזור לו? לא נראלי האמת..

יש פה יותר מידי סיבוכים בכל הדברים שאנחנו אומרים
    האמת? כן. אם חנון שלא נראה טוב בלשון המעטה יתחיל לדבר כמו מאסטר הוא ישיג יותר בנות.

אין לכם מושג כמה התנהגות משפיעה...אתם סתם תקועים עם הראש בקיר....מסכימים איתכם שLMS חשוב אבל אתם לא מבינים קצת דברים מעבר...
    דמיינו את החבר הכי אינסל שלכם בא למישהי ומדבר איתה בשיא הביטחון...לא בטוח היא תתפשט על המקום אבל בטח שזה משנה. ומשנה הרבה.

אבל מה שכן - רוב החנונים המכוערים מדברים בלי ביטחון. לא בטוח בגלל מה...כנראה כי זה מה שהם, חנונים. חוץ מלעשות הד שוט בקאונטר לא יודעים לדבר כמו שצריך.

קחו אנשים ספציפיים שאתם מכירים, אפילו מילדות או מהתיכון. דמיינו אותם הולכים ומדברים כמו מאסטרים עם בחורה שהם רצו.
    זה משנה כלכךךךךךךך הרבה ואתם מתעלמים מהעניין הזה.

אני אפילו אפתח כאן משהו מחיי האישיים -
    לפני שהתחלתי את השינוי שלי שהיה בעיקר פנימי ופחות במראה חיצוני (למרות שגם חיצונית כן השתניתי) הייתה לי ידידה טובה מאוד שממש לפני שבוע-שבועיים נהיה בנינו קטע שכנראה מוביל לקשר רציני.
    כשדיברתי איתה, היא אמרה שבעבר היא לא ראתה בי בכלל כמישהו שהיא תהיה איתו. ועכשיו היא אמרה "נהיית גבר כזה...". ולא, היא לא התכוונה שנהייתה לי מסה בגוף או שהתשתזפתי. היא התכוונה להתנהגות שלי שעשתה לה את זה.

אם הייתי מדבר אליה כמו חנון מסריח או הולך להשתזף ועומד בצד ומחכה שתגיד משהו שום דבר לא היה קורה.

אני עדיין מסכים שכולכם צריכים להשקיע כמה שיותר במראה חיצוני כי זה כן מה שמביא בנות, אבל בשביל אשכרה להביא אותן אתם צריכים ל ד ב ר . שום דבר לא בא לבד.
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 06-06-2014 בשעה 03:11.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    האמת? כן. אם חנון שלא נראה טוב בלשון המעטה יתחיל לדבר כמו מאסטר הוא ישיג יותר בנות.

אין לכם מושג כמה התנהגות משפיעה...אתם סתם תקועים עם הראש בקיר....מסכימים איתכם שLMS חשוב אבל אתם לא מבינים קצת דברים מעבר...
    דמיינו את החבר הכי אינסל שלכם בא למישהי ומדבר איתה בשיא הביטחון...לא בטוח היא תתפשט על המקום אבל בטח שזה משנה. ומשנה הרבה.

אבל מה שכן - רוב החנונים המכוערים מדברים בלי ביטחון. לא בטוח בגלל מה...כנראה כי זה מה שהם, חנונים. חוץ מלעשות הד שוט בקאונטר לא יודעים לדבר כמו שצריך.

קחו אנשים ספציפיים שאתם מכירים, אפילו מילדות או מהתיכון. דמיינו אותם הולכים ומדברים כמו מאסטרים עם בחורה שהם רצו.
    זה משנה כלכךךךךךךך הרבה ואתם מתעלמים מהעניין הזה.

אני אפילו אפתח כאן משהו מחיי האישיים -
    לפני שהתחלתי את השינוי שלי שהיה בעיקר פנימי ופחות במראה חיצוני (למרות שגם חיצונית כן השתניתי) הייתה לי ידידה טובה מאוד שממש לפני שבוע-שבועיים נהיה בנינו קטע שכנראה מוביל לקשר רציני.
    כשדיברתי איתה, היא אמרה שבעבר היא לא ראתה בי בכלל כמישהו שהיא תהיה איתו. ועכשיו היא אמרה "נהיית גבר כזה...". ולא, היא לא התכוונה שנהייתה לי מסה בגוף או שהתשתזפתי. היא התכוונה להתנהגות שלי שעשתה לה את זה.

אם הייתי מדבר אליה כמו חנון מסריח או הולך להשתזף ועומד בצד ומחכה שתגיד משהו שום דבר לא היה קורה.

אני עדיין מסכים שכולכם צריכים להשקיע כמה שיותר במראה חיצוני כי זה כן מה שמביא בנות, אבל בשביל אשכרה להביא אותן אתם צריכים ל ד ב ר . שום דבר לא בא לבד.
    ילד תעוף מפה זה לא פורום של פיקאפ יותר. זה פורום נגד אבירים לבנים עכשיו

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    ילד תעוף מפה זה לא פורום של פיקאפ יותר. זה פורום נגד אבירים לבנים עכשיו
    סע תחזור לכתוב פוסטים ממורמרים בפייסבוק שך
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect