|
|
אסור לקרוא את זה, זה פשוט מדכא ברמות
אתה בן אדם ממורמר ואתה מנסה להעביר את זה לאחרים
יש אנשים שהם שלמים עם הגובה שלהם והם עדיין מזיינים אתה פשוט נותן לזה להשפיע על החיים שלך
ובגלל זה אני מרחם עליך
אני 1.70 כנראה אני יגבה עוד טיפה אבל לא הרבה אבל מה שכן אני שלם עם הגובה שלי ומצליח להנות מזה
ודרך אגב הייתי ממליץ לך להוריד את השיער לגמרי
הדבר היחיד שיותר גרוע מגבר קירח זה גבר מקריח
אחי אתה ממורמר רצחח,מקווה שאף אחד בחיים לא יקשיב לך
אל תנסה להיות הטיילר הבא או המציל של הפורום
אתה הבושה של הפורום
אין לך כלום ולא הגעת לכלום,וגם לא פיצחת שום קוד,אתה חוזר על אותם דברים שנאמרו פה בפורום
תפסיק להגיב שטויות
WTF...המילה לוזר נוצרה בגלל אנשים כמוך.
מה נסגר איתך?
ככה אתה מתכנן להעביר את ה70 שנה הבאות שלך בחיים? במירמור ובבכי וזיון מוח של כמה שקשה לך בחיים?
אז אתה מטר 70...SO WHAT? זה הגובה שלך, ועם זה מה שנדפקת בחיים..זה לא אומר שאתה עכשיו אמור לבכות על זה יום ולילה.
זה הגובה שלך, ועכשיו תלמד להסתדר איתו, תפסיק לבכות יא ילדה בת 5 עם קוקיות.
יש לי חברים מטר 68-70 שהם מזיינים יותר ממה שאתה אני וכל החברה פה מהפורום הזה זיינו כל החיים שלהם...נו אז?
תפסיק לבכות
bc, אם זה מנחם אותך אז תדע שהיום גם גובה ושיער לא מספיקים, אם אין לך פנים 7+ או סטטוס וכסף אתה הפסדת בלוטו הגנטי וכדי שבחורה תרצה אותך תצטרך לפנות לעשרות נשים שנראות פחות טוב ממך ולהתרפס בפניהם ואפילו אם הן מסכימות לצאת איתך אתה תדע כל הזמן שהן מתפשרות עליך ולא באמת נמשכות, כי הן רק יכולות להימשך ל20% מהגברים שנמצאים בטופ מבחינת מראה ,כסף וסטטוס
ככה שאתה ממש לא לבד יש עוד הרבה כמוך ועם השנים המצב רק יחמיר בגלל הטינדרים ואתרי ההכריות למיניהם ששם לכל בחורה יש מאות אופציות וכל הגברים שם white knights חסרי סטנדרטים שמתרפסים כלפי כל בחורה, זה אפילו לא חשוב איך היא נראית.
נערך לאחרונה על ידי miller31; 31-05-2014 בשעה 19:19.
המצב השתנה מעידן אתרי ההכרויות והפייסבוק, זה נכון שנשים תמיד נמשכו ליופי וכסף אבל פעם זה לא היה נגיש להן כמו היום ולא היה להן את כל הwhite knights שמעלים להן את הביטחון וגורמים להן לפתח ציפיות לא הגיוניות.
היום כל מה שאישה שנראת מתחת לממוצע צריכה לעשות זה לפתוח טינדר והיא בקלות תוכל להשיג גבר חתיך, כי ההיצע והביקוש הוא באופן מטורף מוטה לטובת הנשים.
עוד דבר שלא היה פעם זה הבושה של נשים להיות עם עשרות גברים, פעם אישה שהיית ידועה כSLUT הייתה מאבדת מהערך וגברים לא היו רוצים להכנס עם אישה כזאת למערכת יחסים, היום בחורה כזאת יכולה לקבל זין מ30 גברים ועדיין יהיו מספיק white knights נואשים שירצו להיות חברים שלה ויתרפסו בפניה.
הסיבות האלה ועוד גורמים לגברים כמו BC להיות מתוסכלים כי אם אין לו במעגל החברתי נשים אין לו בעצם סיכוי להשיג בחורה ברמה שלו.
לדעתי המגמה הזאת רק תתחזק, בעוד כמה שנים לדעתי רוב הנשים יבינו את הכוח שיש להן ברשת ויכירו רק דרך טינדרים ואתרי הכריות ומכל ההיצע שיש להן שם הן יבחרו את הגברים הכי יפים ולשאר הגברים לא ישאר כלום.
עד שנות ה90 היה הרבה יותר קל כי:
א: לא היה פיקאפ. מה שאומר שלא היה פריינדזון ואבירים לבנים. כי בדרך כלל גבר בא לאישה ישר ומראה לה מה הוא רוצה ואז זה כן או לא. ולבחורה הבאה
ב: כתוצאה מא'. לגברים היה סטנדרטים יותר גבוהים ובחורות מכוערות פחד לא היו מקבלות צומי אף פעם
ג: פעם גבר ידע שלתת צומי לבחורה שלא מראה בך עניין זה חסר תועלת ואף אחד לא נתן
ד: כנראה שלגברים פעם היה יותר טסטסטורון והם לא היו בטא מסכנים שמוכנים להרוג את עצמם בשביל להיות פריינדזון לכל החיים
עזוב אני פשוט יפרסם לך תמונה משנות ה40 שמדגימה לך בדיוק את ההבדלים
שם לב איך הגבר לא קוקסינל ותופס את האישה ודופק לה נשיקה? שם לב לדומיננטיות שלו לעומת לוזרים של היום? עם זה היה היום היית רואה 200 אבירים לבנים מאחוריו שהם עומדים להסתער עליו. סתכל על שאר האנשים איך הם מחייכים כי אז זה היה בנורמא. אתה מדבר על דור שנלחם במלחמת העולם השנייה. יותר מחצי מאוכלוסיית העולם היו במלחמה הזו. זה היה עולם של אלפות. גם עם לא נראית משהו עדיין היית אלפא באישיות שלך ונשים נמשכות לזה. היום אין לך שום אלפות באישיות אז ברור שנשים יבחרו את הקוקסינל שנראה הכי טוב. אתה יודע שבערך חצי שנה אחרי שנתתי לבחורות יחס קר ולא מתרפס כמו כולם הם התחילו לבוא אליי בצרורות? פשוט שהייתי אימפוטנט באותו זמן והעפתי את כולן.
![]()
כנראה שיש באוכל הורמונים מנוגדים לגוף שלנו שמורידים לנו את הT ומעלות את הT לנשים
זה מסביר יפה מאוד למה כל כך הרבה גברים הם בטא קוקסינלים שאוהבים להיות פריינדזון. אתם קולטים שפאקינג חצי מאוכלוסיית העולם הם פריינדזון מבחירה? אחד מהחברים שלי מחק אותי שניסיתי להסביר לו שמה שהוא עושה הורס אותו. מבינים? הוא LOW T בן זונה ובגללו אני לא מצליח להשיג!!!!!
זה גם מסביר יפה מאוד למה יש לך כל כך הרבה נשים גבריות היום עם לסתות ענקיות. שיערות על הגוף. כמו כל הפמינסטיות. ראיתם פעם פמיניסטית שאשכרה נראית כמו אישה? לא הן תמיד נראות ככה
בעוד 20 שנה גברים יחיו בכלובים ורק ה10% אלפס יזכו לצאת
טוב לעצתכם החלטתי לשנות את הקונספט של הפרופיל שלי. עכשיו במקום פרופיל על LOOKS THEORY הפרופיל שלי יוקדש אך ורק לתופעת הבטות והWHITE KNIGHTS שהורסים את החברה שלנו
BC אתה מסבך את הענייניים יותר מידי, ההבדלים מפעם להיום הם די פשוטים
1)פעם לא היה לנשים אפשרות להכיר כל כך הרבה גברים כמו היום לכן הן היו חייבות להתפשר.
2)פחות נשים היו יוצאות לעבודה, לכן אפילו בנאדם שלא נראה טוב ולא היה לו כל כך הרבה כסף עדיין יכל להיות beta provider והאישה לא הייתה בוגדת בו.
3)פעם היה sult shaming לנשים שהלכו עם הרבה גברים, לכן הן היו מעדיפות להתפשר על גבר שלא יבגוד בהן והן לא יבגדו בו.
אלו שלושת הסיבות המרכזיות למה המצב היום הפך להיות כזה, הWHITE KNIGHTS הם רק תוצר לוואי של הסיבות האלה, בגלל שכל כך קשה לגברים ממוצעים להשיג נשים הם הופכים להיות מתרפסים בתקווה שזה יביא להם תוצאות.
צודק, אבל הנה כמה רעיונות שעלו לי לראש:
- תעבוד בעבודה של אפסים, תחסוך כסף.
- לך ללמוד תואר
- תמצא עבודה נחמדה
- משכורת ממוצעת
- תנסה להתקדם בעבודה
- משכורת מעל ממוצעת
- תקנה בגדים יפים, אוטו יפה, תשכיר דירה נחמדה במקום נחמד.
כבר השתפרת בחיים וכבר בנות יבואו.
הלאה?
יש עוד כסף?
מעולה.
שיזוף + קצת ניתוחים בפנים (אם אתה ממש בוכה על הפנים שלך).
יש עוד כסף?
ניתוח להשתלת שיער.
והנה
הפכת מ0
ל7
ולא סתם 7, אלא 7 עם אוטו, דירה וכסף.
מה רע?
כל התהליך ייקח עד 10 שנים.
מצד שני אתה יכול ב10 שנים האלה להמשיך לבכות פה בפורום ולעזור לאחרים.